Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Το πατρικο μου ειναι στον κορυδαλλο!!

Η πρωτη μου δουλεια ως σερβιτορα ηταν στο ντελουκα στο πασαλιμανι κ μετα μπουκαλι!!Δεν ξερω αν υπαρχουν ακομα!!

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

Το πατρικο μου ειναι στον κορυδαλλο!!

Η πρωτη μου δουλεια ως σερβιτορα ηταν στο ντελουκα στο πασαλιμανι κ μετα μπουκαλι!!Δεν ξερω αν υπαρχουν ακομα!!

νομιζω δεν υπαρχουν με αυτα τα ονοματα πια.παντως σαν μαγαζια τα ξερω γιατι εκει πιναμε τους πρωτους καφεδες μας ........:rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Κουκλα παω για υπνο γιατι το νινακι μου δεν εχει στανταρ ωρες υπνου μπορει να ξυπνησει σε κανενα δυορο!! Καλο σου βραδυ τα λεμε αυριο!! περαστικα με το δοντι σου!!

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

Καλημερούδιααα!!!

Μπηκα σε λιγο τρελους ρυθμους χθες (και μαλλον ολη τη βδομαδα) και δε σας προλαβαινω :tongue:

Mary φρίκη όντως πέρασες! Κι εγώ βρήκα 1-2 φορές αιματάκι (σε καμια περιπτωση τις ποσοτητες που περιγραφεις) και ειχα τρελη ανησυχια. Πρεπει οντως να το προσεχουμε, μιας φιλης γρατζουνισε τη μυτουλα στο πλαι οταν ηταν ακομα 10 ημερων και μολυνθηκε και ειχαν τρεχαματα.

Andith ακουμπησες τωρα ευαισθητη χορδη, πραγματικα τρεμω οτι θα τη βρω κατω καμια μερα, οσο και αν την περιοριζω με μαξιλαρια κτλ ολο βρισκει τροπο να πηγαινει ακρη ακρη στο κρεβατι. Τι καλα που δεν χτυπησε!

Ρίτα ευτυχως μπηκε σε μια σειρα το δόντι, συμφωνω οτι ειναι απο τους χειροτερους πόνους! Να φανταστεις οτι ο αντρας μου ειχε φτασει σε σημειο να εχει ημικρανιες και σπασμους απο πονο δοντιου...

Loipon emeis vgalame donti!!!!!!

avrio pao gia parakentisi tis galaktokulis...

naya elpizo na min xekinises kai esy etsi me to stithos.

Μεγεια το δοντάκι Νατάσα! Εγω παρακέντηση δεν εκανα (ήταν πολύ αργα). Σου εδωσε πρώτα αντιβίωση? Πυρετό έκανες καθόλου?

naya ζηλευωωωωωωωωωωωωωω

θελω κι εγω τετοια φωτογραφηση!!! δεν ερχεται αθηνα αυτος?

μπορεις να μου στειλεις τα στοιχεια του pls???

Πασχαλίτσα ερχεται όχι μονο Αθήνα αλλά σε όλο τον κόσμο πάει (κυριολεκτικά). Το site ειναι http://www.nikophotography.gr/ (αν και δεν εχει ανεβασμένες καθόλου φωτογραφίες βαφτισης κ μωρων).

Κατα τα άλλα εμεις απο χθες ειμαστε με μια υποψια βήχα που σημερα το πρωι εγινε βηχας κανονικος και ειναι πολυ ξερος σαν κατι να την ενοχλει στο λαιμο και να προσπαθει να το βγαλει... Λεω να περιμενω να δω πως θα ειναι το μεσημερι και μετα να παρω τον γιατρο. Τι λετε οι πιο εμπειρες? Μηπως να την παω σημερα κιολας να το προλαβω νωρις?

Θενα ο υγραντηρας βοηθαει μονο στο μπουκωμα ή και στο βήχα?

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

naya νομιζω ο υγραντηρας βοηθαει κ στον βηχα...

καλυτερα να την πας σημερα μην εξελιχθει σε τιποτα αλλο..

εμενα τωρα που μου αρρωστησε μου ειχε πει να προσεξω να μην εξελιχτει σε βηχα...και μολις βραχνιασε τον πηγα αμεσως

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...