Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Εγώ έκανα τον Νοέμβριο με κατεψυγμένα ωάρια, δεν έκανα ovitrelle, μόνο με παρακολουθούν το ενδομητριο 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλως την!!!!!!! που χαθηκες κυρια μου ?

ειδες ?θυμομαστε παλιες καλες στιγμεες!

πως εισαι ?

η μικρη ?

Αμα δουλεύεις δεν προλαβαίνεις και πολλά μετά. Μάνα και κόρη γλυτώσαμε ευτυχως από τις ιώσεις αλλά ο μπαμπάς μας έπαθε γαστρεντερίτιδα. Η μικρή μεγαλώνει και με εκπλήσει καθημερινά. Ξεκινήσαμε ρυζάλευρο γιατί τον τελευταίο μήνα δεν πήρε βάρος και ούτε έτρωγε πολύ , γυρω στα 600 την ημέρα και είχαμε πρόβλημα με τα κακάκια μας. Τρελαίνετε και μιλάει και γελάει όση ώρα τρώμε.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

παω για νανι κοριτσακια μου, ελπιζω αυριο να ειμαστε οοοοοολοι και ολες καλυτερα!

σας φιλω γλυκαααααααααα

Ριτακι οταν ανακαμψετε και εσεις και εμεις, καφεδαραααααα ναι?

καληνυχτα ωραια μου κυρια !:P

καφεδαρα κ κους κους ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!:D:p:D

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Αμα δουλεύεις δεν προλαβαίνεις και πολλά μετά. Μάνα και κόρη γλυτώσαμε ευτυχως από τις ιώσεις αλλά ο μπαμπάς μας έπαθε γαστρεντερίτιδα. Η μικρή μεγαλώνει και με εκπλήσει καθημερινά. Ξεκινήσαμε ρυζάλευρο γιατί τον τελευταίο μήνα δεν πήρε βάρος και ούτε έτρωγε πολύ , γυρω στα 600 την ημέρα και είχαμε πρόβλημα με τα κακάκια μας. Τρελαίνετε και μιλάει και γελάει όση ώρα τρώμε.

Δουλευεις παραλληλα ? το ειχα ξεχασει η μου ειχε διαφυγει. κ τα καταφερνεις??? καλα κουραγια!

αρχισατε ρυζαλευρο ε κ το τρωει?πως παει ?

εμενα παλι η γιατρος μου ειπα οτι επειδη ειχε χασει βαρος ηδη καλοηταν να μην αρχισουμε τροφες γιατι αν κατι δεν του αρεσει τοτε παλι θα χασει κ δεν θελουμε. κ τωρα ειμαστε σε προγραμμα να πινει 1λιτρο την ημερα τουλαχιστον . κ οι στερεες απο τελους του μηνα αν ολα εχουν παει καλα με τ βαρος του μικρου

re koritsia ti kruo einai auto???

ton mikro ton exo ntumeno san kremudi giati ego kruonovrio polu. nomizo avrio tha anixoume kalorifer.

eseis exete anoixto kalorifer i oxi akoma??

εμεις εχουμε αυτονομη θερμανση στην πολυκατοικια αλλα ακομα δεν το εχουμε εναψει.σημερα μεσα στο σπιτι ειχαμε 21 βαθμους καλα ηταν νομιζω . κ το μικρο δεν τον ντυνω βαρια. κ τωρα που ηταν αρρωστος μου το τονισε κ η γιατρος ΟΧΙ ΒΑΡΙΑ ντυμενος. ενα ολοσωμο φορμακι του φοραω μονο κ καλτσουλες,αλλα στο κρεββατι τον σκεπαζω

88M1p3.pngycQap3.png

ego pantos den agxonomai katholou me to varos tou paidiou kai as einai apo tous pio adunatous o dikos mou ap'oso vlepo. den pairnei polu tous teleutaious mines alla eimai cool. i mana mou k i pethera mou lene poso stenoxoriontousan k agxonontousan pou ego k o andras mou os mora den trogame k tora exoume 15 parapanisia kila o kathenas!

opote eimai cool.

kanena paidi den epathe tipota apo tin peina (pou na eixe enoo fagito, oxi ta kaimena stin afriki)

uDLqp1.png

Δουλευεις παραλληλα ? το ειχα ξεχασει η μου ειχε διαφυγει. κ τα καταφερνεις??? καλα κουραγια!

αρχισατε ρυζαλευρο ε κ το τρωει?πως παει ?

εμενα παλι η γιατρος μου ειπα οτι επειδη ειχε χασει βαρος ηδη καλοηταν να μην αρχισουμε τροφες γιατι αν κατι δεν του αρεσει τοτε παλι θα χασει κ δεν θελουμε. κ τωρα ειμαστε σε προγραμμα να πινει 1λιτρο την ημερα τουλαχιστον . κ οι στερεες απο τελους του μηνα αν ολα εχουν παει καλα με τ βαρος του μικρου

εμεις εχουμε αυτονομη θερμανση στην πολυκατοικια αλλα ακομα δεν το εχουμε εναψει.σημερα μεσα στο σπιτι ειχαμε 21 βαθμους καλα ηταν νομιζω . κ το μικρο δεν τον ντυνω βαρια. κ τωρα που ηταν αρρωστος μου το τονισε κ η γιατρος ΟΧΙ ΒΑΡΙΑ ντυμενος. ενα ολοσωμο φορμακι του φοραω μονο κ καλτσουλες,αλλα στο κρεββατι τον σκεπαζω

Στα περισσότερα αρέσουν οι κρέμες αν και εγω της πήρα το πυζάλευρο της novalac που λεει οτι δεν εχει ζαχαρη. Το κουτάλι ακόμη καμιά φορά το πιπιλάμε, αλλά η όλη διαδικάσία έχει πολλή γέλιο.

Εμένα όλο το βράδυ ξεσκεπάζεται και τα χέρια της είναι μονίμως κρυα γιαυτο πηρα τον υπνόσακο

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

Στα περισσότερα αρέσουν οι κρέμες αν και εγω της πήρα το πυζάλευρο της novalac που λεει οτι δεν εχει ζαχαρη. Το κουτάλι ακόμη καμιά φορά το πιπιλάμε, αλλά η όλη διαδικάσία έχει πολλή γέλιο.

Εμένα όλο το βράδυ ξεσκεπάζεται και τα χέρια της είναι μονίμως κρυα γιαυτο πηρα τον υπνόσακο

με τον υπνοσακο εχει τ χερια της μεσα ??????????????

πως κοιμαται μπρουμητα , πλαγια η ανασκελα?

88M1p3.pngycQap3.png

ston upnosako ta xeria einai kleismena mesa?

kai o dikos mou exei mpouzi xerakia oli mera

uDLqp1.png

με τον υπνοσακο εχει τ χερια της μεσα ??????????????

πως κοιμαται μπρουμητα , πλαγια η ανασκελα?

ston upnosako ta xeria einai kleismena mesa?

kai o dikos mou exei mpouzi xerakia oli mera

οχι ειναι αμανικος με τα χεράκια έξω. Την βάζω πλάγια αλλά κουνιέται μόνη της και συνήθως την βρίσκω ανάσκελα. πάντως στο ΙΚΕΑ έχει φτηνούς 15 ευρώ.Πήρα για δοκιμή. προς το παρον δεν την ενοχλεί και υπόψιν οτι κουνιέται αρκετά

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...