Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

πολυ χαιρομαι για ολα αυτα που μας γραφεις 3χμαμα :)

καλες εξορμησεις...εγω ισως το εχω ξεφτιλισει με τις εξορμησεις χαχαχα..πρωτη εξορμηση ηταν 10 ημερων χιχι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μανουλες πως ειστε ?????

εγω ειχα μαραθωνιο σιδερωματος κ νωριτερα ημοασταν στην πεθερα (χωρις το μωρο) για να βοηθησουμε σε κατι κουτες κτλ....

κουραση σημερα............κ το μικρο ακομα ξυπνιο

88M1p3.pngycQap3.png

πολυ χαιρομαι για ολα αυτα που μας γραφεις 3χμαμα :)

καλες εξορμησεις...εγω ισως το εχω ξεφτιλισει με τις εξορμησεις χαχαχα..πρωτη εξορμηση ηταν 10 ημερων χιχι

Βόλτες κάναμε κι εμεις από τότε αλλά πάντα είχα κάποια "συνοδεία" ή τον άντρα μου ή κάποιο απ' τα κορίτσια-τύχαινε όχι ότι το επεδίωκα- ή πηγαινα κοντά γιατί στα μετρό όντως είναι ένα θέμα με την πολυκοσμία κτλ Στην Αγγλία πως είναι; Ο Γιωργάκης κάθεται ήσυχος;

εμεις εδω μενουμε κεντρο..δεν εχει μετρο κ τετοια...αλλα κ λεωφορειο παιρνω κ ταξακι αν χρειαστει να παω οπουδηποτε...δεν ξερω αν εμαθε απο νωρις να πηγαινει βολτα...παντως πιο ησυχος ειναι στη βολτα παρα στο σπιτι αχαχαχα

γενικα δεν κλαιει ο Γιωργης μου:rolleyes:

μανουλες πως ειστε ?????

εγω ειχα μαραθωνιο σιδερωματος κ νωριτερα ημοασταν στην πεθερα (χωρις το μωρο) για να βοηθησουμε σε κατι κουτες κτλ....

κουραση σημερα............κ το μικρο ακομα ξυπνιο

Μπράβο βρε Ριτάκι κάτι σαν τον τιραμόλα έχεις γίνει ;;; Σπίτι με ένα μωρό 5 μηνών , τον άντρα σου σε τέτοια κατάσταση , σίδερο κτλ και να βοηθάς και την πεθερά ??? Μπράβο σου αντοχές!;)

Διαφημίσεις

9250 ο Αγγλος Γιωργής αχαχχα

Απίστευτο!!! Να τον χαίρεσαι fairymummy!!!:P:p:p:p

γενικα δεν κλαιει ο Γιωργης μου

Είναι αντράκι, ενώ εμείς κλαίμε καταρχήν ναζιάρικα κι αν δεν πετύχουμε αυτό που θέλουμε "δίνουμε γκάζια". Γυναίκες παιδί μου ξέρεις..χααχαχ!

γενικα δεν κλαιει ο Γιωργης μου:rolleyes:

καλε φιλεναδα μην τα λες ετσι αυτα?! θα στο ματιασουμε το καμαρι σου :rolleyes:

ουτε ουρλιαζει ??????

εμενα εμαθε κ βγαζει τις καλτσες του ! τι θα κανω ?!:shock:

88M1p3.pngycQap3.png

καλε φιλεναδα μην τα λες ετσι αυτα?! θα στο ματιασουμε το καμαρι σου :rolleyes:

εμενα εμαθε κ βγαζει τις καλτσες του ! τι θα κανω ?!:shock:

Κι εμένα μονίμως τις βγάζει οπότε έχεις 2 επιλογές

1)ή τις ξαναβάζεις και κάνεις υπομονή μέχρι να τις ξαναβγάλει κτλ κτλ

2) ή βάζεις καλσόν (ξέχνα το γιατί είναι αγοράκι)

άρα ΥΠΟΜΟΝΗ!

Ψέματα -μπορείς να τις βγάλεις κι εντελώς:P:p:p

Διαφημίσεις

Ριτάκι μου σ' ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια- μη φοβάσαι τον Αύγουστο ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!:tongue::tongue:

καλημερα!!!

να περασουμε ομορφα!!!

3xmama συγνωμη που περεμβαινω και δεν ξερω τους λογους που σας φερνουν πισω...αλλα βρε κοριτσι μου το εχετε σκεφτει καλα???

να ερθω εγω εκει???:tongue:

οπως και να χει καλη επιστροφη και να ειναι για καλο!!!

και εδω να περνατε ακομα καλυτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

kαλημερα φιλες μου !

καλο σαβ/ακο, ειστε ολες καλα ????????

εμενα γμτ μαλλον μου γυρισε τριχα εκει χαμηλα:oops: κ εχει κανει κατι σαν καρουμπαλακι η εσωτερικο σπυρακι δεν ξερω. με ποναει κ με ενοχλει λιιγο :shock:

θα περασει ομως κ αυτο ελπιζω .........

faity η ιδεα σου για παντοφλακια την βρισκω εξαιρετικη ! ευχαριστω! ισως σημερα βγω για να του παρω !!

THENAKI μου ? κουμπαρουλα μου ? ζεις ???????????

88M1p3.pngycQap3.png

καλησπερα!κρυωσαμε κ μεις λιγακι!!μυξουλες κυριως!!τη πλακωσα χτες στους ορους κ στο ρουφηχτιρι ειναι λιγο καλυτερα σημερα!το τι κλαμα εκανε με τον ορο δε περιγραφετε!!!ειχα κ το φοβιτσιαρη τον αντρα μου!του ειπα να μου τη κραταει γιατι τσιριζει κ χτυπιεται!κ μου λεηε κ προσεχε κ θα πνιγει το μωρο κ δε μπορω να βλεπω!!τα νευρα μου εσπασε!!το εκανα μονη μου κ ησυχασα!ελεος!!

rXrPp3.png

καλησπερα!κρυωσαμε κ μεις λιγακι!!μυξουλες κυριως!!τη πλακωσα χτες στους ορους κ στο ρουφηχτιρι ειναι λιγο καλυτερα σημερα!το τι κλαμα εκανε με τον ορο δε περιγραφετε!!!ειχα κ το φοβιτσιαρη τον αντρα μου!του ειπα να μου τη κραταει γιατι τσιριζει κ χτυπιεται!κ μου λεηε κ προσεχε κ θα πνιγει το μωρο κ δε μπορω να βλεπω!!τα νευρα μου εσπασε!!το εκανα μονη μου κ ησυχασα!ελεος!!

περαστικα στην κουκλιτσα σου ! να μας την φιλησεις

ασχετο αλλα η nektaria εχει χαθει ε ?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...