Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχχχ Αννίκο τι πρωινό είναι πάλι αυτό?!?!

δεν παραπονιεμαι, φτιαχνει η μαμα μου αβγοφετες :-D:grin:

το φαντάζομαι αυτό που λες για την ευαγγελία! είναι της κουμπάρας μου τώρα 2.5 και μας τρελαίνει κ΄άθε φορά που ερχόμαστε!! χθες εβλεπε τον άντρα μου να παιζει στο κινητο κ προσπαθούσε να τον πείσει ότι τα μεγάλα αγοράκια δεν παίζουν παιχνίδια. τρελό γέλιο!

:D:D:D:D:D

Ξύπνησε ο μικρός πάω να τον ταΐσω. φιλιαααααααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalimera oxi

καλημερα καλυτερα ετσι ε?:mrgreen:

εμεισ εδω χαμοσ εχω κ τα τρια κ φοναζω απο το πρωι στη δαναη βαφει τα πλακακια με μαρκαδορουσ πολυ βρομιαρα βρε κοριτσια:confused: δεν την νιαζει ενο ο γιωργοσ ακροσ αντιθετο αν κ ειναι αγορι.

ριτακι περαστικα σασ κ εμενα η μανα μοθ το εχει παθει πολλεσ φορεσ ,ειναι ψυχολογικο οπωσ κ εγω το παθαινω αλλα τορα το ελενχω μονη μου:roll: η μαλλον το παθαινα πριν παρω τη θεραπεια γιατι μετα δεν το ξαναπαθα(κρισεισ ανχουσ)

naya νομιζω οτι απο το θυλασμο ειναι τα κακα αλλα οταν θα αρχισετε φαι θα στρωσει;),οσο για το αλο ονειρα βλεπει αλλα αν το κανει συνεχεια να το πεισ στο γιατρο;)

ποτε θα ερθεισ να σασ δουμε?αντε μη το κουραζεισ:mrgreen:

γεια σου αννικο με τα ωραια πρωινα σου αλλα τα προσπερασα γριγορα αυτη τη φορα λογο πεινασ χιχιχι

νατασσα μεγια το κουρεμα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: στειλε φοτο

3χμαμμα φιλια στισ κοριτσαρεσ σου υπομονη με τα διαβασματα κ την εφηβια:confused:

παω για δουλιτσεσ ο ιασονασ ειναι κατω στη πεθερα ,σημερα ηρθε κ μια ψηστιερα που παραγγιλα κ θελω να τη δοκιμασω με τα ψαρακια που πηρα

μακια κοριτσαρεσ μου

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

re ritaki ti peripeteia ki auti! poios sas exei moutzosei? kane vre koritsi kanena agiasmo/euxelaio i kati tetoio.

emeis simera fagame ta prota mas koutalakia apo milo.

den mas arese kai polu alla ta fagame.

ego ithela na perimeno mexri na ginei 6minon (next week) alla telika me epise kai ta xekinisame simera kai malista xoris na exoume kanoniko koutalaki. xrisimopoiisame ena kanoniko tou glukou. :(

uDLqp1.png

νατασα μου καλη αρχη στο φαγακι :) να δεις τι πλακα που θα εχει χεχε..εμενα μου αρεσει πολυ να του ετομαζω φαγακι :)

ριτακι περαστικα στη μαμα σου...κ κουραγιο σε σενα με οσα σου εχουν τυχει τον τελευταιο καιρο ;)

Διαφημίσεις

τον εκανα μπανακι γιατι με ολα αυτα εχτες δεν τον εκανα (πρωτη φορα περασε μερα χωρις μπανακι:() του βαλα πυτζαμακια καθαρα τον ταισα κ τ ρα τον εχω αγκαλια............ τι ομορφα που ειναι .......... λιωνω

κοριτσια να ρωτησω κατι????? ποιες απο εσας χρησιμοποιειται "βελουτε" φορμακια ????? δεν ξερω γμτ δεν τα θελω γιατι εχουν συνθετικο . εσεις φιλεναδες μου τι λετε?

με το βαμβακερο+φανελακι λετε να μου κρυωσει?

88M1p3.pngycQap3.png

κοριτσια να ρωτησω κατι????? ποιες απο εσας χρησιμοποιειται "βελουτε" φορμακια ????? δεν ξερω γμτ δεν τα θελω γιατι εχουν συνθετικο . εσεις φιλεναδες μου τι λετε?

εμενα με ανατριχιαζει αυτο το υφασμα κ δε του φοραω :mrgreen:

του φοραω απο μεσα κορμακι με μανικακι κ απο εξω μακρυμανικο φορμακι με ποδαρακια...εμεις βεβαια εχουμε κ θερμανση αναμενη μερα-νυχτα...επιασε χειμωνας βαρυς

τα ιδια του φοραω κ γω fairy μου ..... μου εφεραν κατι βελουτε δωρο κ τα αλλαξα μολις ειδα την συνθεση τους . κ τα πηρα ολα βαμβακερα. απλα αναρωτιεμαι τι γινεται με αυτα τα υφασματα σε τοσο μωρα:roll:

ασχετα με το οτι εχουν ποδαρακι τα φορμακια, του φορας κ καλτσακια?

88M1p3.pngycQap3.png

οχι...γενικα του πιανω χερακια κ μυτουλα..οσο αυτα ειναι ζεστα το παιδι δεν κρυωνει :wink:

ωχ εμενα η μυτη του ειναι σχεδον παντα κρυα:roll::roll::roll::roll::?:-?:?

k τα χερια οταν τα σαλιωνει κ αυτα παγωνουν :?:???::?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ωχ εμενα η μυτη του ειναι σχεδον παντα κρυα:roll::roll::roll::roll::?:-?:?

k τα χερια οταν τα σαλιωνει κ αυτα παγωνουν :?:???::?

τα χερια αν ειναι παγωμενα απο το σαλιο δε πειραζει....τι θερμοκρασια εχετε στο σπιτι? εμεις εχουμε 20 με 23 κ ειμαστε μια χαρα πιστευω

τον εκανα μπανακι γιατι με ολα αυτα εχτες δεν τον εκανα (πρωτη φορα περασε μερα χωρις μπανακι:() του βαλα πυτζαμακια καθαρα τον ταισα κ τ ρα τον εχω αγκαλια............ τι ομορφα που ειναι .......... λιωνω

Καλημερα κοριτσακια!!!! ολα καλα??? Ριτακι περαστικα στην μανουλα σου!!!:rolleyes:

Οσο για το ντυσιμο κ εγω τα ιδια του βαζω, φανελακι απο μεσα κ βαμβακερες πυτζαμες η βαμβακερο φορμακι απο πανω!!!1 ΑΑΑΑ κ δεν του φοραω καλτσουλες οταν κοιμαται !! Θελω να νιωθει την διαφορα στα ποδια του οταν ξυπναει!!!! Δεν μου εχει κρυωσει ποτε μονο λιγες μυξουλες κ αυτες για 2 μερες μονο!! κ μην νομιζεις πως ο καιρος εδω ειναι καλος εχει πολυ υγρασια!! Εγω σου προτεινω να τον ντυνεις οπως ντυνεσαι κ εσυ κ μονο ενα παραπανω!!!

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

20 βαθμους εχουμε ..... εχω βαλει θερμομετρα σε ολα τα δωματια.

οταν αεριζω (ειδικα το δωματιο του) πεφτει στους 18 αλλα επανερχεται .

αυτο με την μυτη παντως το εχω παρατηρησει ...... προληματιστηκα λιγο ......

εξω του φορας ολοσωμη φορμα εξοδου η μπουφαν ?

εγω θα αγορασω αρχικα μπουφαν ..... κ εχω αλλη μια απορια......

θελω να παρω μπουφαν με κουκουλα.... αλλα υπαρχει περιπτωση να τον ενοχλει οταν ειναι στο καροτσι ?:roll:

88M1p3.pngycQap3.png

εξω του φορας ολοσωμη φορμα εξοδου η μπουφαν ?

εγω θα αγορασω αρχικα μπουφαν ..... κ εχω αλλη μια απορια......

θελω να παρω μπουφαν με κουκουλα.... αλλα υπαρχει περιπτωση να τον ενοχλει οταν ειναι στο καροτσι ?:roll:

επειδη ηδη εχουμε πολυ κρυο κ προβλεπεται βαρυς χειμωνας αποφασισα κ του πηρα φορμα

http://www.mothercare.com/Mothercare-Unisex-Fluffy-Snowsuit/dp/B003V4RJ9W/sr=1-3/qid=1288433917/ref=sr_1_3/277-3667781-1567407?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44485031&mcb=core

εμενα η κουκουλα δεν τον ενοχλει, τη φτιαχνω ετσι ωστε να μην πεφτει στα ματια του, αλλα να σκεπαζει τα αυτακια του

Κοριτσια εγω δεν του φοραω ολοσωνες φορμουλες οτα βγαινουμε αλλα τζινακια, παντελονακια με μπλουζακια κ γιλεκακια κ καμια ζακετουλα ακομα μπουφαν δεν εχουμε βαλει!!! Δεν ξερω αν κανω λαθος αλλα μεχρι τωρα ολα καλα Δεν θελω να το ντυνω σαν κρεμμυδι.

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...