Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τον έβαλα στο κρεβάτι. Ας ελπίσουμε να κοιμηθεί...

Μου κάνει κολπάκια τώρα τελευταία. Κατά το τάισμα νανουρίζεται και κοιμάται και μόλις τον ακουμπώ στο κρεβάτι, κατευθείαν ξυπνάει. Τώρα τον είχα αγκαλιά γύρω στη 1,5 ώρα και είχε τρελά κέφια... Αχ...

Fairy μου κουτράγιο καλό μου.

Μουρμουρίζει...

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Ριτάκι, κι εγώ ανησύχησα με την απουσία σου, να το ξέρεις.

ναι κοριτσακια μου το ξερω κ το πιστευω

.σημασια εχει πως εγω ο αντρας μου κ το παιδι μου ειμαστε καλα.

τωρα για καποιους αλλους τι να πω ? ...... :|

παω κ εγω να κοιμηθω...δουλεψα λιγακι κ εχουν πεσει ολοι για υπνο...καληνυχτα κ αυριο να σηκωθουμε ολοι με ενα τεραστιο χαμογελο :)

καληνυχτα fairy μου κ αυριο να δεις........ ενα τεραστιο χαμογελο θα ειναι στα χειλη σου κ φυσικα στους γυρως σου

καληνυχτιζω κ γω μαγιομανουλες

mpoumpou μου χαρουμενα μηνογενεθλια στον παιδαρο σου !!!!!!!!

σε φιλω γλυκα γλυκα...και σε ευχαριστω ...ξερεις εσυ :rolleyes:

pasxalitsa κ εσεις δεν εχετε μηνογενεθλια????????? χρονια σας πολλα κ καλα!!!!!!!!!!!!!

φιλια σε οοοοοοοοοοοοολα τα μαγιοπαιδακια κ στις γλυκες μανουλες του !

καληνυχτα

88M1p3.pngycQap3.png

αννικο ενα φιλι κ σε σενα κ την οικογενεια σου για την μερα που περασε .......

δεν εχω λογια

βρηκα το site εξαιρετικη δουλεια .........

.......συγκινηθηκα παρα πολυ

"να'στε κοντα της......."

καληνυχτα

88M1p3.pngycQap3.png

KALIMERAAAAA

POU ISTE KIMOMENES?:tongue:

RITAKI POS PAI O EMETOS STAMATISE? EMENA OTAN TO IXE PATHI I DANAI TIS EVRAZA RIZI K ME TO NERO AUTO EFTIAXNA TO GALA ,O DIKOS SOU MPORI NA TO PINI ME RIZALEURO MESA TO SKETO XORIS VANILIA GIA NA PIZI STO STOMAXI GRIGORA NA MIN TO VGAZI,IXA PETAKSI TOTE RIZI ME TA TSOUVALIA ,POSO NA TROGAME PIA:confused::mrgreen:

MAKIA KANO KAMIA DOULIA K THA KSANARTHO:D

FAIRY POS ISE SIMERA?

DOUAR TOXIS TOXIS:mrgreen:

KRISAKI WELL COME BACK

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα,

ενα γρηγορο γεια περασα να πω γιατι πολυ τρεξιμο αυτες τις μερες (ως επι το πλειστον ευχαριστο τρεξιμο).

Νατάσα πως παει με τον μικρό? Εγω το εχω παρει αποφαση εδω και καιρο να τη βγαλω απο το δωματιο μας αλλα ολο κατι γινεται και δεν προλαβαινουμε να τελειωσουμε το δικο της.

Ριτα πως ειναι ο μικρος??

Fairy υπομονη, υπομονη και υπομονη (κι ας το λεει καποια που δεν εχει και πολυ υπομονη...). Σε καταλαβαινω παντως, εμεις δε μαλωναμε σχεδον ποτε 4 χρονια που ειμαστε μαζι και τον περασμενο μηνα σκοτωνομασταν μερα παρα μερα....

Εχει δικιο η douar, οι αντρες δε δεχονται καθολου ευκολα τις μεγαλες αλλαγες στη ζωές τους. Εμενα ενω ειναι δημοσιος υπαλληλος στην ουσια και θα μπορουσε 4 το αργοτερο να ειναι σπιτι γυρνουσε παντα αργα (9.30 - 10.00) γιατι κανονιζει ενα σωρο αλλες δουλειες. Φετος για χαρη της μικρης και μετα απο ατελειωτα debate συμβιβαστηκαμε στο να ερχεται 2 μερες στις 9, μια στις 8 και να εχει και 2 πιο χαλαρα απογευματα μεσα στη βδομαδα (τα οποια μεχρι τωρα ολο και γεμιζουν αλλα τεσπα).

Να πω κι εγω το παραπονο μου που καθολου ασχετο δεν ειναι με τα πιο πανω... Γιατι εκτος απο εργασιομανης ο αντρας μου ειναι και πολυ κοινωνικος και πριν το μωρο ειμασταν συνεχεια με παρεα ειτε εξω ειτε στο σπιτι και φυσικα θελει να συνεχισει με τον ιδιο ακριβως ρυθμο. Και οσο ωραιο κι αν ακουγεται αρχικα, ειμαι 2-3 βδομαδες τωρα με ενα ρολοι στο χερι για να προλαβω να γυρισω απο τη δουλεια, να κανω αντληση, να ασχοληθω με τη μικρη (ταισμα, αλλαγμα, κοιμισμα και οτι αλλο προκυψει), να φαω στα γρηγορα μπας και προλαβω να ασχοληθω λγο με το σπιτι (συνηθως οχι πανω απο μιση ωριτσα) για να ετοιμασω μετα τη μικρη να ερθει να μας παρει ο μπαμπας για να παμε εξω. Η αληθεια ειναι οτι καλα περναω αλλα μετα με το που γυρναμε εχουμε το ιδιο μπαραζ (αντληση - μπανιο - ταισμα - υπνο) και φτανω να πεφτω ψοφια για υπνο και να νιωθω και οτι δεν εκανα και τπτ ολη μερα...

Να φανταστειτε ουτε τα χειμωνιατικα δεν εβγαλα ακομα... ΘΕΛΩ 3 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!!!

Ουφ τα ειπα κι εγω.

Φιλακια σε ολες τις μαμαδες και σε ολους τους μικρους σατραπηδες που λεει και ο μπαμπας μας :tongue::tongue:

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημερα φιλεναδες μου !!!!!!!!

πως ειστε σημερα ??????

ελατε κοριτσακια μου θα περασει ..........κ αυτο το γκριζο συννεφακι

ο μικρος μεχρι στιγμης εχει φαει ενα μονο γευμα αλλα ευτυχως δεν το εχει βγαλει ..... αλλα οοοοοοολη μερα ουρλιαζει .απιστευτες τσιριδες. ετσι χωρις λογο .

ηθελα να βγω κ για ψωνια γιατι ακομα δεν εχω αγορασει τιποτα για τον γαμο την κυριακη, αλλα δεν με βλεπω , θα δειξει

σας φιλω εδω τριγυρω θα ειμαι

88M1p3.pngycQap3.png

koritsia SOS

loipon thelo voitheia giati tha trelatho!!!!!!

piga sto IKA na mou grapsoun to emvolio gia na to kano exo. leo na arxiso kai me ena giatro idioti

telospanton itan mia ekei sto IKA tis edeixa meta kai tin pana tou mpempi apo exthes poiu eixe mia prassino-kitrini voula mprosta kai ti rotao an einai anusixitiko. mou leei isos na exoun paei koprana kai zitaei na dei to mpempi. vlepei to pouli tou (me to opoio exop katamperdeutei thimizo exoume upospadia kai udrokuli) kai arxizei na tou to katevazei to petsaki.

parenthesi to diko mas den einai pote olo mesa kleisto kai o arxikos paidiatros pou eixa mas eixe pei ti deuteri fora oti giauto mas lene gia upospadia giati den einai olo mesa. episeis epeidi eixa aporria eida kai apo alla agorakia polu megalutera oti olo to kefali einai mesa.

o mpempis tis teleutaies 2 meres itan ligo kokkino to poulaki tou alla oxi polu.

to katevazei loipon ton katharizei olo (eixe kati smigmata) kai me rotaei an to katevazo kai to katharizo. tis leo pos to katevazo ligo opos mou eixe pei stin arxi o paidiatros. kai mou eipe oti prepei na to katevazo enmtelos oti apo do kai pera tha einai monima exo to kefali giati to ekane auti kai kanonika prepei meta ton 3o mina na to vgazoume eite emeis eite o paidiatros kai mou edose 2 kremes gia na tou vazo 3 fores ti mera gia 10 meres kai mou eipe oti mexri avrio tha ponaei otan katouraei.

exo trelathei den xero ti na kano. tis eipa oti se alla pou exo dei einai mesa kai mou leei tou andra sou pos einai?

tou dikou mou einai exo alla eixa arxisei na nomizo pos to paidi exei to idi provlima pou exei o mpampas tou, dld nomiza pos kai o andras mou eixe thema. exo katamperdeutei giati akouo gia allous andres (rotao i kaimeni ti nakano!) kai mathaino pos einai mesa.

ti ginete re paidia????

please help esas apo gious kai andres ti ginete?? sas exei pei kaneis oti prepei na to katevasoun toso polu??

sory gia to megalo post PLEASE HELP akoma kai me pm

uDLqp1.png

νατασουλι μου ηρεμησε καλε

οι γνωμες τωνπαιδιατρων οπως εχουμε παρατηρησει διαφερουν !

καταρχην κ του αντρα μου κ του μικρου ειναι μεσα το κεφαλακι

η δικη μου τωρα παιδιατρος μου ειπε να το κατεβαζω αφου τον κανω μπανιο που ειναι πιο μαλακο . ετσι κ εκανα το κατεβαζα λιγο . την προηγουμενη φορα που πηγα στην παιδιατρο της εδειξα πως το κανω κ γελασε..... γοατι αυτη ηθελε να το κατεβαζω εντελως(πραγμα που εγω δεν ειχα καταλαβει κ δεν εκανα)

το κατεβασε λοιπον ολο χωρις καν ο μικρος να καταλαβει τιποτα.κ απο τοτε που κ που του το κανουμε στο σπιτι . κατεβαινει πλεον πολυ ευκολα

88M1p3.pngycQap3.png

εινια στο γιατρο νατασα...στην ελλαδα καποιοι γιατροι ακομα το κατεβαζουν τελειως...στην αγγλια απαγορευεται...

ποια ειναι η σελιδα του σωκρατη βρε κοριτσια? δε τη βρισκω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...