Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

περαστικά σε όλες τις μαγιοπούλες και τα μαγιόπουλα. Εμείς έχουμε αρχίσει λίγο γκρίνια από τα δόντια μάλλον είναι αλλά κατά τα άλλα μια χαρά.

goglico kai georginasantorini καλώς ήρθατε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

heloooooooooooooo κ απο μενα !!!!!!!!!!!!!!

ηρθα !!!!! μου καθαρισε το δοντακι μου δωσε αντιβιωση κ την αλλη βδομαδα θα παω για απονευρωση κ ξανα σφραγγισμα! με τον φρονιμητη πισω μου ειπε να μην με ανησυχει κ θα δουμε τι θα κανουμε :tongue::tongue::tongue::tongue:ουφ ανακουφιστηκα φιλεναδες μου .ηδη νιωθω καλυτερα

88M1p3.pngycQap3.png

περαστικά σε όλες τις μαγιοπούλες και τα μαγιόπουλα. Εμείς έχουμε αρχίσει λίγο γκρίνια από τα δόντια μάλλον είναι αλλά κατά τα άλλα μια χαρά.

goglico kai georginasantorini καλώς ήρθατε!

xainti πως παει με την δουλεια? μπηκες σε ρυθμους? ο συζηγος ειναι καλυτερα?

θυμισε μου εχεις κ ενα αγορακι ακομα , σωστα θυμαμαι ????

88M1p3.pngycQap3.png

μπράβο ri_taki άντε να φύγει επιτέλους αυτός ο πόνος. Με τη δουλειά όλα καλά απλά με το μικρό έχουμε πρόβλημα είναι αντιδραστικός σε όλα και πολύ ζωηρός. Τον γράψαμε κολυμβητήριο αλλά δεν βλέπω φως ακόμα μέσα στην ενέργεια είναι αυτό το μάτι δεν κλείνει με τίποτα. Ο σύζυγος κάπως καλύτερά είναι έχει άρχίσει φυσικοθεραπείες και κολυμβητήριο γιατί δεν περνάει εύκολα

Διαφημίσεις

kala anatrixiasa me osa perigrapsate!!!

xairomai to kouragio sas.

Loipon emeis vgalame donti!!!!!!

opotr i klapsa k i grinia apo auto itan.

Rita perastika...pali

Fairy polu orai ta prosklitiria.

na kalosoriso kai ego ta nea koritsia tis pareas.

Thena ti sas eipe i logotherapeutria??

avrio pao gia parakentisi tis galaktokulis...

naya elpizo na min xekinises kai esy etsi me to stithos.

uDLqp1.png

καλοριζικο το δοντακι σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δοντακι εχουν βγαλει της mpoumpous της anniko κ τωρα κ το δικο σου ζουζουνι ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πως ειναι ? φαινεται πολυ ?????

ευχαριστω για τα περαστικα (παλι!) ολα καλα! ευτυχως που πηγα στν γιατρο , αν κ την αλλη βδομαδα εχω κ συνεχεια

να πω περαστικα κ σε σενα ? τι να ευχηθω ..... τοσο ταλαιπωρια ρε κοριτσια με το στηθος ..... απαπα

88M1p3.pngycQap3.png

Κοριτσακια εχει κανενα απο τα μωρακια κλειστο ρινιδακρυικο πορο?

Georgina οχι ο δικος μας.ειναι κατι σοβαρο?

Στη φωτογραφηση πολυ γελιο, μας ειχε στημενα σκηνικα οπως αυτα στο blog που ειχε δωσει η douar. Ειναι πολυ της μοδας αυτο το στυλ φωτογραφησης απο οτι καταλαβα. Βγηκαμε σαν πεταλουδιτσα και να ψαρευουμε και να κανουμε σερφ :tongue::tongue:

naya ζηλευωωωωωωωωωωωωωω

θελω κι εγω τετοια φωτογραφηση!!! δεν ερχεται αθηνα αυτος?

μπορεις να μου στειλεις τα στοιχεια του pls???

Έβγαλε λίγο γαλατάκι και μια ιδέα από κάτι καφετί... Στην αρχή σκεφτήκαμε ότι έχει ερεθίσει το λαιμό του από τις τσιρίδες του (σφίγγεται και βγάζει μια διαπεραστική τσιρίδα... δεν μπορώ να περιγράψω) και μαζί με το γάλα έβγαλε και λίγο αίμα. Μετά σκεφτήκαμε ότι έβγαλε το αίμα από το στομάχι... Μετά μας έπιασε πανικός, δεν βρίσκαμε τη γιατρό και με τα πολλά τον πήγαμε στο νοσοκομείο. Δεν είπα τίποτα για την περιπέτεια τότε μιας και ήμουν από τις πρώτες που γέννησαν και δεν ήθελα να σας στεναχωρήσω και να σας στρεσσάρω... Όλο μυστικά και "ιστορίες" είμαι... αχ...

Mαιρουλα τι παθατε βρε?

μια με το στομαχι,μια με τις γρατζουνιες θα σας τρελανει ο ασπρουλης...

φανταζομαι την αγωνια σου...

κριμα για αυτο που περασες τις πρωτες μερες...σκεψου πως τελικα πηγαν ολα καλα και τωρα τον κρατας αγκαλια και σου χαριζει χαμογελα και χαδια...απιστευτες στιγμες!!!

νομιζω οτι η αννικο αυριο βαφτιζει τον Σωκρατη της :rolleyes:

κι εγω αυτο νομιζω...θα μπει να μας πει!!!

hellos girls!!

γυρισα στη βαση μου :) ολα καλα...ολα ανθηρα...σιγα σιγα θα διαβασω τα νεα σας..προς το παρον τα προσκλητηρια μας που σας υποσχεθηκα

fairy φανταζομαι χαρα ο αντρας σου!

οσο για τις προσκλησεις 1 εχω να πω...απλα, υπεροχες και πολυ πρωτοτυπες!!!

σιγουρα δεν το εχει κανει αλλος...;)

καλημερααααααα!!!

τα καταφεραμε τελικα κ βρεθηκαμε στο πατωμα!!!πρωι πρωι!

κατα τις 5μιση τη πηρα στο κρεββατι αλλα γκρινιαζε κ κατα τις 6 τη ταισα!κ καναμε νανι μαζι(τον αντρα μου τον ειχε παρει ο υπνος στο καναπε) κατα τις 8 ανοιγω τα ματια μου κ δεν τη βλεπω,αρχικα νομιζα οτι την ειχε παρει ο αντρας μου γιατι δεν ακουγα κατι κ οπως σηκωνομαι τη βλεπω στο πατωμα να παιζει!!!!κ μολις της μιλησα γυρισα κ με κοιταξε κ γελαγε!!

andith βρε κοριτσακι προσεχε την γιατι οι νυφες ειναι λιγες ε??:D:tongue::-D

καλα,μιλαμε θα ειχα πεθανει ... ...

thenaki χαρουμενα μηνογενεθλια για τον Ιασωνακο σας!!!

ειρηνη καλη η ιδεα σου με τον υπνοσακο...ξερεις ποσα tog ειναι αυτοι του ικεα?

κι εμενα στριφογυρναει και εχω την εντυπωση πως δεν θα κατσει αμα του παρω αλλα για να μην κλαιω τα λεφτα μου μπορω να του παρω εναν απο εκει να τον τεσταρω...

βρε ριτακι περαστικαααααα...σε ξεχασα!

νατασσα super το δοντακι...αντε να παιρνουμε σειρα και οι υπολοιποι....

καλοσωριζω κι εγω τις καινουριες!!!

εμεις καλα,εγω ειμαι πολυ κουρασμενη...ο μικρος τρωει και κοιμαται πολυ λιγοτερο και αυτη την εβδομαδα εχει εμβολιο...

εκει θα δουμε βαρος και υψος...για να δουμε...

το κρυωμα το περασαμε πολυ ελαφρια...ευτυχως!!!

φιλια σε ολες!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

georgina ο δικος μου ειχε (τωρα δεν ξερω γιαυτο λεω ¨ειχε) κλειστο ρινιδακρυικο πορο . απο την μερα που γεννηθηκε ετρεχε το ματακι του συνεχειαχωρις λογο . μου ειπε η παιδιατρος κ του εκανα μασαζ με το δαχτυλο κ τωρα δεν εχει ξανατρεξει χωρις λογο. 2μιση μηνες σχεδον το ειχε.τωρα φανταζομαι ειναι οκ αλλα να σου πω την αληθεια δεν εχω ρωτησει κιολας ττην παιδιΑτρο ......

pasxalitsa MMMMMMMMMMMMMMMakia

στην παρεα μας κοριτσια εκτος απτις δυο μαγιομανουλες ηρθε κ η ιγνατια:tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

rita__ki περαστικά σου δεν έχω χειρότερο από τον οδοντίατρο, και πρέπει να κάνω και γω μια επίσκεψη στην δικιά μου

natasa133 με γειά το καινούργιο σας δόντι!

THENA χαρούμενα μηνογενέθλια κι απο μένα

και σε όλες τις μαγιομανούλες καληνύχτα σας

GNkbp3.png

Διαφημίσεις

koritsia euxaristo gia tis euxes gia to dontaki mas!

Rita einai pia pentakatharo oti einai donti. Apo ton 3o olo nomizo oti vgazei alla tora einai pentakatharo. einai kato mprosta. den xero an xairomai i oxi gi'auto. Mou arese pou itan fafoutakos. dontia tha exei mia zoi! apo tin alli, isos tha einai pio eukolo na faei se ligo. Den xero

exo ligo agxos gia avrio, an kai theoritika einai kati aplo

uDLqp1.png

Γειααααααααααα σας μαγιομανουλες!!!! Ολα καλα??? Πριν απο λιγο τελειωσα ενα μαραθωνιο σιδερωματος!!!! Ειμαι ενα μικρο πτωμα.

Ριτακι πως παει το δοντακι????

Πασχαλιτσα δεν ειναι κατι σοβαρο απλα ταλαιπωρια.

Antith χαρα στο κουραγιο σου!!!

Mary ελπιζω να κλεισουν γρηγορα οι γρατσουνιες!!

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

koritsia euxaristo gia tis euxes gia to dontaki mas!

Rita einai pia pentakatharo oti einai donti. Apo ton 3o olo nomizo oti vgazei alla tora einai pentakatharo. einai kato mprosta. den xero an xairomai i oxi gi'auto. Mou arese pou itan fafoutakos. dontia tha exei mia zoi! apo tin alli, isos tha einai pio eukolo na faei se ligo. Den xero

exo ligo agxos gia avrio, an kai theoritika einai kati aplo

oλα θα πανε καλα κοριτσακι μου . εχεις τραβηξει τοσα κ τοσα....σκεψου οτι ειναι το τελευταιο κ θα σταματησει η ταλαιπωρια σου

κ γω για τον δικο μου σκεφτομαι πως να ειναι με δοντακια η καμια φορα σκεφτομαι πως να ειναι η φωνουλα του οταν μιλαει .............αχ πως περναει ο καιρος

88M1p3.pngycQap3.png

Γειααααααααααα σας μαγιομανουλες!!!! Ολα καλα??? Πριν απο λιγο τελειωσα ενα μαραθωνιο σιδερωματος!!!! Ειμαι ενα μικρο πτωμα.

Ριτακι πως παει το δοντακι????

Πασχαλιτσα δεν ειναι κατι σοβαρο απλα ταλαιπωρια.

Antith χαρα στο κουραγιο σου!!!

Mary ελπιζω να κλεισουν γρηγορα οι γρατσουνιες!!

sidero?????????????

γιατι μου το θυμιζεις!!!!!!!!!!!! 3 εχω κ με περιμενουν αυριο!

ευτυχως το καθαρισε κ ειναι ετοιμο για καινουργιο σφραγισμα απο βδοαμδα που θα τελειωσει κ η αντιβιωση . ειμαι πολυ καλυτερα ,ευτυχως που πηγα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...