Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μιλησα με την παιδιατρο γιατι το μικρακι εδειχνε να ποναει πολυ στα ουλα κ εκλεγα ασταματητα ακομα κ με λυγμους...... μου ειπε να παρω μια αλοιφη για τα ουλα που θα τον βοηθησει λογικα κ θα τον ανακουφισει ......αντε να δουμε........

κ ο υπνος του που εχει διαταραχτει λεει οτι ισως κ να οφειλετε εκει.....

για να δουμε αν θα κανει κατι ......

αυτα ..........

εχτες του εδωσα ξεχωριστα

λιγο μηλο(τρελαθηκε)

μπανανα (ξετρελαθηκε)

κ αχλαδι (μπλιαξ )

αρχες του μηνα αρχιζουμε κ μεις στερεες κ εχουμε κ εμβολιο ...........

μα που ειστε ολες??????????????????????

rita emas o paidiatros mas eipe 1 frouto ti vdomada gia na elegxoume gia tuxon alergies. nomizo pos einai polu simantiko auto giati oi allergies se mora exoun auxithei polu ta teleutaia xronia. kai sos koritsia OPOSDIPOTE viologika frouta i akoma kalutera po diko mas kipo.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

rita emas o paidiatros mas eipe 1 frouto ti vdomada gia na elegxoume gia tuxon alergies. nomizo pos einai polu simantiko auto giati oi allergies se mora exoun auxithei polu ta teleutaia xronia. kai sos koritsia OPOSDIPOTE viologika frouta i akoma kalutera po diko mas kipo.

δεν ηταν η πρωτη φορα που του ειχα δωσει ....... γιαυτο κ του εδωσα κ τα 3 εχτες.

απλα εχτες τρωγαμε εμεις φρουτα κ εβγαλα λιγο ζουμι (το "εξυσα" κατα καποιον τροπο με την πισω μερια του πηρουνιου, βγηκε χυμος κ του δωσα)

τωρα αν ειναι να μας βρει αλλεργια θα μας βρει τι τωρα τι σε 10 μερες

παντως καλα κανεις κ το λες

κ μενα η παιδιατρος μου ειπε για βιολογικα μονο ..........

εμεις αλλωστε απτην αγκυμοσυνη κ μετα μονο αυτα αγοραζουμε:tongue:

andith οντως οτι ναναι !

η εμεις ειμαστε χαζες η αυτοι ξεχνανε τι μας λενε .......δεν ξερω :mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

http://ny-image2.etsy.com/il_fullxfull.186642934.jpg αυτο σας φαινεται αγοριστικο η κοριτσιστικο ?

ψαχνω κανενα ιδιατερο σκουφι (βαμβακερο κ αν καλυπτε τα αυτακια ακομα καλυτερα)

να στελνει ελλαδα ε?

εχετε κατι να προτεινετε?

88M1p3.pngycQap3.png

http://ny-image2.etsy.com/il_fullxfull.186642934.jpg αυτο σας φαινεται αγοριστικο η κοριτσιστικο ?

να στελνει ελλαδα ε?

pio polu agoristiko mou kanei kai einai teleio!

emena tou efere amo mothercare ena i mikri mou i aderfi (20 xronon) kai tou to forao. alla an vro kai go tpt apo Russia tha tou to paro.

uDLqp1.png

pio polu agoristiko mou kanei kai einai teleio!

emena tou efere amo mothercare ena i mikri mou i aderfi (20 xronon) kai tou to forao. alla an vro kai go tpt apo Russia tha tou to paro.

sta mothercar που λες νατασσακι ειδα ενα γκρι ανοιχτοχρωμο ετσι σαν πλεκτο με φοδρα απο μεσα ......... ηταν πολυ ωραιο . αυτο λες ?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

kai sos koritsia OPOSDIPOTE viologika frouta i akoma kalutera po diko mas kipo.

κηποοοοος!!!! μπουχαχα....δυσκολα εδω τα πραγματα...οκ παιρνω κ καλα βιολογικα...αλλα....μακαρι να ειναι οντως βιολογικα

να στελνει ελλαδα ε?

πολυ ωραιο ριτακι

λοιπον εμενα ο δικος μου μιρμιριζει αυτες τις 3 μερες...κ εγω πιστευω ειναι δοντια κ ισως αλμα μαζι...του βαζω αλοιφη...σημερα λοιπον το πρωι δε βολευοτανε πουθενα τον αφησα μονο του να μιρμιριζει κ ναι...κοιμηθηκε...εκανα το ιδιο μολις τωρα....5 λεπτα κ ροχαλιζε ααχχαχαχα

εγω συναρμολογησα τα πραγματα του :)

κηποοοοος!!!! μπουχαχα....δυσκολα εδω τα πραγματα...οκ παιρνω κ καλα βιολογικα...αλλα....μακαρι να ειναι οντως βιολογιkα

αυτο ξαναπες το ! οτι μας λενε κ οτι πληρωνουμε πιστευουμε τελικα

εγω συναρμολογησα τα πραγματα του :)

καλοριζικα!!!!!!!!!!!!!!!!!

αληθεια ο σαλιγκαρος ειναι οσο ομορφος φαινοταν ?!

κοριτσια?να ρωτησω κατι? μην φανω πολυ χαζη ........... αλλα μετα απο φρουτοκρεμα (μην με ρωτησετε μλ δεν ξερω, μισο αχλαδι κ μισο μηλο ) πρεπει να ρευτουν ??????????? για γαλα μετα απο ωρα δινουμε?

88M1p3.pngycQap3.png

αληθεια ο σαλιγκαρος ειναι οσο ομορφος φαινοταν ?!

κοριτσια?να ρωτησω κατι? μην φανω πολυ χαζη ........... αλλα μετα απο φρουτοκρεμα (μην με ρωτησετε μλ δεν ξερω, μισο αχλαδι κ μισο μηλο ) πρεπει να ρευτουν ??????????? για γαλα μετα απο ωρα δινουμε?

ναι πολυυυ ομορφος....κ του αρεσει χαχαχα

εμενα δεν μου ρευοτανε γενικα ακομα κ με το γαλα...αλλα το ρεψιμο στην ουσια ειναι αερας που εχουν καταπιει, με το φαι δεν νομιζω να καταπινει τοσο αερα. το γαλα το δινεις αμεσως για να γινει ενα ολοκληρο γευμα. να μη μαθει στο τσιμπολογημα..κ σιγα σιγα το γαλα θα αφαιρεθει..εμεις πλεον εχουμε 2 γευματα χωρις γαλα....

Διαφημίσεις

ναι πολυυυ ομορφος....κ του αρεσει χαχαχα

εμενα δεν μου ρευοτανε γενικα ακομα κ με το γαλα...αλλα το ρεψιμο στην ουσια ειναι αερας που εχουν καταπιει, με το φαι δεν νομιζω να καταπινει τοσο αερα. το γαλα το δινεις αμεσως για να γινει ενα ολοκληρο γευμα. να μη μαθει στο τσιμπολογημα..κ σιγα σιγα το γαλα θα αφαιρεθει..εμεις πλεον εχουμε 2 γευματα χωρις γαλα....

αμεσως το δινουμε αληθεια? αχ το κακομοιρο κ πινουσε κ τον κρατουσα νυστικο γιατι νομιζα οτι θα τα μπερδεψει κ θα ξερασει ....τι χαζη που ειμαι . πρωτη φορα του εδωσα μισο κ μισο φρουτο κ εφαγε τα 3/4 .νομιζω τα πηγαμε καλα για αρχη .

αυτο για το ρεψιμο που λες...... πολυ λογικο μου ακουγεται , αρα μαλλον κ σωστο .

κ αλλη μια απορια........ την φρουτοκρεμα καλυτερα μεσημερι η απογευμα ? η δεν εχει σημασια?

fairy ! EYXARISTW!

88M1p3.pngycQap3.png

κοιτα....εξαρταται απο το προγραμμα του παιδιου σου....διαλεξε ενα γευμα για αρχη να αντικαταστησεις...εγω δινω γαλα το πρωι στις 6.30 με 7. το επομενο γευμα κατα τις 10 ειναι δημητριακα με φρουτο μεσα...μετα το μεσημερι γαλα, μετα κατα τις 5-6 παλι γευμα με λαχανικα κ τελος γαλα στις 9 πριν κοιμηθει

k να ρωτησω κ κατι αλλο κοριτσακι μου αν δεν σε κουραζω?

προς το παρον οκ δεν με αφορα γιατι δεν εχουμε αρχισει επισημα τα γευματα..... αλλα αν ειμαστε εξω τι γινετε με τα γευματα? πως θα φαει φρουτοκρεμα η σουπα????

ακουγομαι τοσο χαζη το ξερω αλλα το εχω απορια

88M1p3.pngycQap3.png

τις ιδες αποριεσ ειχα κ εγω...τιποτα δεν ειανι χαζο

εγω εχω παρει ενα θερμος της κικκο με μπωλακια μεσα κ παιρνω μαζι μου το φαγακι του...οτι ειναι να φαει εκεινη την ωρα

τις ιδες αποριεσ ειχα κ εγω...τιποτα δεν ειανι χαζο

εγω εχω παρει ενα θερμος της κικκο με μπωλακια μεσα κ παιρνω μαζι μου το φαγακι του...οτι ειναι να φαει εκεινη την ωρα

to φρουτο ομως (λεω εγω μονη μου ) αν μεινει δεν μαυριζει ?

θα κοιταξω κ γω γιαυτο που λες της chicco kati πaραπλησιο

κατσε μηπως μπουν κ οι δευτερομανουλες κ οι τριτομανουλες κ δωσουν ιδεες!!!!

ευχαριστω κοριτσουδι !!!!! ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...