Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

eftixos telionoun ta vasanistiria toy s/k

pige o antras mou na di to podosfero k akoma de girise arxizo k anisixo ,katafera na valo na mikra gia ipno k ine i tetarti nixta poy i mikri katoyriete epano tis ,ksipnai klei k ta kani to kaname to stroma xalia :confused: ta nevra mou ine krosia

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Γεια σας κούκλες!

Εύχομαι να κοιμάστε και να ξεκουράζεστε γιατί εγώ...

Ο μικρός είναι όλο τρέλα! Κοιμήθηκε πριν από κανά μισάωρο, αφού προηγουμένως φρόντισε να κάνει πάνω μας από τρεις εμετούς και να μας ξετινάξει στις βόλτες και τα νανουρίσματα...

Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Ξανάρχισα να διαβάζω τα βιβλία μου για τα παιδιά και αυτά που διάβασα δεν μου άρεσαν καθόλου. :-( Θα δω τι θα κάνω...

Εύχομαι καλή μέρα και καλή βδομάδα σε όλες μας!

2522daf9de.png

swGop2.png

...k ine i tetarti nixta poy i mikri katoyriete epano tis ,ksipnai klei k ta kani to kaname to stroma xalia :confused: ta nevra mou ine krosia

Θένα, αυτό απασχολεί και μια φίλη μου. Αν θέλεις, μπορώ να σου πω περισσότερα για το θέμα.

2522daf9de.png

swGop2.png

Γεια σας κούκλες!

Εύχομαι να κοιμάστε και να ξεκουράζεστε γιατί εγώ.

κ γω το ευχομουν αλλα δεν τα καταφεραμε!!!τρεχαμε στο παιδων!!

κατα τις 2μιση δεν αναπνεε καλα το μωρακι μου κ εκανε σαν σκυλακι,εχει βραχνιασει κ πολυ!καναμε μασκες με αερολιν,τεσσερις!ευτυχως δε μας κρατησανε μεσα!μας εδωσαν κ πηραμε μασκα κ αερολιν να κανουμε κ μεις στο σπιτι!ουφ!!

rXrPp3.png

χμμμ.,..αερολιν ε...μας δωσανε κ εμας στην ελλαδα κ εδω ο γιατρος προχθες μονο που δεν με πλακωσε στο ξυλο...δεν δινουν σε μωρα τετοια φαρμακα ειπε...δε ξερω τι να σου πω...περαστικα να ειανι σιγουρα...μου ειπε πως αν ενα βρεφος εχει προβλημα αναπνευστικο σοβαρο οξυγονο του βαζουν κ οχι τετοιου ειδους φαρμακα

Διαφημίσεις

μπηκα χαρουμενη να πω καλημερα κ καλη βδομαδα

κ διαβασα τα νεα της andith κ στεναχωρεθηκα ιδιαιτερα.

mary k thena τι να πω κ για τα δικα σας ......

αντε να ανακαμψουμε ...........

naya τελικα η κουκλιτσα κοιμηθηκε στο δωματιο της???

αντε καλοριζικο !

fairy με το καλο κ το δικο σας δωματιο ! ειμαι σιγουρη οτι θα φτιαχτει με τοοοοοοση αγαπη που θα το λατρεψει ο γιωργης !

ksisaki natassa 3xmama πολλα πολλα φιλια!

88M1p3.pngycQap3.png

χμμμ.,..αερολιν ε...μας δωσανε κ εμας στην ελλαδα κ εδω ο γιατρος προχθες μονο που δεν με πλακωσε στο ξυλο...δεν δινουν σε μωρα τετοια φαρμακα ειπε...δε ξερω τι να σου πω...περαστικα να ειανι σιγουρα...μου ειπε πως αν ενα βρεφος εχει προβλημα αναπνευστικο σοβαρο οξυγονο του βαζουν κ οχι τετοιου ειδους φαρμακα

θα πηγαιναμε ετσι κ αλλιως σημερα στο γιατρο,θα παμε δλ. στις 6μιση ουτε του γιατρου μου του αρεσε αλλα ετσι που δε αναπνεε το μωρο σου ρχεται τρελα κ δε ξερεις τι να κανεις!

rXrPp3.png

θα πηγαιναμε ετσι κ αλλιως σημερα στο γιατρο,θα παμε δλ. στις 6μιση ουτε του γιατρου μου του αρεσε αλλα ετσι που δε αναπνεε το μωρο σου ρχεται τρελα κ δε ξερεις τι να κανεις!

δε το συζητω καλα κανατε...απλα σου λεω τι μου ειπε ο εδω γιατρος...μου εξηγησε ακριβως τι συμβαινει με τις μυξες στα βρεφη κ με επεισε :rolleyes:

εγω εχω ασθμα κ τα σωληνακια στα πνευμονια μου οταν παθαινω κριση κανουν σπασμους. τα μωρα εχουν υπερβολικα πολυ μικρα σωληνακια...κατεβαινει λοιπον η μυξα κ φρακαρουν τα σωληνακια...το αερολιν λοιπον δεν κανει τιποτα γιατι τα σωληνακια ειναι απλα φρακαρισμενα απο τη μυξα...ετσι απλα μου τα εξηγησε :rolleyes: απο εκει κ περα εννοειται πως θα το δωσεις αν στο λεει ενας γιατρος...κ εγω τα ιδια επαθα...

name k ego

e nai lipos ta nikisa ta skatopeda:tongue: ax ti na kano me ta glikoulika talimpanakia mou mazi den kanoume k xoria den mporoume xixixixixi

andith perastika k emena exi simvi kati paromio sto giorgo ,ixe evesthisia me to lemo genika ,fetos ton vlepo kalitera omos:rolleyes:

pathene sinexia larigitides,vraxniaze k evixe me kokoraki ton epiane krisis vixa k iremouse mono me stagones kortizoni giati mpori na toy ekline telios o lemos k na min mporouse na anasani katholou:confused:,pragmatika se deuterolepta iremouse.fetos ine i proti xronia pou tin vgalame mono me ligo aerolin ton septemvri.pantos kalo ine ta mora na min poli pernoun alla stin anagi ti tha kanis,to ispneomeno ine to pio athoo ston organismo se sxesi me ta siropia giati paei mono sta pnevmonia eno ta siropia pantou auto mou ixe pi i giatros.

ego sti thesi sou (tora sto trito,logo empirias)tha tou edina aerolin k stagones kortizoni k an den sinerxotan tha pigena nosokomio

edo vrexi simera :-(,meta tha pame logotherapia tha afiso ti danai sti mana mou meta tha paro to giorgo sti doylia k tha paei o Aidonis na ta mazepsi auta tha giriso kata tis enia para filia polla k perastika

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Andith περαστικά τι να πω ταλαιπωρηθήκατε πολύ αφού φτάσατε και στο Παίδων ελπίζω να πάνε όλα καλά για το μικρούλι και να ανακάμψει!

Naya μπράβο άντε καλή αρχή θα δεις που θα έχει το δικό του χώρο.

Ritaki όλα καλά με το γάμο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...