Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

RITAKI OTI SOU PAI VALE DEN INE APARETITO TO FOREMA

NATASSA MIN TRELENESE O ANTRAS MOU LEEI OTI OTAN DEN EXOYN STISI INE MESA TO KEFALI OTAN EXOUN VGENI,K EGO LIGO TO KATEVAZO K TO PLENO MEXRI EKI POU PAEI.

PANTOS AN DEN ISE SIGOURI PIGENE TON SE ENAN OUROLOGO K KATAPROTIMISI NEO SE ILIKIA MONO AUTOS THA SE VOITHISI STIS APORIES K THA SOU DIKSI SOSTA K THA SOU PI K GIA TO AN EXI PROVLIMA TELIKA I OXI;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

αννικο ενα φιλι κ σε σενα κ την οικογενεια σου για την μερα που περασε .......

δεν εχω λογια

βρηκα το site εξαιρετικη δουλεια .........

.......συγκινηθηκα παρα πολυ

"να'στε κοντα της......."

καληνυχτα

Να είσαι καλά βρε Ριτάκι

Κάθε φορά είναι και πιο δύσκολο....

Βλέποντας την ζωή του Σωκράτη (από site) κατάλαβες τι απίθανος και παιδεμένος άνθρωπος ήταν !;

Αν πατήσεις την φωτο του Σωκράτη θα παίξει το κομμάτι που έγραψε ο Νικόλας.

Αν προλάβω θα μπω το βράδυ κοριτσάρες, ελπίζω να είστε όλες καλά

Διαφημίσεις

Φαγαμε και κρεμουλα, που λεει ο λογος...........:rolleyes:Τρεις μισες κουταλιες μια χαρα και μετα αλλες 3-4 κανοντας απιστευτες γκριματες, κατι αναμεσα σε αηδιαζω και καιγομαι.

ξεκινησατε κι εσεις ε? μπραβο,μπραβο...

κανει εμετο γαλα μονο . τεραστιες ρουκετες κ μεγαλες ποσοτητες..... καταταλλα εχει ορεξη.δεν εχει πυρετο κ τα κακα φυσιολογικα.

μονο γαλα πινει κ δεν πειραματιστηκα καθολου αυτες τις μερες

ριτακι ειναι καλυτερα ο μικρος? κι εμενα εκανε εμετο (οχι ρουκετες) την προηγουμενη εβδομαδα...ποτε δεν καταλαβαμε τι ειναι...κρατησε 6 μερες

ευχαριστω για τα μηνογενεθλιααααα!!!!!!

κοριτσακια τι κανετε?

κι εγω στα down μου ειμαι σημερα...

να ρωτησω οσες ξεκινησαν κρεμουλες τι κουταλακια πηρατε? πολυ εχω μπερδευτει...

Αννικο πολυ καλο το τραγουδι...με συγκινησε!

Νατασακι κι εμενα να μην το πειραζω μου εχει πει ο γιατρος...

Fairy κοριτσακι μου μην ανησυχεις...φαση ειναι και θα περασει...

νομιζω οτι μεχρι να χρονισουν τα μικρα μας θα ειμαστε συνεχως σε μια τετοια κατασταση ολες μας...θα εναλλασονται καλες και κακες περιοδοι...

μην ξεχναμε οτι ηρθαν τα πανω κατω στις ζωες μας και πολυ περισσοτερο των αντρων μας...ηταν το κεντρο του κοσμου μας και τωρα (ειδικα οσες εχουμε αγορια) ερχονται και βαδιζουν παραλληλα και πολλες φορες μετα τα μικρακια μας...

μεγαλο σοκ για ολους...

μην στενοχωριεσαι πανω απ ολα και δωσε χρονο...σε σενα...σε κεινον...στον μικρο σας...

ολοι καπως ετσι ειμαστε..........:cool:

φιλακια σε ολες τις μαγιομανουλες...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Καλησπερα κοριτσια!!! Πως ειστε ολες;;; Ελπιζω ολες καλα!!!

Μπηκα στα γρηγορα για ενα γεια....Γεια....και βγαινω γιατι ο μπαμπας μας θα μας παει βολτα και παμε να ετοιμαστουμε!!!!Δεν λεμε οχι σε αυτα τα θεματα....χι!χι!

Φιλια πολλα!!!

σκοτωμος !!!!!!!!!!!!

ο αγγελος επιμενει ΣΗΜΕΡΑ το μωρο να παει στο δωματιο του .....

εγινε λεει 5 μηνων κ ειναι η ωρα του . δεν σηκωνει κουβεντα. του ειπα το κλασικο απο δευτερα αλλα δεν επιασε......

ερωτηση ....... στην κουνια εετε μια παντα η δυο?για ν απιανει γυρω γυρω?????????

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

οχι βρε κοριτσια...το μικρο μας δεν φταιει καθολου...ειναι προβληματα καριερας...

βρε κοριτσακι εννοειται πως ΔΕΝ φταει το μικρο...ισως ετσι οπως τα εγραψα φανηκε αυτο αλλα καμια σχεση...

σκοτωμος !!!!!!!!!!!!

ο αγγελος επιμενει ΣΗΜΕΡΑ το μωρο να παει στο δωματιο του .....

εγινε λεει 5 μηνων κ ειναι η ωρα του . δεν σηκωνει κουβεντα. του ειπα το κλασικο απο δευτερα αλλα δεν επιασε......

ερωτηση ....... στην κουνια εετε μια παντα η δυο?για ν απιανει γυρω γυρω?????????

εμεις την εχουμε ανοιχτη απο την μια πλευρα...κι ετσι τι να σου πω...

παντως πολυ μεγαλες εχει στο ικεα...

ειναι και χαμηλες στο υψος για να βλεπει γυρω γυρω και να μην νιωθει οτι το πλακωνουν

τα Μαγιόπαιδα

του εχω κανονικα απο την μια μερια οπως ολες φανταζομαι . αλλα στην διαρκεια της μερας που τον βαζω στην κουνια , τον εχω βρει πολλες φορες σφινωμενο στα καγκελα η να περναει τα ποδια του κ τετοια...... κ ενταξει το βραδυ θα κοιμηθει κ δεν θα κουνιεται αλλα αν το πρωι ξυπνησει κ δεν τον παρω ειδηση κ του συμβει κατι ????????????

αχ δεν θελω να παει στο διπλανο δωματιο να πω την αληθεια . μηπως ψαχνω δικαιολογιες ?

88M1p3.pngycQap3.png

κ ενταξει το βραδυ θα κοιμηθει κ δεν θα κουνιεται αλλα αν το πρωι ξυπνησει κ δεν τον παρω ειδηση κ του συμβει κατι ????????????

αχ δεν θελω να παει στο διπλανο δωματιο να πω την αληθεια . μηπως ψαχνω δικαιολογιες ?

ριτακι και το βραδυ στριφογυρνανε και μαλιστα πολυ...αλλα ενα σου λεω...

αν σφηνωσει καπου θα το καταλαβεις...θα κλαψει!!!!!!!!!!!!!

ασε σκεφτομαι και εγω την στιγμη που θα πρεπει να φυγει απο διπλα μας και ...:shock:

τα Μαγιόπαιδα

ριτακι και το βραδυ στριφογυρνανε και μαλιστα πολυ...αλλα ενα σου λεω...

αν σφηνωσει καπου θα το καταλαβεις...θα κλαψει!!!!!!!!!!!!!

ασε σκεφτομαι και εγω την στιγμη που θα πρεπει να φυγει απο διπλα μας και ...:shock:

esy φιλεναδα ποτε λες να τον βαλεις ???????

αχ τι θα κανω .......πως να τον τουμπαρω γμτ?

δεν θελω δεν νιωθω ετοιμη

88M1p3.pngycQap3.png

Γεια σας κορίτσια !

Μήπως έχει καμιά πανσέληνο , καμιά έκλειψη , κάτι που να δικαολογεί την "αναστάτωση" που νιώθουμε και εμείς και τα μπεμπε μας????:confused: Κάτι περίεργο υπάρχει πάντως...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...