Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ ΜΑιρουλα μου υπομονη κοριτσαρα μου θα περάσει... δεν πιστευω να εγινε κατι... Αυτο το μωρό ΘΕΛΕΙ και θα ΕΙΝΑΙ καλά!!!!!!!!!!

Για να μην βρηκαν κατι μπορει να ηταν και τυχαιο γεγονος...τι σας ειπαν ακριβως?

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Επίσης έχω να απλώσω το πέμπτο πλυντήριο της μέρας και έχει παγωνιά έξω! Πληρώνουμε 200 κάτι στο νερό και 300 κάτι στο ρεύμα και μιλώ εντίμως. Δεν σταματάνε τα πλυντήρια και οι στοίβες με τα ρούχα γίνονται απειλητικές, απειλητικότατες! Δεν αντέχω...

2522daf9de.png

swGop2.png

Αχ ΜΑιρουλα μου υπομονη κοριτσαρα μου θα περάσει... δεν πιστευω να εγινε κατι... Αυτο το μωρό ΘΕΛΕΙ και θα ΕΙΝΑΙ καλά!!!!!!!!!!

Για να μην βρηκαν κατι μπορει να ηταν και τυχαιο γεγονος...τι σας ειπαν ακριβως?

Να το παρακολουθήσουμε ως τη Δευτέρα. Παραείναι κεφάτος για να είναι άρρωστος!

Εσύ τι κάνεις μπουμπούκα;

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Να το παρακολουθήσουμε ως τη Δευτέρα. Παραείναι κεφάτος για να είναι άρρωστος!

Εσύ τι κάνεις μπουμπούκα;

Τωρα ειμαι καλα κοριτσακι, ειμασταν και οι δυο με ιωση...ασε!

Περαστικα να ειναι ολα λουλουδιτσα μου!!!! ΟΛΑ!!!!

Αμα εχει ξεφι το μπεμπεκι σου, ειναι τελειο σημαδι...

ΥΓ. εχεις σκεφτει τη λυση στεγνωτηριο?

Ερώτηση : έχετε κάνει group στο fb;

ναι...τα μαγιοπαιδα 2010 ειναι κλειστο γκρουπακι μονο για το καφε μας και το εχει φτιαξει το ριτακι:)

θα μας κανεις επισκεψηηηηηηηηηη??:D

Τωρα ειμαι καλα κοριτσακι, ειμασταν και οι δυο με ιωση...ασε!

Περαστικα να ειναι ολα λουλουδιτσα μου!!!! ΟΛΑ!!!!

Αμα εχει ξεφι το μπεμπεκι σου, ειναι τελειο σημαδι...

ΥΓ. εχεις σκεφτει τη λυση στεγνωτηριο?

Δεν χωράει αγαπάκι... Εδώ δεν χωράμε εμείς...

Είμαστε τυχεροί που το σπίτι είναι δικό μας, αλλά όσο ήμαστε οι δυο μας βόλευε, τώρα... Έχουμε κι αυτό το θέμα και πρέπει να βρεθεί λύση.

Γκρίνιαααααααααα

2522daf9de.png

swGop2.png

ναι...τα μαγιοπαιδα 2010 ειναι κλειστο γκρουπακι μονο για το καφε μας και το εχει φτιαξει το ριτακι:)

θα μας κανεις επισκεψηηηηηηηηηη??:D

Προσπαθώ να μπω.

Στέλνω pm.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

τι βλεπω? λαος?

mpoumpou μου ειστε καλυτερα?

mairy μπορα ηταν κ περασε μην ανησυχεις κοριτσαρα μου .....ο ασπρουλης ειναι πεισματαρης το εδειξε απτην αρχη ! ηρθε για να κανει αντονη την παρουσια του

ιγνατια καλως ηρθες:tongue:

νατασουλη ηθελα κ γω να παω , αλλα ακομα ειμαστε με συναχι κ ελεγα να το αποφυγω το εξω κ αυριο

88M1p3.pngycQap3.png

Δεν χωράει αγαπάκι... Εδώ δεν χωράμε εμείς...

Είμαστε τυχεροί που το σπίτι είναι δικό μας, αλλά όσο ήμαστε οι δυο μας βόλευε, τώρα... Έχουμε κι αυτό το θέμα και πρέπει να βρεθεί λύση.

Γκρίνιαααααααααα

μπορεις να το στοιβαξεις πανω απο το πληντυριο, υπαρχουν και τετοια κολπα, μπορει να χωρεσει και εξω στο μπαλκονι το κανουν πολλες νοικοκυρες κοριτσακι,

Προσπαθώ να μπω.

Στέλνω pm.

αναμενω!:D

μπορεις να το στοιβαξεις πανω απο το πληντυριο, υπαρχουν και τετοια κολπα, μπορει να χωρεσει και εξω στο μπαλκονι το κανουν πολλες νοικοκυρες κοριτσακι,

:D

Αγαπάκι δεν γίνεται. Το πλυντήριο είναι από αυτά που ανοίγουν από πάνω. Στο μπαλκόνι δεν έχω χώρο, απότε πάπαλα, εκτός κι αν στο μπροστινό που είναι πιο μεγάλο βγάλω τραπεζοκαθίσματα - λουλούδια και στήσω ένα τσαντιράκι...

2522daf9de.png

swGop2.png

τι βλεπω? λαος?

mpoumpou μου ειστε καλυτερα?

mairy μπορα ηταν κ περασε μην ανησυχεις κοριτσαρα μου .....ο ασπρουλης ειναι πεισματαρης το εδειξε απτην αρχη ! ηρθε για να κανει αντονη την παρουσια του

ιγνατια καλως ηρθες:tongue:

νατασουλη ηθελα κ γω να παω , αλλα ακομα ειμαστε με συναχι κ ελεγα να το αποφυγω το εξω κ αυριο

Ναι το τρελόπαιδο!

Εσύ πώς είσαι καλό μου;

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...