Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!!

δεν προλαβα να τα διαβασω ολα καλα...

απλα ριτακι νομιζω οτι τα 100? για τον γαμο ειναι μια χαρα...

εννοειται πως θα καταλαβει την κατασταση σας...

τωρα αν δεν νιωθεις καλα για τα 100? βαλε 120?

για δωρο της μικρης...

εγω λεω αυτο!

κανει 30? και ο μικρος μου το εχει καταευχαριστειθει...

ειμαι σιγουρη πως θα παιζει για πολυ καιρο ακομα........

http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://0.tqn.com/d/toys/1/0/A/i/kicknfeelmusicalfarm.jpg&imgrefurl=http://toys.about.com/od/birth12months/tp/CribToys.htm&usg=__jtNxLO1-dJ7A5egGZJkPf-ne5zY=&h=500&w=500&sz=49&hl=el&start=0&zoom=1&tbnid=ANl5Bvafv3IxMM:&tbnh=158&tbnw=152&prev=/images%3Fq%3Dfisher%2Bprice%2Bmusic%2Bfarm%26um%3D1%26hl%3Del%26biw%3D1659%26bih%3D760%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=1408&vpy=72&dur=1310&hovh=225&hovw=225&tx=125&ty=121&ei=pam2TLzfL46UjAfBsdmRCQ&oei=pam2TLzfL46UjAfBsdmRCQ&esq=1&page=1&ndsp=33&ved=1t:429,r:8,s:0

να ρωτησω και κατι βρε κοριτσια...

παρκο εχετε?

ηθελα παρα πολυ να παρω ξυλινο αλλα δεν βρισκω να ανοιγει για να βγαινει το παιδι μονο του εξω...

βρηκα 1-2 αλλα ειναι πολυγωνικο και εχει παραδοση 2-7 εβδομαδες

βρηκα ομως αυτο...τι λετε?

με ενοχλει που δεν ενεβαινει επιπεδο η βαση γιατι το ηθελα να το εχω και για πολυ μωρο...

αλλα αυτο μου αρεσε........

http://www.bimbomarket.it/it/en/open-country-playpen-P17309.htm

φιλια πολλα!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσαρες μου !

πως ειστε σημερσ ψυχικα κ σωματικα????????/

το μικρο κοιμαται (αφου ειχε ξυπνησει στις 7.30) κ γω απλαμβανω καφε με την ησυχια μου

pasxalitsa η προταση ειναι ειναι πολυ καλη μην σου που οτι μου αρεσει κ για εμενα !!!!!!

σκεφτομαι σημερα να την παρω τηλ κ να την ρωτησω αν χρειαζεται κατι η μικρη συγκεκριμενο ......

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Διάβαζα όλα αυτά που γράψατε τις τελευταίες μέρες και πολλές φορές αναρωτιόμουν μήπως τα έγραψα εγώ και δεν το κατάλαβα... Απόλυτη ταύτιση και των μωρών αλλά και των μαμάδων μου φαίνεται!

Και εμείς περνάμε κάθε μέρα και άλλη φάση:

μια πεινάμε και "ορμάμε" στη μαμά (μέχρι που προχθές με δάγκωσε σαν λυσσασμένη) και εγώ τρελλαίνομαι μήπως δεν της φτάνει το δικό μου και της δίνω καμιά φορά και ξένο και την άλλη όταν το δικό μου στήθος ξεχυλίζει δεν έχει αυτή ιδιαίτερη όρεξη και κάνει ψιλοπαιχνιδάκια...

τη μια μέρα είμαστε όλο γέλια και κολπάκια και την άλλη ή ακόμα και την ίδια μέρα μας πιάνει αυτή η γκρίνια που αναφέρατε και εσείς και δεν σταματάμε...

Με τον ύπνο άλλη πονεμένη ιστορία: την ημέρα συνήθως κοιμόμαστε εύκολα, όταν όμως πάει βράδι δεν κοιμόμαστε με τίποτα..:confused:

Με τη διαφορά ηλικίας τι να πω, 13 χρόνια έχω με τον άντρα μου.

Παντρευτήκαμε όταν ήμουν 19 και σπούδαζα όχι λόγω της εγκυμοσύνης που προέκυψε αλλά συνειδητά γιατί δεν ήθελα τότε τα παιδιά μου να έχουν μεγάλο μπαμπά...(μη βαράτε 19 χρονών ήμουν μόνο :oops:-αν και ώριμη για την ηλικία μου)

καλημερα κοριτσαρες μου !

πως ειστε σημερσ ψυχικα κ σωματικα????????/

το μικρο κοιμαται (αφου ειχε ξυπνησει στις 7.30) κ γω απλαμβανω καφε με την ησυχια μου

pasxalitsa η προταση ειναι ειναι πολυ καλη μην σου που οτι μου αρεσει κ για εμενα !!!!!!

σκεφτομαι σημερα να την παρω τηλ κ να την ρωτησω αν χρειαζεται κατι η μικρη συγκεκριμενο ......

Καλημέρα Ριτάκι !

Κι εμένα η μικρή παίρνει την πρωινή σιέστα της και πίνω το καφεδάκι μου...:P

Διαφημίσεις

ξυπνησε το ξανθομπαμπουρακι κ αν μπορουσατε να δειτε τι μου κανει !

νομιζω οτι θα γινει ζωηρο πολυ παιδακι ......ξεπερναει το υπερκινητικο που λεει η παιδιατρος

88M1p3.pngycQap3.png

ξυπνησε το ξανθομπαμπουρακι κ αν μπορουσατε να δειτε τι μου κανει !

νομιζω οτι θα γινει ζωηρο πολυ παιδακι ......ξεπερναει το υπερκινητικο που λεει η παιδιατρος

Για πες , για πες τι κάνει ο παίδαρος!

Εγώ κάνω χαζογυμναστική και αυτή ξεκαρδίζεται ! Και ακούμε όλα τα παιδικά τραγουδάκια και τρελλαινόμαστε , κουνάμε χέρια πόδια, γελάμε και χοροπηδάμε...(δες facebook)

Διαφημίσεις

kαταρχην καθεται στο κ@λο του κ θελει να βρει κατι να πιαστει για να σηκωθει .

καθε φορα που περνω απο διπλ του μου απλωνει τα χερια του να τον πιασω να τον σηκωσω .

μετα με το φαγητο ..........

βλεπει το μπουκαλι κ το πιανει μονος του (μαλλον θελει να ο πιασει μονος αλλα δεν τον αφηνω πολυ) κ μολις κανω οτι τον ταιζω εγω "κανει" ψεμματα οτι πνιγεται . βηχει κ καλα. κ αφου του το βγαλω απτο στομα γελαει . κ μετα ξανα θελει μονος του. μονος του πινει γαλα, μοκις βαλω τα χερια μου βηχει κ μετα γελαει .

το καλυτερο ειναι που του δινω ενα κουταλι να παιζει (κ για να συνηθιζει ) κ αφου παιξει ψαχνει τον σκυλο να τον "ταισει" κ να του το χωσει σε ματι μυτη στομα οπου βρει

εντομεταξυ μην με δει με το κινητο ..........

απλωνει χερια να το παρει .μεχρι στιγμης δεν ουρλιαζει για να του το δωσω αλλα κανει "γλυκες" ........ματακια κ αγκαλιτσες

ακουγομαι τοοοοοοοοοοοοσο υπερβολικη το ξερω

αλλα νιωθω τοοοοοοοοοοοοοσο λιωμα

88M1p3.pngycQap3.png

kαταρχην καθεται στο κ@λο του κ θελει να βρει κατι να πιαστει για να σηκωθει .

καθε φορα που περνω απο διπλ του μου απλωνει τα χερια του να τον πιασω να τον σηκωσω .

μετα με το φαγητο ..........

βλεπει το μπουκαλι κ το πιανει μονος του (μαλλον θελει να ο πιασει μονος αλλα δεν τον αφηνω πολυ) κ μολις κανω οτι τον ταιζω εγω "κανει" ψεμματα οτι πνιγεται . βηχει κ καλα. κ αφου του το βγαλω απτο στομα γελαει . κ μετα ξανα θελει μονος του. μονος του πινει γαλα, μοκις βαλω τα χερια μου βηχει κ μετα γελαει .

το καλυτερο ειναι που του δινω ενα κουταλι να παιζει (κ για να συνηθιζει ) κ αφου παιξει ψαχνει τον σκυλο να τον "ταισει" κ να του το χωσει σε ματι μυτη στομα οπου βρει

εντομεταξυ μην με δει με το κινητο ..........

απλωνει χερια να το παρει .μεχρι στιγμης δεν ουρλιαζει για να του το δωσω αλλα κανει "γλυκες" ........ματακια κ αγκαλιτσες

ακουγομαι τοοοοοοοοοοοοσο υπερβολικη το ξερω

αλλα νιωθω τοοοοοοοοοοοοοσο λιωμα

Δεν είσαι υπερβολική είσαι απλά μαμά και αυτά τα μικρά πλασματάκια -θαυματάκια είναι ικανά να μας τρελλάνουν!!!:-P

Αχ βρε Ριτα τι τέλεια!! Εμας εχει 3-4 μερες που οταν τρωμε μας καρφωνει με ενα βλεμμα, χειροτερο και απο τον σκύλο! Ασε που απο προχθες στεκομαστε πλεον στα 4! Στο πιασιμο ειμαστε λιγο πισω αλλα τρελαινομαι που κανει παιχνιδια με το μπουκαλι!

Αχ πειτε πειτε κι αλλα, ετσι να ανεβει η διαθεση στις πεσμενες και να αποτρελαθουμε οι υπολοιπες!!:P:p

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

αλλο............

λοιπον ............

οταν του στρωνω κατω για να παιξει ...........

κανει σαν να μπουσουλαει .αλλα χωρις να ακουμπαει τα γονατα. παταει στις πατουσες του με τον κ@λο ψηλα κ "περπαταει" με αυτον τον τροπο αλλα οχι πηγαινοντας μπροστα αλλα πισω!!!!!!!!!!!!! χεχεχεχ

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...