Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

kalimera/kalispera omorfes kuries mou!

emeis exthes afisame to mpempiko sti mana mou apo to proi (me galata katepsigmena) kai pigame authimeron Patra gia douleia (kai oi duo).

o mikroulis itan teleios mou eipe i mama mou kai polu to xarika giati tha fugoume 1-2 Nov. pio eukola. Pame oi duo mas Russia!!!!! me to PAO pou exoume kerdisei kati eisitiria. Pio polu vevaia to kano gia ton andra mou mias kai ego psilovariemai alla gia na anevei kai ligo i psixologia tou giati opos k tis fairys einai agxomenos me ta epaggelmatika.

Simera doulevoume pali polu mias kai prepei na teleiosoume ekkremotites apo ti vdomada pou den prolavainoume logo paidiou!

Loipon k emena o mikros exo kai stis voltes einai polu pio usixos. panagitsa. na fantasteite otan nevriazei mesa sto spiti ton vgazo sto parathyro i sto mpalkoni kai amesos iremei.

andith perastika!

3xmama tha sumfoniso me tin pasxalitsa, eisai sigouri gia tin epistrofi emeis skeftomaste na fygoume kai esu tha gyriseis??

rita kalo kouragio kai kala na perasete sta gamo/vaftisia (simera den einai??)

thena elpizoume na epivioneis me ta 3 teratakia...xixixixixi

oso gia to kareklaki prepei na to agoraso amesa!! eimai sto psaximo kai naya auto pou sas arese to ebaby to exei 227. ligo kalutera

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κι από εμένα

Ο καιρός σήμερα εδώ στο Μόναχο είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ! Μαυρίλα, συννεφιά ,κρύο και υγρασία κοινώς καταθλιπτικός .

Ριτάκι τα παντοφλάκια και τα παπουτσάκια τα δοκιμάσαμε και εμείς και τα μόνα που κρατάει είναι τα σπορτέξ τύπου σταράκια(converse εννοώ) και τα παντοφλάκια που έχει το Η&Μ που είναι ενσωματωμένα με κάλτσα που αγκαλιάζουν ψηλά!

Pasxalitsa και natassa133 είμαι καθηγήτρια και ο άντρας μου δάσκαλος που αποσπαστήκαμε στη Γερμανία για 5. χρόνια. Έτσι τώρα πρέπει να γυρίσουμε γιατί τελειώνει η πενταετία μας, δεν είναι θέμα επιλογής .

Σαν ιδέα το να μείνεις στο εξωτερικό είναι πολύ ωραία. Και ειδικά το Μόναχο είναι μια πόλη που προσφέρει πολλά και αξίζει κανείς να ζει- θα ζούσα πολύ ευχάριστα εδώ(πριν είμασταν στη Β. Γερμανία σε μια μικρή πόλη που δεν μας άρεσε καθόλου).Αλλά πρώτον να παίρνεις ένα καλό μισθό για να μπορείς να ζεις και να τα απολαμβάνεις όλα αυτά που σου προσφέρονται (σκεφτείτε ότι μόνο το ενοίκιο μας είναι 1100 Ευρώ το μήνα για ένα διαμέρισμα 85 τμ)και δεύτερον και ίσως πιο σημαντικό από όλα να έχεις ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπάνε κοντά σου. Επίσης όσο περίεργο και αστείο πιθανόν σας φαίνεται οι επιλογές που έχεις για γιατρούς , κομμωτήρια ,φροντιστήρια κτλ είναι λιγοστές και οι συμβιβασμοί αναπόφευκτοι...και σίγουρα όχι ασήμαντοι. Σ' αυτά τα 4 χρόνια που είμαστε εδώ περάσαμε και πολλά που αφορούσαν θέματα υγείας και εμείς και οι στενά δικοί μας άνθρωποι και δεν ήταν καθόλου εύκολο!

Εμείς ούτως ή άλλως έχουμε να κάνουμε με το ελληνικό Δημόσιο -αφού σ' αυτό ανήκουμε και από εκεί πληρωνόμαστε - και τις ελληνικές Υπηρεσίες ,δεν δουλεύουμε στο γερμανικό σύστημα.Τέλος μη ξεχνάμε και τον καιρό... 10 στους 12 μήνες χειμώνας βαρύς.

Από την άλλη τάξη ,ησυχία, νόμοι που εφαρμόζονται, ταξιδιωτικοί προορισμοί γύρω τριγύρω,πράσινο πολύ...Δεν ξέρω κορίτσια ,έχει πολλά καλά η Γερμανία αλλά και πολλά στραβά-όπως και η Ελλάδα ! Άλλωστε εγώ την Γερμανία την έβλεπα πάντα μέσα από την οπτική της πενταετίας ! Και ειλικρινά μου έχει λείψει το σπιτάκι μας , οι γείτονες και οι φίλοι μας ,τα κουμπαράκια μας και φυσικά οι γονείς και τα αδέρφια μας-γιατί ως γνωστόν και στον Παράδεισο μόνος σου ...δε λέει!

Εσύ τι λες fairymummy;Πως νιώθεις στην Αγγλία; Εσείς είστε πιο πολλά χρόνια αν θυμάμαι καλά και με άλλες συνθήκες εργασιακές κτλ. τι σκέφτεστε για το μέλλον;

οπως και να χει καλη επιστροφη και να ειναι για καλο!!!

και εδω να περνατε ακομα καλυτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ !!!!!:tongue::tongue::tongue:

Εσύ τι λες fairymummy;Πως νιώθεις στην Αγγλία; Εσείς είστε πιο πολλά χρόνια αν θυμάμαι καλά και με άλλες συνθήκες εργασιακές κτλ. τι σκέφτεστε για το μέλλον;

κοιτα...καταρχας οπως πολυ σωστα ειπες η καθε χωρα εχει τα θετικα της κ τα αρνητικα της. η διαφορα μας ειναι οτι εσεις ησασταν φτιαγμενοι στην ελλαδα κ φυγατε με αποσπαση. εχετε καπου να γυρισετε. εμεις δεν εχουμε...ουτε σπιτι...ουτε δουλεια...κ ουτε προκειται να μας δωσει κανενας δουλεια

εδω στην Αγγλια παρολο που δεν μενουμε Λονδινο δεν μας λειπει τιποτα εκτος απο τους καλους μας φιλους, την οικογενεια κ το σουβλακι :rolleyes:κ μετα απο 10 χρονια εχουμε συνηθισει τοσο πολυ το συστημα που πλεον στην ελλαδα απλα μας σηκωνεται η τριχα...δε θυμαμαι αν ειχα μοιραστει μαζι σας την απιστευτη ταλαιπωρια μας με το ελληνικο προξενειο κ τις αρχες στην ελαλδα για να βγαλουμε διαβατηριο στο παιδι...

η Αγγλια ειναι μια πολυ οργανωμενη χωρα. δεν ειναι ολα τελεια..δεν εχει κουτουκακια να πας...αλλα δεν πειραζει. εγω ειμαι ανθρωπος που συμβιβαζομαι...καλη παρεουλα στο σπιτι ισως ειναι το καλυτερο μου...κ απο εκει κ περα επειδη στις προτεραιοτητες μου ειναι να μπορω να ζησω κ να ζησω κ το παιδι μου...δυστυχως δεν ονειρευομαστε πλεον καν να γυρισουμε ελλαδα...ισως οταν η ιστορια κανει τον κυκλο της κ πλεον υπαρξει κ παλι αναπτυξη, ισως τοτε..αλλα προς το παρον ποιος θα δωσει δουλεια στη fairy κ στον fairino της:D:D:D

καλησπέρααα...

τι μου κανετε? εμεις περασαμε επιτελους ενα Σαββατο στο σπιτι και το κατευχαριστηθηκα!!

naya εμενα δεν μου αρεσει καθολου:oops: σαν νοσοκομειακο μου κανει:shock:

εγω εχω απο τα αλλα παιδια ενα fisher prise που κουμπωνει σε καρεκλα κ ειναι πιο βολικο σε αποθηκευση

kita edo εχει κ το δικο σου

http://www.ebaby.gr/aeaeeeu-eaesoiaoa/eanaaeeuee-oeaacoiy-.html

κι εμενα μου αρεσουν αυτα που κουμπωνουν σε καρεκλα αλλά .... δεν εχουμε καρεκλες στο σπιτι :rolleyes::rolleyes: Και η κουζινα και η τραπεζαρια ειναι με σκαμπο. Παντως κι εμενα δε μου καθεται καλα. προσπαθω να μεταπεισω τον αντρα μου :tongue::tongue:

καλησπερα!κρυωσαμε κ μεις λιγακι!!μυξουλες κυριως!!τη πλακωσα χτες στους ορους κ στο ρουφηχτιρι ειναι λιγο καλυτερα σημερα!το τι κλαμα εκανε με τον ορο δε περιγραφετε!!!ειχα κ το φοβιτσιαρη τον αντρα μου!του ειπα να μου τη κραταει γιατι τσιριζει κ χτυπιεται!κ μου λεηε κ προσεχε κ θα πνιγει το μωρο κ δε μπορω να βλεπω!!τα νευρα μου εσπασε!!το εκανα μονη μου κ ησυχασα!ελεος!!

περαστικα σας andith. κι εμεις ρουθουνιζουμε απο χθες αλλα επλιζω να τη γλιτωσουμε...

καναμε και μπολικη δουλεια στο δωματιο της μικρης, θα τελειωσουμε τα βασικα αυριο και το προγραμμα ειναι Κυριακη βραδυ να παει στο δωματιό της.

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

ΚΚαλημέρααα...

Μα που εξαφανιστηκατε όλες? Τι εγινε χθες βράδυ? Όλες ξεπορτίσατε?

Εμεις τι καλα παλι σπιτι να τελειωσσουμε τις δουλίτσες που ξεκινησαμε χθες.

Φιλακια!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Καλημεραααα!!τα καταφερα τελικα κ μπηκα!

naya δε μπορουσαμε να μπουμε χτες γιατι η σελιδα εχει αναφερθει ως κακοβουλη αυτο βγαζει μολις πατας για να μπεις,μονο ο firefox ομως,κ κατω κατω εχεο ignore το οποιο δεν ειχα δει,εγω τουλαχιστον,αλλα με internet explorer μπαινει κανονικα!

εμεις χαλια ειμαστε!η μπεμπα εκανε κ πυρετο χτες το βραδυ κ μαλλον κολησα κ γω!!

rXrPp3.png

good morning vietnam

edo epikrati ena xaos sas milao apo ta xarakomata pou eftiaksa gia mena k ton iasona alla olo k kati ksofaltses mas pernoyn :shock:

oxi tipotalo mou telionoyn k oi promithies xixi

tha ta vgalo ekso simera gia fagitaki mpas k ksexastoun filia giati o iasonan griniazi k tha ton stilo me ton exthro fenete:mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλημέρα κοριτσάρες!

Τι κακό είναι αυτό με το μπλοκάρισμα της σελίδας?

εμεις χαλια ειμαστε!η μπεμπα εκανε κ πυρετο χτες το βραδυ κ μαλλον κολησα κ γω!!

Περαστικά και στις δυο σας andith. Πόσο πυρετό ανέβασε εχθές ; Σήμερα πως είναι; Εσύ;

Κι εγώ νιώθω ότι θα ξανακυλήσω(πριν 20 μέρες περίπου ήμουν χάλια λαιμός, βήχας ,πυρετό κτλ..και πήρα 10 μέρες αντιβίωση).Φοβάμαι πολύ γιατί δεν κοιμόμαστε πάλι καλά και είμαι εξαντλημένη. Ο βήχας απο τότε δεν μου έχει φύγει και ο λαιμός άρχισε πάλι να πονάει:(:(:( Ευτυχώς τότε δεν είχε κολλήσει η μικρή αλλά δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ και με το θηλασμό και για να συνέλθω γιατί δεν έχουμε κι άλλη βοήθεια (γονείς κτλ..) και ακόμα και το μαγείρεμα ήταν άθλος!

Καλημέρα κοριτσάρες!

Τι κακό είναι αυτό με το μπλοκάρισμα της σελίδας?

Περαστικά και στις δυο σας andith. Πόσο πυρετό ανέβασε εχθές ; Σήμερα πως είναι; Εσύ;

Κι εγώ νιώθω ότι θα ξανακυλήσω(πριν 20 μέρες περίπου ήμουν χάλια λαιμός, βήχας ,πυρετό κτλ..και πήρα 10 μέρες αντιβίωση).Φοβάμαι πολύ γιατί δεν κοιμόμαστε πάλι καλά και είμαι εξαντλημένη. Ο βήχας απο τότε δεν μου έχει φύγει και ο λαιμός άρχισε πάλι να πονάει:(:(:( Ευτυχώς τότε δεν είχε κολλήσει η μικρή αλλά δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ και με το θηλασμό και για να συνέλθω γιατί δεν έχουμε κι άλλη βοήθεια (γονείς κτλ..) και ακόμα και το μαγείρεμα ήταν άθλος!

38.2 εκανε η ζουζουνα κ το πρωι ειχε 37.7 ευτυχως μας ρεσει το ντεπον:confused:

τωρα ειναι καλυτερα εχει πολλες μυξουλες ομως κ κλαιει πολυ οταν της βαζω ορο αλλα δε γινεται αλλιως!εγω λιγο μπουκωμα εχω οχι πολλα πραγματα!

ασε κ γω δεν εχω καθολου βοηθεια(οι γονεις μου ειναι Κυπρο κ ο μεγαλος αδερφος μου κ ο μικρος αδερφος μου Πατρα) κ ο αντρας μου χτυπαει κ κατι 12ωρα στη δουλεια κ εχω φρικαρει!!δε βγαινω κ καμια βολτα κ ουφ!!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Θενα γερά με τσαμπυκά! :tongue::tongue::tongue:

χεχε καλα να περασετε!

andith ναι το ξερω γιατι κι εγω firefox χρησιμοποιω, και σε περιπτωση που ξανασυμβει να ξέρετε ότι ειναι μια ασφαλεια του firefox που μπορείτε να την απενεργοποιήσετε από τις επιλογές. (Εργαλεια -> επιλογες -> ασφαλεια ->και ξετικαρετε το φραγη σελιδων που εχουν αναφερθει ως κακοβουλες)

Εμεις σχεδον τελειωσαμε με το συμμαζεμα του δωματιου της μικρης, εμεινε να παρει κατι πραγματα απο μεσα ο αντρας μου και να στρωσω το κρεβατι της οποτε και επισημα σημερα θα ειναι το πρωτο βραδυ στο δωματιο της.

Τρελη κουραση ομως γιατι και εβγαλα τα χειμωνιατικα και εκανα τραμπα τα ρουχα και πραγματα της μικρης με τα δικα μας (στο δωματιο της ειχα μεχρι τωρα δικα μας γιατι μυριζε ακομα λιγο η συρταριερα και η ντουλαπα).

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Καλησπερα κοριτσια!τι κανετε?εμεις μια χαρα.τις 3 τελευταιες ημερες τρωμε γυρω στα 150 γρ.κρεμα και δε πινουμε καθολου γαλα.τελος του μηνα ξεκιναμε και τα φρουτακια μας!2 ημερες ειναι πολυ ανησυχος,χθες κοιμηθηκε 10 και ξυπνησε 1.30 με τρομερο κλαμα...εχει να ξυπνησει βραδυ απο 1,5 μηνων.Μαλλον απ'τα δοντια,τα περιμενουμε μερα με τη μερα!Σας διαβασα πολυ λιγο εκει που λεγατε για το που πρεπει να κοιμαται το μωρο.Η δικη μου αποψη ειναι οτι πρεπει να κοιμαται στο δικο του δωματιο οσο πιο νωρις τοσο το καλυτερο.Οσο δυσκολο και αν ειναι.Και με τα χαδια παλι με μετρο...Παν μετρον αριστον!

γεια σας κοριτσια..περαστικα στα αρρωστουλικα μωρακια..ατιμη αυτη η εποχη..ο γιατρος τη παρασκευη με προετοιμασε οτι πρεπει να ειμαι υπομονετικη ολο το χειμωνα γιατι θα εχουμε πολυ συχνα μυξουλες...καθε βραδυ κ πρωι χρησιμοποιω ρουφηχτηρι μυτης κ πλυση με φυσιομερ...

κ εμεις τελικα αποφασισαμε να μην μετακομισουμε. οποτε εχουμε κ εμεις παρομοιες δουλειες...θα αδειασουμε το δευτερο δωματιο, θα καταργησουμε το γραφειο μας να γινει baby room :D

αντε να ανεξαρτοποιηθουμε λιγακι :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...