Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα!!!

Αμαν με τις βροχες και την μουνταδα, δεν θυμαμαι αλλ η χρονια τετοιο καιρο Οκτωβριο, φετος που ειμαστε στο σπιτι με τα μωρακια μας επρεπε;;;

Georgina βολτα στην καλντερα τι ωραια ζηλευωωωωω.......Εμεις κρεμουλα απο Τριτη που κλεινουμε τον 5ο, αντε να δουμε τι θα δουμε....!!!!

Ριτα ουτε εγω καταλαβα το προβλημα, ολα καλα να πανε.

Θενα για πες σαν εμπειρη μανουλα:παρκο ή παρκοκρεβατο;; Για μεσα στο σπιτι το θελω, στο εξοχικο εχω κρεβατακι.

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ριτακι τι γρηγορη αναπτυξη που εχει ο γιωργης σου!

το καθε παιδακι εχει τους δικους του ρυθμους αναπτυξης...εμενα καθεται στο κωλο εδω κ μια βδομαδα...να γυρισει ομως δε θελει...φτανει μεχρι 90 μοιρες...σα να κανει γεφυρα κ τελος ...αλλα δεν ανησυχω...αφου βολευεται ετσι :D:D:D:D

Κοριτσια ποτε θα ξεκινησετε κρεμουλες???????

εμεις εχουμε ξεκινησει ρυζαλευρο το απογευμα με φρουτο κ δημητριακα (Porridge) το πρωι

Θενα για πες σαν εμπειρη μανουλα:παρκο ή παρκοκρεβατο;; Για μεσα στο σπιτι το θελω, στο εξοχικο εχω κρεβατακι.

για να παιζει το θες η για να κοιμαται?

εγω για να παιζει δεν εχω σκοπο να του παρω παρκο...προτιμω την ελευθερια ...

για να παιζει το θες η για να κοιμαται?

εγω για να παιζει δεν εχω σκοπο να του παρω παρκο...προτιμω την ελευθερια ...

Θελω να το βαλω στο σαλονι για να παιζει, να μπορει να με βλεπει και να τον παρακολουθω. Βεβαια αν παρει και κανενα υπνακο δεν θα τον σηκωσω (δεν εχει κοιμηθει ομως ΠΟΤΕ μονος του):cry:

Συμφωνω με την ελευθερια αλλα θα πρεπει να τον βλεπεις συνεχεια ετσι δεν ειναι;;

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Θελω να το βαλω στο σαλονι για να παιζει, να μπορει να με βλεπει και να τον παρακολουθω. Βεβαια αν παρει και κανενα υπνακο δεν θα τον σηκωσω (δεν εχει κοιμηθει ομως ΠΟΤΕ μονος του):cry:

Συμφωνω με την ελευθερια αλλα θα πρεπει να τον βλεπεις συνεχεια ετσι δεν ειναι;;

ναι εννοειται...προς τον παρον εχει μαθει να ειναι μαζι μου σε οποιο δωματιο ειμαι...αν τον βαλεις απλα κατω να παιξει πιστευεις δεν ειναι ασφαλες? εγω ετσι τον εχω, πανω στο γυμναστηριο του κ μεγαλωνοντας θα στρωνω ενα πιο μεγαλο mat η μια κουβερτα

Διαφημίσεις

eleni opos egrafa stin piso selida protimo parko giati ine makria apo to moro ta podia tou k etsi den mpori na xtipisi kana kefali,emena me volevi tora pou theli na peksi ton vazo kathete (vazo k 2 maksilaria giati den ine akoma statheros) k rixno pexnidia mesa k pezi xoris anxos k argotera pou tha mpousoulaei kalitera eki elenxis ti exi sto stoma ,an ton exi laska den kseris ti tha piraksi k ti tha vali sto stoma;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ναι εννοειται...προς τον παρον εχει μαθει να ειναι μαζι μου σε οποιο δωματιο ειμαι...αν τον βαλεις απλα κατω να παιξει πιστευεις δεν ειναι ασφαλες? εγω ετσι τον εχω, πανω στο γυμναστηριο του κ μεγαλωνοντας θα στρωνω ενα πιο μεγαλο mat η μια κουβερτα

Τωρα αυτο κανω και δεν εχει προβλημα γιατι δεν προχωραει, αλλα οταν αρχισει να μετακινειται;;

Θενα σωστο αυτο με τα ποδια, μαλλον πρεπει να τα δω απο κοντα για να αποφασισω.......

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

δε ξερω βρε κοριτσια....ισως ειμαι υπερβολικη αλλα δε μου αρεσει το παρκο χεχε

Καθολου υπερβολικη, εχεις την αποψη σου, ισως αργοτερα δεις οτι το χρειαζεσαι ή εγω οτι ηταν μια αχρηστη αγορα, εξαλλου δεν ταιριαζουν ολα σε ολα τα μωρακια.......:tongue:

Αρχισε η γκρινια.....χαιρετω

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

και εμένα το πάρκο μου φαινόταν η πιο χαζή αγορά αλλά μου φάνηκε πολύ χρήσιμο γιατί καθόταν μέσα ο μικρός και μπορούσα να τον επιβλέπω από την άλλη δεν μπορούσα να τον κυνηγάω όλη την ώρα. Στο μεταξύ κοιμόταν και μέσα. Και τώρα η μικρή χαζεύει τα παιχνίδια της μέσα και αφού κουνιέται πέρα δώθε γιατί ακόμα εμένα δεν κάθεται κοιμάται κιόλας.

Για εμένα ωραίο πάρκο είναι το δεύτερο που δείχνει η thena γιατί το πρώτο το είχε η πεθερά μου και είχε μπει ο μικρός όταν είχε αρχίσει να στέκεται και άρχισε να το κουνάει και κόντεψε να αναποδογυρίσει. Και εγώ από το jumbo το είχα πάρει δεν είχα πάρει κάτι ακριβό.

Διαφημίσεις

εγω θα προτιμουσα κατι σε τετοιο σε playpen που μπορεις να το κανεις οπως θες

http://www.mothercare.com/Mothercare-Play-Pen-Room-Divider/dp/B003UU5DX6/sr=1-10/qid=1287083092/ref=sr_1_10/276-4119045-6215060?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42764041&mcb=core

εγω θα προτιμουσα κατι σε τετοιο σε playpen που μπορεις να το κανεις οπως θες

http://www.mothercare.com/Mothercare-Play-Pen-Room-Divider/dp/B003UU5DX6/sr=1-10/qid=1287083092/ref=sr_1_10/276-4119045-6215060?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42764041&mcb=core

Πολύ καλή λύση fairy! Αυτό βολεύει κι εμένα όταν γυρίσω Ελλάδα να περιορίσω την κουζίνα γιατί είναι σαλοκουζίνα και τη έχω κάνει υπερυψωμένη...

ti egine re Ritaki, ola kala me to soi? oi egkumosines einai xara.

ας τα λεμε καλα.

τι να σας πω φιλεναδες μου θελω αλλα δεν μπορω εδω μεσα δηλαδη

.

θα πω μονο κατι

οταν εισαι με εναν ανθρωπο εχεις κανει ηδη ενα παιδι (εκτος γαμου) κ καθε βδομαδα "χωριζεις" για σοβαρους λογους κ μετα απο 2 ωρες (αφου εχεις κανει ανω κατω τον κοσμο ολο) τα βρισκεις............με συνχωρεις αλλα τοτε λεγεσαι ανθρωπος που δεν ξερει τι θελει. κ αφου δεν ξερεις τι θελεις? τι μενεις εγκυος κοριτσακι μου ?????????????????

(προσεχτε τι λεω ............ οχι γιατι γεννας παιδια.αλλα γιατι μενεις εγκυος)

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...