Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσαρες!!!

Τι κανετε ολες;Χρονια πολλα εαν υπαρχουν εορταζοντες σημερα...

Andith περαστικα σας, ειναι εναξει το μπεμπακι σου τωρα;

Ritaki αυτο με το ρεψιμο το ειχα σκεφτει και εγω εαν πρεπει μετα απο κρεμα να ρεβονται...Μετα σκεφτηκα ομως οτι ρεβονται γιατι παιρνουν αερα με το γαλα...Εμενα παντως ρεβεται μερικες φορες με την κρεμα.Τωρα τρωμε κανονικο γευμα κρεμας (τι χαρα!!!!!) του κανω λιγο γαλα αμεσως μετα την κρεμα αλλα δεν το πινει αρα εχει χορτασει!!!

Τα φρουτα τα ξεκιναμε το Σαββατο που μας ερχεται,πρωτα μηλο για 2 πρωτες ημερες μετα προσθετουμε το αχλαδι την τριτη ημερα και την τεταρτη συμπληρωνουμε και την μπανανα...Ελπιζω να τα τρωει..

στα φρουτα δεν νομιζω να σου παρουσιασει προβλημα....ειναι γλυκα κ τους αρεσουν χιχι

κοριτσια αν δεν τρωνει τη πατατα τα μικρα σας, να τους δωσετε γλυκια πατατα. μουτ ο ειπε ο γιατρος τη περασμενη βδομαδα γιατι εμενα τη φτυνει με το ζορι τη τρωει. ειναι μια κοκκινη πατατα κ τη λενε γλυκοπατατα

fairyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

τι καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δοντακι !!!!!!!!!!!!!!!!

μπραβο γιωργη !!!!!!!!!!!!!

αρκετα μαγιοπαιδακια εχουν δοντακια ε?!

krisaki πρωτα αρχισατε κρεας κ μετα φρουτα?καταλαβα καλα?

ετσι παει ?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ριτακιιιιι αχαχαχαχαχα

βαλε γυαλια καλεεεε...κρεμα γραφειιιι αχαχαχααχααχαχα

αχαχαχαχαχααχ

καλο !!!!!!!!!!!

θα το αφησω αν μπει καμια μανουλα με ακεφιες να το διαβασει να γελασει :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

αχ ναι κατω ειναι..ειναι ασπρο πρησμενο...δοντακι δεν ειναι αυτο? δεν εχει σκασει νομιζω ακομα...τωρα πριν κοιμηθει το ειδα κ δεν με αφηνε κιολας χαχα

εχει τρελλαθει με τα παιχνιδια του ειδικα με το σαλιγκαρι χιχιχι...εφαγε κ μια τουμπα...λιγο χαζεψα κ εφυγε στη μοκετα μπουχαχα αλλα δεν εκλαψε

ριτακι ακομα ξυπνιος ο μικρος σου?

ναι ναι ακκομα ξυπνιος κλασικα . το περιεργο θα ηταν να κοιμοταν :tongue:

α κ κατι αλλο που ηθελα να σε ρωτησω που λες ξυπναει τη νυχτα...το γαλα στο μπιμπερο το αδειαζει η αφηνει λιγακι?

99%αφηνει ............ του κανω 180 κ ποτε αφηνει 30μλ, ποτε 50

σπανια πολυ το πινει ολο

εσενα το γιωργακη κοιμηθηκε να φανταστω ?

88M1p3.pngycQap3.png

99%αφηνει ............ του κανω 180 κ ποτε αφηνει 30μλ, ποτε 50

σπανια πολυ το πινει ολο

εσενα το γιωργακη κοιμηθηκε να φανταστω ?

ναι ναι κανονικα στην ωρα του..9 θα πεσει καθε βραδυ...

ναι αμα αφηνει σημαινει οτι χορταινει..κ εγω παντα κοιταω να μενει λιγο να ειμαι σιγουρη οτι εχει χορτασει

πωπω 180 πινει ε!!! τι καλο που εινια το μικρο σου! εμενα εχει φτασει τα 210 βρε ριτα!!!!! μα τι πειναλας:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...