Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κ θα συνεχισω μονη μου να μιλαω...............

δεν μενεις εγκυος κοριτσακι μου για να "σωσεις" μια κατασταση ...........αυτο δεν γινεται

tha simfoniso mazi sou alla einai arga k den prolavaino na sou po

kalinuxta tha ta poume avrio

uDLqp1.png

καλημέρα καλημέρα.

Δεν εχω διαβάσει τίποτα. Ελπίζω να είστε όλες καλά.

Απίστευτο τρέξιμο αυτές τις μέρες, να φανταστείτε έχω να λουστώ απο την Κυριακή:oops::oops::oops:.

Ετοιμάζουμε τα site του Σωκράτη γιατί θα ανοίξει την Τρίτη και τρέχουμεεεε

Όλα με την βάπτισή πήγαν καλά, ο μικρός Σωκράτης έκλαψε λίγο, άλλα κατά τα άλλα ήταν κύριος.

Ελπίζω να ξανά μπω πριν την Τρίτη. Φιλίααααα τσούπρες και τσουπράκια

καλημερα ΜΑΝΕΣ !!!!!!!!!!!!

εδω με το θηριακι μου κ γω , το οποιο σημερα παιζει με τις κραυγες του . :shock::shock::shock:

ο σκυλος εχει τρομαξει που τσιριζει το μικρο κ καναι βολτες κ κλαιει ........

αυταααααααα

αννικο μας ! να τον χαιροσαστε τον Σωκρατης σας!!!!!!!!!

παντα γερος κ χαμογελαστος!

περιμενουμε νεα σας

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες τι κανετε;

Εμεις πηγαμε γιατρο σημερα. Απο βαρος 6900 και υψος 66 εκ.Δεν πηρε πολυ αυτο τον μηνα,Ξεκινησαμε κρεμες εφαγε σημερα πρωτη μερα (τι εφαγε δηλαδη;;τα εφτυνε!!!!!!!Πολυ γελιο)Τελος και με την αποστηρωση!!!!!Καλα ε!! τρελανε την γιατρο με τις τουμπες!!καναμε και τα εμβολια, κλαψαμε καμποσο αλλα μας περασε μερα....

ritaki και μενα πιανει το μπουκαλι μονος του και το βαζει στο στομα λεει και μαμ μαμ πολυ καιρο τωρα!!!Θα συμφωνησω μαζι σου οσον αφορα την εγκυμοσυνη......καταλαβες............

αννικο να χαιρεστε τον Σωκρατη σας να τον δειτε οπως επιθυμειτε!!

Οσον αφορα τα ψυχολογικα και τα δικα μου δεν ειναι και πολυ καλα χωρις να υπασχει λογος...Ποιος ξερει...............

naya23 λυπηρο αυτο με το μωρο...Προσωπικα δεν θα μπορουσα να το κανω..Σκεφτομαι γυναικες που δεν μπορουν να κανουν παιδια και ειναι τοσο αδικια....Ασε που μπορει να της τυχει τιποτα και να μην μπορει να κανει παιδι αργοτερα..

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!! Σημερα ηταν υπεροχη μερα για καφε!!Δεν κανουμε κ αλλη δουλεια με τον Νικολα ολο για καφε παμε(αφου ο μπαμπας μας δουλευει ολη μερα!!!), τον εχουν μαθει ολοι οι σερβιτοροι κ του κανουν πλακα αν θελει κανενα μπιμπερο με ουισκι:D

Σημερα φαγαμε την πρωτη μας κρεμα ,για πρωτη μερα μονο 3 κουταλιες αυριο 5 ,καθε μερα κ 3 με 4κουταλιες παραπανω για να δουμε για τυχον αλλεργιες!! Του αρεσε πολυ, αν κ βιολογικο ρυζαλευρο βανιλια, κ ηθελε κ αλλο!! Ηταν τελεια!!!!

ΡΙΤΑΚΙ πως παει το σιδερο??

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

τι κανετε κοριτσακια!!εμεις μια χαρα!

ερωτηση,εσεις που δινεται γαλα σκονη ποσες φορες τρωνε τα μωρακια σας?μου εγραψε ενα προγραμμα ο γιατρος για 5 γευματα,απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 9μιση το βραδυ.καθε 3 ωρες περιπου αλλα δε θελει η μπεμπα μου,κ μαλλον επειδη την ειχα πιεσει δεν μου ετρωγε με το ζορι 140μλ τη φορα αλλα κ πιο λιγο κ 4-5 μερες που ειπα να χαλαρωσω κ να την αφησω να κανει οτι θελει τρωει 4 φορες απο 210-240 τη φορα περιπου,καλα δεν ειναι?αφου δε θελει να τρωει 5 φορες!λετε τωρα με τις κρεμες να εχουμε θεμα?

rXrPp3.png

andith μου....εμεις δεν εχουμε πολυ αυστηρο προγραμμα...τρωει περιπου στα 5 με 6 γευματα...αλλες φορες ανα 3 ωρες...αλλες φορες ανα 4 μπορει ακομα κ 5 να κανει...

εχει θεμα η μικρουλα με το βαρος? αν οχι γιατι να τη ταιζεις με το ζορι?

Διαφημίσεις

andith μου....εμεις δεν εχουμε πολυ αυστηρο προγραμμα...τρωει περιπου στα 5 με 6 γευματα...αλλες φορες ανα 3 ωρες...αλλες φορες ανα 4 μπορει ακομα κ 5 να κανει...

εχει θεμα η μικρουλα με το βαρος? αν οχι γιατι να τη ταιζεις με το ζορι?

ο γιατρος λεει οτι ειμαστε οκ!βεβαια ακομα 7 κιλα δε φτασαμε!κ γεννηθηκαμε 4κιλα!αλλα απ την αρχη δεν ετρωγε παρα πολυ, αν τη πιεσω εχω αντιθετα αποτελεσματα οποτε αποφασισα να την αφησω να κανει οτι θελει

rXrPp3.png

ναι μωρε θα συμφωνησω...γενικα εγω πιστευω πως δεν μπορουμε να τα πιεσουμε...εμενα πχ καποιοι εχουν φαγωθει πως πρεπει να του κοψω το βραδυνο...εγω διαφωνω...οταν το παιδι δεν εχει αναγκη πλεον δε θα ξυπναει στις 4 το πρωι χεχε..το καθε παιδακι εχει το δικο του ρυθμο αναπτυξης ειλικρινα το πιστευω...οσο η μικρουλα σου ειανι χαρουμενη κ γελαει ολα ειναι καλα :)

andith μην ανησυχείς και εμένα είναι 6,5 κιλά και γεννήθηκε 3,900 ενώ την πίεζα στην αρχή τώρα την αφήνω όποτε πεινάει της δίνω και τρώει. Στο τέλος του μήνα θα αρχίσουμε και εμείς τις κρέμες και ελπίζω να φάει γιατί αν είναι σαν τον μεγάλο μου το βλέπω να τρώει μετά τον πρώτο χρόνο

εγώ προς το παρόν βάζω κουβερτούλα όχι δεν είμαι κάθετη στο πάπλωμα. Νομίζω οι παιδίατροι δεν αφήνουν τον πρώτο χρόνο αλλά αν έρθει το πολύ κρύο εγώ θα της βάλω τι να της κάνει η κουβέρτα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...