Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πέρασα μια μέρα... φρίκη!

Χθες ξάπλωσα πολύ αργά και κατά τις 4 και κάτι ακούω κάτι... σαν κλάμμα. Πετιέμαι από το κρεβάτι και βλέπω το μωρό μέσα στα αίματα. Όλο το δεξί μαγουλάκι του σκισμένο, ο ώμος του, το μανίκι, το σεντόνι, η κουβέρτα όλα με αίμα! Έπαθα φρίκη... Τον σήκωσα από το κρεβατάκι και προσπάθησα να τον καθαρίσω με φυσιολογικό ορό και γάζα. Πήρε μια ώρα αυτή η ιστορία. Το μωρό γκρίνιαζε, αλλά ευτυχώς δεν έδειχνε να υποφέρει. Μετά τον τάισα για να νανουριστεί και κατά τις 6 και μισή κοιμήθηκε. Το πρωί ξύπνησα και είχα ρίγος και πόνους στα κόκκαλα. "Ωχ" λέω "δεν είμαστε για τέτοια τώρα". Ζητάω από τον άντρα μου να αναλάβει τη φροντίδα του μωρού, ώστε να ξαπλώσω και πάλι μήπως και συνέλθω. Ξέρετε τι ώρα σηκώθηκα; Πεντέμιση το απόγευμα! Κάθε λίγο και λιγάκι σηκωνόμουν, έβλεπα ότι όλα είναι καλά με το μωρό και ξαναέπεφτα στο κρεβάτι... Όταν τελικά σηκώθηκα για τα καλά με έτρωγαν οι τύψεις και οι ενοχές που άφησα το μωράκι όλη μέρα και δεν το φρόντισα εγώ...

Τώρα θα πω και κάτι άλλο : το Σάββατο που πήγαμε στο νοσοκομείο, το μωρό είχε κόκκινα μαγουλάκια. Φαγώθηκε ο γιατρός με τα μάγουλά του! Μήπως είναι αλλεργικός, μήπως έχει ατοπική δερματίτιδα; Βρε άνθρωπέ μου, το μωρό έσκασε από τη ζέστη εκεί μέσα, πώς να είναι δηλαδή; Δεν είναι νορμάλ να κοκκινήσει; Να του τον πάω αύριο χαρακωμένο να τον δει; Μου τον έφαγε με τη γρουσουζιά του. Ξεπέρασε και την πεθερά μου που όμοιά της δεν υπάρχει! Δεν υπάρχει λέμε!

Τώρα είμαι σκασμένη από ύπνο και πολύ καλύτερα σε σχέση με τα κόκκαλα. Θα πάω να την πέσω, όμως, γιατί αύριο έχουμε καθαριότητες από τις 9 και μετά. Να ρωτήσω : ξέρετε καμιά αλοιφή που να συστήνεται για γρήγορη επούλωση τραυμάτων και να είναι κατάλληλη για μωρά; Θα την πάρω τη γιατρό, βέβαια, αύριο, αλλά λέω μήπως κάποια ξέρει κάτι. Ανησυχώ μην του μείνει κανά σημάδι... Αχ μου έρχεται να σκάσω... Τι ΣΚ ήταν αυτό;

Πολλή προσοχή, λοιπόν, στα νυχάκια τους γιατί είναι σαν νυστέρια! Και φανταστείτε ότι ήταν φρεσκοκομμένα του μικρούλη μου.

Να μην ξεχάσω : είδα τις απίθανες φατσούλες των μωρών και τρελάθηκα! Είναι μια τρελή τρελή στρουμφοπαρέα! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ax vre ti epathes pare aytin k tha me thimithis k mena o giorgos to pathene k molis tin anakalipsa den to ksanaepathe;)

http://www.synchroline.com/prodotti_dettaglio.asp?ID=336&N=D5&Nm=D5&P=SYNCHROELAST%20body%20cream%20%3Cbr%3E100%20ml%20or%20200%20ml

iparxi se mikri k megali siskevasia

rita oyzo ala na to ftinis

fevgo viazome exo logotherapia makia ta leme

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://www.healthzone.gr/gr/brefika-eidi-bebe/riniki-apofraxi/otrisalin-suskeui-rinikis-apofraxis.html

ante parto an enois auto:mrgreen:

ego me ti sira ta vazo prota roufao meta vazo oro k meta pali me auto

simera ton piga sti giatro eutixos autia kathara auto elipe edo k ta mesanixta ton sikono k tou rixno oro,egine 8200 68 pontous(oxi me mezoura dixni panta pio poli)me ena idiko pou tou kratao to kefali k klei o kakomiris den to theli katholou k kefali 43 imaste kala lei mono oro k stagones alla tha to skefto an tha tou valo oso gia fai mporo siga siga na tou doso rizaleuro:rolleyes:

andith ego tha ixa vali fones mexri na ti vro k den tha tin afina na kimithi mexri to mesimeri,poli psixrema to pires l kano lathos:confused:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

http://www.healthzone.gr/gr/brefika-eidi-bebe/riniki-apofraxi/otrisalin-suskeui-rinikis-apofraxis.html

ante parto an enois auto:mrgreen:

ego me ti sira ta vazo prota roufao meta vazo oro k meta pali me auto

simera ton piga sti giatro eutixos autia kathara auto elipe edo k ta mesanixta ton sikono k tou rixno oro,egine 8200 68 pontous(oxi me mezoura dixni panta pio poli)me ena idiko pou tou kratao to kefali k klei o kakomiris den to theli katholou k kefali 43 imaste kala lei mono oro k stagones alla tha to skefto an tha tou valo oso gia fai mporo siga siga na tou doso rizaleuro:rolleyes:

andith ego tha ixa vali fones mexri na ti vro k den tha tin afina na kimithi mexri to mesimeri,poli psixrema to pires l kano lathos:confused:

εμεις ακομα ουτε 7 κιλα δεν ειναι το μαμουνακι μου!!φωνες δε θελω να βαζω,οταν κανει κατι για να μην τρομαζει κ αφου την εψαξα για χτυπηματα κ γελαγε κιολας θεωρησα οτι ηταν οκ!αλλα ειμαι ψυχραιμη γενικοτερα!κ ειναι κ χαμηλο το κρεββατι απλα θα κατεβασω το επιπεδο της κουνιας της γιατι ετσι οπως παει θα σηκωθει σε λιγο!!οταν περπατησει να δω τι θα κανω!!θα χασω οχι μονο τα κιλα της εγκυμοσυνης αλλα κ αλλα 10 απ το κυνηγιτο!

rXrPp3.png

fairy τελεια τα προσλητηρια!!!

mary εμενα γρατζουναει συνεχεια τα αυτια της,για καποιο λογο ολο τα ξυνει!τη πρωτη φορα τρομαξα οταν βρηκα αιμα στο σεντονακι της κ την εψαχνα να δω τι εχει κ ηταν αυτο!

rXrPp3.png

andith δε νομιζω πως πρεπει να ανησυχεις που τη βρηκες κατω,..ειδικα αν ειναι χαμηλο το κεβατι σας.,..κ εμενα βγαινει απο το ριλαξ κ πεφτει κατω κ γελαει...ε μαθαινουν κ ανακαλυπτουν τις δυναμεις τους χαχαχα

πηρα το θαρρος κ πηρα τον οδοντριατρο κ βγηκε τηλεφωνητης! αφησα μηνυμα οτι δεν αντεχω αλλ με τα τσιπουρα (το ουζο το τελειωσα ΤΗΕΝΑ μου ) επλιζω να με παρει συντομα γιατι δεν αντεχω ΑΛΛΟ

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

περαστικα σου βρε ριτακι...κ εγω εχω ραντεβου τη πεμπτη....τσεκ απ κ σιγουρα κανα σφραγισματακι χιχιχ

αλλα χρειαζοταν ιδιαιτερο θαρρος καλε??? αχαχαχα

Στην εγκυμοσυνη μου ειχε φυγει ενα σφραγισμα κ παραλληλα μου εβγαινε παραδιπλα φρονιμητης. τωρα με ποναει αυτο το χαλασμενο κ ο φρονιμητης βγαινει στραβα κ σπρωχνει οοοοοοολα σχεδον τα κατω δοντια . αν σου πω οτι νομιζωοτι ποναω περισσοτερο απτην γεννα θα το πιστεψεις ? (κ να θυμισω δεν ειχα κανει επισκληριδιο)

φοβαμαι fairy μου κ ποναωωωωωωωωωωωωωωωωωω

88M1p3.pngycQap3.png

Στην εγκυμοσυνη μου ειχε φυγει ενα σφραγισμα κ παραλληλα μου εβγαινε παραδιπλα φρονιμητης. τωρα με ποναει αυτο το χαλασμενο κ ο φρονιμητης βγαινει στραβα κ σπρωχνει οοοοοοολα σχεδον τα κατω δοντια . αν σου πω οτι νομιζωοτι ποναω περισσοτερο απτην γεννα θα το πιστεψεις ? (κ να θυμισω δεν ειχα κανει επισκληριδιο)

φοβαμαι fairy μου κ ποναωωωωωωωωωωωωωωωωωω

αντε βρε που θα πονεσεις!!! το ξερεις οτι εγω κανω σφραγισμα χωρις ενεση??? θα κανεις μια ενεσουλα κ δε θα καταλαβεις τιποτα!!! μα τιποτα απολυτως κουκλα μου

αντε βρε που θα πονεσεις!!! το ξερεις οτι εγω κανω σφραγισμα χωρις ενεση??? θα κανεις μια ενεσουλα κ δε θα καταλαβεις τιποτα!!! μα τιποτα απολυτως κουκλα μου

μου φερες γουρι ! μολις με πηρε πισω ....... 7 με περιμενει στο ιατρειο ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ λογικα αποψε θα κοιμηθω :roll::roll::roll:

το ξερω οτι ακουγομαι υπερβολικη αλλα νομιζα οτι θα χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο απο τον πονο

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...