Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ritaki το καημενουλι καλε γιατι κανει εμετο;Ολη μερα;Πηρες την γιατρο;

thena καλοριζικο το δοντακι σας και περαστικα σας!! Και εμεις τα περιμενουμε...εχουν φουσκωσει τα δυο κατω μπροστα....

Ηθελα να ρωτησω οσες ταιζεται κρεμα ποια μαρκα περνετε; εγω πηρα την γιωτης, να δοκιμασω καμια αλλη μηπως και την τρωει;

fairy υπομονη με τα διδακτορικα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτο φοβαμαι...οτι εχω δικιο...κ δε ξερω που βαδιζουμε...δεν ειμαι πολυ καλα...

nai "φαινεσαι" καπως σημερα........ γιατι ρε κοριτσαρα? εγινε κατι?

η απλα υπαρξιακα????

ritaki το καημενουλι καλε γιατι κανει εμετο;Ολη μερα;Πηρες την γιατρο;

δεν ξερω γμτ. απτο πρωι ημουν στην πεθερα μου κ ηθελε μονο 2 γευματα..... το δευτερο το εβγαλε σχεδον ολο . το τριτο που του το εδωσα στο σπιτι κ συτο σχεδον το εβγαλε.πηρα την γιατρο κ μου ειπε μαλλον γαστρεντεριτιδα(απο καποιον που την περασε σχετικα προσφατα) κ οντως στο σπιτι της πεθερας υπαρχει ατομο που περασε.....

ΤΗΕΝΑΚΙ καληνυχτα ,καλη ξεκουραση

88M1p3.pngycQap3.png

Κοριτσάκια μου όμορφα καλησπέρα!!!!

Νατάσακι, fairy, Mary μου (ποια άλλη μανούλα που δεν είναι στα καλά της ξεχνώ εκτός κι από τον εαυτό μου?!?!:D) ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!!

Δε μπορεί να είναι τυχαίο που μας έχει πιάσει λίγο πολύ όλες και είμαστε στα down μας... νομίζω φοβόμασταν όλες την επιλόχεια και είμασταν σε ετοιμότητα και τώρα που χαλαρώσαμε λίγο και καλά καιι αρχίσαμε να κοιτάμε λίγο τους εαυτούς μας μάς την έσκασε!!!:rolleyes::rolleyes: Νομίζω πως αυτό είναι τελικά... Πέρα από τα δοντάκια, κτλ... γιατί πριν τα μικρούλια μας δεν πονούσαν, δε μας είχαν ακόμα περισσότερη ανάγκη κι από τώρα; Δε "φταίνε" ούτε στο παραμικρό τα αστεράκια μας... απλά νομίζω μεγάλωσαν λίγο μας έδωσαν λίγο χρόνο να "ανασάνουμε" και βρήκαμε κι εμείς το χρόνο ως γνήσια θηλυκά να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε... Θυμηθήκαμε τη γυναίκα μέσα μας! Πού θέλει και λίγο το ρομάντζο της, το κοπλιμέντο... Οι άντρες μας - οι περισσότεροι νομίζω το θέμα fatherhood το παίρνουν πιο πρακτικά και το συνδέουν άμεσα με τη δουλειά και την καριέρα και τους αγχώνει αυτό σίγουρα και δεν μπορούν να απολάυσουν την πατρότητα όπως εμείς την μητρότητα και συνεπώς βάζουν και τον ερωτά σε δεύτερη μοίρα... Άσε που νομίζω είχαν συνηθίσει πέντε μήνες τώρα να είμαστε απόλυτα εστιασμένες στα αστεράκια μας και με το άγχος της δουλειάς, του διδακτορικού ή και της εύρεσης δουλειάς τους κακοφαίνεται που έχουμε το "χρόνο" να σκεφτόμαστε τη σχέση μας... γιατί αυτοί εξακολουθούν να είναι πιεσμένοι... δεν είναι τυχαία η έκφραση women are from venus, men are from mars...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: δε το σκέφτονται έτσι οι άντρες.... κι επίσης οι πιο πολλοί άντρες δεν το μπορούν το multitasking.... συναισθηματικά και ψυχολογικά.... Δε ξέρω αν βγάζετε άκρη με όλα αυτά που έγραψα...

Fairy μου εγώ θα πρότεινα να κάνεις τα στραβά ματια ώσπου να τελειώσει το διδακτορικό... όταν με το καλό τελειώσει τότε θα είναι σε θέση να μιλήσει για σας... τώρα νομίζω το μόνο που θα γίνει είναι να πείτε πράγματα που σίγουρα μετά θα μετανιώσετε... θα μιλάει το στρες κι όχι εσείς... κάτι ήξεραν οι παλιές νομίζω και "δάγκωναν τα χείλη" κάποιες φορές... ψυχραιμία και υπομονή λοιπόν... κι εγώ τα ίδια κάνω... πρέπει να'χουμε εμπιστοσύνη στον άνθρωπό μας και να μην παίρνουμε προσωπικά που οι έγνοια τους δεν είμαστε εμείς πάντα... κι αν χάνονται ώρες στη δουλειά (ακόμα και μες στο ίδιο το σπίτι - κι εμάς έχει πάρει προαγωγή κι έχει πέσει πολύ διάβασμα στο σπίτι και πολλές ώρες στο γραφείο άστα να πάνε) την οικογένειά τους σκέφτονται (καλά και τους εαυτούς τους βέβαια - άλλα ο εαυτός είναι εξίσου σημαντικός - κι εμείς πρέπει να σκεφτούμε τον εαυτό μας σαφώς αλλά χάνοντας την ψυχραιμία μας περισσότερο κακό κάνουμε και μην ξεχνάμε πως είμαστε γυναίκες και συνεπώς καλύτερα προικισμένες να χειριζόμαστε τα της ψυχής και καρδιάς οπότε και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πολύ διαφορετικές μεθόδους να περιποιηθούμε τον εαυτό μας - εσωτερικά εννοώ) κι αυτοί πρέπει να το δεχθούν ότι πλέον έρχονται δεύτεροι μετά τους γιόκες μας... :) Είναι δύσκολο κορίτσια όταν από δύο γινόμαστε τρεις και δυστυχώς ή και ευτυχώς (γιατί μας κάνει πιο δυνατές ως ανθρώπους) εμείς πρέπει να βγάλουμε και πάλι το φίδι από την τρύπα και να νταντέψουμε τα αγόρια μας - μικρά και μεγάλα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αυτάααααααααααααααααααααααααααααααααα:P:p:p:p

Υ.Γ. Φυσικά μπορεί να λέω βλακείες και αύριο να σας ξαναγράψω νέο ποστ στα πρόθυρα νευρικής κρίσης:-P:razz::-P:razz: αχ αυτές οι ορμόνες!!!!

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

Εμεις δεν τα παμε τοσο καλα με την κρεμα,δεν μας αρεσει,τρωμε με το ζορι και με κλαματα 5 ημερες τωρα...Δεν ανοιγει το στομα και βγαζει την γλωσσα εξω και δεν μπορω να του βαλω το κουταλι! Εκμεταλευομουν το ψευτοκλαμα του και οταν ανοιγε το στομα του εβαζα την κρεμα και θελοντας και μη την καταπινε!!!! Σημερα εκλαιγε με κλειστο στομα....Θα δειξει....

Αχ Κρισάκι κι εμείς ξεκινάμε την άλλη εβδομάδα μάλλον... αχ τι μας περιμένει!!! :eek:

εμεις καλα ειμαστε!!γκρινιαζουμε κ μεις κ θελουμε ολο τη μαμα απο πανω μας!!να μας μιλαει κ να γελαμε!!την αφηνω στο παρκοκρεββατο κ μου γελαει κ τετοια κ με το που φευγω απο πανω της κλαιει κ με το που ξαναπαω σταματαει κ γελαει!!ουφ!μας ενοχλουν κ τα δοντακια!

Andith κι εμείς μια από τα ίδια... πολλές φορές όταν περιγράφεις τη μικρή μου θυμίζει πολύ το αστεράκι μου :D:D

Ριτάκι μου περαστικά στο Γιώργη σου... αχ τον καημενούλη... να πεινάει και να μην μπορεί να χορτάσει... :oops::oops::oops::oops: Γρήγορα γρήγορα να του περάσει ότι κι αν είναι....

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

να σαι καλα douar

βοηθανε πολυ αυτα που μας γραφεις...

Αχ fairy μου! Όλες και όλοι μαζί τα περνάμε ουσιαστικά!(γιατί και οι άντρες μας εμμέσως επωφελούνται από τη βοήθεια που δίνουμε η μία στην άλλη:rolleyes::rolleyes:) Να'ξερες πόσες φορές κι εσύ και τα υπόλοιπα κορίτσια μ' έχετε βοηθήσει - ουκ ολίγες φορές και τώρα αλλά και στην εγκυμοσύνη.... Πραγματικά σε και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!!!

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

douar τι ομορφα που τ εφγραψες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fairy μου ολα θα πανε καλα ειμαι σιγουρη...κοιτα το θαυματακι που εχετε φτιαξει παρεουλα κ θα αρχισει να φευγει η "μουνταμαρα" που νιωθεις.ολα θα πανε καλα γλυκια μου θα δεις........

krisaki καληνυχτουδια

η παιδιατρος μας ειπε σημερα απτο τηλ, να του δινω μονο 60μλ κ αυτα ανα μιαμιση ωρα :oops::oops::oops::oops::oops: θα περασει ομως θελω να πιστευω κ δεν θα εχουμε τρεχαματα

88M1p3.pngycQap3.png

Αχ fairy μου! Όλες και όλοι μαζί τα περνάμε ουσιαστικά!(γιατί και οι άντρες μας εμμέσως επωφελούνται από τη βοήθεια που δίνουμε η μία στην άλλη:rolleyes::rolleyes:) Να'ξερες πόσες φορές κι εσύ και τα υπόλοιπα κορίτσια μ' έχετε βοηθήσει - ουκ ολίγες φορές και τώρα αλλά και στην εγκυμοσύνη.... Πραγματικά σε και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!!!

αυτο ξαναπεστο !

κ μενα ο δικος μου οταν βλεπει τα λαμπκια μου να αναβοσβηνουν , κραταει τον μικρο κ μου λεει "δεν χαζευεις λιγο στο pc????":mrgreen::mrgreen::mrgreen:

k γω νιωθω πολυ τυχερη που σας εχω κ που σας εχω "γνωρισει "

:-P:D

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...