Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κ εγω αυτο σκεφτομαι...ηδη κοιμαται με 2 φλις κ πανωσεντονο...μιλαμε εχουμε κ κρυο εδω...κ αν ειανι με υπνοσακο τα χερακια κ τα αυτακια θα παγωνουν...δεν μου παει η καρδια να το κλεισω μεσα στον σακο...ουφ..μιλαμε εχω τρελλο αχγος παθει με το τι να κανω...ερχεται ο χειμωνας γρηγορα κ πανικοβαλλομαι...πρεπει να αποφασισω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ξερετε γιατι δεν αφηνουν παπλωμα το πρωτο χρονο?εγω δε ξερω γι αυτο ρωταω

λενε οτι μπορει να μπουν απο κατω κ να παθουν ασφυξια...το βρισκω λιγο τραγικο....εως εξωπραγματικο

κ επειδη ο αντρας μου εχει δουλεψει πανω στο θεμα του αιφνιδιου θανατου μου λεει πως ολα αυτα δεν ισχυουν....μονο το καπνισμα ευθυνεται για τον αιφνιδιο θανατο...

Γεια σας ομορφούλες!

Πώς είστε;

Διαβάζω τα νέα σας καθημερινά, αλλά δεν προλαβαίνω να σας γράψω τα δικά μου.

Λοιπόν, σήμερα έκανε εμβόλιο, ζυγίστηκε, μετρήθηκε, εξετάστηκε και... έφαγε την πρώτη του κρέμα! :D:D:D Πήραμε την υποαλλεργική της Nutricia και ω του θαύματος είναι πολύ νόστιμη! Το λέω γιατί το γάλα που πίνει, το οποίο είναι επίσης υποαλλεργικό, είναι τόσο άσχημο στη μυρωδιά και τη γεύση... Αηδία...

Είχε πολλή πλάκα στο φαγητό! Ακόμα κάνει τις κινήσεις κατάποσης των υγρών και αυτό σημαίνει ότι το μισό το φτύνει βγάζοντας τη γλώσσα. Τον τραβήξαμε και βίντεο. Ξεκινήσαμε με πολύ μικρή ποσότητα κρέμας και στη συνέχεια του δώσαμε 120 ml γάλα για να συμπληρωθεί το απογευματινό του γεύμα. Κάθε μέρα θα αυξάνουμε την κρέμα και θα μειώνουμε το γάλα (μιλάω πάντα για το απογευματινό γεύμα). Όταν μετά από κάποιες μέρες προχωρήσουμε και τρώει όλη την κρέμα χωρίς να συμπληρώνουμε το γεύμα του με γάλα, τότε θα ξεκινήσουμε το πρωί ανάλογη διαδικασία με τα φρούτα (μήλο και μετά αχλάδι). Είμαι πολύ περίεργη να δω αντιδράσεις!

Τώρα, όσον αφορά τα σκεπάσματα στο κρεβάτι κι εγώ είμαι πολύ προβληματισμένη. Αυτή τη στιγμή τον σκεπάζω με σεντόνι και κουβερτούλα, αλλά ειλικρινά δεν νομίζω ότι μπορώ να το συνεχίσω για πολύ ακόμα. Πρώτον έχει κάνει ωραιότατο παιχνίδι το σεντόνι και τον βρίσκω συνεχώς τυλιγμένο με αυτό. Δεύτερον επειδή όλα τα βάζει στο στόμα, δεν θα μπορούσε να αντισταθεί και στην κουβέρτα του. Γεμίζει χνούδια, αηδιάζει και κάνει εμετό... Αλλάζω δύο φορές την ημέρα σεντόνια. Τρίτον και πολύ σημαντικό επειδή έχω δύο κουβέρτες (και πόσες να πάρω εξάλλου) τις πάω εναλλάξ, μια τη μία, μια την άλλη. Το μωρό, όμως τις λερώνει με ρυθμούς που δεν προλαβαίνω να πλύνω και να στεγνώνουν... Βρε άντε που θα σκάσω! Αύριο κιόλας θα πάρω ένα ωραιότατο παπλωματάκι, που θα μπαίνει στο πλυντήριο και θα στεγνώνει και γρήγορα και κανά τέσσερις παπλωματοθήκες για να αλλάζω και θα είναι κάθε μέρα στα καθαρά, τα μυρωδάτα και χωρίς χνούδια!

Εξάλλου ούτε εμείς χρησιμοποιούμε κουβέρτες. Περνάμε από το σεντόνι στο λεπτό πάπλωμα και μετά στο χοντρό.

Και τέλος να πω και τούτο : δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η κουβέρτα θεωρείται πιο ασφαλής από το πάπλωμα. Μήπως μπορεί κάποια που ξέρει να μου το εξηγήσει παρακαλώ;

Αυτά!

Παίρνω την πολυλογία μου και φεύγω. Καλό ξημέρωμα να έχουμε! Φιλάκια σε όλες!

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα μαιρουλα μου!!! (συγγνωμη για την παρεμβαση!!!!!

Πού είναι το καλό, μικρό μου μπιμπελό; Τι κάνεις Πελαγίτσα μου;

Πόσο πολύ χαίρομαι που σε "βλέπω"!΄

Τι κρίμα που δεν βρεθήκαμε...

2522daf9de.png

swGop2.png

Και τέλος να πω και τούτο : δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η κουβέρτα θεωρείται πιο ασφαλής από το πάπλωμα. Μήπως μπορεί κάποια που ξέρει να μου το εξηγήσει παρακαλώ;

Αυτά!

Παίρνω την πολυλογία μου και φεύγω. Καλό ξημέρωμα να έχουμε! Φιλάκια σε όλες!

ουτε η κουβερτα θεωρειται ασφαλης ...στα μαθηματα μας ελεγαν για υπνοσακους...αλλα εχω αρχισει κ νομιζω πως ειναι απλα μοδα...καθε φορα στο τελος η μαια ελεγε..καλα εσγω σας τα λεω αυτα αλλα σε 10 χρονια οι ερευνες μπορει να αλλαξουν παλι...μετα απο αυτο τι συμπερασμα βγαζεις???? εγω μπλεχομαι χαχαχα

κ εμεις παπλωμα εχουμε...λοιπον πειστηκα.,...παπλωματακι να ειναι ζεστο το μωρο μου στα κρυα της Αγγλιας:rolleyes:

ουτε η κουβερτα θεωρειται ασφαλης ...στα μαθηματα μας ελεγαν για υπνοσακους...αλλα εχω αρχισει κ νομιζω πως ειναι απλα μοδα...καθε φορα στο τελος η μαια ελεγε..καλα εσγω σας τα λεω αυτα αλλα σε 10 χρονια οι ερευνες μπορει να αλλαξουν παλι...μετα απο αυτο τι συμπερασμα βγαζεις???? εγω μπλεχομαι χαχαχα

κ εμεις παπλωμα εχουμε...λοιπον πειστηκα.,...παπλωματακι να ειναι ζεστο το μωρο μου στα κρυα της Αγγλιας:rolleyes:

Κι εγώ! Κι εγώ! Ψηφίζω πάπλωμα!

Πάω να κάνω ένα ντουζάκι κι επανέρχομαι. Μην φύγετε.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα μαιρουλα μου!!! (συγγνωμη για την παρεμβαση!!!!!

καλησπερα κ εμας :tongue:

rita_ki,thena που χαθηκατε? κ ειδικα η νεκταρια που ειναι?εχει πολλες μερες να μπει!στις υπολοιπες τα φιλια μου!

οντως χαθηκε η νεκταρια κ λιγο η κουμπαρουλα μου

ασχετο αλλα εχτες στην καλλιθεα ειδα ενα κοριτσακι που εμοιαζε πααααρα πολυ με της νεκταριας την κορη .....αλλα το κρατουσε μια κυρια που ηταν μεγαλτερης λιγο ηλικιας κ δεν ηταν σιγουρα η νεκταρια.

fairy μου τις ευχες μου .....ξερεις εσυ (να μην λεω εδω αν δεν θες)

maroyla πως εισαι ? λιιιιιιιιιιγο καλυτερα???????

88M1p3.pngycQap3.png

μαιρουλα καλα ειμαι ! επιτελους μετα απο 18 μηνες σταματησε το πουλακι μου να ξυπναει!!! και ναι κοιμαμε !!!!

Κοριτσια μιας που σας παρακολουθησα λιγουλακι και με ενα παπλωματακι τον σκεπαζα περσι ειναι απριλατικο μωρο εμενα , και δεν επαθε ποτε τιποτα και ασε που κοιμοταν και μαζι μας και τον σκεπαζαμε με το δικο μας παπλωμα !!

καλο σας βραδυ!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...