Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

t2712.gifk0507.gifmpravo natasaki etsi me pigmi k apofasistikotita ligo tha diskoleftis stin arxi mexri na prosarmosti k auto giati tora katalaveni,gia arxi na ton taizis eki sto diko tou gia na sinithisi to xoro;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειααααααααααααααααα σας!!!

ΡΙΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ????ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ!!!!!

εμεις καλα ειμαστε!!γκρινιαζουμε κ μεις κ θελουμε ολο τη μαμα απο πανω μας!!να μας μιλαει κ να γελαμε!!την αφηνω στο παρκοκρεββατο κ μου γελαει κ τετοια κ με το που φευγω απο πανω της κλαιει κ με το που ξαναπαω σταματαει κ γελαει!!ουφ!μας ενοχλουν κ τα δοντακια!

mary κ μενα κοιμαται μαζι μας!στη κουνια της κ δεν ξερω ποτε θα παει σε δικο της δωματιο γιατι δεν εχουμε ακομα την οικονομικη δυνατοτητα.

natassa δοκιμασε πες του κανενα τραγουδακι που του αρεσει να ηρεμησει,της δικιας μου της αρεσει το νιαου ρε γατουλα πολυ μολις το πω ηρεμει κ πολλες φορες ενα απλο να να να κ λα λα λα σε ηρεμο τονο με λιγο τριψιμο στη πλατουλα πιανει!

thena μακια σε σενα κ στα νινακια σου!!!ελπιζω ολα καλα ν ειναι μην εχεται κ πολλες γκρινιες απ τα εμβολια!!

κ φυσικα χαρουμενα μηνογενεθλια,νομιζω στο ριτακι κ στην ελενη!!!

rXrPp3.png

γεια σας κοριτσια...ολα καλα? παντα καλα παντα καλα :)

Νατασα μου...οπως ειπαν τα κοριτσια εχεις πολλα στο κεφαλι σου, δεν ειναι οτι ασχολεισαι μονο με τον μικρο κ να θηλαζεις...οποτε λογικο να εξαντλεισαι

σου μιλαω ειλικρινα, κ στο μπουκαλι να γυρισεις δε σημαινει πως δε θα ξυπναει τα βραδυα...ειδικα οταν ειναι αλμα...την εχω βγαλει κ ξαγρυπνη απο τις 2 μεχρι τις 6 γιατι ηθελε να τον χαιδευω η να του χτυπαω τη πλατουλα....οποτε μην το ριχνεις στον θηλασμο αφου ολα πανε καλα

σιγουρα ομως πιστευω θα βοηθουσε να μην κοιμαστε μαζι..εγω υποφερω (σε εισαγωγικα) που κοιμαται στην κουνια διπλα μας...με το που ακουσει τα σκεπασματα ετοιμος να ξυπνησει...μεγαλωνουν Νατασα μου κ πλεον αντιλαμβανοντε τα παντα...εμεις ψαχνουμε να μετακομισουμε να εχει δωματιο δικο του...αμην κ ποτε...

ολα να πανε καλα κοριτσακι, εδω ειμαστε να λες τα σωψυχα σου :)

απο την αλλη τολμω να προτεινω το βραδυ να του δινεις ενα μπουκαλι ξενο, επειδη εχει συνηθισει το μητρικο θα του πεσει πιο βαρυ κ ισως κοιμηθει περισσοτερο ;)

υπομονη κοριτσακι....

Καλησπερα μανουλες!!!

Χαρουμενα μηνογεννεθλια στις μανουλες και τα νινακια τους που γιορταζουν σημερα!!

Δεν μπορουσα να ανοιξω την σελιδα 3 ημερες τωρα..:?::?::!::!: Ποιος ξερει.....

Εμεις δεν τα παμε τοσο καλα με την κρεμα,δεν μας αρεσει,τρωμε με το ζορι και με κλαματα 5 ημερες τωρα...Δεν ανοιγει το στομα και βγαζει την γλωσσα εξω και δεν μπορω να του βαλω το κουταλι! Εκμεταλευομουν το ψευτοκλαμα του και οταν ανοιγε το στομα του εβαζα την κρεμα και θελοντας και μη την καταπινε!!!! Σημερα εκλαιγε με κλειστο στομα....Θα δειξει....

Μary Poppins θα σου ελεγα να τον πας το μπεμπακο στο δωματιο του....

Ελπιζω να ειστε ολες καλα δεν εχω πρλαβει να σας διαβασω με την ησυχια μου...

Παμε για μπανιο, μαμ και νανι!!!!:-P:razz:

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου καλα ειμαστε (αν εξαιρεσουμε οτι ο μικρος κανει σημερα εμετο κ οτι ο μπαμπας μας σε μια βδομαδα θα παει στη δουλεια )

τρεχαμε με αυτα τα οικογενειακα που σας ειχα πει .......

ελπιζω ολες να ειστε καλα........

ευχαριστω για τις ευχουλες !!!!!!

5 μηνες μαζι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

να σου ζησει Ριτακι

εγω προσπαθω να τη παλεψω με τα ψυχολογικα του αντρα μου....τον εχει φαει αυτο το διδακτορικο...Θεε μου να τελειωνει πια αυτο το γραψιμο....δεν αντεχω αλλο!!!

να σου ζησει Ριτακι

εγω προσπαθω να τη παλεψω με τα ψυχολογικα του αντρα μου....τον εχει φαει αυτο το διδακτορικο...Θεε μου να τελειωνει πια αυτο το γραψιμο....δεν αντεχω αλλο!!!

Eυχαριστω αγαπουλα μου !!!!

ολες σας ευχαριστω

κ εσυ δεν εχεις διδακτορικο να παραδωσεις κανω λαθος?

κ με το σπιτι τι κανετε?συνεχιζετε το ψαξιμο ?????

88M1p3.pngycQap3.png

Eυχαριστω αγαπουλα μου !!!!

ολες σας ευχαριστω

κ εσυ δεν εχεις διδακτορικο να παραδωσεις κανω λαθος?

κ με το σπιτι τι κανετε?συνεχιζετε το ψαξιμο ?????

εχω...το γραφω...απλα δε με στρεσσαρει τοσο...

ψαχνουμε ψαχνουμε...που θα παει κατι θα βρουμε:rolleyes:

εγω σημερα κλασσικα παλι εκλαψα!

σκεφτομουν τους 5 αυτους μηνες (δεν θα τους αλλαζα με τιποτα ) κ σκεφτομαι ποσο γρηγοαρα περναει ο καιρος.......

αχ δεν θελω να περσει ο καιρος κ να πρεπει να αφησω τον μικρο ....... αχ αχ αααχ

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ritaki mas kopsoxoliases exis apo to sabbato na mpis alla afou iste kala se sinxoroume

emeto? ti emeto? giati efage kati?

emena den mpori napari anasa apo to mpoukoma tora exi dekate ine pou vgike k to dontaki ekane k 2 emvolia na do ti tha mas ksimerosi:confused:

emeni tin krema tin efage ti Giotis ,tou pira nestle xoris zaxari k den tin theli me tpt ayrio tha paro pali giotis k tha tou valo misi misi;)

fairy kouragio tha teliosi kapote to diavasma toulaxiston na pesis me ta moutra na ksemperdepsis me auto(leme tora ,auta den telionoun pote to ksero)

kalinixta

annikoooooooooooooooooo pou ise?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

fairy kouragio tha teliosi kapote to diavasma toulaxiston na pesis me ta moutra na ksemperdepsis me auto(leme tora ,auta den telionoun pote to ksero)

απλα η απορια μου κ το αχγος μου ειναι τι καταλοιπα αφηνει στη σχεση μας ολο αυτο??? δε ξερω κατι τετοιες στιγμες ολα ειναι τοσο μαυρα...τοσο δυσκολα...

ελα κουμπαρουλα ..... τρεχαμε με τα οικογενειακα που σας ειχα πει ...... τρελες εξελιξεις αλλα οταν εχω νεα θα σας πω.

μεγειες το δοντακι του ιασονα μας!

κανει εμετο γαλα μονο . τεραστιες ρουκετες κ μεγαλες ποσοτητες..... καταταλλα εχει ορεξη.δεν εχει πυρετο κ τα κακα φυσιολογικα.

μονο γαλα πινει κ δεν πειραματιστηκα καθολου αυτες τις μερες

88M1p3.pngycQap3.png

απλα η απορια μου κ το αχγος μου ειναι τι καταλοιπα αφηνει στη σχεση μας ολο αυτο??? δε ξερω κατι τετοιες στιγμες ολα ειναι τοσο μαυρα...τοσο δυσκολα...

ποσο δικιο εχεις ............

θελω να σθμφωνησω μαζι σου φιλεναδα κ σε αυτο πο υ εγραψες για τα παιδια ..... οτι τα παιδια γεννιουνται με καποιον χαρακτηρα κ απο κει κ περα ογονιος θα του μαθει αρχες κτλ

88M1p3.pngycQap3.png

ποσο δικιο εχεις ............

θελω να σθμφωνησω μαζι σου φιλεναδα κ σε αυτο πο υ εγραψες για τα παιδια

αυτο φοβαμαι...οτι εχω δικιο...κ δε ξερω που βαδιζουμε...δεν ειμαι πολυ καλα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...