Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ φιλεναδα την ειχα την πιπιλα αυτη στον μικρο.δεν ξερω ποια παρτιδα ηταν παντως την φουνταρα αμεσως.μα ειναι δυνατον ????????:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: ας μην σχολιασω καλυτερα...

δεν μου λες ρε κουμπαρα εκτος απο οδοντιατρο κατιγια τον πονοδοντο δραστικο??????????????????????????????????????????????????????????

ιγνατια καλως ηρθες!

ευχομαι να ακουσουμε απο σενα τα ευχαριστα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ γρηγορα:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέραα....

back home κι εμεις, εγω με σιναχι δυστυχως, να δω πως θα γίνει να μην κολλησω τη μικρή...

Naya πως πατε εκλεισε η πληγη ετσι ηταν κ η ξαδερφη μου με τα σωληνάκια μάζευε η ρογα της υγρο θυμάμαι :confused:

η πληγή πολύ καλά, εβγαλα και τις γάζες χθες και ειμαι μονο με τσιροτακι

Καλησπέρα σε όλες τις Μαγιομανούλες :-) Είμαι και γω μια, αν και στο τσακ, 31 Μαΐου γεννήθηκε η κορούλα μου και αναρωτιόμουνα αν έχει χώρο και για μένα στο καφέ σας :-)

καλωσήρθες Gogligo!Κι εμας 31/5 γεννήθηκε η μικρή!

hellos girls!!

γυρισα στη βαση μου :-) ολα καλα...ολα ανθηρα...σιγα σιγα θα διαβασω τα νεα σας..προς το παρον τα προσκλητηρια μας που σας υποσχεθηκα

http://i234.photobucket.com/albums/ee254/e-smini/extdetails.jpg

http://i234.photobucket.com/albums/ee254/e-smini/invitetext1-1.jpg

http://i234.photobucket.com/albums/ee254/e-smini/ins.jpg

Πωπω! τέλεια ιδέα και ακομα καλύτερη εκτέλεση!!!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

hellos girls!!

γυρισα στη βαση μου :) ολα καλα...ολα ανθηρα...σιγα σιγα θα διαβασω τα νεα σας..προς το παρον τα προσκλητηρια μας που σας υποσχεθηκα

http://i234.photobucket.com/albums/ee254/e-smini/extdetails.jpg

http://i234.photobucket.com/albums/ee254/e-smini/invitetext1-1.jpg

http://i234.photobucket.com/albums/ee254/e-smini/ins.jpg

Είναι απλά τέλεια!!!!!Πολύ προτότυπα

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

απο'τι βλεπω ολες την εχετε πεσει...ελπιζω να ειχατε μια ομορφη κυριακη κ τωρα να κοιμαστε ολες κ να μην εχετε γρινια!!! Ονειρα γλυκα μαγιομανουλες!!!!

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

Πέρασα μια μέρα... φρίκη!

Χθες ξάπλωσα πολύ αργά και κατά τις 4 και κάτι ακούω κάτι... σαν κλάμμα. Πετιέμαι από το κρεβάτι και βλέπω το μωρό μέσα στα αίματα. Όλο το δεξί μαγουλάκι του σκισμένο, ο ώμος του, το μανίκι, το σεντόνι, η κουβέρτα όλα με αίμα! Έπαθα φρίκη... Τον σήκωσα από το κρεβατάκι και προσπάθησα να τον καθαρίσω με φυσιολογικό ορό και γάζα. Πήρε μια ώρα αυτή η ιστορία. Το μωρό γκρίνιαζε, αλλά ευτυχώς δεν έδειχνε να υποφέρει. Μετά τον τάισα για να νανουριστεί και κατά τις 6 και μισή κοιμήθηκε. Το πρωί ξύπνησα και είχα ρίγος και πόνους στα κόκκαλα. "Ωχ" λέω "δεν είμαστε για τέτοια τώρα". Ζητάω από τον άντρα μου να αναλάβει τη φροντίδα του μωρού, ώστε να ξαπλώσω και πάλι μήπως και συνέλθω. Ξέρετε τι ώρα σηκώθηκα; Πεντέμιση το απόγευμα! Κάθε λίγο και λιγάκι σηκωνόμουν, έβλεπα ότι όλα είναι καλά με το μωρό και ξαναέπεφτα στο κρεβάτι... Όταν τελικά σηκώθηκα για τα καλά με έτρωγαν οι τύψεις και οι ενοχές που άφησα το μωράκι όλη μέρα και δεν το φρόντισα εγώ...

Τώρα θα πω και κάτι άλλο : το Σάββατο που πήγαμε στο νοσοκομείο, το μωρό είχε κόκκινα μαγουλάκια. Φαγώθηκε ο γιατρός με τα μάγουλά του! Μήπως είναι αλλεργικός, μήπως έχει ατοπική δερματίτιδα; Βρε άνθρωπέ μου, το μωρό έσκασε από τη ζέστη εκεί μέσα, πώς να είναι δηλαδή; Δεν είναι νορμάλ να κοκκινήσει; Να του τον πάω αύριο χαρακωμένο να τον δει; Μου τον έφαγε με τη γρουσουζιά του. Ξεπέρασε και την πεθερά μου που όμοιά της δεν υπάρχει! Δεν υπάρχει λέμε!

Τώρα είμαι σκασμένη από ύπνο και πολύ καλύτερα σε σχέση με τα κόκκαλα. Θα πάω να την πέσω, όμως, γιατί αύριο έχουμε καθαριότητες από τις 9 και μετά. Να ρωτήσω : ξέρετε καμιά αλοιφή που να συστήνεται για γρήγορη επούλωση τραυμάτων και να είναι κατάλληλη για μωρά; Θα την πάρω τη γιατρό, βέβαια, αύριο, αλλά λέω μήπως κάποια ξέρει κάτι. Ανησυχώ μην του μείνει κανά σημάδι... Αχ μου έρχεται να σκάσω... Τι ΣΚ ήταν αυτό;

Πολλή προσοχή, λοιπόν, στα νυχάκια τους γιατί είναι σαν νυστέρια! Και φανταστείτε ότι ήταν φρεσκοκομμένα του μικρούλη μου.

Να μην ξεχάσω : είδα τις απίθανες φατσούλες των μωρών και τρελάθηκα! Είναι μια τρελή τρελή στρουμφοπαρέα! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

βρε MAry τι διαβαζω πρωι πρωι!!!!βρε τι επαθε το κακομοιρακι...κ εμενα αμα του αφησω λιγο τα νυχακια τραβαει γρατσουνιες...αλλα οχι τοσο πολυ....αχ γρηγορα να γινει καλα

οσο για τα σημαδια δεν νομιζω να μεινουν...επουλωνεται γρηγορα κ καλα το δερματακι τους

επισης να πεις του γιατρου κοκκινα μαγουλα=δοντακια ;)

μα με κοκκινα μαγουλα κ σου λεω για ατοπικο δερμα!!!καμια κρεμα θα ηθελε να πουλησει χαχαχα

πολλα φιλακια κ καλημερες

Καλημέρα σας, ή μάλλον καλησπέρα σας :)

Πω πω φρίκη που έπαθες Mary, ούτε που μπορώ να φανταστώ... Καλό κουράγιο και περαστικά σας, τα νύχια τους είναι όντως φονικά το χω διαπιστώσει και το κακό είναι πως μεγαλώνουν με τρελλές ταχύτητες, την μια μέρα τα κόβεις και μετά από 2-3 μέρες άντε πάλι.

Όσο για τη δερματιτίδα που σου είπε, αν δεν είχε σπυράκια γιατί να είναι κάτι τέτοιο, και από την ενναλαγή θερμοκρασίας μπορεί να είναι, έξω κρύο μέσα ζέστη...

naya23 τι ωραία έχουν οι κόρες μας ίδια γενέθλια, βλέπω είσαι Θεσσαλονίκη ο μπαμπάς μου μένει εκεί (είμαι μισή θεσσαλονικιά) αλλά δεν ανεβαίνω συχνά, πολλά φιλιά στην όμορφη Θεσσαλονίκη λοιπόν

GNkbp3.png

kaλημερα κ απο μενα κοριτσια :tongue:

(ποναει το δοντι μου ....αλλα δεν θα το σχολιασω , προσπαθω να κανω υπομονη μεχρι να παω στον οδοντιατρο)

bre mary μου τι επαθε ο ασπρουλης?????? μα ειναι δυνατον τοοοοοοοοσο πολυ ?

μα τι "ματι"ειχε αυτος ο ανθρωπος ???????:twisted::twisted::twisted::twisted:

την καλημερα μου σε ολες

καλη βδομαδα να εχουμε μανουλες

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερααααααα!!!

τα καταφεραμε τελικα κ βρεθηκαμε στο πατωμα!!!πρωι πρωι!

κατα τις 5μιση τη πηρα στο κρεββατι αλλα γκρινιαζε κ κατα τις 6 τη ταισα!κ καναμε νανι μαζι(τον αντρα μου τον ειχε παρει ο υπνος στο καναπε) κατα τις 8 ανοιγω τα ματια μου κ δεν τη βλεπω,αρχικα νομιζα οτι την ειχε παρει ο αντρας μου γιατι δεν ακουγα κατι κ οπως σηκωνομαι τη βλεπω στο πατωμα να παιζει!!!!κ μολις της μιλησα γυρισα κ με κοιταξε κ γελαγε!!ευτυχως το κρεββατι ειναι χαμηλο κ μπορει κ απλα να κατεβηκε!δε ξερω!καρουμπαλα κ χτυπηματα δεν ειχε παντως!!!κ ουτε ακουσα κατι!!κ γελαγε κιολας!μετα ξανακοιμηθηκαμε μεχρι τις 11!

rXrPp3.png

καλημερααααααα!!!

τα καταφεραμε τελικα κ βρεθηκαμε στο πατωμα!!!πρωι πρωι!

κατα τις 5μιση τη πηρα στο κρεββατι αλλα γκρινιαζε κ κατα τις 6 τη ταισα!κ καναμε νανι μαζι(τον αντρα μου τον ειχε παρει ο υπνος στο καναπε) κατα τις 8 ανοιγω τα ματια μου κ δεν τη βλεπω,αρχικα νομιζα οτι την ειχε παρει ο αντρας μου γιατι δεν ακουγα κατι κ οπως σηκωνομαι τη βλεπω στο πατωμα να παιζει!!!!κ μολις της μιλησα γυρισα κ με κοιταξε κ γελαγε!!ευτυχως το κρεββατι ειναι χαμηλο κ μπορει κ απλα να κατεβηκε!δε ξερω!καρουμπαλα κ χτυπηματα δεν ειχε παντως!!!κ ουτε ακουσα κατι!!κ γελαγε κιολας!μετα ξανακοιμηθηκαμε μεχρι τις 11!

πλακα κανεις!!!!!!!!

τι επαθε η ομορφια σου ? πωπω δεν το πιστευω . κατω ειχες στρωσει ?????

δοξα το θεο την γλιτωσε αποτι φαινεται , πρπφανως οπως λες συρθηκε κ κατεβηκε.τι λαχταρα περασες κ εσυ ..τελος καλο ολα καλα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

πλακα κανεις!!!!!!!!

τι επαθε η ομορφια σου ? πωπω δεν το πιστευω . κατω ειχες στρωσει ?????

δοξα το θεο την γλιτωσε αποτι φαινεται , πρπφανως οπως λες συρθηκε κ κατεβηκε.τι λαχταρα περασες κ εσυ ..τελος καλο ολα καλα

οχι δεν εχω στρωσει ακομα, στο πατωμα ηταν η κυρια,ουτε που την ενοιαξε!μονο εγω τρελαθηκα,με κοιταγ κ μ ενα υφος τυπου "καλα τι επαθε η μαμα,εγω δεν εκανα τιποτα!!"

rXrPp3.png

Αχ βρε κορίτσια τι διαβάζω?!?!?!?! Οχι μόνο σεληνιασμένα τα μαγιόπαιδα αλλά και ματιασμένα...! Δεν εξηγείται!!! Πωπω!!!!

Μαry αχ τι έπαθες!!!! Κορίτσια μου φαίνεται χρειαζόμαστε τρελές δόσεις ψυχραιμίας να αντεπεξέλθουμε... Andith τρελό γέλιο η κορούλα σου!!!!! χαχα (αφού επιβεβαίωσες ότι είναι καλά βέβαια γιατί ως εκείνη τη στιγμή φαντάζομαι την αγωνία σου!)

Goglico kai GeorginaSantorini Καλώς ήρθατε στην παρέα μας!!! Και στις άλλες καινούργιες μανούλες που μας επισκέπτονται!! Welcome welcome!!!!

_mpoumpou_ και rita_ki ελπίζω πλέον περαστικές να ήταν οι ιωσούλες σας.... ξου ξου μακριά και να τις έχετε ξορκίσει για όλο το χειμώνα!!!!

Σίγουρα κάτι ξεχνάω αλλά ο γκρινιαρούλης μου φωνάζει.. πάω και ξαναέρχομαι... :rolleyes:

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Καλησπερα!!

Αχ βρε mairy τι τρομαρα πρεπει να πηρες..........και ο δικος μου γρατζουνιεται συχνα, αλλα οχι τοσο πολυ. Για αλοιφη δεν ξερω αλλα πιστευω οτι δεν θα χρειαστει, ογιατρος τι σου ειπε;;

andith αφου δεν εκλαψε σημαινει οτι δεν χτυπησε-πονεσε αλλα απο τωρα προσπαθει να σου ξεφυγει.......!!!!!!:tongue:

fairy πολυ ομορφο το προσκλητηριο, πρωτοτυπο και σας ταιριαζει(ηδη εχετε κανει 2 ταξιδακια με αεροπλανο)

Ριτακι πως παει το κρυωμα;;;Ο μικρος καλυτερα;;

Να καλοσωρισω και εγω τις νεες μαιομανουλες!!!:-D

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

douar μαζι γραφαμε...

Γκρινιαρουλης και ο δικος σου;;;;

Ο δικος μου δεν καθεται στιγμη μονος του, οχι οτι θελει χερια, αλλα παρεα:confused::confused:

Περιμενω ποτε θα καθησει μηπως και απασχοληθει με τα παιχνιδια του και αλλαξει κατι.....

Αγορασαμε καθισματακι φαγητου και τον παιρνουμε μαζι μας στο τραπεζι (μεχρι τωρα τρωγαμε ενας-ενας), φαινεται να του αρεσει(οχι για πολυ ωρα ομως, μη μας αφησει να το απολαυσουμε....)

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

καλοριζικο το καθισματακι ελενακι μου ! :tongue:

κ μεις εχουμε(μας εχουν κανει δωρο) κ τον βαζω συχνα. του βαζω παιχνιδια πανω κ τρελαινεται ....κοπναει χερια κ γελαει το ατιμο !

το κρυωμα εμενα με εχει αφησει (με βρηκε πονοδοντος βεβαια που ειναι χειροτερο :evil:) το μικρακι δεν τον εχει αφησει ακομα . ακομα εχει μυξουλες κ τον εχω με ορο καθε 3 ωρες ! το καλο της υποθεσης ειναι το τρωει κανονικα πια κ μου εχει φυγει αυτο το ανχος

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...