Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

θελω να ρωτησω κ κατι αλλο τις δευτερομανουλες κυριως..............

μην με κοροιδεψετε.............

αλλα υπαρχει περιπτωση .........

σε αυτην την ηλικια να μπορουν να πουν συλαβες οπως το ΜΑ???????????

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!

ξαφνικα θυμηθηκα οτι καποια απ ολες ειχε ρωτησει για το αν κοιμηζουμε τα μωρα στο κρεββατι(δε θυμαμαι ποια!sorry!)εγω τη περνω παντα μαζι μου στο κρεββατι κατα τις 5-5μιση που ξυπναει πρωτη φορα κ ξανακοιμαται,το εκανα απ οταν θηλαζαμε κ μου εμεινε,μ αρεσει κιολας!βεβαια απο τη μερα που τη βρηκα στο πατωμα ψιλοφοβαμαι!δοκιμασαμε με τον αντρα μου να δουμε πως μπορει να κατεβηκε απ το κραββατι,της φτανει μεχρι της μασχαλες!(πολυ χαμηλο οντως,νομιζα οτι ηταν πιο ψηλο)κ οταν τη βαλαμ εκει στεκοταν,οποτε μαλλον ετσι κατεβηκε κ εκατσε στ ποπο της μετα!αφου δεν εκλαψε κιολας!

προχτες της εδωσα αχλαδι!ετρωγα εγω κ της εδωσα να γλυψει κ ξετρελαθηκε!κ τις ετριψα λιγο στο τριφτη κ εκανε σαν τρελη!μου τραβαγε το κουταλι στο στομα της:shock::shock::shock::shock::shock: τωρα αν εκανα καλα η οχι δε ξερω,δεν επαθε τιποτα!

rXrPp3.png

θελω να ρωτησω κ κατι αλλο τις δευτερομανουλες κυριως..............

μην με κοροιδεψετε.............

αλλα υπαρχει περιπτωση .........

σε αυτην την ηλικια να μπορουν να πουν συλαβες οπως το ΜΑ???????????

εμενα πολλες φορες κανει σαν να λεει ναι κ λαλα,επειδη το γαλα της το λεω λαλα!νομιζω οτι αρχιζουν σιγα σιγα να μιμουνται!

στο γαμοβαφτηση που εχεις δεν διευκρινιζουν(ελπιζω να γραφεται ετσι:oops:)?εχουν ενα προσκλητηριο κ για τα δυο?

rXrPp3.png

Καλημέρα σας κι από μας, η μικρή μου αυτές τις μέρες έχει αρκετή γκρινίτσα και δεν ξέρω τι της φταίει. Εδώ και μερικά βράδια κάνει και το άλλο το παράξενο ξυπνάει ή δεν ξυπνάει και κλαίει και ουρλιάζει, πολύ όμως... Και δεν το κανε πριν.. δεν μπορώ να φανταστώ τι είναι, ίσως τα εντεράκια της? Ούλα? δεν ξέρω.. κοιμόμαστε μαζί και οι 3 στο 2πλό (το ξέρω ότι ίσως δεν είναι ότι καλύτερο για μετά, το τι έχω ακούσει όποτε το αναφέρω... για αυτό θα πάψω μάλλον να το λέω. Αλλά με τον θηλασμό δεν την πάλευα αλλιώς γιατί ξυπνάει στάνταρ 2 φορές μες την νύχτα και η μεταφορά από κρεβάτι στο λίκνο δίπλα δεν έπαιζε, τουλάχιστον έτσι κοιμάμαι-βλέποντας και κάνοντας όταν έρθει η ώρα της μετάβασης στο δικό της δωμάτιο - τέλος πολύ μεγάλης παρένθεσης :) και πεταγόμαστε τα τελευταία βράδια λες και την σφάζουν, και όχι δεν την πλακώνω μην φοβάστε :P

pasxalitsa v Πήρα και γω υπνόσακο από ikea και τον έχω ακόμα στην συσκευασία άμα θες τον κοιτάζω γι' αυτό που ρωτάς αν και δεν ξέρω τι είναι.

Όσο για τον βήχα δεν ξέρω γιατί και μας βήχει συχνά πυκνά αλλά νομίζω πως είναι από τις φωνές και στριγγλιές που κάνει όλη μέρα παίζοντας, κόκκινος θα χει γίνει. Εμάς κάνει και το άλλο που την ακούω και πονάω αλλά εκείνη τίποτα, μουγκρίζει-γρυλίζει, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω, πάντως το κάνει με τον λαιμό της και γι' αυτό κοκκινίζει. Το κάνει ειδικά όταν νυστάζει και αυτονανουρίζεται χαχαχα ή σου δίνει σήμα πως είναι ώρα να την νανουρίσεις.

GNkbp3.png

εμενα πολλες φορες κανει σαν να λεει ναι κ λαλα,επειδη το γαλα της το λεω λαλα!νομιζω οτι αρχιζουν σιγα σιγα να μιμουνται!

στο γαμοβαφτηση που εχεις δεν διευκρινιζουν(ελπιζω να γραφεται ετσι:oops:)?εχουν ενα προσκλητηριο κ για τα δυο?

nαι φιλεναδα , εχουν ενα προσκλητηριιο ........ πρωτα θα γινει ο γαμος κ μετα κατευθειαν η βαφτιση αποσο ξερω κ μετα τραπεζι σε κτημα .............. κ κατω κατω λεει

"λιστα γαμου στην ταδε τραπεζα για οσους θελουν

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!!:P:p:p

Πως ειναι οι αρρωστουλες σημερα;

irene.pap περαστικουλια σου!!!

ritaki δεν ξερω τα οικονομικα σας αλλα κανα 100? αφου ειναι και βαπτιση μαζι και εισασταν και κολλητες, τωρα αν σε παιρνει παρε και κανα δωρακι στην μικρη...(εγω ειμαι και ολιγον κουβαρντου:oops::oops:)

Λοιπον χθες ανοιξα την κουτα με μια στρατα που μου ειχαν φερει δωρο(η γιατρος εχει πει οτι απαγορευονται αλλα αυτη ειναι με υφασμα απο κατω και δεν ακουμπανε τα ποδια του στο πατωμα αρα λεει επιτρεπεται) την συναρμολογησα και τον εκατσα...καλα ε!!! τρελαθηκε με τα κουμπακια-φωτακια-μουσικη που εχει μπροστα και ειδικα οταν τον εκανα βολτα στο σπιτι!!! Καμαρωτος πηγαινε!! Βεβαια δεν ξερω αν εκανα καλα και τον εκατσα απο τωρα:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Καλημέρα σας κι από μας, η μικρή μου αυτές τις μέρες έχει αρκετή γκρινίτσα και δεν ξέρω τι της φταίει. Εδώ και μερικά βράδια κάνει και το άλλο το παράξενο ξυπνάει ή δεν ξυπνάει και κλαίει και ουρλιάζει, πολύ όμως... Και δεν το κανε πριν.. δεν μπορώ να φανταστώ τι είναι, ίσως τα εντεράκια της? Ούλα? δεν ξέρω.. κοιμόμαστε μαζί και οι 3 στο 2πλό (το ξέρω ότι ίσως δεν είναι ότι καλύτερο για μετά, το τι έχω ακούσει όποτε το αναφέρω... για αυτό θα πάψω μάλλον να το λέω. Αλλά με τον θηλασμό δεν την πάλευα αλλιώς γιατί ξυπνάει στάνταρ 2 φορές μες την νύχτα και η μεταφορά από κρεβάτι στο λίκνο δίπλα δεν έπαιζε, τουλάχιστον έτσι κοιμάμαι-βλέποντας και κάνοντας όταν έρθει η ώρα της μετάβασης στο δικό της δωμάτιο - τέλος πολύ μεγάλης παρένθεσης :) και πεταγόμαστε τα τελευταία βράδια λες και την σφάζουν, και όχι δεν την πλακώνω μην φοβάστε :P

pasxalitsa v Πήρα και γω υπνόσακο από ikea και τον έχω ακόμα στην συσκευασία άμα θες τον κοιτάζω γι' αυτό που ρωτάς αν και δεν ξέρω τι είναι.

Όσο για τον βήχα δεν ξέρω γιατί και μας βήχει συχνά πυκνά αλλά νομίζω πως είναι από τις φωνές και στριγγλιές που κάνει όλη μέρα παίζοντας, κόκκινος θα χει γίνει. Εμάς κάνει και το άλλο που την ακούω και πονάω αλλά εκείνη τίποτα, μουγκρίζει-γρυλίζει, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω, πάντως το κάνει με τον λαιμό της και γι' αυτό κοκκινίζει. Το κάνει ειδικά όταν νυστάζει και αυτονανουρίζεται χαχαχα ή σου δίνει σήμα πως είναι ώρα να την νανουρίσεις.

μαλλον ουλα θα ειναι!κ μενα το κανει που κ που!

ο γιατρος μου ειπε οτι βηχουν κ για να διωξουν τα πολλα σαλια.

εμενα τωρα τελευταια ολο φωνες βγαζει κ μου φαινεται εχει βραχνιασει κ οταν το κανει αυτο περνρι ανασα κ νομιζεις οτι πνιγεται αλλα τελικα απλα παιζει κ μιλαι!

rXrPp3.png

τα οικονομικα μας ksisaki αυτην την περιοδο δεν ειναι τα καλυτερα μιας κ ο αγγελος δεν δουλευει εξαιτιας του ατυχηματος κ το ΙΚΑ του δινει πολυ λιγοτερα αποσα πληρωνοταν στην πραγματικοτητα.τα ιδια κ γω με τον οαεδ. τελος παντων αυτο ειναι κατι που η φιλη μου το ξερει κ δεν θα παρεξηγησει πιστευω . σκεφτομουν γυρω στο 200 κ για τα δυο (χωρις δωρο για την μικρη τους μιας κ φανταζομαι θα της πανε πολλα ) αλλα δεν ξερω αν σκεφτομαι σωστα γμτ . μηπως να εβαζα λιγοτερα κ επαιρνα κατι για την μπεμπα?ετσι να μην παμε με αδεια χερια που λενε? κ αν ναι τι ?ρουχο?ολοι ρουχο θα πανε μαλλον .... (κ με αυτην την κοπελα δουλευαμε μαζι σε παιδικα ρουχα κιολας) δεν ξερω γμτ............... ισως την ρωτησω ...........

αυτες τις μερες θα παμε κ για ψωνια για εμας να δουμε τι θα χαλασουμε κ εκει

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

nαι φιλεναδα , εχουν ενα προσκλητηριιο ........ πρωτα θα γινει ο γαμος κ μετα κατευθειαν η βαφτιση αποσο ξερω κ μετα τραπεζι σε κτημα .............. κ κατω κατω λεει

"λιστα γαμου στην ταδε τραπεζα για οσους θελουν

αααα!τοτε η αποψη μου ειναι λεφτα για το γαμο(αφου λεει λιστα γαμου)κ δωρακι για το νινι!κ λεφτκια νομιζω 100ευρω ειναι καλα!

rXrPp3.png

ksisaki να σε ρωτησω κατι αλλο? γιατι δεν ανοιγεις εναν δικο σου λογαριασμο στο φεις?

του αντρα σου , ξερεις κανονικα τους κωδικους κ μπαινεις? η περιμενεις να ερθει για να μπεις?

συγγνωμη κιολας που ρωταω :oops:

88M1p3.pngycQap3.png

ωραια .................... λεφτα για τον γαμο λοιπον ........... κ για να κουσω ιδεες για δωρακι ..................

η μπεμπα γεννηθηκε φλεβαρη ( την μερα που εκανα τον πολιτικο γαμο :tongue: ασχετο ! αλλα περιεργη συμπτωση .............. την ειχα παρει να της πω οτι παντρευτηκα κ ακουσα το μωρο απο μεσα !!!! χεχεχεχ)

88M1p3.pngycQap3.png

ritaki πιστευω αν βαλεις 200 που λες να μην παρεις δωρο, εξαλλου τα χρηματα ειναι πιο χρησιμα. θα πηξει η κοπελα σε ρουχαλακια σεντονακια πετσετακια οπως και καθε βαπτιση αλλοστε.εσυ ξερεις την υποχρεωση σου παντως τα 200 ειναι πολυ καλα.

ααααααααααααα μπερδευτηκα η γυναικα!

περιμενω κ γνωμες απτις μανουλες που εχουν βαφτισει να δω μηπως το ξεκαθαρισω ............

γυρω στα 200 υπολογιζω .............. τωρα αν θα ειναι μονο λεφτα η θα τα σπασω σε λεφτα+δωρο δεν ξερω ...............

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...