Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

:oops::oops:

μεχρι κ καδρο σκεφτηκα να το κανω να το βαλω να το βλεπω οταν "παραφερομαι "

10 μηνε που ημουν εγκυος + αλλους 5 που εχω τον μικρο ....ειναι οοοοοτι πιο σωστο εχω ακουσει . κ αν ποτε καποια κοπελα εγκυος ζητουσε την συμβουλη μου μονο αυτο θα της ελεγα.

κ οχι εμενα κανει ετσι αρα αφου δεν το κανει το δικο σου ειστε λαθος

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μεχρι κ καδρο σκεφτηκα να το κανω να το βαλω να το βλεπω οταν "παραφερομαι "

10 μηνε που ημουν εγκυος + αλλους 5 που εχω τον μικρο ....ειναι οοοοοτι πιο σωστο εχω ακουσει . κ αν ποτε καποια κοπελα εγκυος ζητουσε την συμβουλη μου μονο αυτο θα της ελεγα.

κ οχι εμενα κανει ετσι αρα αφου δεν το κανει το δικο σου ειστε λαθος

οπως τα λες ειναι...εγω αν δε το ειχα κανει αυτο ακομα θα παλευα με τις γνωμες των γιατρων κ ο μικρος μου ποιος ξερει ποσο γκρινιαρης κ κλαψιαρης θα ηταν...:roll:

Διαφημίσεις

ουπς .......υπομονη ............

φρικτη λεξη αλλα τι αλλο να κανεις?

τα χριστουγεννα που θαρθετε θα ειστε καθολου αθηνα ? η μονο χαλκιδα?

αν συναντηθεις με τις αλλες κοπελες θελω αν δεν σας πειραζει να ερθω κ γω . θελω να σε γνωρισω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

88M1p3.pngycQap3.png

ουπς .......υπομονη ............

φρικτη λεξη αλλα τι αλλο να κανεις?

τα χριστουγεννα που θαρθετε θα ειστε καθολου αθηνα ? η μονο χαλκιδα?

αν συναντηθεις με τις αλλες κοπελες θελω αν δεν σας πειραζει να ερθω κ γω . θελω να σε γνωρισω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

θα ειμαστε 2.5 βδομαδες κατω οποτε σιγουρα θα κανονιστει συναντησουλα...κ εννοειται θα γνωριστουμε κ εμεις...παντα κατεβαινω Αθηνα...8α κατεβω κ στις 22/12 να κανω μια ομιλια σε μια σχολη...αλλα μαλλον θα κανονισω αλλη μερα τη συναντηση να σας χορτασω :mrgreen:

θα ειμαστε 2.5 βδομαδες κατω οποτε σιγουρα θα κανονιστει συναντησουλα...κ εννοειται θα γνωριστουμε κ εμεις...παντα κατεβαινω Αθηνα...8α κατεβω κ στις 22/12 να κανω μια ομιλια σε μια σχολη...αλλα μαλλον θα κανονισω αλλη μερα τη συναντηση να σας χορτασω :mrgreen:

να με ενημερωσεις 1-2 μερες νωριτερα κ θα ειμαι "εκει" απτις πρωτες

σου στελνω πμ

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ritaki Παρο ειμαστε ακομα αυριο γυρναμε. Ξεκουραστικαμε λιγο γιατι κρφαταει η πεθερα μου τον μικρο κ παμε καμια βολτα. Εγω στην Σαντορινη δεν εχω κανεναν κ ο αντρασ μου δουλευει ολη μερα κ ειμαι 24 ωρες με το μωρο!!Ασ ειναι καλα οι φιλες που παμε καμια βολτα!!!!

Οσο για πριν θελω να πω πως αισθανθηκα οτι παρεξηγηθηκα οταν ειπα την γνωμη μου για τα ρουχα.Τονισα ομως πως ειναι η γνωμη μου κ μονο η γνωμη μου!!!! Νομιζα πως ειναι ενα FORUM στο οποιο αλλαζουμε γνωμες κ εμπειριες για αυτο κ ειπα αυτα που πιστευα στο θεμα αυτο!!! Αν σας πειραξε ζητω συγνωμη κ δεν θα εκφρασω ξανα την αποψη μου αν δεν μου ζητηθει!!!!

Συγνωμη ριτακι κ fairy που εξεφρασα την αποψη μου σε μια συζητηση ποθ ειχατε οι δυο σας!!!

Να ειστε παντα καλα!!!!

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

ritaki Παρο ειμαστε ακομα αυριο γυρναμε. Ξεκουραστικαμε λιγο γιατι κρφαταει η πεθερα μου τον μικρο κ παμε καμια βολτα. Εγω στην Σαντορινη δεν εχω κανεναν κ ο αντρασ μου δουλευει ολη μερα κ ειμαι 24 ωρες με το μωρο!!Ασ ειναι καλα οι φιλες που παμε καμια βολτα!!!!

Οσο για πριν θελω να πω πως αισθανθηκα οτι παρεξηγηθηκα οταν ειπα την γνωμη μου για τα ρουχα.Τονισα ομως πως ειναι η γνωμη μου κ μονο η γνωμη μου!!!! Νομιζα πως ειναι ενα FORUM στο οποιο αλλαζουμε γνωμες κ εμπειριες για αυτο κ ειπα αυτα που πιστευα στο θεμα αυτο!!! Αν σας πειραξε ζητω συγνωμη κ δεν θα εκφρασω ξανα την αποψη μου αν δεν μου ζητηθει!!!!

Συγνωμη ριτακι κ fairy που εξεφρασα την αποψη μου σε μια συζητηση ποθ ειχατε οι δυο σας!!!

Να ειστε παντα καλα!!!!

βρε απο ποιον παρεξηγηθηκες?τι λες?

επειδη εβαλα το "στιχακι" ???????????? καμια σχεση

ηταν εντελως τυχαιο

αληθεια

μην το συσχετιζεις

φυσικα κ να λες την γνωμη σου κ δεν ειχαμε καμια κουβεντα "πριβε"

σε παρακαλω μην λε βλακειουλες

νομιζω κ η fairy το ιδιο θα πει

συγνωμη αν σε εκανα να νιωσεις ετσι :(

88M1p3.pngycQap3.png

τι λε βρε συ ?

σταματα γιατι στεναχωριεμαι τωρα

καταρχην την γνωμη σου να την λες ζητηθει δεν ζητηθει. γιαυτο τα "λεμε εδω δημοσια" για να παρουν μερος κ αλλες κοπελες

α νιωθω ασχημα που σε εκανα ναπιστεψεις κατι τετοιο

88M1p3.pngycQap3.png

Θενα στα σκαρια είναι η εκδρομή μας. Δυστυχως μας μπλοκαρε λιγο ο καιρος γιατι ο αντρας μου εχουν χωραφια και κανονικά τέτοια εποχή σπέρνουν οπότε είπαμε θα παμε μετά. Τώρα με τις βροχές αναβλήθηκαν όλα και δεν ξερουν πότε θα μπορέσουν να τελειώσουν για να κανονίσουμε και τις εξορμήσεις μας.

Εγώ σήμερα πήρα 2 βελουτέ φορμάκια, λετε να την πειράξει η σύνθεση?

ωχ κλαιει, παω

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

με γεια τα φορμακια σας naya μου !!!!!

δεν ξερω αλλα δεν νομιζω να εχει προβλημα. αλλωστε σε ολα τα μαγαζια τα πουλανε.

οταν τα φορεσετε παντως θελω εντυπωσεις ......

ποσο πολυεστερα γραφει οτι εχει ?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...