Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κουτουλαω αποψε....κ εχουμε δουλειες πολλες στο σπιτι αυτες τις μερες να χαλασουμε το γραφειο να κανουμε παιδικο....κ μετα γενικη να κατεβουν βιβλιοθηκες κλπ να στολισουμε για χριστουγεννα να κανω κ γλυκα...λες να καταλαβουν τιποτα τα μικρα μας φετος χεχε

ναι ναι κανονικα στην ωρα του..9 θα πεσει καθε βραδυ...

ναι αμα αφηνει σημαινει οτι χορταινει..κ εγω παντα κοιταω να μενει λιγο να ειμαι σιγουρη οτι εχει χορτασει

πωπω 180 πινει ε!!! τι καλο που εινια το μικρο σου! εμενα εχει φτασει τα 210 βρε ριτα!!!!! μα τι πειναλας:rolleyes:

9 κοιμαται για βραδυ ? πωπω αν το διαβασει ο αγγελος θα φρικαρει χεχεχχεεχεχ

τωρα του αρχιζω διαδικασια υπνου (μου παιρνει κανενα μισαωρο συνηθως, για να δουμε)

ναι ακομα τοσα πινει .....κ αφηνει κ αρκετο .

δεν νομιζω οτι ειναι κακο που το παιδακι σου θελει να τρωει κ ειδικα το γαλα μονο καλο του κανει .....

κ οπως λες κ συ καθε παιδακι εχεις τις δικιες του αναγκες.

κ μενα στην αρχη ετρωγε πολυ . μετα εμεινε σταθερος κ μετα εχασε κ βαρος. γιανα δουμε στην επομενη μετρηση

88M1p3.pngycQap3.png

εμενα ανεβηκε στην πανω καμπυλη...καλα δεν αχγωνομαι μωρε...αλλα λεω...ποσο πειναλας ειναι αχαχαχχα

εμενα το εφτιαξε μονος του το προγραμμα παντως...σε αυτο που επιμενω ειναι ο μεσημαριανος υπνος....μολις τον δω να κουραζεται τον κοιμιζω...κοιμαται 2 με 3 ωρες...κ το καλο ειναι πως κ στον παιδικο ειναι πολυ καλες κ ακολουθουν το προγραμμα μου

αφου εχεις βρει ατομα κ μπορεις να συνεργαστεις ειναι σημαντικο ...... εγω την κυριακη τον αφησα στην μανα μου πρωτη φορα τοσες ωρες κ βραδυ κ εκανε εντελως τα δικα της......... γυρισα κ μου ειχε σηκωθει η τριχα οταν μου ειπε το προγραμμα που ειχε βγαλει ...... κ το μωρο φυσικα το βρηκα ξυπνιο κ μεσα στον εκνευρισμο ..........

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

κοιτα δεν νομιζω στον παιδικο να προσπαθησουν να σου αλλαξουν το προγραμμα

για τη μαμα μου δε το συζητω...δεν υπαρχει περιπτωση να της τον αφησω..εδω μια βδομαδα εμεινα σπιτι κ τα ξερανε ολα...αππαπαααα/......φρικη σου λεω!!! ο γιωργακης με μενα παντου κ παντα αχαχαχαχ

κοιτα δεν νομιζω στον παιδικο να προσπαθησουν να σου αλλαξουν το προγραμμα

για τη μαμα μου δε το συζητω...δεν υπαρχει περιπτωση να της τον αφησω..εδω μια βδομαδα εμεινα σπιτι κ τα ξερανε ολα...αππαπαααα/......φρικη σου λεω!!! ο γιωργακης με μενα παντου κ παντα αχαχαχαχ

να σου πω την αμαρτια μου κ γω τον μετανιωσα που δεν τον πηρα μαζι , ειχε πολλα παιδακια κ πιο μικρα απτα δικα μας .......

εντομετξυ κατι μου εκανε εντυπωση ..ηταν μια μπεμπα μεσα στο καροτσι , την σηκωσε η μαμα της κ ρωταω ποσο ειναι κ μου λεει 7 μηνων ! σοκ εγω:shock: ηταν τοσο μικροσκοπικο που νομιζα οτι μολις ειχε σαραντησει . κ το δικο μου παιδακι το θεωρω κανονικο , οχι υπερβολικα ανεπτυγμενο. εχουν αραγε διαφορες αγορακια -κοριτσακια?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, έχω τα εξής θέματα :

1) Ο μικρός φοράει παπουτσάκια από 40 ημερών. Στην αρχή του πήρα το 15, μετά 17, μετά 18 και τώρα θέλω να του πάρω ζεστά παπουτσάκια 19. Είδα ότι κυκλοφορούν Camper ίδια με αυτά που είχε το καλοκαίρι σε απαλό γκρι, αλλά είναι αγκαλιάς και δεν είναι μποτάκια. Υπάρχουν παρόμοια με σκληρό πάτο. Επίσης είδα αυτά που έχει της Ρίτας και σε μπλε και σε μαύρο και αυτά είναι ημίμποτα και αγκαλιάς (μαλακά). Σαφώς και υπάρχουν και άλλα πολλά, απλά τώρα αναφέρω ό,τι είδα σε ένα παιδικό κατάστημα. Ερώτηση : τι να πάρω; Κανονικά ή ημίμποτα; Αγκαλιάς ή σκληρά; Δερμάτινα και σταθερά ή πάνινα; Θέλω να ρωτήσω και την παιδίατρο, αλλά σας ρωτώ κι εσάς μήπως και το έχετε σκεφτεί καθόλου. Το μωρό έχει αρχίσει να στέκεται εδώ και καιρό και μάλιστα τώρα τελευταία όταν ακούει μουσική χοροπηδάει! Είναι τρέλα με κορδέλα και χρωματιστή δαντέλα!!! :D:D:D

2) Η γιατρός επιμένει μετά την κρέμα ή τα φρούτα να πίνει οπωσδήποτε λίγο νερό για να ξεπλένεται το στόμα του. Αυτός όχι μόνο δεν το πίνει, αλλά μου κάνει και νούμερα με το γάλα στα υπόλοιπα γεύματά του. Δεν ανησυχώ μήπως δεν πάρει βάρος - είναι ήδη χοντρούλης - αλλά στεναχωριέμαι μήπως δεν παίρνει αρκετά υγρά...

2522daf9de.png

swGop2.png

εγω κοιμαμαι 6 ωρες την ημερα...... οταν πεσω στο κρεββατι σε χρονο ρεκορ κοιμαμαι ..... κ η μονη ξαπλα σε ολη την διαρκεια της ημερας ειναι οταν παιζω με τον μικρο στο δωματιο του που ξαπλωνω στο πατωμα . τα ματια μου ειναι σαν ρακουν (μαυρα) απο κατω

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...