Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

NAYA SE PERIMENO,RITA SOY PERNO TI NIFI:tongue::tongue::tongue::tongue:

NATASSA TI VLAKIES INE AYTA!!! PIGENE TO PEDI SE ENAN OYROLOGO NA SOY FIGI APO TO MIALO AYTO K OSO GIA TO EMVOLIO TIS GRIPIS ASTO GIA TOUS PAPOYDES(EMENA EMPISTEFTIKA MOY TO IPAN AYTO STO IKA OI NOSOKOMES POY MAS KANOYN TA EMVOLIA)AN TO PEDI DEN EXI EVESTHISIA SE VROXIKA K ALLA GIATI NA TOY TO KANIS? OSO GIA TIS VITAMINES KALITERA PSAKSTO PROTA

VRES ENA NEO SE ILIKIA PEDIATRO AKOYME K THA ME THIMITHIS MPORI NA MIN EXOYN TIS EMPIRIES ALLA EXOYN OREKSI NA SE VOITHISOYN SE OLA

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ουφ!!γεια σας!!ουτε για να την αλλαξω δε καθετε πλεον!!γυρναει γυρω γυρω!!!

natassa εγω πιστευω οτι πρεπει οπωσδηποτε να βρεις παιδιατρο!!κ τα εμβολια τα περισσοτερα τα γραφουν στο ικα κ τα κανεις στο γιατρο σου εγω ετσι κανω πλεον,κ οσα δεν τα γραφουν ο παιδιατρος μου τα βρισκει με 10ευρω!καλο ειναι να εχεις παιδιατρο κ για οδηγιες για τις κρεμουλες,που τωρα θα επρεπε σιγα σιγα να ξεκινησετε!!μη το φοβασαι!εγω ανυπομονω,1 Νοεμβρη εχουμε ραντεβου για οδηγιες αν κ της εχω δωσει λιγο ρυζαλευρο κ λιγο αχλαδι κ τα καταβροχθησε!!!μπας κ σωθουμε γιατι το γαλα δεν το πολυσυμπαθουμε!!

δε θυμαμαι τιποτα αλλο μακια σας!!

rXrPp3.png

NAYA SE PERIMENO,RITA SOY PERNO TI NIFI:tongue::tongue::tongue::tongue:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

παει η νυφη την χασαμε πατριωτηηηηηηηηηηηηη

εγω κουμπαρουλα θα παρω της andith την κορακλα.....μας εχει γυαλισει :tongue:

αν κ μας αρεσει κ της 3xmama (αλλα μας πεφτει μακρυα) κ της irene

τι θα γινει βρε Αθηναιες???????????????

θα κανονισουμε καμια συναντηση επιτελους?????????

88M1p3.pngycQap3.png

natasa καλό είναι να βρεις μια παιδίατρο κοντά στην περιοχή σου και για εμένα να αφήσεις τι ΙΚΑ. ΤΥο ξέρω ότι είναι ένα έξοδο αλλά προτιμώ να κόψω από κάπου αλλού και να βρω μια καλή παιδίατρο που ανά πάσα στιγμή ακόμα και το Σαβ/κο να την παίρνω τηλ και να παίρνω τη συμβουλή της γιατί το ΙΚΑ ως γνωστό δεν λειτουργεί όποτε το θέλεις. Βάλτο θέμα στο forum και όλο και κάποια κοπέλα θα βρεθεί που θα έχει παιδίατρο καλή στην περιοχή σου. Εγώ στο γιο μου είχα μια παιδίατρο που δεν είχε παιδιά αυτό το αναφέρω γιατί ήταν΄λίγο σκληρή ως προς τις συμβουλές της. Μου έλεγε να μην πειράζω το πουλάκι του μικρού και έφτασε 2 χρονών και ακόμα δεν έιχε ανοίξει και μου λεέι α θέλει χειρουργείο και μου συστήνει έναν ιδιωτικό γιατρό ούτε καν ένα δημόσιο νοσοκομείο και εγώ επειδή δεν ήθελα με τίποτα εγχείριση άρχισα και τπ

έψαχνα και τελικά βρήκα άλλη παιδίατρο που με καθησύχασε και προσπ'αθησε και το άνοιξε το πουλάκι του. Χρησιμοποιήσα και μια κρεμούλα που μου έδινε και μετά επειδή ενώ άνοιγε αλλά κάπως σταμάταγε μου σύστησε ένα γιατρό στο ΕΛΕΝΑ και απλά πήγαμε και με ένα νυστερακι του το άνοιξε ούτε εγχείριση ούτε τίποτα. Είναι θέμα παιδιάτρου όλα.

Διαφημίσεις

ξεχασα να σας πω!το μαρτιο θα εχουμε ξαδερφουλα!!!!!ο αδερφος μου τελικα εχουν κοριτσακι!!douar κ εσενα η αδερφη σου τι περιμενει!!!

ριτακι κ μεις τον λατρευουμε το γιωργη σου!!

rXrPp3.png

Εμείς δηλαδή κανένα γαμπρό δεν έχουμε δεν πειράζει θα βγούμε στην αναζήτηση αλλού εσείς θα χάσετε(χι χι)!

:-P:razz::-P:razz: μην ανησυχεις κοριτσαρα μου ειναι τοοοοοοοοοσοι οι γαμπροι στα μαγιοπαιδα που κανονικα καθε νυφη πρεπει να εχει δυο απο δαυτους !!!!!!!!!

ξεχασα να σας πω!το μαρτιο θα εχουμε ξαδερφουλα!!!!!ο αδερφος μου τελικα εχουν κοριτσακι!!douar κ εσενα η αδερφη σου τι περιμενει!!!

ωραια τα βρηκαμε εμεις !

τωρα πρεπει να κανονισουμε μαγιοσυναντηση να δουμε αν θα τα βρουνε κ τα βλασταρια μας :tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

με το καλο να ερθει η ξαδελφουλα σας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-D:lol::lol::lol::lol:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

εμας κανεις δεν μας θελει ε!!! τελοσπαντων...ας το καταπιω κ αυτο...αχαχαχαα

εμενα ο δικος μου παντως εχθες που ειχαμε παει στο κεντρο παιδιου για ζυγισμα αγκαλιαζε τα κοριτσακια αχαχαχαχα

9250 ο Αγγλος Γιωργής αχαχχα

εμενα ο δικος μου παντως εχθες που ειχαμε παει στο κεντρο παιδιου για ζυγισμα αγκαλιαζε τα κοριτσακια αχαχαχαχα

axaxaxax το θυμασαι το ελληνικο με τον Κωστανταρα που ελεγε

" χουφτωστην χουφτωστην ???????!!!!!!!!!!!!!!! "

αντρας με τα ολα του ο γιωργος σας ! κ στις συνηθειες κ στο σωματοτυπο!!!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

να ναι καλα το αντρακι μου...να ναι καλα :D

τον ειχα αφησει κατω με τα αλλα παιδακια κ μολις ελεγα οτι ειναι μολις 5 μηνων γουρλωναν τα ματια ολες:rolleyes:κουκουβααα εγω:oops:

χαιρεται πολυ να ειναι με αλλα παιδακια...πλεον πιστευω οτι ο παιδικος που τον ξεκινησα του εκανε πολυ καλο

αχ το αστειο δεν σας το εχω πει...ο δικος μου δεν κλαιει...σπαααανια...αμα ειναι λιγο να κοιμηθει μιρμιριζει...ε στον παιδικο εχω πετυχει αλλα παιδακια να κλαινε αλλα μου το λενε κ οι κοπελες...αν αρχισουν κ κλαινε τα κοιταει με υφος αποριας :D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...