Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάρες... Σας σκέφτομαι πολύ μη νομίζετε..!

να'ναι αυτή η αηδιαστική υγρασία και μουντίλα... να'ναι που περιμένω ν'αδιαθετήσω πάλι.. δε ξέρω τι μ' έχει πιάσει... έχω πέσει απίστευτα.. ούτε λεχώνα δεν ένιωσα τόσο down... το μικράκι μου μάλλον βγάζει δόντια και έχει απίστευτες γκρίνιες... λείπει και ο μπαμπάς μας πολύ τελευταία λόγω δουλειάς... κι εγώ έχω κλειστεί απίστευτα στον εαυτό μου... μόνο το αστεράκι μου προσέχω... ο υπόλοιπος κόσμος δεν υπάρχει.. και δε το λέω με την καλή έννοια αυτό... :|:neutral::|

Το ξέρω είμαι απίστευτα αχάριστη και εγωίστρια αλλά δε μπορώ να με βγάλω απ' αυτό με τίποτα... :((((( Δε το περίμενα αυτό από μένα... κι όσο το σκέφτομαι έτσι τόσο πιο άσχημα νιώθω και πέφτω όλο και πιο πολύ γιατί νιώθω τύψεις που έχω φρικάρει έτσι....

Πάω να κάνω καμιά δουλειά μπας και συνέλθω...

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγώ δεν είμαι στα καλά μου...

Από χθες το βράδυ που έβαλα μια φόρμα. Είχα να την φορέσω από πρόπερσι και μου θύμισε άλλα...

Κι εγώ νοιώθω τύψεις. Το βλέπω το μικράκι όλο γέλια και χαρές κι εγώ... Τέλος πάντων, θα περάσει κι αυτό.

Περαστικά στους αρρωστούληδες, κουράγιο σε όσους γιατροπορεύουν και ψυχραιμία σε όσες έχουν ή περιμένουν περίοδο! Τι τυχεροί που είναι οι άντρες! :evil:

2522daf9de.png

swGop2.png

Καλησπέρα κοριτσάρες... Σας σκέφτομαι πολύ μη νομίζετε..!

να'ναι αυτή η αηδιαστική υγρασία και μουντίλα... να'ναι που περιμένω ν'αδιαθετήσω πάλι.. δε ξέρω τι μ' έχει πιάσει... έχω πέσει απίστευτα.. ούτε λεχώνα δεν ένιωσα τόσο down... το μικράκι μου μάλλον βγάζει δόντια και έχει απίστευτες γκρίνιες... λείπει και ο μπαμπάς μας πολύ τελευταία λόγω δουλειάς... κι εγώ έχω κλειστεί απίστευτα στον εαυτό μου... μόνο το αστεράκι μου προσέχω... ο υπόλοιπος κόσμος δεν υπάρχει.. και δε το λέω με την καλή έννοια αυτό... :|:neutral::|

Το ξέρω είμαι απίστευτα αχάριστη και εγωίστρια αλλά δε μπορώ να με βγάλω απ' αυτό με τίποτα... :((((( Δε το περίμενα αυτό από μένα... κι όσο το σκέφτομαι έτσι τόσο πιο άσχημα νιώθω και πέφτω όλο και πιο πολύ γιατί νιώθω τύψεις που έχω φρικάρει έτσι....

Πάω να κάνω καμιά δουλειά μπας και συνέλθω...

douar τι απαθες γλυκια μου ?γιατι ετσι ????????????????

να τα ριξουμε ολα στον χειμωνα που μπαινει ?????

μην εισαι ετσι καλο μου , σκεψου οτι θα σε βλεπει κ η αδελφουλα σου κ δεν θα της δινεις το καλο παραδειγμα. :)

του χρονου τετοια εποχη θα ειμαστε ολες στις δουλειες μας κ θα τρωμε τοοοοοσο χρονο εκει ......κ θα σκεφτομαστε ποσες χαζες ειμασταν που ειχαμε χρονο με τα παιδακια μας κ αντι να το εκμεταλλευτουμε καθομαστε κ μυζεριαζουμε

θα κανονισουμε βολτουλα μου φαινεται

88M1p3.pngycQap3.png

Κι εγώ δεν είμαι στα καλά μου...

Από χθες το βράδυ που έβαλα μια φόρμα. Είχα να την φορέσω από πρόπερσι και μου θύμισε άλλα...

Κι εγώ νοιώθω τύψεις. Το βλέπω το μικρακι ολο γελια και χαρες κι εγώ... Τέλος πάντων, θα περάσει κι αυτό.

Περαστικά στους αρρωστούληδες, κουράγιο σε όσους γιατροπορεύουν και ψυχραιμία σε όσες έχουν ή περιμένουν περίοδο! Τι τυχεροί που είναι οι άντρες! :evil:

τι να πω για την δικη σου περιπτωση maroyla μου ...........

μονο οτι καπου εχεις δικιο μπορω να πω κ οτι αυτην την στιγμη εχεις φερει στον κοσμο ενα γερο παιδακι που σε εχει αναγκη ...........

εισαι δυνατη κ το εχεις δειξει ........

κρατα τις αναμνησεις σου σαν καλο φυλαχτο κ προχωρα την ζωη σου .........που οπως ειπες παραπανω κ εσυ η ιδια ........ το μικρακι ειναι ολο γελια κ χαρες

88M1p3.pngycQap3.png

Κορίτσια η ζωή προχωράει και καλό είναι να αφήνουμε όλα τα άσχημα πίσω. Η ρίτα έχει δίκιο, εκμεταλευτείτε τις ώρες και μέρες με τα μικρά σας γιατί εγώ λόγω δουλειάς χάνω πολλές και στεναχωριέμαι πάρα πολύ όταν μου λέει η μαμα μου οτι η μικρή κάνει το ένα ή το άλλο και δεν είμαι εκει να το δω πρώτη.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια!

πολυ δουλεια σημερα ηθελα να σας πω πολλα αλλα μολις πηρε ο αντρας μου οτι τωρα ξεκιναει απο τη δουλεια και τα εχω παρει ασχημα! Υποτιθεται οτι θα ηταν ηδη εδω και οτι φετος με το μωρο δε θα γυρνουσε αργα κτλ κτλ και αντι να σας γραφω οτι ειναι διπλα μου η μικρη και την εχει πιασει εδω και ενα 20λεπτο κατι σα νευρικο γελιο, οτιδηποτε και αν της λεω ή της κανω πεθαινει στα γέλια, καθομαι και ασχολουμαι με τις βλακειες του αντρα μου!

Τεσπα, δε μου εχει παει καλα σημερα, μας ειπε ο κουμπαρος οτι τελικα αποφασισαν να μην κρατησουν το μωρο και εχω καταστεναχωρεθει... Να μασταν Αμερικη θα της ελεγα της κοπελας να κανει τον κοπο να το γεννησει και θα το μεγαλωσουμε εμεις.... Τοσο πολυ εχω στεναχωρεθει!

Παω να ασχοληθω λιγο με την μικρη να ηρεμησω και επανερχομαι.

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

αχ βρε κορίτσια και εγώ δεν νοιώθω πολύ καλά αντί να περάσω την κατάθλιψη όταν γέννησα την περνάω μου φαίνεται τώρα. Δεν έχω όρεξη για τίποτα και νοιώθω πολύ κουρασμένη και ταλαιπωρημένη. Είναι και η αυπνία που καθε μέΡΑ δεν κοιμάμαι και πολύ ούτε 5 ώρες και νοιώθω τρομερή εξάντληση όολη μέρα. Θέλω να αρχίσω και δίαιτα και όλο λέω από Δευτέρα τι να πω. Νευριάζω πολύ και με τον μικρό γιατί όλο ζημιές μου κάνει και τρελαίνομαι δεν μπορώ άλλο. έχει γίνει 3 χρονών και κάνει τα ίδια δεν έχει ηρεμήσει καθόλου. Αυτό που σκέφτομαι είναι τι θα γίνει αν μεγαλώσει και η μικρή τι θα κάνω που θα αρχίσει να περπατάει και θα πρέπει να τρέχω πίσω και από τους 2.

και επανερχομαι...

Τελικά βιάστηκα να μιλήσω για τη γρίπη, δυστυχώς χτύπησε και εμένα. Ανέβασα δέκατα και εύχομαι μόνο να μην κολλήσει η μικρούλα μου

Περαστικά Ειρήνη και προσοχή με τη μικρή.

Naya πολύ πρωτότυπη φωτογράφηση. Φαντάζομαι οτι τράβηξε φωτο και στη διάρκεια της βάφτισης. Να κάνω μια αδιάκριτη ερώτηση και αν θες απαντάς η εδώ ή σε πμ. Πόσο κόστισε η φωτογράφιση;

Στη βαφτιση ηταν στην ουσια ενας συνεργατης του γιατι αυτος ειχε γαμο την προηγουμενη στο πηλιο και δεν μπορουσε. Ειναι ομως και οι συνεργατες του εξισου καλοι. Το ξερω γιατι τον ειχαμε και στο γαμο και φυσικα τον εχω συστησει και σε ολους τους φιλους μας που οι περισσοτεροι τον προτιμησαν.

Η αληθεια ειναι οτι ειναι ακριβος. Για τη βαφτιση παιρνει 1500 (φωτογραφιση στην εκκλησια και στο στουντιο και ψηφιακο αλμπουμ και δινει και ολο το αρχειο με τις φωτογραφιες) αλλα πραγματικα για το γαμο μας ηταν ισως τα μονα λεφτα που δε λυπηθηκα και ειπα οτι αξιζαν τον κοπο.

Ρίτα για τη γαμοβάφτιση νομιζω τα 200 ευρω ειναι υπεραρκετα. Και για τη βαφτιση καλυτερα χρηματα. Εμεις καταληξαμε να εχουμε 5 μπουφανακια και ολα ασπρα! Αντε μετα να τρεχεις να τα αλλαζεις. Ασε που λογω εποχης μας φεραν πολλα καλοκαιρινα που δε φοριοντουσαν πια αλλα οταν πηγα να τα αλλαξω δε μου τα αλλαξαν λογω αλλαγης σεζον!

τρεις φορες εχει πει ΜΑ κ μια δυο φορες ειπε ΜΑΜ ............. εχω τρελαθει .............. δεν με νοιαζει αν ηταν τυχαιο η οχι αλλα ενιωσα οτι μου χαρισαν ολον τον κοσμο οταν το ακουσα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Εμεις εχει 1-2 βδομαδες που λεμε συνεχεια μαμ-μαμ-μαμ. Τρελη συγκινηση λεμε!

douar και mary υπομονη και κουραγιο, ερχονται πραγματι κατι μαυρες μερες που σε παιρνει απο κατω αλλα πολεμηστε το οσο μπορειτε...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλησπέρα κορίτσια!

πολυ δουλεια σημερα ηθελα να σας πω πολλα αλλα μολις πηρε ο αντρας μου οτι τωρα ξεκιναει απο τη δουλεια και τα εχω παρει ασχημα! Υποτιθεται οτι θα ηταν ηδη εδω και οτι φετος με το μωρο δε θα γυρνουσε αργα κτλ κτλ και αντι να σας γραφω οτι ειναι διπλα μου η μικρη και την εχει πιασει εδω και ενα 20λεπτο κατι σα νευρικο γελιο, οτιδηποτε και αν της λεω ή της κανω πεθαινει στα γέλια, καθομαι και ασχολουμαι με τις βλακειες του αντρα μου!

Τεσπα, δε μου εχει παει καλα σημερα, μας ειπε ο κουμπαρος οτι τελικα αποφασισαν να μην κρατησουν το μωρο και εχω καταστεναχωρεθει... Να μασταν Αμερικη θα της ελεγα της κοπελας να κανει τον κοπο να το γεννησει και θα το μεγαλωσουμε εμεις.... Τοσο πολυ εχω στεναχωρεθει!

Παω να ασχοληθω λιγο με την μικρη να ηρεμησω και επανερχομαι.

k η ζωη ειναι ολο ανατροπες!

τι σου ελεγα πριν οτι η μικρη αδελφου του αγγελου εχει γυναικολογικο προβλημα απο τοτε που γεννησε ?

γεννησε περσυ τον μαη κ ειχε δει περιοδο ολο κ ολο 4 φρες απο τοτε.................

λοιπον......................

μολις μου εστειλε μηνυμα στο κινητο ................

ειναι εγκυος μολις λεει το εμαθε

τι να πω τωρα εγω? δεν θελω, γιατι μπορει να μπει κ κανεις ..........τα υπολοιπα ισως τα πω στα μαγιοπαιδα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Καταρχήν περαστικά στις αρρωστούλες μανούλες και ελπίζω να μην κολλήσουν τα μωράκια.

Σχετικά με απρογραμμάτιστες εγκυμοσύνες είναι δύσκολα τα πράγματα και πιστεύω πως μοναδικό λόγο έχει το ζευγάρι, εκείνοι ξέρουν τι είναι καλύτερο και καλό είναι να είναι κοινή απόφαση.

Γι αυτό το λόγο κιόλας πιστεύω πως δεν είναι θέμα να το ανακοινώσεις πριν ξέρεις καλά τι θες και τι έχεις αποφασίσει.

Τώρα αν έχεις αμφιβολίες και θες την γνώμη ή την συμπαράσταση συγκεκριμένου ανθρώπου αυτό είναι άλλο. Παρολ' αυτά πιστεύω πως ο λόγος της γυναίκας έχει μεγαλύτερη βαρύτητα, για κείνη είναι πιο δύσκολο προφανώς είτε μιλάμε για μια εγκυμοσύνη και ένα παιδί είτε για τον τερματισμό αυτής.

Προσωπική μου γνώμη είναι η παραπάνω προφανώς, αλλά όπως και να 'χει είναι δύσκολα ζητήματα αυτά και είναι αποφάσεις χαρούμενες ή δυσάρεστες που σου αλλάζουν τη ζωή και ζεις μια ζωή μ' αυτές.

rita_ki αν και δεν πολυκατάλαβα την δική σας περίπτωση αλλά όπως και να 'χει ψυχραιμία και ελπίζω όλα να πάνε καλά

Douar να πω πως και 'γω έχω τα πάνω μου και τα κάτω μου, δεν βοηθάει πράγματι κι αυτός ο καιρός, και πιστεύω φυσιολογικό είναι ή τουλάχιστον ανθρώπινο. Είναι όλα καινούργια και διαφορετικά για μας τις πρωτάρες, τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω. Και κούραση υπάρχει πολύ και τρέξιμο, δεν σταματάει ο κόσμος επειδή κάναμε παιδάκι (κι ας μου φαίνεται καμιά φορά έτσι καθότι δεν βγαίνω τόσο πολύ έξω και δεν βλέπω κόσμο τόσο συχνά όσο πριν) αλλά περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός που πραγματικά είναι τρομακτικό. Και πόσο αλήθεια και δίκιο έχει το rita_ki με το θέμα της δουλειάς. Για μένα λίγο ξεκούραση θέλει (όσο μπορεί κανείς) και ψυχραιμία, θα περάσει. Να ναι καλά τα παιδάκια μας και να παίρνουμε κουράγιο και δύναμη βλέποντας τα να μεγαλώνουν :).

GNkbp3.png

Α και επειδή μόλις το κοίταξα η συσκευασία του ικea λεει 2.5 τοg, για τον υπνόσακο λέω. Δεν ξέρω όμως γιατί είχε διάφορα σχέδια και υφάσματα. Εγώ πήρα έναν κόκκινο για ηλικίες 6-18 μηνών.

Και σύμφωνα με το wiki

"The tog is a measure of thermal resistance, commonly used in the textile industry, and often seen quoted on, for example, duvets and carpet underlay"

According to British retailer John Lewis, tog guidelines for duvets are as follows:

Lightweight summer duvet: 4.5 tog

Spring/Autumn weight duvet: 9.0 - 10.5 tog

Winter weight duvet: 12.0 - 13.5 tog

GNkbp3.png

lete na einai oi ormones k eimaste oles ligo kapos?

ego tora teleiosa apo douleia kai eipa na sas diavaso k nomizo pos sas katalavaino toso polu.

tosi eutuxia alla kai tosa periploka protognora sunesthimata pou logo eleipsis xronou oute na ta katalavainoume den mporoume.

krima gia to moraki pou den tha to kratisoun. as me sugxorisoun osoi prosvallontai alla kathara diki mou apopsi einai pos den tha eprepe kan na epitrepete. ti einai doro pou sou efere kapoios kai an den to theleis to epistrefeis? telos panton einai arga kai ego polu apoluti me to thema. toso pou tha to skeftomai meres.

an ego antidro etsi fantazomai pos tha aisthanetai kapoios pou den mporei na kanei paidi/ exei xasei paidi klp.

rita 200€ einai kal kai an den theleis na pas me adeia xeria pare kati gia tin vaftisi polu oikonomiko/sumvoliko pou tha tis aresei k tha einai prototupo.

tha skefto k tha sou po avrio.

kalunuxta se oles

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...