Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γυρισαμε απ το γιατρο κ τελικα εχουμε τραχειολαρυγγιτιδα!!χαζομαρες λεει μας ειπαν στο παιδων!δε πειραζει!ακομα μια εμπειρια με το μωρακι μου!!μας εδωσε σταγονιτσες κ αυριο λεει θα ειμαστε περδικι!!την αλλη Δευτερα ραντεβου για να ξεκινησουμε τροφουλες!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο andith χαίρομαι που με τις σταγονίτσες θα γίνετε καλά αν και μόλις το διάβασα δεν το έχω ξανακούσει ψιλοφοβήθηκα. Και μετά λένε γιατί καταφεύγουν όλοι στις ιδιωτικές ασφάλειες. Άντε με το καλό να ξεκινήσετε τις τροφούλες να δούμε πως θα πάει.

καλησπέρα κοριτσάρες! Πως τα πάτε??

andith τελος καλο ολα καλα... Πολύ τρομάρα βρε κοπέλα μου....

naya τελικα η κουκλιτσα κοιμηθηκε στο δωματιο της???

αντε καλοριζικο !

Naya μπράβο άντε καλή αρχή θα δεις που θα έχει το δικό του χώρο.

μια χαρά κορίτσια. λίγο μας κακοφάνηκε στην αρχή και νομίζω αν ειχαμε παρκοκρεβατο δε θα το αποφασιζαμε τοσο ευκολα αλλα με το λικνο δεν πηγαινε αλλο. κατα τα αλλα ξυπνησε μια μονο φορα για πιπιλα και την ακουσα μια χαρα παρολες τις ανησυχιες μου και μετα μια και καλη το πρωι. Βολευτηκε μια χαρα και αυτη. ασε που με το που την αφησα λιγο νωριτερα στο κρεβατακι της ξεκαρδιζοταν συνεχεια!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Καλησπέρα κοριτσάρες!

Στεναχωρέθηκα πολύ μ' αυτά που διάβασα andith και mary!Εύχομαι να είναι καλύτερα τα μπεμπουλίνια σας.

andith και με τις δυο κόρες μου τα περάσαμε αυτά και μάλιστα πολύ έντονα! Τις νυχτερινές επισκέψεις στο Λοιμωδών Θεσσαλονίκης για μάσκες τις είχαμε πολύ καιρό στο πρόγραμμα γιατί ως γνωστόν σχεδόν όλα γίνονται το βράδυ τις βάρβαρες εκείνες ώρες που μόνο το νοσοκομείο υπάρχει ως λύση ακόμα και αν έχεις πολύ θάρρος το γιατρό σου... Δεν θα ξεχάσω ποτέ το αποτέλεσμα που μας έβγαλαν από γνωστό διαγνωστικό κέντρο της Θεσ/νίκης όταν κάναμε περαιτέρω εξετάσεις στην ενός έτους τότε κόρη μου, μετά από επανειλλημένες λαρυγγίτιδες: "ενεργός ενδοπνευμονική βλάβη". Χάσαμε τον κόσμο κάτω από τα πόδια μας... Πήγαμε στη γιατρό μας και αυτή χλώμιασε βλέποντας τη διάγνωση.Πήρε αμέσως τηλ για να ζητησει διευκρινίσεις από το γιατρό που είχε υπογράψει την εξέταση γιατί δεν έδινε περαιτέρω λεπτομέρειες στα χαρτιά που μας έδωσαν. Για να μη σας πολυζαλίζω μετά από αναζήτηση του εν λόγω κυρίου γύρω στη 1 1/2 ώρα βρέθηκε σε δείπνο δήθεν επαγγελματικό και η απάντηση ήταν "Αχ, συγνώμη!Ξέχασα να γράψω δεν παρατηρείται.Ενεργός ενδοπνευμονική βλάβη δεν παρατηρείται! Απλά βιαζόμουν και το παρέλειψα"

Γίνεσαι δολοφόνος μετά ή όχι, πέστε μου???

mary μου γιατί κάνει το μωρό εμετούς? Το πήγατε στο γιατρό?

Εμείς, αν εξαιρέσει κανείς την τρελλή γκρίνια που την πιάνει ώρες ώρες ή καλύτερα σχεδόν όλες τις τελευταίες ώρες , είμαστε καλά. Η μικρή δηλαδή γιατί εγώ δεν είμαι και πολύ στα καλά μου. Ο βήχας μου εδώ και 20-25 μέρες δεν λέει να φύγει...Με πιάνει επίσης βρε κορίτσια ώρες ώρες μια έξαψη και νιώθω να ιδρώνω στα καλά καθούμενα και μετά μια έντονη εξάντληση. Μίλησα με τη γιατρό και μου είπε να πάω αύριο το πρωί για να κάνω εξετάσεις και ότι κακώς το άφησα τόσο πολύ!

μια χαρά κορίτσια. λίγο μας κακοφάνηκε στην αρχή και νομίζω αν ειχαμε παρκοκρεβατο δε θα το αποφασιζαμε τοσο ευκολα αλλα με το λικνο δεν πηγαινε αλλο. κατα τα αλλα ξυπνησε μια μονο φορα για πιπιλα και την ακουσα μια χαρα παρολες τις ανησυχιες μου και μετα μια και καλη το πρωι. Βολευτηκε μια χαρα και αυτη. ασε που με το που την αφησα λιγο νωριτερα στο κρεβατακι της ξεκαρδιζοταν συνεχεια!

Μπράβο naya!:tongue: Ήσυχα βράδια λοιπόν!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! :D

Andith εύχομαι περαστικά και σύντομα! Πρέπει πολύ να λαχταρίσατε... Σε νιώθω...

Όταν γεννήθηκε ο μικρούλης μου είχε παροδική ταχύπνοια και νοσηλεύτηκε στη ΜΕΝΝ σχεδόν μια βδομάδα. Ανέπνεε σαν σκυλάκι, όπως το περιγράφεις. Δεν θέλω να το σκέφτομαι... Ο λόγος που το αναφέρω είναι ότι όταν όλα είναι περαστικά, τότε και εμείς, αλλά και τα παιδάκια τα ξεπερνάμε και δυναμώνουμε.

Νατάσα σχετικά με την πιπίλα να πω ότι επειδή το μωράκι μου πιπίλα πήρε από τη θερμοκοιτίδα κιόλας. Φαντάζομαι ότι την έδιναν για παρηγοριά, αλλά κι επειδή τα πρώτα 24ωρα απαγορευόταν να σιτιστεί. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι γιατροί είναι τόσο κατηγορηματικά αντίθετοι στην πιπίλα. Εμάς μας έχει "σώσει" κάμποσες φορές. Μόνο μια συμβουλή, αν μου επιτρέπεις : δώσ΄του πιπίλα ίδια με τη θηλή του μπιμπερόν, θα τη δεχτεί πιο εύκολα.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Τέλεια και ιδιαιτέρως το σαλιγκαράκι!

Θέλω κι εγώ... Στέλνουν Ελλάδα; Δεν πρόλαβα να κοιτάξω.

Αν ναι, μήπως μπορείς να μου πεις πόσο κάνει σε ευρώ;

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...