Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αλλο............

λοιπον ............

οταν του στρωνω κατω για να παιξει ...........

κανει σαν να μπουσουλαει .αλλα χωρις να ακουμπαει τα γονατα. παταει στις πατουσες του με τον κ@λο ψηλα κ "περπαταει" με αυτον τον τροπο αλλα οχι πηγαινοντας μπροστα αλλα πισω!!!!!!!!!!!!! χεχεχεχ

Απίστευτο! Εμένα το μπρούμυτα δεν της αρέσει και ανάσκελα σηκώνει τα ποδαράκια και το κ@λαράκι και έτσι γυρνάει γύρω-γύρω..

Της αρέσει το χοπ-χοπ το αλογατάκι και το περνά-περνά η μέλισσα και απλώνει τα χεράκια της για να το παίξουμε.Αυτό που με τρελαίνει πάντως είναι όταν κάνουμε μυτούλα-μυτούλα ή όταν κάνει "μα" τη μαμά("φιλάει")

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Απίστευτο! Εμένα το μπρούμυτα δεν της αρέσει και ανάσκελα σηκώνει τα ποδαράκια και το κ@λαράκι και έτσι γυρνάει γύρω-γύρω..

Της αρέσει το χοπ-χοπ το αλογατάκι και το περνά-περνά η μέλισσα και απλώνει τα χεράκια της για να το παίξουμε.Αυτό που με τρελαίνει πάντως είναι όταν κάνουμε μυτούλα-μυτούλα ή όταν κάνει "μα" τη μαμά("φιλάει")

χεχεχεχ σαν τις τρελες κανουμε !

μου αρεσει

κοριτσια λετε τα παιδια μας να τα ζητησουν απτην NASA ?????//:shock::roll::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημέρα και απο μένα. Της μικρής δεν της αρέσει πολύ πολύ να είναι μπρούμητα, αλλά όταν κάθεται και μένα πηγαίνει προς τα πίσω έρποντας. Άσε που όταν την έχεις αγκαλιά μπροστά σου όλο είναι με ανοιχτό το στόμα σαν τα λιοντάρια για να φάει μύτη σαγόνι μάγουλο. Αρχίσαμε να τραβάμε και μαλλιά και να τσιμπάμε. Όλο καλές συνήθειες.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

αλλο............

λοιπον ............

οταν του στρωνω κατω για να παιξει ...........

κανει σαν να μπουσουλαει .αλλα χωρις να ακουμπαει τα γονατα. παταει στις πατουσες του με τον κ@λο ψηλα κ "περπαταει" με αυτον τον τροπο αλλα οχι πηγαινοντας μπροστα αλλα πισω!!!!!!!!!!!!! χεχεχεχ

χαχαχα κι εμεις το καναμε αυτο αλλα μονο μια φορα και πεθανα στα γελια!!

ειναι τα δικα σας ολα και πιο μεγαλα και κανουν απιστευτες γλύκες! Ανυπομονω να τα ζησουμε κι εμεις, αυτα και άλλα :P:p

Αααχχχχ αντε τα καλυτερα ερχονται (και ειδικα σε αυτη την ηλικια ερχονται πολυ γρήγορα).

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Αχ αχ αχ κοριτσάρες!!! Τι τυχερή νιώθω που σας έχω παρέα!!!:) Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τη συμπαράστασή σας και πραγματικά νιώθω το ξαναλέω τόσο τυχερή που είσαστε στη ζωή μου!!!!

Rita_ki πρέπει όπως και δήποτε να κανονίσουμε όλες συνάντηση με τα μαγιόπουλά μας!!!

Τα Μαγιόπαιδα μας σα σούπερ ήρωες φαντάζουν με τα κατορθώματά τους!!! :D

Δύσκολη μέρα τελικά η χθεσινή αλλά πάει πέρασε... Δουλειές δεν κατάφερα να κάνω...:D Με το που ξεκίνησα το σίδερο ο μικρούλης μου αποφάσισε να γκρινιάξει πάλι και τελικά καταλήξαμε στο διπλό να παίζουμε για κανένα δίωρο... χαχαχα παρεΐτσα και παιχνιδάκια ήθελα το αστεράκι μου να ξεχάσει τον πόνο του... Η αλήθεια είναι ότι μόλις παραδόθηκα και αρχίσαμε τα παιχνίδια άρχισα να νιώθω πολύ πολύ καλύτερα!!!! Είναι τρέλα το ανθρωπάκι μου σας λέω!!! χαχαχα

Αφού μετά φάγαμε και πλυθήκαμε ο μπαμπάς κράτησε το Γιάνναρο και η μαμά έκανε κούρα ομορφιάς :P έβαψα μαλλί! Πήρα τηλέφωνο την κολλητή μου - με την οποία είχα να μιλήσω δυο ολόκληρες εβδομάδες:oops: Πριν το γάμο της αδελφής μου... Το ξέρω το ξέρω είμαι απαράδεκτη!!! Δε μου'χε θυμώσει όμως... Είχε καταλάβει τη φρίκη μου και μου έδωσε το χρόνο μου να συνέλθω....Όχι ότι έχω συνέλθει πλήρως.... Το μάτι μου ακόμα γυαλίζει :tongue: Έκανα ένα ανοζωογωννητικότατο ντούζ και μετά βραδυνό φαγητό στο γιάνναρο και ξερή στο κρεβάτι...

Παρεπιπτόντως Rita_ki τώρα με τα δόντια ο Γιάνναρος πριν τις δώδεκα δεν κοιμάται... και ταλαιπωρείται πολύ μέχρι να τον πάρει ο ύπνος... και πολλές φορές το νανουρίζω και με αγκαλιά....:shock: έχουμε γυρίσει πίσω στις παλιές καλές μέρες... τουλάχιστον όμως μόλις κοιμηθεί κοιμάται όλο το βραδυ.. ως τις 8.30-9 το πρωί... αν και τελευταία τον ακούω να κλαψουρίζει μέσα στη νύχτα.. του δίνω την πιπίλα του και ξανακοιμάται αμέσως... κάτι να δαγκώσει τα ούλα του... Αχ πολύ στενοχωριέμαι που πονάει τόσο το γλυκάκι μου!!

Και πριν το ξεχάσω... Σας ευχαριστώ όλες πολύ πολύ για τις ευχές σας για την αδελφούλα μου... :)

Όντως Rita_ki δε θέλω να φρικάρει η αδελφούλα μου - είναι που είναι η καημένη γιατί δε το περίμεναν (σα και σένα με τον Άγγελο - 6 χρόνια μαζί συνομίλικοι - και φαντάσου είναι στα 24:shock:)... Ευτυχώς που δε μένουν Αθήνα τα παιδιά και δε με βλέπει αυτές τις μέρες... Πιστεύω πως θα έχω αδιαθετήσει την επόμενη εβδομάδα που θα τη δω και δε θα γυαλίζει το μάτι μου... και γενικά θα έχω επανέλθει στο παλιό καλό μου εαυτό... ;)

""Αχ πειτε πειτε κι αλλα, ετσι να ανεβει η διαθεση στις πεσμενες και να αποτρελαθουμε οι υπολοιπες!!:P:p""

Ναι ναι naya23 μου!!!

Συνήθως κοιμάται τα πρωινά 10-12 αλλά σήμερα είχε πολύ ενέργεια ο μικρούλης μου και ήθελε παιχνιδια μετά το πρωινό του γεύμα.... πριν λίγο κοιμήθηκε... πριν προλάβω να τον ταίσω:shock: μάλλον θα ξυπνήσει σε λίγο από την πείνα:rolleyes::rolleyes:

Γράφω γράφω γράφω... πάντα έκθεση καταλήγω να γράφω και όλο κάτι ξεχνάω....

pasxalitsa v το site που είχα ποστάρει δε το΄χει κάνει φίλη μου... μια φίλη μου μου το'χε προωθήσει που έγινε κι εκείνη μανούλα πρόσφατα... Θέλω να βγω απ' αυτή τη μιζέρια που μ' έχει πιάσει και να κάνω κι εγώ κάτι δημιουργικό με/για τον ξανθούλη μου... Μήπως να κάναμε κάτι όλες μαζί;;;; να συναντιόμασταν στο σπίτι κάποιας για μια "αλλιώτικη" φωτογράφιση;;;; - έχω καλή κάμερα;) ή κάποια άλλη ιδέα ίσως;;;; Δε ξέρω αλλά θα μου άρεσε πολύ να κάναμε κάτι όλες μαζί!:)

fairymummy τέλεια τα προσκλητήρια!! Πάρα πολύ πρωτότυπα!!! Κι όπως είπε και μια άλλη μανούλα σας ταιριάζουν πολύ!;)

Εμείς λέμε να βαφτίσουμε το Γιάνναρο το Γενάρη... Θα θέλαμε του Άι-Γιαννιού αλλά πέφτει Παρασκευή και είναι μάλλον δύσκολο γιατί περιμένουμε και κόσμο εκτός Αθηνών... Μεταξύ μας Μεταξάς καθότι δύσκολοι καιροί για πρίγκηπες μη φανταστείτε αλλά αφού είμαι από Εύβοια επιβάλλεται να είναι ΣΚ και αφού νυχτώνει και νωρίς... Δε θέλω να τον βαφτίσω νύχτα... Έτσι σκεφτόμαστε 2 Γενάρη Κυριακή... Δεν έχω κάνει τίποτα όμως :shock::shock:

Thena περαστικά σας και καλό κουράγιο μανούλα!!! Πάντως δε το΄χω πει αλλά θα συμφωνήσω με το Rita_ki... Σας αξίζουν χίλια χίλια χίλια μπράβο Thena xainti 3xmama Αννικο που έχετε και άλλα παιδάκια στο σπίτι!!!!

MaryPoppins κουράγιο κούκλα μου!!! Θα δεις τα μικράκια μας δε θα μας αφήσουν να ΜΗΝ τα καταφέρουμε!!!! :)

Λοιπόν.. εδώ θα σταματήσω τη λογοδιάρροια... Μήπως έπιασα μια σελίδα ολόκληρη από μόνη μου;;;;:D:D

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΑΣ!!! Μολις γυρισαμε απο τη βολτα μας!! Πηγαμε για καφε στην συννεφιασμενη καλντερα, ηταν τελεια!!! Το νινακι μου ηταν χαρουμενο εκατσε ησυχα και πηρε κ εναν υπνακο. Ετσι απολαυσα τον καφε με μια φιλη, εκανα κ 2 τσιγαρακια μετα απο τοσο καιρο!!:tongue:

Η Σαντορινη ειναι τελεια το χειμωνα!!!

Αν κανονισετε καποια συναντηση να ενημερωσετε αρκετα νωριτερα μπας κ ειμαστε κ εμεις Αθηνα!!!

Κοριτσια ποτε θα ξεκινησετε κρεμουλες???????

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

ριτακι τι γρηγορη αναπτυξη που εχει ο γιωργης σου!

εμας μπρουμητα ειναι το αγαπημενο μας αλλα ετσι κ αλλιως γυρναει μονη της γυρω γυρω κ αν βαρεθει ξαναγυρναει ανασκελα.

σημερα την εχει πιασει να σηκωθει.πιανεται απο το ριλαξ κ το καροτσι κ ερχεται μπροστα αλλα επειδη ειναι δεμενη τσιριζει!κ ολο ορθια θελει να τη κραταμε!το μπιμπερο το κραταμε αλλα οχι τελειως καλα!το χτυπαμε συνηθως οτν δε θελουμε αλλο γαλα!κ αν ειμαι αφηρημενη μπορει κ να μου φυγει!πολλη δυναμη βρε παιδι μου!απο τωρα!

ουφ!μεγαλωνουν τα ζουζουνια μας!θα περπατησουν κ δε θα το καταλαβουμε!!

douar μπορει να κανεις μερες να μπεις αλλα μας αποζημιωνεις με τα ποστ σου!:-P:razz::-P:tongue:

rXrPp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΑΣ!!! Μολις γυρισαμε απο τη βολτα μας!! Πηγαμε για καφε στην συννεφιασμενη καλντερα, ηταν τελεια!!! Το νινακι μου ηταν χαρουμενο εκατσε ησυχα και πηρε κ εναν υπνακο. Ετσι απολαυσα τον καφε με μια φιλη, εκανα κ 2 τσιγαρακια μετα απο τοσο καιρο!!:tongue:

Η Σαντορινη ειναι τελεια το χειμωνα!!!

Αν κανονισετε καποια συναντηση να ενημερωσετε αρκετα νωριτερα μπας κ ειμαστε κ εμεις Αθηνα!!!

Κοριτσια ποτε θα ξεκινησετε κρεμουλες???????

εμεις εχουμε ραντεβου 1 Νοεμβρη για οδηγιες!

κ μας ο χορος των μπιζελιωνειναι απ τα αγαπημενα μας!το ακουγαμε απ τη κοιλιτσα κ οταν γεννηθηκε με αυτο κοιματανε,τωρα τελευταια το σνομπαρουμε λιγο γιατι εχουμε μαθει ολα τα τραγουδια της λιλιπουπολης απ εξω!

rXrPp3.png

φιλεναδες μου καλες παμε στην πεθερα εκτακτως! ........

μακαρι ο πεθερουλης μου να μην παθει εγκεφαλικο με οσα τους συμβαινουν ....... τεσπα...........

θα τα πουμε το βραδακι

σας φιλω

ψυχραιμια :shock:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

εμεις εχουμε ραντεβου 1 Νοεμβρη για οδηγιες!

κ μας ο χορος των μπιζελιωνειναι απ τα αγαπημενα μας!το ακουγαμε απ τη κοιλιτσα κ οταν γεννηθηκε με αυτο κοιματανε,τωρα τελευταια το σνομπαρουμε λιγο γιατι εχουμε μαθει ολα τα τραγουδια της λιλιπουπολης απ εξω!

Εμεις δεν θα ειμαστε αθηνα. Παιζει καμια συναντηση κατα τις γιορτες???

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

μακαρι ο πεθερουλης μου να μην παθει εγκεφαλικο με οσα τους συμβαινουν ....... τεσπα...........

θα τα πουμε το βραδακι

σας φιλω

Γεια σου ριτακι να πανε ολα καλα!!!!!!!!!!!!

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

καλημερα!!!

δεν προλαβα να τα διαβασω ολα καλα...

απλα ριτακι νομιζω οτι τα 100 για τον γαμο ειναι μια χαρα...

εννοειται πως θα καταλαβει την κατασταση σας...

τωρα αν δεν νιωθεις καλα για τα 100 βαλε 120

για δωρο της μικρης...

εγω λεω αυτο!

κανει 30 και ο μικρος μου το εχει καταευχαριστειθει...

ειμαι σιγουρη πως θα παιζει για πολυ καιρο ακομα........

http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://0.tqn.com/d/toys/1/0/A/i/kicknfeelmusicalfarm.jpg&imgrefurl=http://toys.about.com/od/birth12months/tp/CribToys.htm&usg=__jtNxLO1-dJ7A5egGZJkPf-ne5zY=&h=500&w=500&sz=49&hl=el&start=0&zoom=1&tbnid=ANl5Bvafv3IxMM:&tbnh=158&tbnw=152&prev=/images%3Fq%3Dfisher%2Bprice%2Bmusic%2Bfarm%26um%3D1%26hl%3Del%26biw%3D1659%26bih%3D760%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=1408&vpy=72&dur=1310&hovh=225&hovw=225&tx=125&ty=121&ei=pam2TLzfL46UjAfBsdmRCQ&oei=pam2TLzfL46UjAfBsdmRCQ&esq=1&page=1&ndsp=33&ved=1t:429,r:8,s:0

να ρωτησω και κατι βρε κοριτσια...

παρκο εχετε?

ηθελα παρα πολυ να παρω ξυλινο αλλα δεν βρισκω να ανοιγει για να βγαινει το παιδι μονο του εξω...

βρηκα 1-2 αλλα ειναι πολυγωνικο και εχει παραδοση 2-7 εβδομαδες

βρηκα ομως αυτο...τι λετε?

με ενοχλει που δεν ενεβαινει επιπεδο η βαση γιατι το ηθελα να το εχω και για πολυ μωρο...

αλλα αυτο μου αρεσε........

http://www.bimbomarket.it/it/en/open-country-playpen-P17309.htm

φιλια πολλα!!!

pasxalitsa an thes ti gnomi mou gia pexnidi ine kalitera ta parka ta klasika ta palia ego exo apo to giorgo akoma ena apo ta jumbo me dixti poy ta podia ine makria apo to dixti giati opos peftoun mpori na xtipisoun kanena kefali an den ine ta kolonakia makria ,des edo ine san auta pou vrikes tha sou protina to deutero http://www.ebaby.gr/aeaeeea-anea.html

ego exo to deutero(gia ipno stis diakopes) k san to teleuteo mesa sto spiti na pezi;)http://www.babynet.gr/prointa/03_metafora06.htm

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

θα τα πουμε το βραδακι

σας φιλω

Αν και δεν έχω καταλάβει γιατί τέτοια στεναχώρια για την εγκυμοσύνη ... εύχομαι όλα καλά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...