Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ksisaki να σε ρωτησω κατι αλλο? γιατι δεν ανοιγεις εναν δικο σου λογαριασμο στο φεις?

του αντρα σου , ξερεις κανονικα τους κωδικους κ μπαινεις? η περιμενεις να ερθει για να μπεις?

συγγνωμη κιολας που ρωταω :oops:

οχι βρε εγω του τον εχω ανοιξει.δεν ηθελα να βαλω το δικο μου ονομα και εβαλα το δικο του...mail εχω δικο μου.παω να ταισω γιατι ξυπνησε ο μπεμπουκος μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ριτάκι εγω πιστεύω οτι 200 ευρω είναι ένα αρκετά καλό ποσο αν δεν θες να πας δώρο. Σε τετοιες εποχές και τα 50 ευρω καλά είναι. Πάντως δωρα θα πάρει πολλά, εκτός και αν σκέφτονται όλοι σαν κι εσένα.

Εμένα μερικές φορες νομίζω οτι λέει ναι και αντε. (ή τα αυτιά μου το ακουν έτσι)

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Εμείς κοιμόμαστε το μεσημέρι μαζί. Στην αρχή και εγω την έπαιρνα στο κρεββάτι το βράδυ γιτί ήταν πιο εύκολο με το θηλασμό αλλά σιγάσιγά το έκοψα.

Ρ κορίτσια έχει δυο βδομάδες που μου τελείωσε το γάλα (όχι οτι θηλαζα αποκλειστηκα - τώρα τελευταία μόνο το βράδυ) και δεν μου έχει έρθει περίοδος. Είμαι να σκάσω. Πήγα και στον γιατρό πριν εναμιση μήνα για εξέταση και τεστ ΠΑΠ και δεν είμαι έγκυος.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Ριτάκι εγω πιστεύω οτι 200 ευρω είναι ένα αρκετά καλό ποσο αν δεν θες να πας δώρο. Σε τετοιες εποχές και τα 50 ευρω καλά είναι. Πάντως δωρα θα πάρει πολλά, εκτός και αν σκέφτονται όλοι σαν κι εσένα.

Εμένα μερικές φορες νομίζω οτι λέει ναι και αντε. (ή τα αυτιά μου το ακουν έτσι)

τρεις φορες εχει πει ΜΑ κ μια δυο φορες ειπε ΜΑΜ ............. εχω τρελαθει .............. δεν με νοιαζει αν ηταν τυχαιο η οχι αλλα ενιωσα οτι μου χαρισαν ολον τον κοσμο οταν το ακουσα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Εμείς κοιμόμαστε το μεσημέρι μαζί. Στην αρχή και εγω την έπαιρνα στο κρεββάτι το βράδυ γιτί ήταν πιο εύκολο με το θηλασμό αλλά σιγάσιγά το έκοψα.

Ρ κορίτσια έχει δυο βδομάδες που μου τελείωσε το γάλα (όχι οτι θηλαζα αποκλειστηκα - τώρα τελευταία μόνο το βράδυ) και δεν μου έχει έρθει περίοδος. Είμαι να σκάσω. Πήγα και στον γιατρό πριν εναμιση μήνα για εξέταση και τεστ ΠΑΠ και δεν είμαι έγκυος.

δεν κανεις μια βολτα απτον γιατρουλη σου παλι ? δεν ξερω αλλα δεν ειναι να το αφηνεις κ πολυ .

εγω εχω αδιαθετησει 2 φορες ως τωρα ............ κ την αλλη βδομαδα εχω γυναικολογο για τεστ ΠΑΠ κ επειδη εχει αλλαξει ο κυκλος μου θελω να δω αν ολα ειναι οκ .

η αδελφη του αγγελου εχει προβληματα με τα γυναικολογικα της αφου γεννησε . ας μην τα αφηνουμε αυτα καλυτερα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Πάντως η εξέταση και ο υπέρηχος ήταν καλά. Και μου είπε οτι έχω πολλά ωοθηλάκια, δηλαδη αν μεινω έγκυος μπορεί να γινω και κουνέλα. Θα κλείσω όμως κανένα ραντεβού πάλι.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

αχ κορίτσια μπήκα να καληνυχτίσω. κουτουλάω σήμερα από το πρωί...

ειπα να μοιραστω και κατι που εμαθα σημερα και με προβληματισε ιδιαιτερα αλλα υποτιθεται δεν πρεπει να το πω σε κανεναν.Επειδη ομως θα σκάσω λεω να εκμεταλευτω την ψιλοανωνυμία του ιντερνετ...

Εμαθα λοιπον οτι η κοπελα του ενος κουμπαρου μας και κολλητου του αντρα μου ειναι εγκυος... Το θεμα ειναι οτι ενω ο κουμπαρος μας ειναι 37 και εχει και σταθερη δουλεια ο ανθρωπος, η κοπέλα είναι μόνο 22 και είναι φοιτήτρια... Και ενω αυτος το εχει δει αρκετα ψυχραιμα η κοπελα εχει φρικαρει και εχει πελαγωσει (οπως νομιζω ειναι φυσικο...) .Πραγματικα δεν ξερω αν χαιρομαι ή αν στεναχωριεμαι. Θα μιλουσαν σημερα το βραδυ και με τους γονεις της κοπελας (λαθος κατα τη γνωμη αφου ακομα δεν εχουν αποφασισει τι θελουν να κανουν) αλλα περισσοτερα νεα θα μαθω αυριο...

Αυτα τα νεα μας, παω να λιποθυμησω στο κρεβατι και ευχομαι να με αφησει η μικρη να κανω ενα 5ωρακι σερι!

ολα να πνε καλα στο ζευγαρι ευχομαι ....

καταλαβαινω πως νιωθει γιατι κ εγω ενιωθα ετσι παρολο που με τον αγγελο εχουμε σχεδον ιδια ηλικια κ παρολο που ειμαστε μαζι σχεδον 6 χρονια ...............

κ να σου πω κ κατι ? κ μενα ο αγγελος το ανακοινωσε στους δικους του (στα γενεθλια του πατερα του ) παρολο που δεν ειχαμε αποφασισει κατι ..........

στην αρχη ειχα φρικαρει που εκανε κατι τετοιο αλλα τωρα που το σκεφτομαι χαιρομαι που το εκανε γιατι μου εδωσαν να καταλαβω οτι δεν ειμαι μονη μου κ οτι θα με στηριξουν κ μου εξηγησαν ποση μεγαλη ευλογια ειναι να γινεις γονιος.

τωρα που το ζω σκεφτομαι καθε μερα ποσο ΒΛΑΚΑΣ ημουν που σκεφτομουν ασχημα πραγματα γιαυτο το πλασμα που μου χαρισε ο θεος

ποσο αχαριστα φερθηκα σχεδον τις πρωτες 3 βδομαδες

με αφορμη ολο αυτο ας ξαναπω

οτι νιωθω πως η ζωη μου ξεκινησε απτην ωρα που ηρε στον κοσμο το ξανθομπαμπουρακι μας

παιρνω τωρα τις ορμνες κ παω στην κουζινα , να κλαψω κ να τελειωσω το μαγειρεμα

88M1p3.pngycQap3.png

irini pap min anxonese kale aou akoma edines gala giauto den sou irthe edo ego pou to ixa kopsi k irthe meta apo 2 mines+

ritaki ego pistevo oti 200 gia ola ine iper arketa skepsou posa tha itheles esena na sou ixe feri k analoga dose pantos kalitera lefta .

apo to krioma pos pate? emis ta idia k nomizo etsi tha ine olo to ximona:confused:

krisaki xathikes kale na min ksanagini:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ax vre ritaki ax vre ritaki tha se maloso pali kles:rolleyes:

ego pistevo oti iparxi diafora stin ilikia metaksi toys par ola ayta pola zevgaria ine eftixismena paroli ti diafora,ola ine tixera ,mi ksexnas rita oti auti ine 22 eno esi isoun pio megali k ixes k endiasmous,auti ine se xiroteri thesi alla simasia exi i antimetopisi apo tis ikogenies k toy zevgariou me ti orimotita tha to doyn olo ayto;)

fairy pou ise oeo???????????

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ritaki ego pistevo oti 200 gia ola ine iper arketa skepsou posa tha itheles esena na sou ixe feri k analoga dose pantos kalitera lefta .

apo to krioma pos pate? emis ta idia k nomizo etsi tha ine olo to ximona:confused:

o μικρος ειναι λιιιιιιιιιιιιγο καλυτερα αλλα συνεχιζω κ του βαζω ορο καθε 3 ωρες . τα βραδια κανει σαν γουρουνακι καμια φορα κ ρουθουνιζει

εγω ημουν καλυτερα νομιζω μου ειχε περασει αλλα το πρωι που σηκωθηκα ειχα μυξουλες κ ολο φυσαω την μυτη μου

για να δουμε

στην λογοθεραπεια τι εγινε ?

τον πηγες τον γιωργο εχτες ?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ton piga tha pame k simera kathe deytera k tetarti

tis ipa oti den mporo na vazo apo tin tsepi moy lefta osa tha dini to ika mono as kani ligoteres fores gia pio polous mines giati ine 90 euro to mina na vazo apo tin tsepi mou ,den mporo k an kani epitides pio poli kero ti tha kano tha stiso ko..o na ta vro?:tongue::evil:k ipe ok min anisixo ktl tora otan paro xarti apo ika k plirotho tha tin pliroso,perni 35 euro to misaoro den ine pola vre pedi mou:confused:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

thena δικιο εχεις χαθηκα και θα επανορθωσω....:P:p:p

Να σας ρωτησω για την περιοδο,εμενα μου ηρθε πρωτη φορα 10/9 αλλα αυτον τον μηνα δεν εχει ερθει ακομα,ετσι γινεται στην αρχη;Θα ρωτουσα την γυναικολογο που πηγα σημερα να παρω αποτελεσματα τεστ παπ αλλα πεθανε ο πατερας της και ελειπε απο το γραφειο.:confused::confused:

Εγω πιστευω οτι τα προβληματα τις διαφορας ηλικιας φαινονται στις μεγαλες ηλικιες.Τι εννοω;Οτι τωρα η κοπελα ειναι 22 και το παιδι 37 οταν ομως αυτος θα ειναι 57 και αυτη 42;Το λεω γιατι ξερω ζευγαρι με 15 χρονια διαφορα και υπαρχουν γκρινιες και ζηλιες...Ολα βεβαια ειναι σχετικα,αναλογως και το ζευγαρι..

Κοιμηθηκε το μπουμουκακι μου παω να βγαλω το λιγοστο γαλα μου και επανερχομαι!!:o:o

αχ κορίτσια μπήκα να καληνυχτίσω. κουτουλάω σήμερα από το πρωί...

ειπα να μοιραστω και κατι που εμαθα σημερα και με προβληματισε ιδιαιτερα αλλα υποτιθεται δεν πρεπει να το πω σε κανεναν.Επειδη ομως θα σκάσω λεω να εκμεταλευτω την ψιλοανωνυμία του ιντερνετ...

Εμαθα λοιπον οτι η κοπελα του ενος κουμπαρου μας και κολλητου του αντρα μου ειναι εγκυος... Το θεμα ειναι οτι ενω ο κουμπαρος μας ειναι 37 και εχει και σταθερη δουλεια ο ανθρωπος, η κοπέλα είναι μόνο 22 και είναι φοιτήτρια... Και ενω αυτος το εχει δει αρκετα ψυχραιμα η κοπελα εχει φρικαρει και εχει πελαγωσει (οπως νομιζω ειναι φυσικο...) .Πραγματικα δεν ξερω αν χαιρομαι ή αν στεναχωριεμαι. Θα μιλουσαν σημερα το βραδυ και με τους γονεις της κοπελας (λαθος κατα τη γνωμη αφου ακομα δεν εχουν αποφασισει τι θελουν να κανουν) αλλα περισσοτερα νεα θα μαθω αυριο...

Αυτα τα νεα μας, παω να λιποθυμησω στο κρεβατι και ευχομαι να με αφησει η μικρη να κανω ενα 5ωρακι σερι!

εγω κ ο αντρας μου εχουμε την ιδια διαφορα ηλικιας 15 χρονια!δεν το σκεφτομαι καθολου,μου ειναι πολυ φυσικο,βεβαια δε ξερω κ τι σχεση εχουν τα απιδια κ οντως η κοπελιτσα ειναι μικρη,πντως το ειχα πει αμεσως στους γονεις μου,αν κ ειχα αποφασισει οτι θα το κρατησω παρολες τις αμφιβολιες μου,ειμαι κατα του να μην κρατας ενα μωρο,καλυτερα να προσεχει καποιος για να μη βρεθει σε τετοια θεση.

rXrPp3.png

Καλημερα!!!

Χαρηκα οτι χθες κοιμηθηκε 11,15 (νωρις για εμας, συνηθως παει 12 και) αλλα ξυπνησε 5,45:confused::confused:........και δεν λεει να ξανακοιμηθει με τιποτα...

irene.pap περαστικα, μακαρι να τη γλυτωσει η μικρη!

naya δυσκολη κατασταση, μονο αυτοι ξερουν τι ειναι καλυτερο......

Ριτα πως ειναι το δοντι;;;

Θενα τα παιδια καλυτερα;;

Βρε κοριτσια τι τους φορατε εξω με αυτο τον καιρο; Μπουφανακι ή φορμα εξοδου;

εγω νομιζω οτι δε κανει πολυ κρυο ακομα για μπουφανκι η φορμα εξοδου! εγω της φοραω ζακετουλα χοντρη,αποφευγω ομως να βγαινουμε βραδυ που κανει πιο πολυ κρυο.

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...