Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έκανα σήμερα καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης. Η καμπύλη ινσουλίνης βγήκε μες τα όρια αλλά η σακχάρου βγήκε

γλυκόζη σε 0’: 91 (74-106) 

σε 60’: 108 (110-170) 

σε 120’: 61 (70-120). 

θα πάω σε ενδοκρινολόγο αλλά αν ξέρει καμία ας πει τι μπορεί να σημαίνει..

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα ! Να υποθέσω ότι σήμερα κοιμηθήκατε καλά???[/QUO

Μπα!!!! Ξυπνησαμε 3 φορες!!! Ασε που δεν μου τρωει κ την κρεμα!!Στις 29 παμε στη γιατρο να δου με τι θα κανουμε!!

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα ! Να υποθέσω ότι σήμερα κοιμηθήκατε καλά???[/QUO

Μπα!!!! Ξυπνησαμε 3 φορες!!! Ασε που δεν μου τρωει κ την κρεμα!!Στις 29 παμε στη γιατρο να δου με τι θα κανουμε!!

Εδώ πάει αυτό που λένε "κουράγιο μάνα!". Υπομονή ...Φάση θα είναι ;)

γεια σας κοριτσια μου..καλη εβδομαδα..ολες καλα? τα ζουζουνια καλα?

Δευτερα σημερα κ δουλευω πυρετωδως στην διατριβη του διδακτορικου μου...εχω μια ελπιδα πως θα τα καταφερω να το δωσω μεχρι τα Χριστουγεννα...αντε να τελειωνουμε!!!!

ο μικρος μου εκανε κατι τρελλο...2 βραδυα τωρα δεν ξυπνησε για φαι...προχθες επεσε στις 9 κ σηκωθηκε στις 6.30 κ εχθες 9 κ σηκωθηκε στις 7.30!!! λετε να μην ξαναζητησει φαι το βραδυ????χιχιχιχι

απο την αλλη εχθες μου εσπασε τα νευρα...απο τις 4 κ μετα ζηταγε πιπιλα συνεχεια κ να τον χτυπαω στη πλατουλα...μολις σταματαγα κοιμοταν καμια ωρα κ αντε παλι τα ιδια...τι ηταν αυτοοοο???τελικα στις 6.30 τον πηρα αγκαλια στο κρεβατι κ οποτε ηθελε τον χτυπαγα μεσα στον υπνο μου χιχιχιχ

τι καντε κοριτσακια!!??

χαλασε το πλυντηριο πιατων κ τα πλενω ολα στο χερι!!κ δε θελω!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::(:(:(:(:(

η λουλουδιτσα μου,γκρινιαζει,κλαιει δεν τρωει κ ενδιαμεσα κοιμαται!!

rXrPp3.png

Γεια σας μαιομανουλες,

σημερα γυρισαμε απο το χωριο, ειδαμε τους παππουδες, πηγαμε βολτιτσες, ριξαμε και κατι υπνουςςςςςςς (του αρεσε το κλιμα φαινεται!!):lol:

Φαγαμε και κρεμουλα, που λεει ο λογος...........:rolleyes:

Τρεις μισες κουταλιες μια χαρα και μετα αλλες 3-4 κανοντας απιστευτες γκριματες, κατι αναμεσα σε αηδιαζω και καιγομαι.

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

μπράβο κορίτσια καλά τα πάτε με τις κρεμούλες. Εμείς μάλλον αρχίζουμε στο τέλος του μήνα. Την δοκιμάσαμε όμως το σαβ/κο και εντάξει μπορώ να πω ότι δεν αηδίασε το ψιλοέφαγε το ένα κουταλάκι. Μακάρι γιατί στο γιο μου τραβήξαμε πολλά για να φάει να φανταστείτε έφαγε κρέμα στα 2 του και φυσικά τώρα είδε τη μικρή και ήθελε και αυτός να φάει. ότι δεν έφαγε μικρός θα το φάει τώρα.

Καλημερααααα!!!!!!!!

Κοιμηθηκαμε 11-7,30 ουαουυυυυυυ, μαλλον τυχαιο αλλα δεν πειραζει, το ευχαριστηθηκα!:-P:-P

Ριτακι χαρουμενα μηνογεννεθλια, να τον χαιρεσαι τον ξανθουλη σου!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Kalimera kai na sas zisoun ta morakia pou exoun minogennethlia.

ego eimai xalia...apogoiteumeni! anti na pame mprosta pali pros ta piso pame! exei 3 vradia tora pou ana 1 ora xupmaei kai thelei to stithos! petagete kouniete kai thelei stithos. isos ftaiei pou ton exoume sto 2plo ti na po den xero. den xero an exo to kouragio na ziso dramata gia na paei sto diko tou krevvati/domateio. den xero ti na kano exo pelagosei. exo k polu douleia k eimai exantlimeni apo kourasi, aupnia kai neura!:mad:

epipleon thelei sunexeia na asxolisai mazi tou aggalies ktlp.

tora ton evala dipla mou misokoimismeno sto port bebe kai sparaxe sto klama. eimoun dipla tou kai tou evala mousiko paixnidi gia nanourisma kai ton kounisa ospou koimithike alla ston upno tou kanei auto to mixoklama apo parapono. agiste pou mia me koitage mia apestrefe to prosopo tou me to paaponiariko ufaki tou:(:( les kai to ekane gia na me stenoxorisei afou den ton eperna aggalia.

xero oti isos einai lusi na kopsoume to thilasmo alla den to thelo katholou. afiste pou tha exoume megala dramaata tote. skeftomai na zitiso voitheia apo kapoio eidiko alla den xero poion!:confused:

kian exei kapoio thema me ton upno giauto strifogyrizei? idronei kai polu, fovamai min exei kai kamia upniki apnoia san ton mpampa tou.

posa lathi exo idi kanei mesa se ligotero apo 6 mines??????

uDLqp1.png

κοριτσια μου να σας ρωτησω..ειστε καθετες στο να μη χρησιμοποιησετε παπλωμα φετος το χειμωνα για τα μικρα σας??

παπλωματακι εχουμε αλλα να πω την αληθεια δεν ξερω κι εγω τι να κανω...στριφογυριζει πολυ μες τον υπνο του και φοβαμαι...ξεσκεπαζεται και ειναι θεμα κι αυτο

Τέλος μια ερώτηση : τα μωράκια κοιμούνται στο δικό σας υπνοδωμάτιο; Είναι νωρίς να τον βάλω στο δωμάτιό του; Πείτε καμιά γνώμη... Τι να τον κάνω τον κύριο πριν είναι αργά; :confused:

στο δωματιο μας κοιμαται,στην κουνια που ειναι κολλητα με το κρεβατι μας...απ οτι ξερω μετα τους 6 μηνες ειναι πιο δυσκολο να πανε στο δικο τους χωρο...κι εμεις σε διλημμα ειμαστε.........

ego eimai xalia...apogoiteumeni! anti na pame mprosta pali pros ta piso pame! exei 3 vradia tora pou ana 1 ora xupmaei kai thelei to stithos! petagete kouniete kai thelei stithos. isos ftaiei pou ton exoume sto 2plo ti na po den xero.

epipleon thelei sunexeia na asxolisai mazi tou aggalies ktlp.

posa lathi exo idi kanei mesa se ligotero apo 6 mines??????

νατασσακι μην σκεφτεσαι ετσι...

κι εμενα εχει τωρα 3-4 βραδια που ξυπναει συχνοτερα και κλαιει...ειτε για φαι ειτε για παρηγορια...οσο για την ημερα μονος του καθεται πολυ λιγο...

μην νιωθεις ασχημα...

για τον θηλασμο δεν νομιζω οτι ειναι λυση να τον κοψεις εκτος αν σε εχει κουρασει και ειναι κατι που θελεις πολυ.

στο μονο που θα σε συμβουλευα θα ηταν να τον βγαλετε απο το κρεβατι σας...καλα πως χωρατε?

ετυχε 2 βραδια που λειπαμε εκτος να κοιμηθουμε οι 3 μας και μειναμε και οι 3 αυπνοι ολη νυχτα..ο μικρος στριμοχνωταν (σωστα το γραφω? :cool:) και ξυπναγε συνεχεια με κλαμματα και μουρμουρα...

μηπως του φταιει αυτο?

καλημερα κι απο μενα!!!

καναμε κι αλλο εμβολιο αλλα αυτη την φορα μας πειραξε...

οχι με πυρετο αλλα με πολυ πολυ κλαμμα!!! κατι σαν κριση τον επιασε και δεν ηρεμουσε με τιποτα....πολυ στενοχωρηθηκα...

με depon καταφερε να κοιμηθει...

απο υψος φτασαμε τους 62 ποντους!!! μαλλον ειναι ο πιο μικροσκοπικος απ ολα ο μικρος μου ε?

χαρουμενα μηνογενεθλια!!!!!!!!!

κατι ξεχναω σιγουρα...

φιλια!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Καλημερουδια!

Αχ κοριτσια εγς προσπαθω να ξεχασω λιγο το σ/κ ποθ ξεκινησε πολυ ωραια, τελειωσε υπεροχα αλλα στη μεση ... αστα να πανε. Τεσπα!

Ιδιαιτερα φιλάκια σημερα στους μικρουληδες που γινονται 5 μηνων!

Θενα κουραγιο με τα εμβολια, συνηλθε τελειως ο μικρος και σας αφησε να κανετε εμβολιο ο γιατρος?

Νατασα το ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα προσπαθησε βρε κοπελα μου να το δεις λιγο πιο ψυχραιμα. Μου φαινεται πιο πιθανο να ειναι μια φαση ή άλμα. Δες αν μπορεις να χαλαρωσεις λιγο απο τις αλλες υποχρεωσεις (δουλεια κτλ) για να ασχολεισαι πιο ηρεμα μαζι του.

Παντως αν αισθανεσαι οτι θελεις βοηθεια απο ειδικο θα ελεγα να ξεκινησεις ρωτωντας τον παιδιατρο. Αν μη τι αλλο θα μπορεσει να σε κατευθυνει πιο σωστα.

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

kalimera kores:D

exo sikothi 7,5 pira to giorgo piga ika epitropi gia logotherapia katsame 1,5 ora na perimenoume sti sira:-x piga apenanti sto alo ika gia emvolio k taftoxrona efere o antras mou to moro k auto emvolio o mrgalos ekatse panagitsa an k den to perimena,o iasonas ekane 2 eklapse ligo,ton akouse pou evixe k pou exi mikses alla ipe ok , meta efigan oi aloi k piga sti dermatologo sto ika pali na di ta simadia pou exi o iasonas tora irthame k ime komatia eutixos i mikri ine sxolio;)

natassa ine polla pou den se afinoun na ksekourastis ena ine o thilasmos den ksero isos na to ksanaskeftis ,ime iper tou thilasmou alla pano ap ola k i igia tis manas ,exi kolisi epano sou k apo to gala alla k apidi ine akoma sto domatio soy.ego ta evgaza ola mexri ton deutero mina k den taleporithika xirotera,isa isa girnao plevro xoris na me niazi an tha ton ksipniso opos ginotan.

emas eskase dontaki kato aristera an k den perimena eki na vgi prota alla mou edixne,exome arxisi k rizalevro edo k 6 meres ligo ligo tora troi poli:tongue:

auta ,xaroumena minogenethlia ritaki pou ise????????

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

manoules kalimera!

eimai kalitera tora k eipa na xanaxekiniso ti mera apo tin arxi! naya na sai kala thelo na pistevo oti einai alma ...an oxi tha doume!

loipon to peira apofasi sto telos tou mina tha paei sto domateio tou! tha to ftiaxo tha to etoimaso (tha to diakosmiso dld giati kata ta alla einai etoimo) kai tha arxiso apo tora na pigaino ekei na pername xrono ekei. entometaxei tha arxisei k ta sterea kai thelo na pistevo pos tha koimatai kalutera.

akoma tha arxiso na ton nanourizo me diaforetiko tropo (ton psaxno akoma) kai tha valo to parkokrevvato sto domateio mou gia na fugei apo to krevvati mou.

xixixi elpizo na min einai san dieta apo deutera ola auta pou leo!:-P:-P

uDLqp1.png

θενακι ταλαιπωρηθηκατε σημερα ε?

με γεια το δοντακι!!!

και το ριτακι και η ελενη εχουν μηνογενεθλια σημερα!

ξεχναω καμια αλλη?

νατασουλα πιστευω πως θα δεις μεγαλη διαφορα και που θα τον πας στο παρκοκρεβατο...θα κοιμηθει και το μωρο καλυτερα...

για εσας δεν το συζητω..:P

ριτα που εισαι?

παθατε κατι????????????????????????????

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...