Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καληπέρα μανούλες.

Περαστικούλια adith και mary και 3mama.

fairy πολύ ωραία τα πράγματα που παρήγγειλες. κρίμα που δεν στέλνει ελλάδα.

Νατασα και εμένα δεν έπερνε πιπίλα και κάποια στιγμή της πήρα αυτή της chicco

http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=422&category_id=58&option=com_virtuemart&Itemid=135

και την έπιασε ενω όλες τις άλλες της ίδιας μάρκας και της nuk τις φτύνει.

Naya μου μπράβο που την μεταφέρατε. Εγω έχω παρκοκρέβατο και βλέπω να την έχω για καιρό δίπλα μου

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Μπήκα σας είπα γεια και τώρα ξαναμπαίνω να σας πω καληνύχτα. Πάω για ξάπλες γιατί ο μικρός δεν κοιμήθηκε σχεδόν καθόλου χθες πόναγε το ζζνι μου, του έχουν πρηστεί πολύ τα πάνω ούλα και φαίνεται λίγο από μέσα το ένα δοντάκι! Δεν έχω διαβάσει τπτ απο τα νεα σας, να δω πότε θα προλάβω να το κάνω!

πάω κοριτσάκια (μου έχετε λείψει βρε:()

1927076x8yz9ejeae.jpg

1827761a7d52vt12j.gif

Καλημερα!!

περαστικα στα αρρωστουλικα μωρακια( τι τρομαρα βρε andith) και τις μανουλες!

Νατασσα ουτε ο δικος μου παιρνει πιπιλα, ειχε παρει μεχρι 2 μηνων που αποφασiσε οτι δεν θελει πια....δεν με πειραζει, εχω ακουσει για μωρακια που ξυπνανε 3-4 φορες τη νυχτα γιατι τους εφυγε η πιπιλα...

Εμεις εχουμε κοψει το νυχτερινο θηλασμο, ξυπναει 7-8, τον παιρνω στο κρεββατι μου, τον ταιζω και αν ξανακοιμηθει τον παω στο δωματιο του( σπανια, συνηθως ξυπναμε).

Ποσες φορες θηλαζετε εσεις το βραδυ;

Εχουμε ξετρελαθει με το ριζαλευρο!!!Χτυπαει χερια-ποδια μεχρι την επομενη κουταλια!!:lol:

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

kαλημερα κ απο μενα!!!!!!!!!!!!!

εχουμε εορταζοντες σημερα ?

περαστικα στα αρρωστουλικα ζουζουνια

δεν ξερω αν περναμε αλμα9εχω μπερδευτει) αλλα ο μικρος μου ξυπναει το βραδυ κ θελει γαλα . το εχει κανει πολλες φορες .δεν φτανει που αργει να κοιμηθει (μπορει να παει κ 2) μετα ξυπναει 5-6 κ θελει γαλα. μετα το πρωινο γαλα κ το πρωινο πια ξυπνημα μπορει να ειναι κ 8.

fairy εμεις που ειμαστε σχεδον μαζι ξερεις αν ειναι αλμα?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

kαλημερα κ απο μενα!!!!!!!!!!!!!

εχουμε εορταζοντες σημερα ?

περαστικα στα αρρωστουλικα ζουζουνια

δεν ξερω αν περναμε αλμα9εχω μπερδευτει) αλλα ο μικρος μου ξυπναει το βραδυ κ θελει γαλα . το εχει κανει πολλες φορες .δεν φτανει που αργει να κοιμηθει (μπορει να παει κ 2) μετα ξυπναει 5-6 κ θελει γαλα. μετα το πρωινο γαλα κ το πρωινο πια ξυπνημα μπορει να ειναι κ 8.

fairy εμεις που ειμαστε σχεδον μαζι ξερεις αν ειναι αλμα?

καλημερες....ναι ειμαστε σε αλμα αυτο το καιρο

η 23η-24η-25η-26η με κορυφωση την 26η

ετσι νομιζω...τη περασμενη βδομαδα δεν ξυπναγε ολη νυχτα για φαι...τωρα παλι τα ιδια...σηκωνεται κατα τις 4...εχει 3 βραδυα που το κανει..κ μας πιανει κ μια ανεξηγητη γκρινια ωρες ωρες.,...τωρα νυσταζε κ δεν ηθελε τιποτα...ουτε γαλα, ουτε αγκαλια ουτε παιχνδια...ε τον εβαλα μπρουμυτα στο κρεβατι κ τον ακουγα να μιρμιριζει...εεε καποια στιγμη κοιμηθηκε αχαχαχ

Καλημερα!!

περαστικα στα αρρωστουλικα μωρακια( τι τρομαρα βρε andith) και τις μανουλες!

Νατασσα ουτε ο δικος μου παιρνει πιπιλα, ειχε παρει μεχρι 2 μηνων που αποφασiσε οτι δεν θελει πια....δεν με πειραζει, εχω ακουσει για μωρακια που ξυπνανε 3-4 φορες τη νυχτα γιατι τους εφυγε η πιπιλα...

Εμεις εχουμε κοψει το νυχτερινο θηλασμο, ξυπναει 7-8, τον παιρνω στο κρεββατι μου, τον ταιζω και αν ξανακοιμηθει τον παω στο δωματιο του( σπανια, συνηθως ξυπναμε).

Ποσες φορες θηλαζετε εσεις το βραδυ;

Εχουμε ξετρελαθει με το ριζαλευρο!!!Χτυπαει χερια-ποδια μεχρι την επομενη κουταλια!!:lol:

nai alla emena thelei to vuzi gia pipila!

auto de mou aresei kai me exei kourasei ligo. kai skeftomai pos tha paei sto krevvati tou. giati tora koimomaste oloi sto diplo!

re koritsia o mpimpikos exeei arxisei kai kanei kati poerierga me to stoma tou san na stelnei filia, san na troei esas kanoun tetoia?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

χαχααχ νατασα μου..ναι ναι..καθε μερα κ κατι καινουριο...κατι βλεπει που κανουμε κ αρχιζει να προσπαθει να μιμηθει :)

οσο για την πιπιλα...κ εγω στην αρχη που θηλαζα δεν μπορουσα να με πιπιλαει κ εδωσα πιπιλα...αλλα δοκιμασα διαφορες μεχρι να βρω ποια προτιμα

rita pos eisai? to spuraki ola kala? pos itan ta gamovaftisia?

λοιπον τα γαμοβαφτισια ............

τα μυστηρια κ τα δυο μαζι δεν μου αρεσαν ..... περιεργο κ αρκετα κουραστικο κ για μας τους καλεσμενους κ για τους ιδιους. 2μιση ωρες σχεδον μεσα στην εκλησια.

εγινε πρωτα ο γαμος κ μετα καθησαν στην αρκη εφεραν την κολυμπηθρα, πηγαν μπροστα(με το νυφικο) κ αρχισαν να λενε το πιστευω κτλ..... κ ακολουθησε η βατιση . η μικρη στο πλιτσι πλιτσι δεν εκλαψε αλλα οταν την εβγαλαν για να την λαδωσουν κ να βαλει τα βαφτιστικα σπαραξε η κακομοιρα γιατι πιστευω κρυωνε. τεσπα......

βγηκαμε εξω κ μας μοιρασαν γλυκο κ τις μπομπονιερες του γαμου .....χαιρετησαμε κ πηγαμε προς το κτημα που βρισκοταν στην αλλη ακρη κ καναμε μια ωρα να φτασουμε...... 6 αρχισαν τα μυστηρια 9μιση ειμασταν στο κτημα.

πρωτα ηρθε η μικρη με τους νονους κ χορεψαν κτλ.....κ μετα το ζευγαρι .

εκοψαν τουρτα, χορεψαν κ μετα πηραν κ την μικρη αγλακια κ χορεψαν οι 3 τους(εκει εριξα κλαμα!!!!!! )

στα τραπεζια μας περιμενε η παιδικη μπομπονιερα.... με ειδικη αφιερωση για τον καθενα....

κ ολα απο κει κ περα ηταν ονειρικα..........

η μικρη καποια στιγμη πηγε πανω σε σουιτα με μια κυρια πυ την πρσεχε κ κατω ειχε αρχισει το γλεντι........

το σοφακι ηταν η πιο ομορφη νυφη που εχω δει ποτε.....καταπληκτικο νυφικο, υπεροχο παπουτσι............ ελαμπε

το σπυρι τωρα εσπασε στην διαρκεια του γλεντιου κ ειχα γινει χαλια(πυον κ αιμα) κ φυσικα πονος!!!!!!!!!

αφου εσπασε μονο του κ ηρθα σπιτι το πλυνα το καθαρισα (ειχε γινει μια τερρρρρρρρραστια τρυπα με βαθος) τωρα ειναι σχεδον ενταξει ...το καθαριζω κα8ε 3 χσεδον ωρες κ το εχω καλυψει με γαζουλα για να μην ερχεται σε επαφη με την πυτζαμα........ ειναι λιγο σκληρο γυρω γυρω..... κ βγαζει ακομα πυον..... αλλα ειμαι παρα πολυ καλυτερα. αρχες του μηνα θα παω γυναικολογο οποτε θα με δει .............

αυτα

88M1p3.pngycQap3.png

κ γω που λετε σκεφτομουν μαζι κ θρησκευτικο γαμο κ την βαφτιση του μικρου του χρονου ..... αλλα δεν ξερω . απτην μια κοινα εξοδα απτην αλλη ταλαιπωρια ..... δεν εχω μιλησει κ με το σοφακι να μου πει πως το εζησε εκεινη....πρεπει μαλλον να το κανω:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

μιλησα με την παιδιατρο γιατι το μικρακι εδειχνε να ποναει πολυ στα ουλα κ εκλεγα ασταματητα ακομα κ με λυγμους...... μου ειπε να παρω μια αλοιφη για τα ουλα που θα τον βοηθησει λογικα κ θα τον ανακουφισει ......αντε να δουμε........

κ ο υπνος του που εχει διαταραχτει λεει οτι ισως κ να οφειλετε εκει.....

για να δουμε αν θα κανει κατι ......

αυτα ..........

εχτες του εδωσα ξεχωριστα

λιγο μηλο(τρελαθηκε)

μπανανα (ξετρελαθηκε)

κ αχλαδι (μπλιαξ )

αρχες του μηνα αρχιζουμε κ μεις στερεες κ εχουμε κ εμβολιο ...........

μα που ειστε ολες??????????????????????

88M1p3.pngycQap3.png

καλησπερα!!η μπεμπα κοιμαται ολη μερα!!!ειχε 3 μερες να φαει που δε μπορουσε κ εφαγε το πρωι 200 μλ κ τα εκανε εμετο!ουφ πια!!!της εδωσα αργοτερα λιγοτερο γαλα,ειναι καλυτερα μονο πολλες μυξουλες!αντα να φυγουν κ αυτες!

οι παιδιατροι εχουν πλακα τελικα,τη προηγουμενη φορα μου εδωσε προγραμμα φαγητου με 5 γευματα κ του λεω χτες τρωει 4 γευματα κ μου λεει κ τι σε πειραζει?ποιος σου ειπε οτι πρεπει να τρωει 5 φορες!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...