Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

geia sou Mairoula,

euxomai na nai perastiko k oxi kati sovaro. Gia na nioseis isos kalutera to kalokairi kai ego etrexa ena vradi sto Paidon giati 2 sunexomenes fores eida sta oura tou stin pana kati portokaloroz kai telika den itan tpt.

de nomizo na kolise tpt. Alloste siga siga megalonoun kai auti i diadikasia me ta xeria sto stoma ta voithaei na anaptuxoun to anosopoiitiko tous.

se katalavaino pou theleis ligo xrono gia sena. kai ego thelo kapoies fores oxi toso gia na kano kati gia mena alla gia na doulepso. vevaia ego ton exo afisei kapoies fores kurios gia douleia k taxidia opote eimai ok. Otan leipo pantos k eimai moni mou to mialo mou einai sunexeia sto Loukoumaki mou!!!

mpoumou filakia!! elpizo na min ta kakomathame ta vlastaria mas alla k mena me volevei

uDLqp1.png

κρυωμενοι ειμαστε μανα κ γιος !!!!!!!!!!

(αφορμες μου φαινεται ψαχουμε για την βγαζουμε οι δυο μας στο κρεββατι:?:???:) ειμαστεε λιγι καλυτερα σημερα μπορω να πω ....... το μικρο συνεχιζει με ορους κ τετοια κ ςημερα εκανε την εκπληξη κ κοιμηθηκε 12 παρα! (πρωτη φορα στους 4μιση μηνες!)

88M1p3.pngycQap3.png

ego exo stegnotirio kai volevei arketa!!

exo parei mia tromara pos mou exei kopei to gala.

o mikros eklege sto stithos kai efeuge k prospathisa na vgalo me to thilastro kai stin arxi den evgaine tpt. o mikros na klaiei kai telika me xilia zoupigmata evgala 40ml. tora pou koimithike tha prospathiso na vgalo k allo.

elpizo na min exei kopei giati den tha to antexo.

uDLqp1.png

α κ αυτο που λετε .......... χρονος για τον εαυτο μας ........

την προηγουμενη κυριακη βγηκα πρωτη φορα μονη χωρις μωρο κ χωρις τον αγγελο......... βραδυ για ποτο στην γλυφαδα.στην αρχη ειχα τυψεις ,πηρα 100τηλεφωνα αλλα μετα αποφασισα να περασω ομορφα. αν κ ειχα νταβαντουρια οταν γυρισα (ζηλιες του αγγελου) ομολογω οτι το ειχα αναγκη τελικα κ περασα πολυ ομορφα .χαιρομαι παρα πολυ που το εκανα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ego exo stegnotirio kai volevei arketa!!

exo parei mia tromara pos mou exei kopei to gala.

o mikros eklege sto stithos kai efeuge k prospathisa na vgalo me to thilastro kai stin arxi den evgaine tpt. o mikros na klaiei kai telika me xilia zoupigmata evgala 40ml. tora pou koimithike tha prospathiso na vgalo k allo.

elpizo na min exei kopei giati den tha to antexo.

θηλαζεις αποκλειστικα δεν θηλαζεις? ειδικη δεν ειμαι αλλα ετσι απο την μια στιγμηδεν νομιζω να κοβεται το γαλα τοσο ευκολα........:?:?:?

88M1p3.pngycQap3.png

θηλαζεις αποκλειστικα δεν θηλαζεις? ειδικη δεν ειμαι αλλα ετσι απο την μια στιγμηδεν νομιζω να κοβεται το γαλα τοσο ευκολα........:?:?:?

nai apokleistika.

etsi xero kai go alla ti na po exei piasei mia fovia

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

nai apokleistika.

etsi xero kai go alla ti na po exei piasei mia fovia

καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο αλλα προσπαθησε να μην ανχωνεσαι γλυκια μου , ολα θα πανε καλα. το ανχος φανταζομαι δεν βοηθαει ιδιαιτερα. η σωστη ψυχλογια παιζει ρολο ........ μηπως να συμβουλευοσουν την αγλαια στο παρεντσ?

Αααααααααααααα εσείς είστε κακάσχημες!!!

:mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...