Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλές γιορτές σε ολες σας! Και συγχαρητήρια στα κοριτσια που παιρνουν θετικα αποτελέσματα αυτες τις μερες!!! Απολαύστε το, χαρείτε το γιατι το αξίζετε και ευχομαι συντομα να γίνουμε περισσοτερες!

Στις υπολοιπες οπως κ εγω που δεν τα Έχουμε καταφέρει ακομα και ειχαμε προσφατα αποτυχιες θελω να πω κατι μήπως μεταδώσω εστω και λιγη από τη θετική ενεργεια που με περιβάλλει .. κάνοντας εναν απολογισμό της χρονιάς ηταν μια πολυ ζόρικη χρονια για μενα... Εμεινα δυο φορες εγκυος μεσα σε ενα 6μηνο και απέβαλα και ακομα ψαχνω γιατι συμβαινει αυτο..  κ ομως μεσα απο αυτο εμαθα για μενα ποση δυναμη εχω.. που αν μου το έλεγες ότι θα μου συμβει αυτο πριν 2 χρονια, οτι θα ταλαιπωρηθω τοσο, οτι θα παίρνω ορμονες, οτι θα κανω μονη μου εγω η Κότα ενεσεις σε αμάξια και σε πλοία, οτι θα κόψω το τσιγαρο, οτι θα στερηθώ τοσα για αυτο, θα ηθελα να βρω τρυπα να εξαφανιστω ή απλώς δεν θα το πίστευα..  και αυτο ειναι το θεμα.. οχι τι μου συνεβη.. μου συνεβη οπως σε πολλές αλλα ο τρόπος που το διαχειρίστηκα και το διαχειρίζομαι με κανει να αισθανομαι περήφανη για μενα και ετσι πρεπει να αισθάνεστε ολες για τους εαυτούς σας!!! Εχουμε ισχυρό κίνητρο κορίτσια! Και λιγο πολυ η καθε μία θα φτασει αργα ή γρηγορα στον στόχο της!!!! Μπορει να εχουμε χασει αρκετα πραγματα στη διαδρομή, αλλα εχουμε κερδίσει δυναμη, αξιοπρέπεια, θαρρος, αγαπη, μας ένωσε ακομα περισσοτερο με τον σύντροφό μας ( ευχομαι τις περισσοτερες, αν οχι ολες και παλι αυτο κατι θα μας διδάξει) και το μεγαλύτερο δωρο θα το κερδίσουμε στο τελος... "Γιατι τις πιο όμορφες μερες μας δεν τις εχουμε ζησει ακομα..." Οπως λεει και ο ποιητής!! Καλες γιορτες!!! Φάτε, πιείτε, αποφύγετε τοξικότητες, κάντε ο,τι γουστάρετε.. οσες τις σιχαίνεστε αυτες τις μερες απλως σκεφτείτε οτι ειναι απλως μια κανονική εβδομάδα και θα περασει!!! Πανω από ολα ευχομαι σε ολες μας υγεια και ψυχική ηρεμια!!! Και με το καλό το 2025 να συνεχισουμε τον αγωνα μας δυναμικα!!!!❤️💪🙏

• Μου αρέσει 2

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

που έκανες τα μαθήματα? και ποια αναπνοή σας έμαθαν?

Μου σύστησε ο γιατρός μου τη μαία του και κανω μαζί της μαθηματα...ειναι πολύ καλή.

Καναμε αναπνοή χαλαρωσης και αναπνοή για χαλάρωση πιο έντονου πόνου...

και την αναπνοή της τελικής εξωθησης!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Αχ τοποθετειται τωρα η νεα ντουλαπα και ανυπομονω να τη δω!!!!

αντε με το καλό:D

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!!

Τι κάνετε;Εγώ είμαι χάλια:cry:Μπουκωμένη τρελλά , με πονοκέφαλο και πονόλαιμο .Πρέπει να κόλλησα από την κόρη μου ή από τον άντρα μου που πέρασαν μια ίωση ..(μόνο μην μου μείνει κι εμένα κανένας βήχας όπως τη μικρή γιατί τότε δεν θα είμαι μανούλα Μαϊου αλλά θα γίνω μανούλα ..Μαρτίου:oops:) .

Σήμερα πήγα στο γιατρό και είδα τη μπουμπού μου η οποία είναι περίπου 1600γρ. και γύρισε με τα πόδια κάτω. Ο γιατρός είπε πως αν δεν γυρίσει πάμε για καισαρική- νομίζω όμως ότι είναι πολύ νωρίς για να συζητάμε κάτι τέτοιο! Εσάς έχουν όλα σωστή θέση;;;

3xmummy ενα θα σου πω...εγω γεννηθηκα με τα ποδια..απιστευτα ευκολα και εννοειται χωρις καισ.τ. ,χωρις να εχει πολυ μεγαλη λεκανη η μαμα μου..οποτε δεν θα αγχωνομουν στη θεση σου παρα μονο οταν θα ερθει η ωρα...εξαλλου οπως μου λεει καθε μα καθε φορα η γιατρος μου,η ωρα αυτη ξερεις ποια ειναι???λιγο πριν γεννηθει το παιδι..ουτε καν την 38η βδομαδα που εχουν ως οροσημο πολλοι...λιγο πριν τον τοκετο ολα μπορει να αλλαξουν,ειτε προς το καλο,ειτε οχι!!!δυστυχως!!

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

θα συμφωνησω....νωρις να αχωνεσαι ακομα για τα ποδαρακια...εδω μας λενε μετα τις 36 βδομαδες αρχιζουν κ ανησυχουν αν δεν εχει γυρισει σωστα. εμενα στη βδομαδα σου γυρισε κ εβαλε το κεφαλακι μεσα....να περπατας πολυ κ να χαιδευεις τη κοιλια σου εντονα απο δεξια προς αριστερα σαν να το σπρωχνεις το μικρο να γυρισει

Διαφημίσεις

έβαλα την τρελοβαγγελιο μου για ύπνο και ήρθα και εγώ.

τι κάνετε κορίτσια;

Εγω ανυπομονώ το πρωί να πάω για το dopleeeeeeeeeeeeeeeeeer...

Νεκταρία μου κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν.Και η μεγάλη μου τελευταία στιγμή άλλαξε θέση ,απλά λέω μήπως άλλαξαν τόσο πολύ τα πράγματα και οι αντιλήψεις των γιατρών που το πάνε πιο νωρίς για κάποιο λόγο για καισαρική... Αλήθεια τι έκανες με κρεβατάκι;

εγω θα παω για το doppler την παρασκευη..πως και πως περιμενω!!οχι για να δω το βαρος αλλα για να δω αν ειναι ολα καλα με πλακουντα κλπ..εμενα η γιατρος μου ,που ειναι κ ξαδερφη μου,δεν δινει ποτε βαρος,χρυση την εχω κανει απο την αρχη ,που πηγαινα και ανα 20 μερες!...απλα μου λεει αν ειναι το μωρο συμφωνα με την κυηση..δηλ μετραει διαφορα και υπολογιζει αν αντιστοιχουν με την εγκυμοσυνη μου...τωρα στο λητω που κανω τους υπερηχους,ο υπευθυνος εκει δινει βαρος,αλλα πολυ σε προσεγγιση και μου εχει πει οτι το βαρος ειναι απιστευτα δυσκολο να το εχει ο οποιοσδηποτε σωστο...μετρανε κυριως βδομαδες κυησης με βδομαδες διαστασεων μωρου,οσο μπορουνε βεβαια και αυτοι με τα σκατουλια μας να κουνιουνται!!!!!

οποτε δεν ανησυχω...ανησυχω μονο,γιατι ο πλακουντας μου δεν ειχε ανεβει ψηλα οσο θα θελαμε και ελπιζουμε να αφησει χωρο για το κεφαλι της μπεμπας μας για να βγει...βεβαια και αυτο θα το δουμε τελευταια στιγμη,εκτος αν πεσει και αλλο ο πλακουντας,οποτε σιγουρα την πατησαμε!!!αυτο ελπιζω να μην δω την παρασκευη...

οι δικοι μου απο τεταρτη φευγουν για αιγινα.μονη μου αποδω και περα..οποτε κοριτσια...αν δειτε τιποτα νερα στα laptop σας θα ειναι απο τα κλαμματα μου..ολα του γαμου δυσκολα...και...

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

θα συμφωνησω....νωρις να αχωνεσαι ακομα για τα ποδαρακια...εδω μας λενε μετα τις 36 βδομαδες αρχιζουν κ ανησυχουν αν δεν εχει γυρισει σωστα. εμενα στη βδομαδα σου γυρισε κ εβαλε το κεφαλακι μεσα....να περπατας πολυ κ να χαιδευεις τη κοιλια σου εντονα απο δεξια προς αριστερα σαν να το σπρωχνεις το μικρο να γυρισει

fairymummy αυτό με το "από δεξιά προς αριστερά" δεν το κατάλαβα.Τι νόημα ακριβώς έχει και πως το εννοείς;;

fairymummy αυτό με το "από δεξιά προς αριστερά" δεν το κατάλαβα.Τι νόημα ακριβώς έχει και πως το εννοείς;;

κατσε να δω πως να το περιγραψω γραπτως :mrgreen:

χαιδευεις το μωρο ετσι...τη κοιλια....βαλε τη παλαμη σου τη δεξια πχ κ χαιδευε απο τα δεξια της κοιλιας προς τα αριστερα με κυκλικες κινησεις πιεζοντας λιγο περισσοτερο οταν φτανεις αριστερα κ κατω...μετα το χαλαρωνεις πηγαινοντας στη δεξια πλευρα κ ξανα το ιδιο απο την αρχη.

επισης το κολυμπι βοηθαει πολυ στο να γυρισει το μωρο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...