Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερααααα!!!

μαζωξη βλεπω χτες!thena μονο εμεις κοιμομασταν!!

περαστικα σε μανουλες κ νινακια!!

εμεις ειχαμε μια γκρινια χτες!δε καθοταν πουθενα!κ οταν την επερνα αγκαλια μου μιλαγε!ολη μερα!!η γλωσσοκοπανα μου!ε διδυμος με ωροσκοπο ζυγο!φανταζεστε!!

ελπιζω τα δοντακια μας να βγουνε γρηγορα,3 γευματα εκανε χτες με το ζορι!!αλλα οταν τρωμε εμεις λυσαει να της δωσουμε ελπιζω με τις κρεμες τον αλλο μηνα να τρωει περισστερο!

mary k nektaria εσεις αρχισατε κρεμες που ειναι πιο μεγαλα τα μωρακια σας?

καλε πως μπορω κ γω να μαθω τον ωροσκοπο του ξανθομπαμπουρα??????? να δω αν ταιριαζουν τα πιτσουνια μας κιολας :mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηρθαμε φαγαμε κ τωρα κοιμάται ο Ιασονασ η αλλιωσ Γιασονασ κ τα αλλα παιζουν,εβαλα τα τελευταια χειμωνιάτικα στισ ντουλαπεσ ,χθεσ εβαλα 8-9 πλυντήρια χωρισ υπερβολεσ ευτυχώς τα εβγαζα απο το στεγνωτήριο δίπλωμα κ ντουλαπα ειχα μια εβδομάδα να πλυνω ρουχα τεσπα μαζεψα κατι μωρουδιακα για μια γνωστη που θα γεννήσει σε κανα μηνα κ καπωσ ξεφρακαρε κ η ντουλαπα του.

Gogligo καλος ηρθες στη παρεα ελπιζω να μείνεις γιατι ολο κ καποιες καινουριες εμφανίζονται κ εξαφανίζονται με τη μια μετα, τον ανθρωποδιωχτη εχουμε βρε παιδια?

Ριτακι καλες δουλιτσες μαααααααακια

Naya πως πατε εκλεισε η πληγη ετσι ηταν κ η ξαδερφη μου με τα σωληνάκια μάζευε η ρογα της υγρο θυμάμαι :confused:

Ελενη77 τραβα να παρεις λιγο αερα έπηξες κ εσυ ντυστον καλα κ βγαλτων τιποτα δεν παθαινει

andith του καλου καιρου λεμε:mrgreen:

Αυριο το μεσημερι εχω να παω τον Γιώργο λογοθεραπεια αρχιζουμε κ ο θεος βοηθος πολλα λεφτα κ να δουμε ποσο καιρο θα πηγαινουμε

Το πρωι θα παω τον Γιασονα στη γιατρο να δουμε αν θα αρχισουμε ριζαλευρο αν κ εγω του εχω δωσει μια διο φορες όχι ότι τρελαθηκε θελει το γαλα του αυτος να κατεβαινει γρήγορα να χορτασει:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Α, ωραία :) Λοιπόν αρχίζω

Είμαι 33 χρονών, μένω Αθήνα, Υμμητό συγκεκριμένα αν και το πατρικό μου είναι Π.Φάληρο και μου λείπει η γειτονιά μου :( τεσπα, γέννησα στις 31/5 το πρώτο μου παιδάκι στις 40 εβδομάδες και 2 μέρες στο Έλενα Βενιζέλου με φυσιολογικό τοκετό χωρίς επισκληρίδιο ολιγον τι δύσκολα καθότι η μικρή ήταν ψηλά και τυλιγμενη. Θηλάζω αποκλειστικά αν και όχι από την αρχή καθώς την δεύτερη μέρα η μικρή έκανε πυρετό και την πήραν στην Β΄Μεν για μια βδομάδα (τρελλή φρίκη πέρασα) δεν μάθαμε ποτέ τι ήταν, μάλλον κάποια ίωση... Τι άλλο θέλετε να μάθετε?

Α εδώ βρήκα της δικής μου ζουζούνας τον ωροσκόπο (Δίδυμος με Δίδυμο αχ τι με περιμένει)

http://www.anew.gr/astrology/horoscope/gr/index.php

GNkbp3.png

Gogligo καλος ηρθες στη παρεα ελπιζω να μείνεις γιατι ολο κ καποιες καινουριες εμφανίζονται κ εξαφανίζονται με τη μια μετα, τον ανθρωποδιωχτη εχουμε βρε παιδια?

Ριτακι καλες δουλιτσες μαααααααακια

φιλεναδα κ κουμπαρα καταρχην για τον γιωργαλη μην στεναχωριεσαι καθολου . ολα θα πανε καλα. κ καλα κ να σου πω κ κατι ? καλα κανεις κ τον πας για να προλαβεις τυχον χειροτερα...... θα τον βοηθησει θα δεις:tongue:

ο ανηψιος του αγγελου εχει ντιστοιχη εμπειρια αλλα αυτοι αργησαν να τον πανε κ το παιδι φαινοταν οτι κατι δεν πηγαινε καλα. σκεψου αργησε αφανταστα να μιλησει ..... λεξεις ειπε 3 χρονων αν ειναι δυνατον! τεσπα ....εχει χεσαει μια χρονια στο σχολειο αλλα τωρα ειναι πολυ καλυτερα ........

οσο για τις καινουργιες φιλες μας που λες......γεγονος........... τι παθαινουν κ εξαφανιζονται μετα ? δεν τις καλοσωριζουμε οσο πρεπει ?:mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Α, ωραία :) Λοιπόν αρχίζω

Είμαι 33 χρονών, μένω Αθήνα, Υμμητό συγκεκριμένα αν και το πατρικό μου είναι Π.Φάληρο και μου λείπει η γειτονιά μου :( τεσπα, γέννησα στις 31/5 το πρώτο μου παιδάκι στις 40 εβδομάδες και 2 μέρες στο Έλενα Βενιζέλου με φυσιολογικό τοκετό χωρίς επισκληρίδιο ολιγον τι δύσκολα καθότι η μικρή ήταν ψηλά και τυλιγμενη. Θηλάζω αποκλειστικά αν και όχι από την αρχή καθώς την δεύτερη μέρα η μικρή έκανε πυρετό και την πήραν στην Β΄Μεν για μια βδομάδα (τρελλή φρίκη πέρασα) δεν μάθαμε ποτέ τι ήταν, μάλλον κάποια ίωση... Τι άλλο θέλετε να μάθετε?

Α εδώ βρήκα της δικής μου ζουζούνας τον ωροσκόπο (Δίδυμος με Δίδυμο αχ τι με περιμένει)

http://www.anew.gr/astrology/horoscope/gr/index.php

ααααααααααα τον πηρε τον μηνα σου κ συ κ με το παραπανω ! πολλες ειμαστε ετσι εδω .......... χεχεχεχε

κοριτσια θυμαστε μουρμουρα που ειχα???????????????:?:-?:?:-?:?

κ γω φυσιολογικα γεννησα κ χωρις επισκληριδιο:roll::roll::roll:

αχ τι μου θυμισες..........

τεσπα..........να την χαιρεσαι την ζουζουνα σου κ εδω ειμαστε εμεις να τα λεμε :P

συμφωνα με τον "χαρτι " που εβαλες ο δικος μου ειναι ταυρος με ωροσκοπο παρθενο......καλο ειναι αυτο η κακο ?????????????:oops:

88M1p3.pngycQap3.png

Πως μπαίνω? Έχω facebook account αν και δεν γουστάρω να βάζω φωτος ειδικά της μικρής. Απ' ότι διάβασα στα μαγιοπαιδα όμως δεν θα φαίνονται σε 'αλλους ε?

nai kanenas allos den tis vlepi oute esi an den se dextoyme kane mas prosthiki na se valoyme;)

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

hellos girls!!

γυρισα στη βαση μου :) ολα καλα...ολα ανθηρα...σιγα σιγα θα διαβασω τα νεα σας..προς το παρον τα προσκλητηρια μας που σας υποσχεθηκα

http://i234.photobucket.com/albums/ee254/e-smini/extdetails.jpg

http://i234.photobucket.com/albums/ee254/e-smini/invitetext1-1.jpg

http://i234.photobucket.com/albums/ee254/e-smini/ins.jpg

Διαφημίσεις

hellos girls!!

γυρισα στη βαση μου :) ολα καλα...ολα ανθηρα...σιγα σιγα θα διαβασω τα νεα σας..προς το παρον τα προσκλητηρια μας που σας υποσχεθηκα

http://i234.photobucket.com/albums/ee254/e-smini/extdetails.jpg

http://i234.photobucket.com/albums/ee254/e-smini/invitetext1-1.jpg

http://i234.photobucket.com/albums/ee254/e-smini/ins.jpg

φανταζομαι χαρα που ειστε παλι με τον μπαμπα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fairy ομολογω οτι ειναι τα πιο πρωτοτυπα προσκλητηρια που εχω δει !!!!!!!!!!μπραβο σας! με το καλο η βαφτιση του γιωργη :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ειστε ολοι καλα ?

88M1p3.pngycQap3.png

Πως μπαίνω? Έχω facebook account αν και δεν γουστάρω να βάζω φωτος ειδικά της μικρής. Απ' ότι διάβασα στα μαγιοπαιδα όμως δεν θα φαίνονται σε 'αλλους ε?

δεν εχει ερθει ακομα καμια αιτηση ...... :tongue:

θα μπω λογικα αργοτερα ξανα

88M1p3.pngycQap3.png

καλος σας βρηκα κοριτσακια!!!εγω δεν ειμαι μανουλα ,αλλα το προσπαθω!!!!

me to kalo k grigora:tongue:

tha ime adiakriti alla exis kero?sou efxome prin to 2011 na mathis kala nea;)

fairy kalos orises an k stin agglia apo eki ta leme ara wellcome home!

ine telio k prototipo ,ego pote den evgaza variomoun na ta miraso xixi

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...