Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

irinaki vres ta me tin simpolitisa sou ti naya gia ton iasona,alios tha mas stilelete ta E9 k tha apofasisoume :tongue:

kalimera ipa oxi e

kalimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pao gia doulia se ligo,meta tha figoun ta petherika mexri k tin kiriaki tha pane na sto xorio tous na vgaloun ta tsipoura ,elate meta na kerasoume:D

opos katalavenete 3 meres xoris pethera an den akoysete nea mou ti deutera kaleste to 100:mrgreen:

auta filakia se oles tis sourlouloudes melouses nifoules

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλημερα!!!

ενα εχω να πω....

ο Γιωργης της fairys μας εχει βαλει τα γυαλια..:cool:

τελειος καιρος σημερα!!!

επιτελους χειμωνας....βαρεθηκα την ζεστη....

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Καλημέρα να πω τωρα ή καλησπέρα???

Θενα καλό κουράγιο για το τριήμερο, μολις κανονίσουμε για Γιάννενα θα σου πω!

Δλδ το ρυζάλευρο το παίρνετε από φαρμακείο???

Επισης, το ξερω οτι εχει ξανασυζητηθει αλλά τωρα που οι περισσότερες έχετε ξεκινήσει με κρεμούλες και έχετε και λιγη εμπειρία παραπάνω, πειτε μου please λίγο και για καρεκλάκια φαγητού... Ο άντρας μου ενθουσιάστηκε με αυτό http://us.pegperego.com/babyproducts-catalog/2010/Tatamia το οποίο όμως εγώ το βρίσκω πολύ ακριβό και νομίζω μπορούμε να πάρουμε κάτι πολύ καλό με πολύ λιγότερα χρήματα...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημερα καλημερα !!!!!!!!!!!!!!!

παει κ αυτη η βδομαδα

το μικρο κοιμηθηκε για δευτερο βρεδυ στο δικο του δωματιο στην κουνια του , ξυπνησε παλι 7.20 αλλα ολα καλα ...... αρχιζω να το συνηθιζω κ να το παιρνω αποφαση ..... τουλαχιστον η κουνια του εχει πολυ καλυτερο στρωμα αποτι το παρκοκρεββατο κ το βλεπω ετσι .

αφησα λοιπον τον μικρο στον πατερα του κ πηγα με το μηχανακι να δω για ρουχα για τον γαμο .....πηρα τελικα ενα παντελονι μαυρο κ μια απιστευτη μπλουζα ...... σακακι δεν πηρα , δεν ξερω ακομα.ημουν κ μονη κ ηθελα μια γνωμη. τωρα να δουμε τι θα βαλω απο πανω ....η καμια πασμινα η τελικα θα βγω ξανα για σακακι........ εσεις τι λετε ?????????

πηγα κ εκανα καταθεση κ τα λεφτα (για τον γαμο) κ πηρα απο τα mothercare 2 σετ πυτζαμακια για την μικρη που βαφτιζετε(ρωτησα την μαμα της κ αυτο που ειπε)

ειδα κ ενα σκουφι για τον δικο μου κ τρελαθηκα.......αλλα δεν τον ειχα μαζι να του το δοκιμσω κ ετσι την αλλη φορα λογικα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

naya μου αρεσει το κΑρεκλακι πολυ ........ κ ο τροπος που αποθηκευεται ....μονο δεν ειδα την τιμη του να σου πω την αληθεια για να εχω ολοκληρωμενη γνωμη

κουμπαρουλα αγαπουλα κρατα γερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

χμμ.............. κ μενα μου φαινεται αρκετα τσουχτερο ......... δεν θα το τολμουσα να σου πω την αληθεια.........

εμας μας εχουν κανει δωρο της chicco ........ το happy snack . ηδη τον βαζω ασχετος που δεν τρωμε ακομα επισημα ..... κ του αρεσει μια χαρα

88M1p3.pngycQap3.png

Ριτα το βρηκα 270 ευρω ... :(

Εσεις τι έχετε?

Εμένα η λυση της πασμίνας μου αρέσει πολύ! ;);)

καλημερα!!!!

σοκ!270 ευρωωωωωωωω????/

κοιτα εγω ειμαι αλλης αποψης!θα παω πρωτα να παρω ενα φθηνο απ τα ικεα να δω πως θα αντιδρασει η μπεμπα μου κ μετα περνω ενα καλυτερο!αλλα κ παλι 270 ειναι παρα πολλα!

rXrPp3.png

εγω ειμαι του πιο φτηνου χιχι

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0037NYU3A/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

αυξομεινοντε κιολας τα ποδαρια κ θα χωραει να καθεται κ μαζι μας ανετα σε οποιοδηποτε τραπεζι ;)

Διαφημίσεις

naya εμενα δεν μου αρεσει καθολου:oops: σαν νοσοκομειακο μου κανει:shock:

εγω εχω απο τα αλλα παιδια ενα fisher prise που κουμπωνει σε καρεκλα κ ειναι πιο βολικο σε αποθηκευση

kita edo εχει κ το δικο σου

http://www.ebaby.gr/aeaeeeu-eaesoiaoa/eanaaeeuee-oeaacoiy-.html

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλησπέρα!!!!!!!

Ριτάκι καλή η πασμίνα αλλά απο οτι βλέπω ο καιρος αγρίεψε τουλάχιστον εδώ στα βόρεια και μήπως χρειαστείς κάτι πιο ζεστό.

Naya νομίζω οτι 270 ευρώ είναι πολλά για ένα καρεκλάκι.

Εμέμα θα μου το πάρει δώρο η ξαδέρφη μου - και πρέπει να της το θυμίσω - οπότε δεν ξέρω αν θα πάμε μαζί ή θα πάρει απο μόνη της

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

fairy ο γωιργάκης σου μας έχει φάει στην στροφη με τέτοια ανάπτυξη. Μπορεί να άργησε να βγεί, αλλά μόνο σαν σαλίγκαρος δεν πηγαίνει!!!!!!!φτου φτου φτου να μην τον ματιάξουμε!!!!!!!!

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

naya το καρεκλακι αυτο ειναι πολυ ωραιο αλλα ειναι απο νεογεννητο γιατι χρησιμοποιειται 3πλα...ριλαξ,κουνια και καθισμα φαγητου

αν το ηθελες απο την αρχη θα σου ελεγα ναι αλλα τωρα δεν θα τα βγαλει τα λεφτα του...συνηθως δεν καθονται πολυ καιρο τα μικρα σε τετοιου ειδους καρεκλακια...

εμας μας δανεισαν ενα της chicco...

http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=270&category_id=44&option=com_virtuemart&Itemid=142

κι εγω τον βαζω απο τωρα και του αρεσει!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Καλησπέρα κοριτσάρες

Εχθές έκανα το πρώτο μεγάλο βήμα:άφησα τη μικρή στο μπαμπά της για 3,5 ώρες και πήγα κομμωτήριο! Την τάισε με γάλα από την κατάψυξη και όλα πήγαν καλά!Το πρόβλημα ήταν ότι εγώ δεν υπολόγισα καλά πόση ώρα θα μου πάρει και κόντεψα να εκραγεί το στήθος μου!Παραλίγο να έφευγα με τα αλουμινόχαρτα στο κεφάλι:tongue::tongue::tongue:

Σήμερα επίσης πήρα τη μικρή μόνη μου και πήγαμε με το μετρό στο γραφείο που δούλευα (δεν το είχα ξανατολμήσει γιατί φοβόμουν ότι θα αρχίσει να κλαίει και άντε να την ηρεμήσεις,να σπρώχνεις το καρότσι και να έχεις και τους Γερμανούς μεσα στο μετρό να σε αγριοκοιτάνε - γιατί τα δικά τους ένα απίστευτο πραγμα θαρρείς δεν κλαίνε ποτέ- κι έτσι περιοριζόμουν πάντα σε απόσταση κανα δυο χιλιομέτρων απ' το σπίτι-τη λεγόμενη απόσταση ασφαλείας:tongue::tongue::tongue:) Λοιπόν πήγαμε στη δουλειά μου και είδα τους συναδέλφους μου - που παρεπιπτόντως λόγω των περικοπών έχουν μείνει οι μισοί και όλοι με μακαρίζουν για το timing που έφυγα γιατί γίνεται πανικός πλέον- και η μικρή τους τρέλανε όλους με τα χαμόγελα , τα νάζια και τις αγκαλιές! Μου έκαναν πολύ καλό αυτές οι 2 "εξορμήσεις"!:P

Σήμερα η Μελίνα έκανε και την πρώτη της ζημιά: την είχα αγκαλιά και μιλούσα στο τηλέφωνο και η ζουζούνα άπλώθηκε στο τραπέζι και έριξε ένα ποτήρι με γάλα κακάο στο τραπέζι, τον καναπέ , το χαλί και στο πόδι μου-πόνεσε ιδιαιτέρως...-!Για τα επόμενα 10 λεπτά που εγώ προσπαθούσα να καθαρίσω η κυρία θαρρείς και κατάλαβε ότι έκανε ζημιά έμεινε αντελώς ακίνητη, κυριολεκτικά μόνο ανέπνεε! και δεν τη μάλωσα καθόλου κορίτσια - αλήθεια!

Αλλάζω θέμα.Γέλασα πολύ με το "νυφοπάζαρο"

NAYA SE PERIMENO,RITA SOY PERNO TI NIFI:tongue::tongue::tongue::tongue:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

παει η νυφη την χασαμε πατριωτηηηηηηηηηηηηη

εγω κουμπαρουλα θα παρω της andith την κορακλα.....μας εχει γυαλισει :tongue:

αν κ μας αρεσει κ της 3xmama (αλλα μας πεφτει μακρυα) κ της irene

Ριτάκι μου σ' ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια- μη φοβάσαι τον Αύγουστο ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Κι εμείς έχουμε ένα πρόβλημα να διαλέξουμε γαμπρό γιατί όλα τα μαγιοπαιδάκια είναι κουκλιά...;)

Επειδή νομίζω ότι στο τέλος ή εσείς θα με βρίσετε για τη γλωσοδιάρροια ή θα με κόψουν λόγω μεγάλου post λέω να σταματήσω εδώ...Πολλά φιλάκια σε όλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...