Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

irema koritsia mia mia

katarxas k ego thelo kalo paidiatro alla den vrisko opos ton thelo. mporei na ftaio ego.

fusika k thelo na arxisei sterees trofes, kremes etoimes den thelo xhmeia k zaxari dld. as tou dino pio pola frouta, i rizaleuro dikis mou paraskevis an ginetai. den mporei 50 xronia prin xoris nounou, giotis k millupa ti edinan sta paidia?

theloume kai emeis kamia nufi rita!

olokliro thirio o agglos, emeis me to zori 6700. kai ton pername kai kamia 15aria meres.

An xerete kamia i kanena kalo paidiatro steilte pm

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

irema koritsia mia mia

katarxas k ego thelo kalo paidiatro alla den vrisko opos ton thelo. mporei na ftaio ego.

fusika k thelo na arxisei sterees trofes, kremes etoimes den thelo xhmeia k zaxari dld. as tou dino pio pola frouta, i rizaleuro dikis mou paraskevis an ginetai. den mporei 50 xronia prin xoris nounou, giotis k millupa ti edinan sta paidia?

ααα συμφωνωω...εγω ειπα κρεμα αλλα εννοω γενικα στερεα τροφη..κ εγω δε δινω αυτες με τη ζαχαρη ακομα...προσεξε ομως, με τη ζαχαρη το παιδι παιρνει ενεργεια κ αναλογα το παιδακι μπορει να τη χρειαστει ;)

τωρα, αυτο που κανω εγω...παιρνω δημητριακα, muesli ή porridge. δες αν εχει δημητριακα για μωρα κ στην ελλαδα. ειναι χωρις γλουτενη κ γινοντε με το γαλα του παιδιου. μεσα σε αυτο βαζω κ ενα φρουτο...αυτη ειναι η δικη μας κρεμα :D

irema koritsia mia mia

theloume kai emeis kamia nufi rita!

olokliro thirio o agglos, emeis me to zori 6700. kai ton pername kai kamia 15aria meres.

An xerete kamia i kanena kalo paidiatro steilte pm

natasa ουτε εγω τις θελω γιαυτο του πηρα βιολογικο ρυζαλευρο αλλα δεν το τρωει. Μπορεις να βρασεις ρυζι ' να βγαλεις γαλα με το θυλαστρο κ μετο νερο απο τορυζι να φτιαξεις κρεμουλα.Ειναι η μονη φυσικη κρεμα ρυζαλευρο που μπορεις να φτιαξεις.Ειναι λιγο κοπος αλλα οτι μπορουμε να κανουμε για τα μωρακια μας καλο ειναι!!!

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

natasa ουτε εγω τις θελω γιαυτο του πηρα βιολογικο ρυζαλευρο αλλα δεν το τρωει. Μπορεις να βρασεις ρυζι ' να βγαλεις γαλα με το θυλαστρο κ μετο νερο απο τορυζι να φτιαξεις κρεμουλα.Ειναι η μονη φυσικη κρεμα ρυζαλευρο που μπορεις να φτιαξεις.Ειναι λιγο κοπος αλλα οτι μπορουμε να κανουμε για τα μωρακια μας καλο ειναι!!!

για πες περισσοτερα :Dαπλο ρυζακι? οκ εγω δε θηλαζω, βαζω απο τη σκονη ναι? κ στο ρυζαλευρο που του παιρνω του εμποριου με γαλα το κανω οχι σκετο νερο

Διαφημίσεις

για πες περισσοτερα :Dαπλο ρυζακι? οκ εγω δε θηλαζω, βαζω απο τη σκονη ναι? κ στο ρυζαλευρο που του παιρνω του εμποριου με γαλα το κανω οχι σκετο νερο

Λοιπον οι παλιες το καναν με 2 τροπους

1)Βραζεις το ρυζι παρα πολυ κ το λιωνεις στο μπλεντερ

2)Παιρνεις το νερο απο το πολυ βρασμενο ρυζι κ το ανακατευεις με γαλα. Αυτο κανει μια φιλη μου κ του το δινει με μπιμπερο.

Νομιζω πως η Thena ελεγε οτι εκανε το ιδιο η καποια αλλη εδω.

Εγω αποφασισα να μην του δωσω τιποτα τωρα θα περασω κατευθειαν στις φρουτοκρεμες σε λιγες μερες.

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

nai k ego to ekana evaza to rizonero mazi me ti skoni gala alla to edina mono epidi ixe gastrederitida otan itan neogenito,giati an to dinis sinexia tha stoymposi :tongue::shock: oute i krema kani sinexia ,mia fora ti mera ine arketi.

emena den me niazi gia tin krema rizalevro ,to pedi tou aresi me ti zaxari auto theli auto tou dino ,tin ali xoris zaxari tin ftine ine mono gia na pizoyn oi soupes vre pedia ,den trogete:confused:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

fairyyyy!!!!μπραβο στο γιωργη!!!!ολοκληρος αντρας!

κ τον δικο σου γιωργη τον λατρευουμε αλλα μας πεφτει λιγακι μακρια!

natassa k γω συμφωνω σε αυτο με τις κρεμες κ γω γενικοτερα μιλαγα,οχι για τις τυποποιημενες αποκλειστικα,ετσι κ αλλιως εμεις νομιζω θα ξεκινησουμε με φρουτα,βεβαια εγω προς το παρον της εδωσα ρυζαλευρο γιωτης αλλα ο γιατρος μαλλον θα μας δωσει το βιολογικο της frezylac γιατι κ γαλα αυτο πινουμε

rXrPp3.png

φιλεναδες? τι ωραιες συνταγες ειναι αυτες που λετε ?

fairy η κρεμα που φτιαχνεις ακουγεται πααααααρα πολυ ενδιαφερουσα. το φαρμακειο που παω εγω εχει τα δημητριακα που λες κ μαλιστα την προηγουμενη φορα προσπαθησε να με πεισει να παρω αλλα το επαιζα δυσκολη κ δεν ηθελα να πειραματιστω .

αλλα κ η georgina που λεει την συνταγη για την ρυζολευρο μια χαρα ακουγεται :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσαρες!!!

αστε τι επαθα και τι χειροτερο παραλιγο να παθω! ειμασταν γκρινιαρες σημερα και δεν προλαβα να κανω σχεδον τπτ αλλα ηθελα οπωσδηποτε να προλαβω να καθαρισω και να πλυνω κατι χορτα που πηρα χθες. Οποτε με το που κοιμηθηκε λιγο πλακωνομαι με τα χορτα και τα βαζω να βραζουν και ανακουφιστηκα τοσο πολυ που προλαβα που τα ξεχασα τελειως! Αφου καθομουν τωρα με τη μικρη και ακουγα την κατσαρολα να κοχλαζει και σκεφτομουν "μα ποτε αρχισε να βρεχει τοσο δυνατα" :oops::oops:

ευτυχως τα προλαβα. παραβρασαν βεβαια αλλα παλι καλα..

NAYA SE PERIMENO,RITA SOY PERNO TI NIFI:tongue::tongue::tongue::tongue:

αχ ναι μακαρι πολυ θελω να κανω ενα ταξιδακι :D

εμας κανεις δεν μας θελει ε!!! τελοσπαντων...ας το καταπιω κ αυτο...αχαχαχαα

εμενα ο δικος μου παντως εχθες που ειχαμε παει στο κεντρο παιδιου για ζυγισμα αγκαλιαζε τα κοριτσακια αχαχαχαχα

9250 ο Αγγλος Γιωργής αχαχχα

ειναι που ειστε λιγο μακρια αλλα με τετοια προσοντα... :tongue::tongue:

μου φαινεται ειναι οντως πολυ μπροστα ο Αγγλος μας!!

για τις κρεμες κοιτουσα λιγο στο μαρκετ και δε βρηκα κατι που να λεει πανω ρυζαλευρο... Ειχε κρεμα βανιλια με ρυζαλευρο (αυτη μαλλον εννοειτε?) και στα βιολογικα για μωρα βρηκα μονο μια που ελεγε κρεμα με νιφαδες ρυζιου... Μπορω να πω οτι εχω μπερδευτει λιγο :confused::confused:

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

natasa133 θέλουμε εμείς το γιο σου κουκλί είναι έχει και πολύ μαλλάκι μια χαρα! Μου έχουν έρθει τα ρωσάκια και είμαι χάλια στην ουσία είναι η δεύτερη φορά που μου έρχονται γιατί την πρώτη φορά απλά είχα κάτι σταγόνες και είμαι χαλιά μιλάμε για πλημμύρα.

ΑNDITH με το καλό να έρθει και η ανηψούλα μια χαρά θα έχει και παρέα το κοριτσάκι σου

καλημερα!!!!!!!!!!!!!

ΤΗΕΝΑΚΙ αντεξα μακρυα του τελικα . δεν θα μπω σε λεπτομεριες ποσες φορες πηγα στο δωματιο του η ποσες σβουρες εκανα στο δικο μας κρεβατι. ουτε θα σας πω τι ωρα κοιμηθηκα κ ποσες δικαιολογιες προσπαθησα να βρω για να τον φερω στην κρεβατοκαμαρα. το μικρο μου κοιμηθηκε στην κουνια του στο δωματιο του μεχρι τις 7.30 το πρωι οπου ξυπνησε. το ακουσα ......το σηκωσα το αλλαξα κ μρτα τον εβαλα στο διπλο τον ταισα κ κοιμηθηκαμε μεχρι τις 10.30 παρεουλα.

σημερα πρεπει να το επαναλαβουμε κ απο δω κ περα να κοιμαται στο δωματιο του ......

αυτα απο μενα ..........

να ειστε καλα ολες

σας φιλω γλυκα γλυκα

νομιζω σημερα γιορταζει ο γιος της Αννικο μας !!!!!

koymparoyla paraligo na mou ksefigis asxoliasti xixi

mpravo ekanes to proto vima simera tha ine pio efkolo k malista tha to fxaristithis k olas:tongue: tha niothis mia anakoufisi siga siga san na pas gia apeksartisi ena prama:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

pao gia ipno giati koutoulao vlepo megali nixta to moro kimate alla trogete me ta oula tou k miksokleei ston ipno toy sinexia:-(

kalinixta manes

naya na mou pis an katevis tha soy stilo to tilefono me pm

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλησπέρα κοριτσάρες!!!! Χάθηκα πάλι λίγο... τρέχω με τα της βάπτισης λίγο... είπα να ξεκινήσουμε κι εμείς :):):)

Κορίτσια δε ξέρουμε ακόμα αν θα΄χουμε ξαδελφάκι ή ξαδελφούλα :) Την άλλη εβδομάδα πάει η αδελφή μου για τη β' επιπέδου και θα μάθουμε... αναμείνατε στο ακουστικό σας λοιπόν :)

Andith άντε με το καλό ο κορίτσαρος!!! Λες να της ετοιμάζουμε γαμπρό;;; χιχι αφού η Όλγα μας είναι ήδη καπαρωμένη (rita_ki ξέρεις εσύ;))... πάντως αν και η ξαδέλφη έχει τέτοιο λαμπερό βλέμμα όπως η Ολγίτσα τη θέλουμε εμείς για νύφη;) εμεις θα'μαστε και πιο μεγάλοι πιο έμπειροι χιχιχι

Πολλά πολλά φιλιά σε όλες τις μαγιομανούλες... πάω για νάνι νάνι... θα μπω το πρωί - αύριο δε θα είμαστε πορτογύρηδες:D:D

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια καια παιδάκια!!!!!!!!!!

Έμεινα μια βδομάδα χωρίς ιντερνετ και έπαθα στέρηση. Δεν πρόλαβα να διαβάσω και πολλά μόνο τα τελευταία.

Ριτάκι και εμείς πάθαμε γαστρεντερίτιδα αλλά με διάρροια - τώρα είμαστε καλύτερα.

Εμείς ξεκινήσαμε ρυζάλευρο και πέρνουμε της novalac χωρις γλουτενη και ζάχαρη και έχει ωραία γεύση. Την άλλη βδομάδα έχουμε ραντεβού για εμβολιάκια και να δούμε πότε θα ξεκινήσουμε φρουτάκια.

Ριτάκι μπράβο σου που τον αποχωρήστηκες

Και εγω ακόμα δίπλα μου σε παρκοκρέβατο την έχω, αλλά μόνο το βράδυ την κοιμίζω εκεί, στην διάρκεια της ημέρας στο δωμάτιο της και το μεσημέρι αγκαλίτσα στο διπλό. Σκέφτομαι μετά τον έκτο να την πάω στο δωμάτιο.

Ριτάκι και εμάς μας αρέσει ο γιώργης και ο γιάνναρος, αλλά έχουμε μια μεγαλύτερη συμπάθεια στον Ιασονάκο - τι λες Θενάκι θα συμπεθεριάσουμε;

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...