Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τιποτα ακομα...εχω δει πολλα και διαφορα,αλλα τα οικονομικα μας μας περιοριζουν για κρεβατακι των 350 και ανω ευρω που θαθελα...το δωματιο της ειναι ετοιμο και βαμενο χρονια τωρα στα αγαπημενα μου χρωματα..(εδω και 5-6 χρονια) και ειχα βαλει και κουρτινες κ στο λιλα δωματιο και στο μπλε πουχα βαψει τοτε..οι ντουλαπες κ οι πορτες απο μεσα εχουν παντου διχρωμια..μπεζ και λιλα ή μπλε αντιστοιχα..οποτε τωρα σκεφτομαι οτι οι κουρτινες μπορει να μην ειναι παιδικες αλλα ειναι τοσο ωραιες και ειναι κριμα να τις αλλαξω...δεν ξερω τι να κανω...εντωμεταξυ εχω βρει κουνια σε ωραιο μπεζ και ροζ-λιλα(τελεια!!!!) αλλα βρε γμτ και 350 ευρω και 1.40χ0.80(μεγαλη για να την βαλω στο δωματιο μας αρχικα,οπως θα ηθελα) και χωρις να βγαινουν τα πλαινα-καγκελα εντελως και τα δυο-αν και μελλοντικα δεν ξερω αν θα συνεχιζε να με καλυπτει το βρεφικο κρεβατι...

τεσπα με την κουνια ακομα δεν ξερω τι να κανω...να παρω μια απλη σε wenge που μου αρεσει??ή μια λευκη???ή μια χαζη απλη σε ξενερωτο καφε ??

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σ' ευχαριστώ για την περιγραφή fairymummy!

Θα το δοκιμάσω μιας και σήμερα είναι η ημέρα των δοκιμών. Το πρωί που πήγα στο γιατρό ρώτησα τη γυναίκα του που είναι μαία για την κατακράτηση που έχω στα πόδια(αλήθεια εσείς παρατηρήσατε κάτι τέτοιο)και μου σύστησε να δοκιμάσουμε με βελονισμό. Όση ώρα λοιπόν ήμουν στον καρδιοτοκογράφο μου το έκανε και περιμένουμε να δούμε αν θα με βοηθήσει ή όχι!!

ή μια χαζη απλη σε ξενερωτο καφε ??

γιατι χαζη καλε?:) εμεις τετοια πηραμε...μια κλασσικη κουνια που γινεται κρεβατακι μετα...κ σκεψου οτι με την απλη κουνια εχεις το ελευθερο να βαλεις οτι σχεδιο σε σεντονακι θες...αχ σας χρωσταω κ φωτο απο τη δικη μας.,...αλλα ετσι μια γρηγορα να πια εχουμε

http://www.babyretail.co.uk/acatalog/east_coast_angelina_cot_bed_cocoa%281%29.jpg

Σ' ευχαριστώ για την περιγραφή fairymummy!

Θα το δοκιμάσω μιας και σήμερα είναι η ημέρα των δοκιμών. Το πρωί που πήγα στο γιατρό ρώτησα τη γυναίκα του που είναι μαία για την κατακράτηση που έχω στα πόδια(αλήθεια εσείς παρατηρήσατε κάτι τέτοιο;;) και μου σύστησε να δοκιμάσουμε με βελονισμό. Όση ώρα λοιπόν ήμουν στον καρδιοτοκογράφο μου το έκανε και περιμένουμε να δούμε αν θα με βοηθήσει ή όχι!!

εμενα αυτο μου εκανε γενικα καλο γιατι ειναι κ σαν μασαζακι κ αρεσει κ στο μωρο.

κατακρατηση ευτυχως δεν εχω...

κατσε να δω πως να το περιγραψω γραπτως :mrgreen:

χαιδευεις το μωρο ετσι...τη κοιλια....βαλε τη παλαμη σου τη δεξια πχ κ χαιδευε απο τα δεξια της κοιλιας προς τα αριστερα με κυκλικες κινησεις πιεζοντας λιγο περισσοτερο οταν φτανεις αριστερα κ κατω...μετα το χαλαρωνεις πηγαινοντας στη δεξια πλευρα κ ξανα το ιδιο απο την αρχη.

επισης το κολυμπι βοηθαει πολυ στο να γυρισει το μωρο

χωρις παρεξηγηση...ποιος σου ειπε αυτο το πραγμα???γιατι δεν μου φαινεται σοι...νομιζω οτι ειναι σημαντικο να ξερεις ηδη (και πως αλλωστε να το ξερεις αναρωτιεμαι???) πως ειναι το μωρο μεσα στην κοιλιτσα αραγμενο...

Διαφημίσεις

γιατι χαζη καλε?:) εμεις τετοια πηραμε...μια κλασσικη κουνια που γινεται κρεβατακι μετα...κ σκεψου οτι με την απλη κουνια εχεις το ελευθερο να βαλεις οτι σχεδιο σε σεντονακι θες...αχ σας χρωσταω κ φωτο απο τη δικη μας.,...αλλα ετσι μια γρηγορα να πια εχουμε

http://www.babyretail.co.uk/acatalog/east_coast_angelina_cot_bed_cocoa%281%29.jpg

ωραία, απλή που γίνεται και κρεβατάκι από ότι βλέπω και ένα βασικό (κατά την γνώμη μου πάντα) ΟΥΔΕΤΕΡΗ;)

χωρις παρεξηγηση...ποιος σου ειπε αυτο το πραγμα???γιατι δεν μου φαινεται σοι...νομιζω οτι ειναι σημαντικο να ξερεις ηδη (και πως αλλωστε να το ξερεις αναρωτιεμαι???) πως ειναι το μωρο μεσα στην κοιλιτσα αραγμενο...

η μαια μου το ειπε...κ ναι ηξερα που ειναι κεφαλι κ λοιπα. αλλα στο μωρο δε κανεις κακο...δε το ζουλας τοσο ωστε να το κανεις πλαστελινη :D:D:D

εσας δεν σας εχουν πει οτι πρεπει πχ να το σκουντατε κ να αντιδραει? να παιζετε μαζι του? κατι τετοιο ειναι κ αυτο...

α κ ξεχασα....κ ενα μαξιλαρι κατω απο τη λεκανη οταν το κανεις αυτο ωστε να ανοιγει η λεκανη κ να εχει χωρο

φυσικα δεν θα εκανα κατι μονη μου ...κ αν πας 37-38 εβδομαδες κ δεν εχει γυρισει αυτο στο κανει επειτα ο γιατρος ανα τακτα διαστηματα...βαλτε στο google "how to turn a breech baby" κ θα δειτε πολλα

ωραία, απλή που γίνεται και κρεβατάκι από ότι βλέπω και ένα βασικό (κατά την γνώμη μου πάντα) ΟΥΔΕΤΕΡΗ;)

ναι κ εμας μας αρεσε που ειναι ουδετερη...πηραμε κ τα ωραια μας σχεδια στις κουβερτες μας κ στα σεντονια μας κ θα δειξει πολυ ωραιο πιστευω...δεν μου αρεσει το πολυ φορτωμενο, μου αρεσουν τα λιτα πραγματα :mrgreen:

αχ εμενα αυτες οι κουνιες δεν μου αρεσουν καθολου..ευτυχως ουτε του αντρα μου..αλλα περι ορεξεως...ειναι πολυ κλασσικες για τα γουστα μας...αλλα αυτο που ελεγα ειναι οτι αυτη η μια και ωραια κουνια πουχουμε βρει,ΔΕΝ γινεται κρεβατακι..και τωρα που βλεπουμε τα εξοδα λεμε 350 για τα πρωτα 2-3 χρονια και αλλα τοσα για λιγο πιο μετα..και αλλα τοσα ισως και πιο πολλα για πιο μετα...αστα!!!

Τιποτα ακομα...εχω δει πολλα και διαφορα,αλλα τα οικονομικα μας μας περιοριζουν για κρεβατακι των 350 και

τεσπα με την κουνια ακομα δεν ξερω τι να κανω...να παρω μια απλη σε wenge που μου αρεσει??ή μια λευκη???ή μια χαζη απλη σε ξενερωτο καφε ??

Να μην κάνεις υποχωρήσεις!

Κορίτσια καλό είναι να μην κάνουμε υπερβολές αλλά κι απ'την άλλη να σκέφτεστε ότι δεν πρόκειται να έχουμε κάθε μέρα την πολυτέλεια να διαλέγουμε μωριαδιακά! Εγώ είχα δυο κόρες μέχρι τώρα και σε καμιά δεν είχα πάρει τα πράγματα που ήθελα ακριβώς γιατί έβαζα πάντα πάνω από όλα τη λογική και το πρέπει και τι είναι σωστό. Κι αν δεν ερχόταν τώρα αυτή η μικρή μου μπουμπούκα θα έμενα με τα "απωθημένα" μου μέχρι τουλάχιστον να γινόμουν τρελογιαγιά!!

Διαφημίσεις

Βέβαια δεν είμαι και της άποψης όπως είπα και πριν να κάνουμε υπερβολές και να πέφτουμε θύματα της διαφήμισης και του καταναλωτισμού. Ψάξιμο και επιμονή μέχρι να βρεις αυτό που θες αλλά και κοντά στην τιμή που μπορείς!

η μαια μου το ειπε...κ ναι ηξερα που ειναι κεφαλι κ λοιπα. αλλα στο μωρο δε κανεις κακο...δε το ζουλας τοσο ωστε να το κανεις πλαστελινη :D:D:D

εσας δεν σας εχουν πει οτι πρεπει πχ να το σκουντατε κ να αντιδραει? να παιζετε μαζι του? κατι τετοιο ειναι κ αυτο...

α κ ξεχασα....κ ενα μαξιλαρι κατω απο τη λεκανη οταν το κανεις αυτο ωστε να ανοιγει η λεκανη κ να εχει χωρο

φυσικα δεν θα εκανα κατι μονη μου ...κ αν πας 37-38 εβδομαδες κ δεν εχει γυρισει αυτο στο κανει επειτα ο γιατρος ανα τακτα διαστηματα...βαλτε στο google "how to turn a breech baby" κ θα δειτε πολλα

δεν φοβαμαι καλε μην το ζουλησω το μωρο ..χιχι αλλοιμονο...εγω απλως αδυνατω να καταλαβω που ειναι το κεφαλι κλπ του παιδιου καθε φορα..ουτε να διανοηθω να πω που ειναι τι...βεβαια ξερω οτι πρεπει να του μιλας ή να το χαιδευεις ή να πιεζεις την κοιλιτσα για να αλλαξει θεση οταν υπαρχει προβλημα κλπ...αλλα δεν πιστευω οτι εξωτερικα μπορεις να καταλαβεις τι χαιδευεις...ξερω επισης οτι πιεζουν την κοιλια ετσι κυριως οταν το παιδι ειναι πολυ πανω-ψηλα!!!..γιατι τοτε ειναι επιφοβο για τον τοκετο..σε αντιθεση με τη θεση! οπως λεμε..

δεν φοβαμαι καλε μην το ζουλησω το μωρο ..χιχι αλλοιμονο...εγω απλως αδυνατω να καταλαβω που ειναι το κεφαλι κλπ του παιδιου καθε φορα..ουτε να διανοηθω να πω που ειναι τι...βεβαια ξερω οτι πρεπει να του μιλας ή να το χαιδευεις ή να πιεζεις την κοιλιτσα για να αλλαξει θεση οταν υπαρχει προβλημα κλπ...αλλα δεν πιστευω οτι εξωτερικα μπορεις να καταλαβεις τι χαιδευεις...ξερω επισης οτι πιεζουν την κοιλια ετσι κυριως οταν το παιδι ειναι πολυ πανω-ψηλα!!!..γιατι τοτε ειναι επιφοβο για τον τοκετο..σε αντιθεση με τη θεση! οπως λεμε..

αληθεια δε μπορεις να το πιασεις??? εγω εχω ενα κωλο πεταγμενο...μια πατουσα μονιμως εξω..κανονικα το πιανουμε. κ οταν με τριβει ο αντρας μου που ειμαι στα γονατα κ κρεμεται η κοιλια εκει κ αν ειναι καταπληκτικο, ολα τα πιανουμε...αφου καμια φορα λεω...αχ να ειχε λιγο λιπος η κοιλια μου....εχει τσιτωσει τοσο πολυ!!!!:?

γενικα ο,τι εχω βαλει στο σπιτι μου,που το φτιαχνω χρονια τωρα μονη μου,τοχω βαλει με το γουστο μου κ χωρις υποχωρησεις..αλλα λιγο ο γαμος περσυ..λιγο το ταξιδι στις σευχελλες..λιγο κατι νεα πραγματα για το σπιτι φετος......

ο αντρας μου δεν ειχε πολλα στην ακρη...και βασικο,μια που γνωριστηκαμε,μια που αγαπηθηκαμε ,μια που παντρευτηκαμε και μια που αποφασισαμε να κανουμε παιδακι..και δυστυχως θα την πληρωσει η μπουμπου μου...γιατι τα οικονομικα μας φετος δεν ειναι καλα...και πρωτη φορα θα συμβιβαστω σε πολλα λιγοτερα απο ο,τι ηθελα παντα!

οποτε θα συνεχιζω να ψαχνω για μια κουνια πιο οικονομικη αλλα σε μοντερνα και μινιμαλ γραμμη που μας αρεσει...αλλιως την βλεπω να την βγαζει στο πορτ μπεμπε μεχρι να βρω κατι καλο ή να πεσει λιγο δουλιτσα παραπανω στους δικους μου στην αιγινα τον μαιο-ιουνιο και να μου πουν "παρε κοριτσακι μου 500 για να παρεις οποια κουνια θελησεις" αλλα οπως λεει και ο daddy μου "το μωρο εχει και γονεις" ..εννοωντας εμας...και ρε γμτ δεν ειναι καθολου τσιγγουνης αλλα απλα περιεργος...και ποσο μου την σπαει ωρες ωρες......ααααχχχχχχχχχχχ...με τρελαινει!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...