Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

οσο τα κακα του δεν ειναι κουραδιτσες κατσικουλας ειναι μια χαρα χαχαχα...σιγα σιγα θα το μαθει κ το νερο

για τα παπουτσια τωρα...μην παρεις σκληρο πατο ακομα, ειναι πολυ νωρις...καλυτερα να παταει ξυπολυτο η με καλτσακι...η πατουσιτσα ειναι πολυ μαλακη κ θα ποναει με το σκληρο...εγω δεν του φοραω παπουτσια καθολου...

θα κοιταξω ενα αρθρο που διαβαζα τις προαλλες...δε θυμαμαι τωρα που το ειχα δει

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω κοιμαμαι 6 ωρες την ημερα...... οταν πεσω στο κρεββατι σε χρονο ρεκορ κοιμαμαι ..... κ η μονη ξαπλα σε ολη την διαρκεια της ημερας ειναι οταν παιζω με τον μικρο στο δωματιο του που ξαπλωνω στο πατωμα . τα ματια μου ειναι σαν ρακουν (μαυρα) απο κατω

να ξεκουραζεσαι βρε κοπελα..εγω τετοια ωρα πεφτω κ σηκωνομαι μεταξυ 6.30 κ 7.30. καμια φορα κοιμαμαι καμια ωρα το πρωι που κοιμαται κ ο μικρος

Ρίτα, μήπως θέλεις να σου γράψω το πρόγραμμα που ακολουθήσαμε με τις στερεές τροφές για να πάρεις μια ιδέα; Είδα ότι είχες κάποιες απορίες για τις οποίες έχω απαντήσεις. Τι λες; Να το γράψω;

2522daf9de.png

swGop2.png

λοιπον για τα παπουτσακια που λες εμας τα μποτακια δεν μας κανουν.σχεδον κανενα. του δοκιμασα πολλα ....... επειδη μαλλον εχει κουτουπιε(χοντρο ποδαρακι) κ επειδη δυσκολευοταν στο βαλε βγαλε δεν πηρα .

τα ημιμποτα μας βολεψαν.

οσο για τον σκληρο πατο που λες νομιζω (δικη μου γνωμη) οτι θα του ερθουν βαρια κ δεν νομιζω οτι κανει

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Ρίτα, μήπως θέλεις να σου γράψω το πρόγραμμα που ακολουθήσαμε με τις στερεές τροφές για να πάρεις μια ιδέα; Είδα ότι είχες κάποιες απορίες για τις οποίες έχω απαντήσεις. Τι λες; Να το γράψω;

ναι ναι κ το ρωτας ??????????????

εγω σας καληνυχτω....τα λεμε αυριο

γειααα

καληνυχτα κοπελαρα μου καλη ξεκουραση

88M1p3.pngycQap3.png

οσο για τον σκληρο πατο που λες νομιζω (δικη μου γνωμη) οτι θα του ερθουν βαρια κ δεν νομιζω οτι κανει

Έχεις απόλυτο δίκιο. Αν σου πω ότι αυτό μου διέφυγε;

2522daf9de.png

swGop2.png

ναι ναι κ το ρωτας ??????????????

καληνυχτα κοπελαρα μου καλη ξεκουραση

Λοιπόν :

Στην αρχή ξεκινάμε με το 4ο γεύμα της μέρας και το αντικαθιστούμε σταδιακά με ρυζάλευρο.

1η μέρα : σε 30 ml νερό διαλύεις 1-2 μεζούρες ρυζάλευρο (έτσι παρασκευάζεις την κρέμα) και αμέσως μετά δίνεις 120 ml γάλα (όταν λέω 120 ml εννοώ το νερό, οπότε 120 ml νερό + 4 μεζούρες γάλα σκόνη)

2η μέρα : σε 60 ml νερό διαλύεις 2-3 μεζούρες ρυζάλευρο και αμέσως μετά δίνεις 90 ml γάλα

...

5η μέρα : σε 150 ml νερό διαλύεις 7-8-9 μεζούρες ρυζάλευρο και αμέσως μετά δίνεις νερό

Δηλαδή κάθε μέρα αυξάνεις την κρέμα κατά 30 ml, μειώνεις το γάλα κατά 30 ml, έως ότου φτάσεις να δίνεις 150 ml κρέμα και καθόλου γάλα.

Μετά αντικαθιστάς το 2ο γεύμα της ημέρας με φρούτα.

6η μέρα : πολτοποιείς 1/2 μήλο και αμέσως μετά δίνεις 120 ml γάλα

7η μέρα : πολτοποιείς 1 μήλο και αμέσως μετά δίνεις 90 ml γάλα

8η μέρα : πολτοποιείς 1/2 αχλάδι και αμέσως μετά δίνεις 120 ml γάλα

9η μέρα ; πολτοποιείς 1 αχλάδι και αμέσως μετά δίνεις 90 ml γάλα

10η μέρα : πολτοποιείς 1 μήλο και 1 αχλάδι και αμέσως μετά δίνεις νερό

Ρίτα, είναι σημαντικό κάθε φορά να εισάγεις μία μόνο τροφή και να δίνεις ένα περιθώριο χρονικό για να εκδηλωθεί τυχόν αλλεργική αντίδραση. Αν στο παιδί για πρώτη φορά δώσεις ταυτόχρονα και ρυζάλευρο και μήλο και αχλάδι δεν θα μπορέσεις να καταλάβεις τι από τα τρία το έχει πειράξει.

Συγνώμη που άργησα να σου απαντήσω, αλλά ο άντρας μου έκανε θόρυβο και ξύπνησε το μωράκι.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

μαλλον κοιμηθηκες maroyla ...... οταν θυμηθεις περιμενω μνμ ......

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια

88M1p3.pngycQap3.png

ναι κοριτσουδι τωρα το ειδα που εκανα την ανανεωση..........καλα εχει κουρκουτιανει σημερα το μυαλο εντελως..................

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:P:p:p:p:p:pοντως πολυ κατατοπιστικος ο γιατρος σας

ΤΗΕΝΑ που εισαι ?????????????????????????????

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...