Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαιρουλα καλα ειμαι ! επιτελους μετα απο 18 μηνες σταματησε το πουλακι μου να ξυπναει!!! και ναι κοιμαμε !!!!

Κοριτσια μιας που σας παρακολουθησα λιγουλακι και με ενα παπλωματακι τον σκεπαζα περσι ειναι απριλατικο μωρο εμενα , και δεν επαθε ποτε τιποτα και ασε που κοιμοταν και μαζι μας και τον σκεπαζαμε με το δικο μας παπλωμα !!

καλο σας βραδυ!!!

Μπράβο Πελαγία! Τέλεια νέα!

Δωσ΄του πολλά φιλιά του κούκλου σου και όλη μου την αγάπη!

Να μας έρχεσαι! Πάντα είναι πολύτιμες οι γνώσεις μιας πιο έμπειρης μανούλας κι εγώ χαίρομαι να τα λέμε!

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαιρουλα καυτο το θεματακι σου !!! το ζω καθε μερα , που ζω με πεθερα και ενοητε οτι θελει να ελεγχει τα παντα και τον ιο της πανω απο ολα!!!

να κατσω και αλλο με θελετε?

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

μαιρουλα καυτο το θεματακι σου !!! το ζω καθε μερα , που ζω με πεθερα και ενοητε οτι θελει να ελεγχει τα παντα και τον ιο της πανω απο ολα!!!

να κατσω και αλλο με θελετε?

ναι εννοειτε βρε πελαγιτσα τι ρωτας?:D

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

οντως καυτο θεμα εβαλες mary .εχω πολλα παραδειγματα να πω που θα σε κανουν να τραβας τα μαλλια σου .

αλλα ξερεις τι ??????????? φοβααι μην γινω κ εγω σαν κ αυτες τις μαμαδες που τωρα κοροιδευω :shock::?:-?:oops:

88M1p3.pngycQap3.png

Γράβω, διαβάζετε και σβήνω επιτόπου, ok;

....

Μήπως είμαι παράλογη και υπερβολική; Πείτε μου γιατί εγώ δεν έχω ξανακούσει τέτοια περίπτωση ή μήπως ψυχιατρικό περιστατικό να πω καλύτερα;

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Δεν χρειάζεται να σβύσεις εσύ τίποτα.

Η γυναίκα το έκανε τώρα επί τούτου! Μιας και έχει φάει πόρτα άλλου τύπου είπε να δοκιμάσει την τύχη της και σε αυτό το πεδίο! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

2522daf9de.png

swGop2.png

Εμείς δεν θα γίνουμε έτσι αν φροντίσουμε να έχουμε ΖΩΗ έξω και χώρια από τα παιδιά μας! Αλλιώς είμαστε καταδικασμένες να γίνουμε αυτό που σημαίνει το πεθερά=πενθερά (αυτή που πενθεί τον έρωτα)...

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...