Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

esy φιλεναδα ποτε λες να τον βαλεις ???????

αχ τι θα κανω .......πως να τον τουμπαρω γμτ?

δεν θελω δεν νιωθω ετοιμη

Ριτάκι μου εγώ κάθε βράδι λέω αύριο θα τη βάλω στο κρεβάτι της και το κάνω αλλά το πρωί πάλι στο δικό μας την έχουμε... Τυχαίο ? Δεν νομίζω !

Κορίτσια σας το λέω εκ πείρας..:P:pχαχαχα ..(σαν το 40 χρόνια φούρναρης ακούστηκε , το ξέρω..) χαρείτε τα μπεμπουλίνια σας γιατί μεγαλώνουν τόσο γρήγορα που δεν το παίρνουμε χαμπάρι. Κάποτε θα τα παρακαλάτε να τα αγκαλιάσετε , να ξαπλώσουν μαζί σας ... Χαρείτε τα τώρα που μπορείτε !:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κάθε φορά είναι και πιο δύσκολο....

Βλέποντας την ζωή του Σωκράτη (από site) κατάλαβες τι απίθανος και παιδεμένος άνθρωπος ήταν !;

Αν πατήσεις την φωτο του Σωκράτη θα παίξει το κομμάτι που έγραψε ο Νικόλας.

Αννίκο το καλοκαίρι με όλα τα δικά μας προβλήματα δεν έμπαινα στο φόρουμ και δεν είχα αντιληφθεί τι είχε συμβεί.:oops: Κάθισα και κοίταξα τα μηνύματα του Ιουλίου και ειλικρινά συγκλονίστηκα.Έστω και καθηστερημένα τα συλληπητήρια μου!

ayto me ta mikra sto domatio ine megalo thema , nai men les ante tora poy ine mikro na to xaro ligo k na to xaidepso toro poy ine moro alla to kako paraginete k otan erthi i ora gia to deutero moro tote ti kanis? tha niosi oti irthan ta imera na dioksoyn ta agria k tha zilevoun poli,k min pite tora oti mexri tote tha exoyn alaksi ,sas to leo ek piras akoma to vradi pigenofernoume ti danai apo to krevati mas sto diko tis k toumpali,k eftixos den ixame kakomathi to giorgo alios tora tha imastan k oi pente sto krevati:shock:

pantos epidi k auta pedia ine k theloyn xadakia mono to mesimeri ksaplonoyme oloi mazi sto diplo gia ipno,mexri na megalosi ligo k o veniamin k na pernoume k auton:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Γεια σας κορίτσια!

Πώς είστε;

Καλά κουράγια σε όσες δεν είναι καλά και τα συγχαρητήριά μου σε όσες είναι!

Λοιπόν, σε σχέση με το πουλάκι, ο πρώτος παιδιάτρος που είχαμε μας είπε επί λέξη "ξεχάστε ότι υπάρχει, δεν ασχολείστε καθόλου, πλύσιμο-στέγνωμα εξωτερικά και τέλος". Η γιατρός που έχουμε τώρα μας είπε απλά κάπου κάπου να το ανοίγουμε από το πλάι. Κρατάμε από δεξιά και αριστερά το πετσάκι και τραβάμε ελαφρά. Αυτό όλο κι όλο... Τι να πω; Ο καθένας τα δικά του...

Νατάσα, αν θέλεις τη γνώμη μου, μην βασίζεσαι παρά μόνο στο γιατρό που επέλεξες να παρακολουθεί το παιδάκι σου. Ο καθένας θα λέει το δικό του κι εσύ θα τρελαίνεσαι από ανησυχία. Δεν είναι καλύτερο να διαλέξεις ένα γιατρό που εμπιστεύεσαι και να μην έχεις αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις;

2522daf9de.png

swGop2.png

esy φιλεναδα ποτε λες να τον βαλεις ???????

αχ τι θα κανω .......πως να τον τουμπαρω γμτ?

δεν θελω δεν νιωθω ετοιμη

μεσα στον μηνα λεμε...αλλα το ποτε δεν το ξερω...

καλη νυχτα σε ολες!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Καλησπερα τσουπρες!!!!

Ολα καλα??

Τα μωρακια σας??

Κοριτσια εγω εχω κανει το αλλο, εχω φτιαξει το δωματιο του μωρου μου κ εχω παει το κρεβατι μας στο δωματιο του.Αρα το προβλημα ειναι πως θα φυγω εγω απο το δωματιο του??!!

Οσο για την κρεμα δεν ανοιγουμε καν το στομα κ αποφασισαμε να του δωσουμε κατευθειαν φρουτοκρεμα!(σε 10 μερες περιπου)

ΡΙΤΑΚΙ πρεπει να παρουμε αποφαση οτι καποια στιγμη θα φυγουν απο διπλα μας!!

PASXALITSA εγω του πηρα κουταλακια σιλικονης της nuk.

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

ο μικρος κοιμηθηκε κ τον εβαλα με μαυρη καρδια στην κουνια του στο δωματιο του . στο δωματιο υπαρχει κ ενα κρεβατι οποτε ειχα σκεφτει να ξαπλωσω εκει αλλα ο αγγελος φωναζει κ για αυτο(μαλιστα λεει οτι αυτο ειναι χειροτερο γιατι αφηνω το κρεβατι μας) οποτε δεν ξερω πως θα ειναι η νυχτα για μενα...φανταζομαι δυσκολη

88M1p3.pngycQap3.png

ritaki kalimera k kali arxi an telika antekses makria tou:tongue:

ego simera exo dietologo na apo k meta doulitsa irthe k proi proi i kokkinoskoufitsa k ime ligo kapos:confused:

efxome kalimera se oles tis tsoupres k ta morakia tous:D

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλημερα!!!

τι κανετε σημερα?

εγω δουλειες,δουλειες,δουλειες...

ο μικρος ακομα κοιμαται................γι αυτο βρυκολακιαζει το βραδυ :D

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

καλημερα!!!!!!!!!!!!!

ΤΗΕΝΑΚΙ αντεξα μακρυα του τελικα . δεν θα μπω σε λεπτομεριες ποσες φορες πηγα στο δωματιο του η ποσες σβουρες εκανα στο δικο μας κρεβατι. ουτε θα σας πω τι ωρα κοιμηθηκα κ ποσες δικαιολογιες προσπαθησα να βρω για να τον φερω στην κρεβατοκαμαρα. το μικρο μου κοιμηθηκε στην κουνια του στο δωματιο του μεχρι τις 7.30 το πρωι οπου ξυπνησε. το ακουσα ......το σηκωσα το αλλαξα κ μρτα τον εβαλα στο διπλο τον ταισα κ κοιμηθηκαμε μεχρι τις 10.30 παρεουλα.

σημερα πρεπει να το επαναλαβουμε κ απο δω κ περα να κοιμαται στο δωματιο του ......

αυτα απο μενα ..........

να ειστε καλα ολες

σας φιλω γλυκα γλυκα

νομιζω σημερα γιορταζει ο γιος της Αννικο μας !!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Polles kalimeres stis Magimanoules k ta Magiopaidakia mas!!!

AX!! Rita ti egine exthes to vrady? pos koimithikate kai oi 3?

emeis pigame to apogeuma se ena allo paidiatro pou skeftomoun na ton pao ton piga telika exthes. einai k kathigitis tromara tou. den xero an emeina euxaristimeni tha deixei. exo pelagosei me auto to thema! pantos mas eipe pos i paidiatros stoi ika ekane m@l@ki@. kaname emvolio kai arxise na leei pos prepei na mpei mia taxi sta emvolia tou paidiou kai pos amesa (se 20 meres) na pame na kanoume to emvolio tis gripis kai auto to posimo gia to rotaio. den thelo omos nakano kanena apo ta 2. mou eipe na arxisoume kremes siga siga alla oute autes tis thelo. kai na arxiso kai viamini D se stagones giati nthylazoume.

exthes o loukoumakos ponage opote ithele na katourisei kai ton afisa ligo sti mana mou k gyrisa aron aron giati eklege sparaktika.

ax ti mas kanane sto poulaki mas!

uDLqp1.png

νατασουλι μου καλημερα

θα συμφωνησω (νομιζω η fairy το ειπε) οτι πρεπει να βρεις εναν γιατρο που να σου εμπνεει εμπιστοσυνη . κ να ακους μονο αυτον (κ το ενστικτο σου φυσικα) σε οσους γιατρους κ να πας τοσες διαφορετικες γνωμες θα ακουσεις νομιζω κ αρα θα μπερδευεσαι περισσοτερο .

οπως εχω ξαναπει κ εγω στην αρχη εκανα τα εμβολια στο ΙΚΑ οταν πηγα να του τα κανω στην δικια μου κ αυτη ειχε αντιδρασει με τον τροπο που κανουν τα εμβολια στο ικα. μου ειπε πως οντως τα κανουν με περιεργη σειρα κτλ..... δεν ξερω τι ισχυει ........

οσο για τον υπνο μας ....δεν θα μπω σε λεπτομεριες γιαα να μηνμε κοροιδευεται αλλα η ουσια ειναι οι ο μικρος κοιμηθηκε απο 1-7.30 στο δικο του δωματιο μονος

88M1p3.pngycQap3.png

νατασουλι μου καλημερα

θα συμφωνησω (νομιζω η fairy το ειπε) οτι πρεπει να βρεις εναν γιατρο που να σου εμπνεει εμπιστοσυνη . κ να ακους μονο αυτον (κ το ενστικτο σου φυσικα) σε οσους γιατρους κ να πας τοσες διαφορετικες γνωμες θα ακουσεις νομιζω κ αρα θα μπερδευεσαι περισσοτερο .

οπως εχω ξαναπει κ εγω στην αρχη εκανα τα εμβολια στο ΙΚΑ οταν πηγα να του τα κανω στην δικια μου κ αυτη ειχε αντιδρασει με τον τροπο που κανουν τα εμβολια στο ικα. μου ειπε πως οντως τα κανουν με περιεργη σειρα κτλ..... δεν ξερω τι ισχυει ........

οσο για τον υπνο μας ....δεν θα μπω σε λεπτομεριες γιαα να μηνμε κοροιδευεται αλλα η ουσια ειναι οι ο μικρος κοιμηθηκε απο 1-7.30 στο δικο του δωματιο μονος

MPRABO koritsaki gia ton upno sas! ante na do ego pote tha to kano!

to xero pos prepei na vro ena paidiatro pou na empistevomai omos diskolevomai se auto! isos na xanakano auto pou eixa arxisei (ika gia emvolia kai an arrostisei tote se kapoio idioti). den xero re gmt akoma psaxno na vro enan pio cool paidiatro.

uDLqp1.png

καλημέρααα!!!

Ριτα καλα εκανε νομιζω ο αντρας σου και σου επεμενε. Μαλλον δε θα το επαιρνες μονη σου αποφαση ποτε :tongue:

Εμεις μαλλον θα εχουμε το αντιθετο θεμα γιατι ο δικος μου θελει να ειναι το δωματιο της τελειο πριν την παμε μεσα, αλλα μεχρι να γινει αυτο θα χρονισει!

Τεσπα, θα την παω αμεσα γιατι εμεις δεν εχουμε παρκοκρεβατο και ειναι ακομα στο λικνο και ζοριζεται.

kaname emvolio kai arxise na leei pos prepei na mpei mia taxi sta emvolia tou paidiou kai pos amesa (se 20 meres) na pame na kanoume to emvolio tis gripis kai auto to posimo gia to rotaio. den thelo omos nakano kanena apo ta 2. mou eipe na arxisoume kremes siga siga alla oute autes tis thelo. kai na arxiso kai viamini D se stagones giati nthylazoume.

Βρε Νατασα μου περαστικα σας! Απο αυτα που λες εγω τον βρισκω ψιλοαπαραδεκτο. Το ποσιμο ειναι προεραιτικο και μπορει σαν γιατρος να σας συστησει να το κανετε και να πει οτι αυτος το θεωρει σημαντικο αλλα οχι να σας αγχωσει και με αυτο! Το ιδιο και για της γριπης. Εμενα δε μου ειπε τπτ ακομα ο γιατρος αλλα δεν σκοπευω να το κανω....

Για να μην πω για το οτι σου εδωσε συμπληρωμα χωρις να διαπιστωσει καποια πραγματικη ελλειψη. Ετσι μου ειχε πει εμενα ο γυναικολογος για το σιδηρο λογω θηλασμου και τελικα πηγα μονη μου και εκανα εξετασεις αιματος και ειχα αιματοκριτη 40 για πρωτη φορα στη ζωή μου!

Αχ ποια κοπελα ρωτησε για τα κουταλακια? Ξεχασα... Εμας μας εκαναν δωρο κουταλακια - πιατακι - ποτηρακι της tupperware και φαινονται πολυ καλα αν και δεν αρχισαμε ακομα κρεμουλα.

φιλακια!!

αααα Θενα λεμε μεσα στο Νοεμβριο να ερθουμε ενα σ/κ Γιαννενα. Ελπιζω να σε πετυχω διαθεσιμη :P

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...