Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ βρε κοριτσακι...πιστευω θα μπορεσετε να βρειτε κατι του γουστου σας που να σηκωνει κ η τσεπη σας..δε μπορει :) ισως σε καποια βιοτεχνια?

εγω εχω πολλα χρονια να παρω απο τους γονεις μου λεφτα...ενα πτυχιο μπορεσανε κ μου προσφεραν οι αμοιροι....ολα τα αλλα μονη μου... :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αληθεια δε μπορεις να το πιασεις??? εγω εχω ενα κωλο πεταγμενο...μια πατουσα μονιμως εξω..κανονικα το πιανουμε. κ οταν με τριβει ο αντρας μου που ειμαι στα γονατα κ κρεμεται η κοιλια εκει κ αν ειναι καταπληκτικο, ολα τα πιανουμε...αφου καμια φορα λεω...αχ να ειχε λιγο λιπος η κοιλια μου....εχει τσιτωσει τοσο πολυ!!!!:?

Μην γελασεις...αλλα αν ηταν ο αντρας μου εδω θα γελαγαμε μαζι τωρα...απαπα..σοβαρα????δεν μπορω να το πιστεψω..μαλλον ειμαστε και κυριως εγω που την εχω και μεσα μου πολυ χαζοι....μπορω να καταλαβω ποτε τουρλωνεται και απλωνεται μεσα μου αλλα μεχρι εκει..ειδικα τωρα που εχι μεγαλωσει αρκετα..μπραβο σου παντως

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Μην γελασεις...αλλα αν ηταν ο αντρας μου εδω θα γελαγαμε μαζι τωρα...απαπα..σοβαρα????δεν μπορω να το πιστεψω..μαλλον ειμαστε και κυριως εγω που την εχω και μεσα μου πολυ χαζοι....μπορω να καταλαβω ποτε τουρλωνεται και απλωνεται μεσα μου αλλα μεχρι εκει..ειδικα τωρα που εχι μεγαλωσει αρκετα..μπραβο σου παντως

:D:D:Dεμεις περναμε ωρες με τη κοιλια μου...κανει χιλια δυο σχεδια ο μικρος...μια μαζευει η κοιλια απο τη μια...μια πεταγεται απο την αλλη...σου μιλαω ειλικρινα φαινεται....κ αν βαλεις το χερακι σου μπορεις να καταλαβεις οτι ειναι πατουσακι, αφου εγω καταλαβα μονη μου οτι γυρισε γιατι δε μπορουσα να πιασω το κεφαλι πλεον κ επιανα αυτα τα μικρα πραγματακια που τελικα ηταν τα πατουσακια :D:D:D

αχ βρε κοριτσακι...πιστευω θα μπορεσετε να βρειτε κατι του γουστου σας που να σηκωνει κ η τσεπη σας..δε μπορει :) ισως σε καποια βιοτεχνια?

εγω εχω πολλα χρονια να παρω απο τους γονεις μου λεφτα...ενα πτυχιο μπορεσανε κ μου προσφεραν οι αμοιροι....ολα τα αλλα μονη μου... :)

Εμεις ομως εχουμε οικογ.επιχειρηση και τοσα χρονια δουλευω εκει ...μαλλον δουλευα,γιατι αποφασισα οτι χλωμο να ξαναπαω..

τεσπα,και το σπιτι μου εφτιαξα σγ σγ με ο,τι εβγαζα καθε καλοκαιρι και ποτε δεν ειπα τπτ,πχ οταν παντρευτηκε ο αδερφος μου,εκανε 2 παιδακια εφτιαξε σπιτια κλπ πηρε αυτοκινητο και εγω ημουν η ριγμενη ...αφου δεν τα ειχα τοσο αναγκη τα λεφτα,ως single !!! και του διναμε μεγαλυτερο ποσοστο ...και τωρα που χρειαζομαι εγω κατιτις παραπανω και δεν μας περισσευουν(στην επιχειρηση) και θυμηθηκε ο πατερουλης μου -που ειμαι και η αγαπημενη του -να πει τα κουλα του να με στειλει...οποτε τον ηπιαμε κανονικα φετος......και επειδη ταχω παρει τωρα η γυναικα σταματω εδω να φτιαξω κανα χαμομηλι για να κοιμηθω σγ σγ

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

φου φου....ψυχραιμια καρδια μου :) δε πειραζει να λες...εχετε την υγεια σου κ αυτο ειναι σημαντικο...το μωρακι πανω απ ολα την αγαπη σας θα θελει, κ αν η κουνια εχει ενα σχεδιο κ οχι πολλα δε πειραζει... :)

Διαφημίσεις

και η μπεμπουλα μου εχει τρελαθει ολη μερα στα σκερτσα....γυρω γυρω ολοι ...πανω κατω -δεξια αριστερα- αχ να ηρεμουσε λιγακι...

χαχα κ εμενα τα ιδια...ειδικα οταν κανω μαθημα ξεχναω τι θελω να πω :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εμεις ομως εχουμε οικογ.επιχειρηση και τοσα χρονια δουλευω εκει ...μαλλον δουλευα,γιατι αποφασισα οτι χλωμο να ξαναπαω..

τεσπα,και το σπιτι μου εφτιαξα σγ σγ με ο,τι εβγαζα καθε καλοκαιρι και ποτε δεν ειπα τπτ,πχ οταν παντρευτηκε ο αδερφος μου,εκανε 2 παιδακια εφτιαξε σπιτια κλπ πηρε αυτοκινητο και εγω ημουν η ριγμενη ...αφου δεν τα ειχα τοσο αναγκη τα λεφτα,ως single !!! και του διναμε μεγαλυτερο ποσοστο ...και τωρα που χρειαζομαι εγω κατιτις παραπανω και δεν μας περισσευουν(στην επιχειρηση) και θυμηθηκε ο πατερουλης μου -που ειμαι και η αγαπημενη του -να πει τα κουλα του να με στειλει...οποτε τον ηπιαμε κανονικα φετος......και επειδη ταχω παρει τωρα η γυναικα σταματω εδω να φτιαξω κανα χαμομηλι για να κοιμηθω σγ σγ

Μήπως θα ήθελες να δεις την περίπτωση αν σου άρεσε το δικό μας κρεβατάκι να μου το φέρουν εδώ και να στο στείλω εγώ κάτω; Βέβαια δεν ξέρω πόσο μπορεί να βγαίνει το συνολικό "μαλλί" ..

Διαφημίσεις

Και μιας και μιλάμε για όνειρα και παραμύθια (έχω κι εγώ μια τρέλλα με τις νεράιδες..) δέστε ένα site και πέστε μου είναι άδικη η ατάκα "άτιμη κοινωνία";;;;http://www.meinkinderbett.de/

Απίστευτα ;!;!

αν κ δε μιλαω γρι γερμανικα χαχαχχα φαινοντε ολα πολυ ωραια...κ εμενα μου αρεσουν πολυ οι νεραιδες κ ιδιαιτερα οι λιγο γκοθικ νεραιδες :)

τον μικρο μου ομως τον λεω σαλιγκαρακο χαχαχαχχαα

αν κ δε μιλαω γρι γερμανικα χαχαχχα φαινοντε ολα πολυ ωραια...κ εμενα μου αρεσουν πολυ οι νεραιδες κ ιδιαιτερα οι λιγο γκοθικ νεραιδες :)

Κι εμείς κάνουμε συλλογή από νεραιδούλες ... και γκόθικ πλέον !!

Κι εμείς κάνουμε συλλογή από νεραιδούλες ... και γκόθικ πλέον !!

αχ τι καλα :Dεμεις εχουμε ο καθενας το ραφι του..χεχε...εγω τις νεραιδες μου κ ο αντρας μου τα αεροπλανα του :mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...