Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 3
      • Λουλούδια 2

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ακόμα τρεις και η αυριανή fairymummy??? Και μετά;; Ξεκούραση!!!!:P

αυριο εχει τρελλο πηξιμο...εχω μαθηματα ολη μερα μεχρι τις 6...7 8α γυρισω σπιτι...ε τεταρτη πεμπτη να μαζεψω διαφορα που θελω να φερω κ σπιτι...κ παρασκευη τελοοοοος!!!!:mrgreen:

3xmama το σχολειο που δουλευεις ποτε κλεινει εκει για Πασχα ? φανταζομαι θα θες λιγες μερουλες να κατσεις ε να ξεκουραστεις

Εδώ τα σχολεία κλείνουν όπως και στην Ελλάδα την Παρασκευή. Εγώ όμως είμαι αποσπασμένη στο Γενικό Προξενείο στο τμήμα εκπ/σης και είμαι εδώ και 20 περίπου μέρες με επαπειλούμενη.Από Δευτέρα μπαίνω κανονικά σε άδεια κύησης.

Διαφημίσεις

Εδώ τα σχολεία κλείνουν όπως και στην Ελλάδα την Παρασκευή. Εγώ όμως είμαι αποσπασμένη στο Γενικό Προξενείο στο τμήμα εκπ/σης και είμαι εδώ και 20 περίπου μέρες με επαπειλούμενη.Από Δευτέρα μπαίνω κανονικά σε άδεια κύησης.

ααα τελειαααα.....νομιζα σε σχολειο δουλευες...μπερδευτηκα...κεγω εχω τοση αναγκη να κατσω...

για Πασχα θα κανετε κατι?

χαχαχ μεγαλα πνευματα παιδι μου :)

ναι εχουμε ελληνικη εκκλησια κ αφου δεν θα κατεβουμε Ελλαδα θα παμε στον επιταφιο κ την Ανασταση. για ανημερα δεν εχω κανονισει κατι επισημο..συνηθως το Πασχα μας εδω γινεται στο σπιτι μας κ εχω 15-20 ατομα καλεσμενα...ε φετος αν ψησουμε σε εμας θα εχω 3-4 τι να κανω

απο εθιμα ναι τα τηρουμε καθε χρονο..κ τα γλυκα μου κανω κ ολα...φετος μονο αυγα ομως...

Διαφημίσεις

Μήπως θα ήθελες να δεις την περίπτωση αν σου άρεσε το δικό μας κρεβατάκι να μου το φέρουν εδώ και να στο στείλω εγώ κάτω; Βέβαια δεν ξέρω πόσο μπορεί να βγαίνει το συνολικό "μαλλί" ..

Δεν τολμαω καν να το σκεφτω...θα ηταν ιδανικο...γουαου.......τα μεταφορικα πως θα μαθουμε ποσο ειναι ομως...????

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...