Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οκ:tongue:

ολα αυτα τα ρωτησες κ στα ειπε ο γιατρος σου ?μπραβο του για περιπτωσεις σαν την δικη μου (ξανθια ριζα) ειναι οτι πρεπει !

Ναι κοπέλα μου. Μου τα είπε αναλυτικά η γιατρός. Μετά τις 15/11 θα προσθέσουμε και άλλα στη διατροφή του παιδιού.

Την εμπιστεύομαι πάρα πολύ. Ήταν μαζί μου στον τοκετό, τον παρακολουθούσε στην εντατική και τον βλέπει και τώρα κάθε μήνα. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να έχουμε καλό παιδίατρο που γνωρίζει το μωράκι από μικρό. Αυτή ανακάλυψε και την αλλεργία του στο αγελαδινό γάλα και με τις οδηγίες της φτάσαμε στον 6ο μήνα με πολύ καλή ανάπτυξη και με πολύ καλά κακά πλέον!

Αυτά! Και πάλι φιλάκια!

2522daf9de.png

swGop2.png

καλημερα κι απο μενα!!!

διαβασα στα γρηγορα τα νεα σας...

andith κριμα που ταλαιπωρηθηκατε...εγω στο Παιδων ουτε απ εξω δεν περναω...

fairy με γεια το δοντακι!!!

ριτακι δειτε το με την γαμοβαφτιση...κι εγω που ειχα παει σε μια ηταν λιγο κουραση...

εμεις τον αλλο μηνα κρεμα κ τωρα κοιταω να οργανωθω...

λεμε να τον παμε κ στο δωματιο του καποια στιγμη αλλα να δω ποτε...

μαλλον κι εμεις σε αλμα ειμαστε γιατι μου ξυπναει 4 φορες την νυχτα και κοιμαται και αργα...

φιλια!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

καλημερα!!

τρελη βροχη λεμε σημερα, πηγαμε απο χθες κτημα και κατεβηκα σημερα μονο για τη δουλεια. ξεκλεψα ενα 5λεπτο και ειπα να μπω.

Νατάσα εμένα η μικρη μητρικο πινει ακομα αλλα δεν καθεται καθολου στο στηθος, αντλώ όλα της τα γευματα οπότε απο άποψη ξυπνηματος ειναι σαν να τρωει ξενο. Πιπίλα πήρε σχετικά εύκολα από πολύ νωρίς αν και τη θελει κυριως στον ύπνο και την χαλάρωση.

Εμεις για κρεμες εχουμε λιγο ακομα, 10/11 θα παμε για οδηγιες!

Φιλακια σε ολες, τα λεμε παλι απο παρασκευη!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

KALIMERA

ritaki moy xathikame den prolava katholou na sas miliso xthes olo k kati ginotan,den ixan k ta pedia sxolio exoume poliouxo edo sto xorio ton agio dimitrio.

piga gia kati psonia sto zara me ti mikri k ligo jumbo giati ti deutera exi genethlia klini ta tria h prigipisa moy:tongue: pigame k gia tin toyrta ,etrexa k sto nosokomio na pliroso,kala akouste ti egine,tin imera poy vaftiza ti danai imoun kapos oli mera k otan ftasame stin eklisia leo ston Aidoni pame nosokomio tora den mporo na sikotho zalizome,afino ta pedia me ta petherika k pame sto panepistimiako moy vazoun oro sinerxome nomiza oti ixa gastrenteritida,moy lene anxos ola kala fige na pas sta vaftisia,fevgo k den plirono apo sinithia giati sto alo nosokomio poy pao leo oti exo ika k den plirono tpt eno eki eprepe na pliroso k na pao ego sto ika k na ta paro tespa k tora meta apo 2,5 xronia estilan xarti na pao na pliroso k piga vevea:oops: afoy ixa ksexasi alla k autoi perimenan toso kero:mad: ,meta piga na paro to fai moy k irtha pino kafedaki.

ego papoytsakia panta ta prota eperna ta klin ine poli elafria k gera den ksero an ta vrite efkola alla sas ta vrika k edo

http://troumpoukis.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=231

exoun elastiko pato pai opos pai to podi ta evaza k sto plintirio tpt den pathena;)

fairy telia ta pexnidakia makia sto fiorgaro

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλημεραααααα!!!

Ριτα καλυτερα ειμαστε σημερα!ειχα αφησει το fb ανοικτο κ ειχαμε παει σ\μ !!

τελειος ο γιωργης σου!!

fairy τελεια τα πραγματακια μεγεια!!!!

εμεις τη Δευτερα εχουμε ραντεβου με γιατρο για στερεες!

παω να κανω καμια δουλεια τωρα που κοιμαται η μπεμπα μακια σας!

rXrPp3.png

a k na sinexiso to tragiko tis ipothesis ine oti piga xthes sto nosokomio na pliroso to proi k mou ipan oti logo penthoys den doulevoun to tamio:shock: peraste aurio,tragiko?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

τι τραβας βρε μανα δολια????:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καταταλλα τα μικρα ειναι ολα οκ ?

εμενα επιτελους κοιμηθηκε κ μαζευω το σπιτι , θα ερθει ο αδελφος μου για μασα κ για να δει τον μικρο ......

μια βολτα σημερα θ ατην εκανα αλλα δεν το βλεπω .

με πηρε κ η πεθερα κ μας καλεσε για φαγητο αυριο (αλλα αν ειναι η μικρη αδελφη του αγγελου με το κοριτσακι της δεν θα παμε....γιατι περασε ιωση) για να δουμε θα την γλιτωσω ......

88M1p3.pngycQap3.png

Αποφασισαμε να κανουμε τη βαφτηση της μπουμπους το Πασχα στη Κυπρο!!γιατι η νυφη μου εχει ΠΗΤ 19 Μαρτιου κ θα ειναι δυσκολο να ταξιδεψει κ πριν κ μετα με το νινι κ επειδη δε θελω να χρονισει η μπεμπα,εσεις ποτε θα βαφτησετε??

rXrPp3.png

εμεις andith μου βαφτιζουμε 26/12...δεν μας βολευει αλλη περιοδος...μονο τα χριστουγεννα ξερουμε καθε χρονο οτι θα ειμαστε ελλαδα...για πασχα δεν μας βλεπω να κατεβαινουμε φετος..

Καλησπερα κοριτσια! Τι κανετε; Εμεις καλα! Κοιμαται το μπεμπακι μου!!

Andith εμεις για βαπτιση λεμε του χρονου, δεν θελουμε καργα καλοκαιριου οποτε αρχικα λεγαμε Μαιο ή μετα το καλοκαιρι Σεπτεμβρη. Μιλησαμε με την νονα και μας ειπε οτι την βολευει καλυτερα Σεπτεμβρη λογω οικονομικου αλλα αν αποφασισουμε και για Μαιο οκ..Απλα επειδη θα παντρευτει και αυτη του χρονου τον Νοεμβρη,θα εχει τις ετοιμασιες του σπιτιου της,του γαμου δουλευει και σε ξεν/χειο το καλοκαιρι χωρις ρεπο σχεδον δεν θελω να πιεστει ειμαστε και απο το Γυμνασιο φιλες..Μας βλεπω για Σεπτεμβη οποτε..

THENA χαρα στην υπομονη σου...εγω δεν εχω καθολου υπομονη και φανταστειτε οτι ο καημενουλης ο μπεμπακος μου ειναι ΠΟΛΥ ησυχος και ωρες ωρες αμα μου κανει τιποτα περιεργα κανα βραδυ να μην κοιμαται εκνευριζομαι με το παραμικρο..

τι κανετε???εμεις τελικα δε τη γλειτωσαμε την αντιβιωση!πηρα το γιατρο γιατι ακομα εχει πολλες μυξουλες κ βηχα!κ μου εδωσε αντιβιωση!!!τωρα με πηρε πισω!!ειχε δουλιτσα!που θα βρω φαρμακειο μ αυτη τη βροχηηηηη!!!!καλε τι βροχη ειναι αυτη????

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...