Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

gia sas manoyles k melontikes(gia tin Ignantia leo)

emis ta idia ligo kalitera ta megala alla toylaxiston ine stathera den xiroterevi i katastasi k toy Iasona.

o igrantiras voithai ston vixa kirios poy ine apotelsma tis miksas poy sisorevete sto lemo idika otan ksaplonoun igropii k fevgi apo eki k stamatan na vixoyn ,genika otan ine se teties katastasis idika me vixa poy den afini na kimoynte molis to vazo iremoyn k teleftea arxisa na ta trivo me vix k ine kalitera vlepo ta voithise

emis apo dontia den vgalame k na po tin alithia mou aresi etsi fafoytis:mrgreen: den thelo na vgali mou aresi na gelai k na fenonte ta oula ine glikas:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλησπερα!! Τι κανετε;

Περαστικα σε ολες τις μανουλες και τα νινακια τους!!

Gogligo καλως ηλθες!!

Εμεις 2-3 ημερες τωρα δεν τρωμε πολυ καλα κατα την διαρκεια της ημερας μονο το βραδυ τρωει καλυτερα, μαλλον απο τα δοντια, εχει τρελαθει να μασαει τα ΠΑΝΤΑ και ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ σαλια βρε παιδι μου..................

Εμεις την Παρασκευη παμε γιατρο και εχω αγωνια!!!!!!!!!!Ανυπομονω να ξεκινησουμε κρεμες και φαγητο...

Εστρωσα χαλια χθες και πρεπει να φτιαξω και χειμωνιατικα σιγα σιγα...Τωρα ψαχνω χαλι για το δωματιο του μικρουλι μου αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω βρει κατι να μου αρεσει.Εχει τρομερο αερα εδω,νοτιας για την ακριβεια και μας εχει κουζουλανει!!!!!

Διαφημίσεις

αχ κορίτσια μπήκα να καληνυχτίσω. κουτουλάω σήμερα από το πρωί...

ειπα να μοιραστω και κατι που εμαθα σημερα και με προβληματισε ιδιαιτερα αλλα υποτιθεται δεν πρεπει να το πω σε κανεναν.Επειδη ομως θα σκάσω λεω να εκμεταλευτω την ψιλοανωνυμία του ιντερνετ...

Εμαθα λοιπον οτι η κοπελα του ενος κουμπαρου μας και κολλητου του αντρα μου ειναι εγκυος... Το θεμα ειναι οτι ενω ο κουμπαρος μας ειναι 37 και εχει και σταθερη δουλεια ο ανθρωπος, η κοπέλα είναι μόνο 22 και είναι φοιτήτρια... Και ενω αυτος το εχει δει αρκετα ψυχραιμα η κοπελα εχει φρικαρει και εχει πελαγωσει (οπως νομιζω ειναι φυσικο...) .Πραγματικα δεν ξερω αν χαιρομαι ή αν στεναχωριεμαι. Θα μιλουσαν σημερα το βραδυ και με τους γονεις της κοπελας (λαθος κατα τη γνωμη αφου ακομα δεν εχουν αποφασισει τι θελουν να κανουν) αλλα περισσοτερα νεα θα μαθω αυριο...

Αυτα τα νεα μας, παω να λιποθυμησω στο κρεβατι και ευχομαι να με αφησει η μικρη να κανω ενα 5ωρακι σερι!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Καλησπέρα μανούλες. Περαστικά σε όλες. Τελικά βιάστηκα να μιλήσω για τη γρίπη, δυστυχώς χτύπησε και εμένα. Ανέβασα δέκατα και εύχομαι μόνο να μην κολλήσει η μικρούλα μου

ειρηνη καλη η ιδεα σου με τον υπνοσακο...ξερεις ποσα tog ειναι αυτοι του ικεα?

κι εμενα στριφογυρναει και εχω την εντυπωση πως δεν θα κατσει αμα του παρω αλλα για να μην κλαιω τα λεφτα μου μπορω να του παρω εναν απο εκει να τον τεσταρω...

Δεν ξέρω τι είναι τα tog και πέταξα τη συσκευασία, άρα δεν μπορώ να απαντήσω

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Naya πολύ πρωτότυπη φωτογράφηση. Φαντάζομαι οτι τράβηξε φωτο και στη διάρκεια της βάφτισης. Να κάνω μια αδιάκριτη ερώτηση και αν θες απαντάς η εδώ ή σε πμ. Πόσο κόστισε η φωτογράφιση;

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Καλημερα!!!

Χαρηκα οτι χθες κοιμηθηκε 11,15 (νωρις για εμας, συνηθως παει 12 και) αλλα ξυπνησε 5,45:confused::confused:........και δεν λεει να ξανακοιμηθει με τιποτα...

irene.pap περαστικα, μακαρι να τη γλυτωσει η μικρη!

naya δυσκολη κατασταση, μονο αυτοι ξερουν τι ειναι καλυτερο......

Ριτα πως ειναι το δοντι;;;

Θενα τα παιδια καλυτερα;;

Βρε κοριτσια τι τους φορατε εξω με αυτο τον καιρο; Μπουφανακι ή φορμα εξοδου;

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

kalimeraaaaa

ego spiti me danai k iasona den elege na sikothi gia ton pediko i mikri k tin lipithika k tin afisa ine k apo to mpoukoma anorekti k leo astin den pirazi,kani k parea sto moro tin xazevi otan pezi k den griniazi.

tora akoui xristougeniatika:shock: sto dvd ta zouzounia emis ta akoume olo to xrono ta xristougeniatika:tongue:

eleni ekso otan ton exo ego toy vazo mpoufan an ine na gdithi opos sto giatro giati i forma ine ligo mpelalidiki sto vale vgale:rolleyes:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλημερα!!!

Βρε κοριτσια τι τους φορατε εξω με αυτο τον καιρο; Μπουφανακι ή φορμα εξοδου;

Εγω την έχω πάρει ένα μπουφανάκι οχι και πολύ χοντρο. Θα την πάρω αργότερα φόρμα εξόδου με τα κρύα γιατι αν την φασκιώνω απο τώρα αργότερα τι θα την κάνω;

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

καλημερα κ απο μενα φιλες μου !!!!!!!!!!!!

ακουω γκουχου γκουχου κ στεναχωρεμαι ........ τι μας περιμενει αργοτερα?

υπομονη κοριτσακια μου κ προσοχη με αυτον τον κ@λοκαιρο κ ειδικα για τα μπεμπακια μας.

καμια φορα σκεφτομαι το φλεβαρη που θα παω για δουλεια (που θεωρητικα θα εχει κρυο)τι θα κανω με τις μετακινησεις του μικρου που θα πηγαινοερχεται στην γιαγια για να τον κραταει .

τι αλλο ηθελα να σας πω ?

εγω εξω του φοραω μια μπουφανοζακετα που νομιζω δεν ειναι ουτε πολυ χοντρη ουτε κ ελφρια ομως.

θελω την γνωμη σας ..............

στις 24 εχουμε να παμε σε γαμοβαφτιση ..............

λοιπον η κοπελα ειναι πολυ φιλη μου ...........

δουλευαμε μαζι 3 χρονια κ ειμασταν οοοοοοοολη μερα μαζι .

βεβαια απτηνμερα πυ εμεινε εγκυος ψιλοχαθηκαμε γιατι μενει κ μακρυα

λοιπον ....... εχουν ανοιξει λιστα γαμου σε τραπεζα...........

θα τους βαλουμε λεφτα

ποσα λετε εσεις ?????

κ αν βαλω λεφτα , θα πρεπει να κανω κ δωρο κ για την μικρη της που βαφτιζουν παρλληλα?

δηλαδη ενα ποσο κ για τα δυο δεν παει ?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...