Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

και ειναι 30 :shock:

Α το μπέμπη! Όταν αλλάξεις πιπίλες, πήγαινέ του τις παλιές σας να παίζει!

Αυτές είναι ψυχοπαθολογικές καταστάσεις ελληνικού τύπου! :rolleyes:

Απλά - ξέρεις τι λέω; - με τον τρελό δεν μπορείς να βγάλεις άκρη! Ούτε ο Φρόυντ δεν έβγαζε. Κι αν προσπαθήσεις να μπεις μέσα, θα τρελαθείς κι εσύ!

Οπότε "ας τον τρελό στην τρέλα του... " λαλαλαλαλαλαλα

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

na ρωτησω τωρα κατι εγω που δεν ξερω λιγο ασχετο?

η αδελφη του αγγελου εκανε τεστ χοριακης ακριβως πριν εναν μηνα κ δεν ηταν εγκυος (λεει) κ προχτες σε κολπικο υπερυχο ειδε ο γυναικολογος οτι ειναι 1μιση μηνων εγκυος. πως γινεται αυτο? γινεται αλλα πως εξηγειτ?

88M1p3.pngycQap3.png

Αααααααααααααα κόβουμε και την αποστείρωση, σας το είπα; :D

να ρωτησω κ κατι αλλο ? οκ καταλαβαινω οτι σταματατε να αποστειρωνετε τα μπουκαλια....απλα θα τα πλενετε .

οταν φτιαχνεις γαλα στον μικρο ? δεν θα βραζεις πια νερο ????????

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

na ρωτησω τωρα κατι εγω που δεν ξερω λιγο ασχετο?

η αδελφη του αγγελου εκανε τεστ χοριακης ακριβως πριν εναν μηνα κ δεν ηταν εγκυος (λεει) κ προχτες σε κολπικο υπερυχο ειδε ο γυναικολογος οτι ειναι 1μιση μηνων εγκυος. πως γινεται αυτο? γινεται αλλα πως εξηγειτ?

Αυτό σημαίνει ότι είναι 6-6.5 εβδομάδων. Κακώς τα υπολογίζει με μήνες. Πότε είχε Τ.Ε.Ρ.;

να ρωτησω κ κατι αλλο ? οκ καταλαβαινω οτι σταματατε να αποστειρωνετε τα μπουκαλια....απλα θα τα πλενετε .

οταν φτιαχνεις γαλα στον μικρο ? δεν θα βραζεις πια νερο ????????

Το νερό θα το βράζουμε κανονικά. Υπάρχει διαφορά από το τι βάζει στο στόμα με το τι καταλήγει στο στομάχι μας είπε η γιατρός. Δεν το πολυκαταλαβαίνω αυτό, αλλά έτσι μας είπε.

Θέλω αύριο να πάρω ένα σκεύος για να φυλάσσω τα μπιμπερόν χωρίς να φοβάμαι μην πάει κανά έντομο πάνω. Πρέπει να είναι καλά πλυμμένα με ζεστό νερό. Αυτό είναι όλο!

Και όσον αφορά τα παιχνίδια κι αυτά καλό πλύσιμο τακτικά, αλλά όχι κάθε φορά που πέφτουν κάτω (μόνο ξέπλυμα τότε). Αυτά!

2522daf9de.png

swGop2.png

υποτιθεται οτι δεν ειχε περιοδο εδω κ 6 μηνες..... τωρα μην με ρωτας οπως εμεινε εγκυος δεν ξερω .

εδω κ ενα μηνα εκανε κατι ορμονολογικες εξετασεις κ τις βρηκαν κατι κυστες αν δεν κανω λαθος κ της εδωσε αντισυληπτικα κ υποτιθεται θα τα σταματουσε κ θα ειχε περιοδο .....τα σταματησε (λεει) κ δεν ηρθε η περιοδος παλι κ πηγε στον γιτρο κ της ειπε οτι εινι εγκυος

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημερα μανες!!!! ειμαι ετοιμη να καταρευσω....ξυπναμε ολη νυχτα ανα 1 1/2 ωρα , θυλαζουμε ,ρευομαστε ,κοιμομαστε κ ξαναξυπναμε!!:mad::mad::mad: Κ σαν να μην φτανει αυτο απο τις 7 παρα ξυπνησαμε κ δεν ξανακοιμομαστε απλα γελαμε μιλαμε κ εχουμε ορεξη για παιχνιδια!!

Με τι κουραγιο γιε μου ????:confused::confused:

Δεν μπορω να παρω τα ποδια!!!

ουτε ημερων δεν ξυπναγε τοσες φορες!! Τι να πω????

Γλυκο πραγμα η μητροτητα ΑΛΛΑ κ τοσοοοοοοοοοοοο δυσκολο!!!!!!!

Σας φιλω μαγιομανουλες κ ελπιζω να ειστε στην αγκαλια του Μορφεα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

καλημερα!!!κ για μας η νυχτα ηταν ακυρη!ξυπνησε 3-4 φορες κ απ τις 7 δε ξανακοιμαται γκρινιαζει κ μονο οταν τη κραταω ορθια κ πανω μου σταματαει:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

υποτιθεται οτι δεν ειχε περιοδο εδω κ 6 μηνες..... τωρα μην με ρωτας οπως εμεινε εγκυος δεν ξερω .

εδω κ ενα μηνα εκανε κατι ορμονολογικες εξετασεις κ τις βρηκαν κατι κυστες αν δεν κανω λαθος κ της εδωσε αντισυληπτικα κ υποτιθεται θα τα σταματουσε κ θα ειχε περιοδο .....τα σταματησε (λεει) κ δεν ηρθε η περιοδος παλι κ πηγε στον γιτρο κ της ειπε οτι εινι εγκυος

κ κυστες κ αντισυλληπτικα κ εμεινε εγκυος?οντως?

rXrPp3.png

Γράβω, διαβάζετε και σβήνω επιτόπου, ok;

....

Μήπως είμαι παράλογη και υπερβολική; Πείτε μου γιατί εγώ δεν έχω ξανακούσει τέτοια περίπτωση ή μήπως ψυχιατρικό περιστατικό να πω καλύτερα;

εγω δε διαβασα αλλα δε πειραζει!ουτε ακριβως να καταλαβω μπορω γιατι δεν εχω πεθερα!οποτε κουραγιο!

rXrPp3.png

κ συνεχιζω το μονολογο!εχει παθει η ζουζουνα τωρα τελευταια μια μανι με τα τηλεκοντρολ!μολις τα πετυχει τεντωνεται να τα πιασει κ να τα βαλει στο στομα κ επειδη δεν την αφηνω τσιριζει!λετε να τα περασω με οινοπνευμα κ να της τα δωσω?

την εβαλα στο παρκο μπας κ κατσει αλλα μιξοκλαιει παλι!αααααααααααααααααα!!!θα πηδηχτω απ το παραθυρο!!

rXrPp3.png

kalimera

oute k ego prolava na to diavaso tis marys alla pistevo oti ftei panta o antras k oxi i mana,ayti exi ti ligoteri efthini kani ti doulia tis,autos pou ine na tin vali sti thesi tis?

oso gia to paploma ego pote den ixa thema,panta to ximona me paploma ta skepaza k as xonotan o giorgos idika ton epsaxna na ton vro:mrgreen::mrgreen: alla kathete k auto koufio k mpeni aeras mi treleneste tora ston iasona toy exo alla emena den kouniete akoma k opos ton vazo meni:tongue: ipame ine tempelakos,edo milame gia krio k vroxi oxi astia:confused:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλημερες!!!! καλημερες!!!!!!!!!!!!

ομορφο σαβ/ακο σε ολες!!!!!!!!!!!!!

κουμπαρουλα μου λειψεις:tongue:

ολα τα παιδακια σου ειναι καλα ????η διαιτουλα πως παει ???

σημερα ηθελα να παω για ψωνια (για τον γαμο που σας ελεγα αλλα τελικα θα το κανω δευτερα κ τριτη

ηρθε ο αδελφουλης μου νωριτερα κ εφερε στον μικρο ταπρωτα παπουτσακια αγκαλιας :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: ειναι relpay μαυρα δερματινα με λιγο ασημι .....υπεροχα!!!!!!!!!

το βραδυ θα βγουμε σε κινεζικο θα του τα βαλω οποτε θα σας βαλω σιγουρα φωτο !!!!!!!!!!!!

Γλυκο πραγμα η μητροτητα ΑΛΛΑ κ τοσοοοοοοοοοοοο δυσκολο!!!!!!!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ξαναπεστο !!!!!!!!!!!!!!!!

κ κυστες κ αντισυλληπτικα κ εμεινε εγκυος?οντως?

κυστες ειχε κ πριν την πρωτη εγκυμοσυνη(το παιδακι της ειναι 17 μηνων )

οσο για τααντισυλιπτικα τι να πω κ εγω.....(περοδο υποτιθεται δεν ειδε ποτε)

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...