Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ριτακι εσυ ειπες του εχεις μαξιλαρι?

αν και θα το ξερεις , προσεχε, γιατι απαγορευεται πριν τον χρονο

καλα κανεις φλεναδα κ το λες αλλα το ξερω μου το εχει πει η παδιατρος.

του το εχω στην ακρη στα ποδια του ενα μικρουλη κ οταν ξυπναει γυριζει σερνει το σωμα το σωμα του κ το πιανει αγκαλιτσα κ ασχολειτε :tongue::tongue::tongue:

παω να σηκωσω λεφτα γιατι αντε κ ξεχασα να μαζεψω για να ερθει ο μοκετας, να ξεχασω κ να τον πληρωσω δεν λεει....... νωρις το απογευμα θα μου την φερει :-D

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μεγια η μοκετουλα Ριτακι, βαλε μια φωτο να δουμε το δωματιο του μπεμπη!

Ψαχνω και εγω χαλι για το παιδικο αλλα εχω μπερδευτει. Το δωματιο ειναι πρασινο ανοιχτο και ενας τοιχος πιο σκουρο και τα επιπλα εκρου-πορτοκαλι.

Για πειτε καμια ιδεα να παρω κατι σε αυτα τα χρωματα ή κατι ασχετο(σε κιτρινακι ισως;;):|

Σημερα ανακαλυψε την δυναμη της φωνης του...................:rolleyes::rolleyes:

Φανταζεστε τι γινεται....εχω τον ταρζαν στο σπιτι:confused:....μιλαμε για τσιριδα οχι αστεια!!!!!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

ena gia grigora k apo mena

giorgina kalosorises sto cafe ena potiri parapano sto trapezi mas xorai:tongue:

varis o ximonas sas apo oles tis apopsis alla to kalokairi sas ksero oti den pezete an k tora poy to skeftome to idio ine k edo:mrgreen:

emis ta idia vixa poli k mikses simera arxise k o iasonas poli vixa me flema ine lei o giatros apo tin atmosfera tin igrasia:confused: mono me ton igrantira iremoyn(ine ali igrasia ayti mou ipe)k exi gemisi to domatio stagones ston tixo:evil: toys tespa as ginoyn kala ayta k tha to ftiaksoume k ayto.

simera piga to giorgo se logotherapeftria ton ixa pai k persi to ximona k moy ixe pi ine mikros akoma ela toy xronoy k piga k telika xriazete sinedries giati diskolevete me tis protasis sintaktika k grammatika ,se aytin tin ilikia poy ine tora eprepe na ta lei kalitera k etsi apo vdomada arxizoyme:|

koymparoyla k mena moy lipis den mporoyme na vrethoyme stis ores ,megia k to xalaki toy k ego toy to evala gia na zestani ligo to domatio genikos exoyme krio edo ,afoy anigi k to kalorifer kathe proi pros to paron:confused: toso poy pige k to petreleo na doyme ximona poy tha vgaloyme an k emis k ton iounio exi tixi na to anapsoyme:confused:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

γεια σας κοριτσακια τι κανετε??

εμεις καλα ειμαστε!γκρινιαξαμε λιγακι!αλλα τα ριχνω ολα στο εμβολιο κ στα δοντια!

να σας ρωτησω εχεται ρωτησει το γιατρο σας κθολου για το ασυρματο ιντερνετ?γω ρωτησα χτες κ μου ιπε ενα μετρο μακρια απο το ρουτερ,το λαπτοπ κ τα κινητα!

rXrPp3.png

Γεια σας κοριτσακια κ απο εμενα!!!! Ευχαριστω ολες για τα καλωσορισματα
:P
:p:p Εχει λιγο κρυο κ πολυ αερα....αντε να χειμωνιασει να φυγουν ολοι οι τουριστες να ησυχασουμε λιγο !!!! Τι σας λεω τωρα????

Απορω πως φευγει ολος ο κοσμος απο την αλλη ακρη του κοσμου να ερθει Οκτωβρη μηνα στη Σαντορινη για διακοπες??Να κανει τι???

Ζητω συγνωμη για τον ασχετο μονολογο αλλα μου την εδωσε το πρωι στο κεντρο που δεν ειχα που να παρκαρω!!!

Κοριτσακια εχει κανενα απο τα μωρακια κλειστο ρινιδακρυικο πορο?

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδια!!

Ρίτα μεγεια το χαλι, αντε να το χαρει ο μικρος με τρελα παιχνίδια! Πρεπει κι εμεις να παρουμε αλλα ακομα παιδευομαστε με το να φτιαξουμε το δωματιο και μετα.

Στη φωτογραφηση πολυ γελιο, μας ειχε στημενα σκηνικα οπως αυτα στο blog που ειχε δωσει η douar. Ειναι πολυ της μοδας αυτο το στυλ φωτογραφησης απο οτι καταλαβα. Βγηκαμε σαν πεταλουδιτσα και να ψαρευουμε και να κανουμε σερφ :tongue::tongue:

με φωναζουν σας αφηνω προς το παρον

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Na mai pali! Ma oles douleies exete sabbato prwi? :tongue:

Kai me to giatro ola kala xthes, eimaste 6300 kai 63 ek ypsos! Klapsame fysika kai tsiriksame me ta emvolia... Gia dontakia apo oti fainetai argoume akoma kai kremoules mas eipe stous 5,5 mhnes opote tha ta poume thn epomenh fora.

Elpizw na pinete kafedakia kai na mhn phzete se doulitses k gkrinies...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Hello,

ti mou kanete? emeis simera pigame gia psonia kai voltoula! exthes to vradu gennise i xaderfi mou kai thimithika (gia alli mia fora ti genna mou)!!! einai omos makria kai mallon tha tin do konta sta xristougenna pou lene na kanoun ti vaftisi.

Rita ego tha paro doro stin anipsoula/vaftistira mou gia ta gennethlia tis pou eixe stis 24 xali gia to domateio tis kai psaxnoume. epeidi den exo polu xrono koitaxa sta site kai eidame merika pou mas aresoun.

esu de mas evales akoma foto apo to domateio me to xali

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

χελλου κοριτσαρες και μαγιο μπεμπεκια...

τι κανετε?

χαθηκα αλλα ηρθε η βρωμο ιωση και μας βρηκε...

πρωτα επιασε το μικρο μου μπουγκακι και την επομενη μερα κολλησα και εγω και μαλιστα το περασα βαρεως, με νρηκε εξασθενημενη και με τσακισε...Πυρετος ακατεβατος, πονος κεφαλι, λαιμος και κοκκαλα και μπουκωμα βηχας....κτλ....να μην τα πολυλεω απλα δεν ειχα κουραγιο ουτε τα ματια να ανοιξω και επρεπε να σταθω στα ποδια μου για να φροντιζω το μικρακι μας μιας και βοηθεια απο πουθενα δεν παιζει και ο καλος μου τελευταια δουλευει οσο ποτε!

Τι νεα εσεις κοριτσακια μου???

Νατασα ελεγα κι εγω να πηγαινα αλλα ακομη δεν ειμαστε και τελειως καλα...ααααα και για να νιωσεις καλυτερα κι εγω στο κρεβατι τον εχω το μικρο... δεν ξερω αν κακομαθει, δεν ξερω αν κανω καλα, δεν ξερω τιποτα αλλα πρωτον με βολευει με το βραδυνο θηλασμο και εμενα και εκεινο και ειναι ο μοναδικος τροπος να συντηρησω το λιγο πια που θηλαζει και επιπλεον ξυπνα πολυ συχνα το βραδυ ειτε γιατι φευγει η πιπιλα ειτε γιατι πειναει ειτε απλα ετσι...δεν εχω κουραγιο να πηγαινω στο αλλο δωματι 30 φορες καθε βραδυ, θα δω τι θα κανω και ποτε θα τον βαλω στο δωματιο του... σωστο η λαθος δεν ξερω αυτο ενιωσα αυτο κανω...

σας στελνω φιλακιαααααααααααααααα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Δεν πρόλαβα να διαβάσω τίποτα... Ελπίζω και εύχομαι να είστε όλες καλά και τα μωράκια επίσης!

Εμείς είχαμε περιπέτειες... Έβγαλε λίγο γαλατάκι και μια ιδέα από κάτι καφετί... Στην αρχή σκεφτήκαμε ότι έχει ερεθίσει το λαιμό του από τις τσιρίδες του (σφίγγεται και βγάζει μια διαπεραστική τσιρίδα... δεν μπορώ να περιγράψω) και μαζί με το γάλα έβγαλε και λίγο αίμα. Μετά σκεφτήκαμε ότι έβγαλε το αίμα από το στομάχι... Μετά μας έπιασε πανικός, δεν βρίσκαμε τη γιατρό και με τα πολλά τον πήγαμε στο νοσοκομείο. Έκανε τα χαζά του έκει, γέλια, τσιρίδες, ειιιιιιιι, αιιιιιιιι κ.λπ., διάγνωση δεν βγάλανε και μας έστειλαν σπίτι. Αυτός ξαναέβγαλε γάλα και είναι καθαρό.

Κορίτσια, τα είδα όλα!

Τον φαντάστηκα... αχ δεν θέλω να σκέφτομαι. Το μωρό όταν γεννήθηκε μπήκε στην εντατική πέντε μέρες και ήταν ένας εφιάλτης. Πήρα μονόκλινο για να τον χαρώ με την ησυχία μου και κατέληξα να κάθομαι σαν τον κούκο και να ακούω τα καροτσάκια με τα πιρεξάκια να πηγαινοέρχονται στο διάδρομο και εγώ να αγωνιώ για το μωράκι μου... Δεν είπα τίποτα για την περιπέτεια τότε μιας και ήμουν από τις πρώτες που γέννησαν και δεν ήθελα να σας στεναχωρήσω και να σας στρεσσάρω... Όλο μυστικά και "ιστορίες" είμαι... αχ...

Είμαι πολύ χάλια...

2522daf9de.png

swGop2.png

Επίσης με όλα αυτά ξέχασα να του πλύνω τα χεράκια αφού γυρίσαμε από το νοσοκομείο και τα έπλυνα ότσν τελικά τον έκανα μπάνιο πέντε ώρες αργότερα... Λέτε να κόλλησε τίποτα; Όλη την ώρα τα βάζει στο στόμα. Ο άντρας μου λέει ότι εφόσον δεν ακούμπησε τίποτα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αχ δεν μπορώ... Πώς το έκανα αυτό; Κανονικά με το που επιστρέψαμε έπρεπε να τον "περιλάβω" και να τον κάνω μπάνιο. Δεν πάω καλά σας λέω...

2522daf9de.png

swGop2.png

Επίσης θέλω επειγόντως μια μικρή βοήθεια! Θέλω να βγω μια βόλτα μόνη μου και να ξελαμπικάρω. Από τις 11/9 δεν έχουμε ξεκολλήσει λεπτό! Τον αγαπώ, τον λατρεύω, δεν κάνω μακριά του, αλλά αν πάψω να περνάω έστω λίγο χρόνο μόνη μου, τότε δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα. Τον θέλω ανεξάρτητο και όχι μαμάκια. Κι εγώ θέλω να είμαι καλά και μαζί του, αλλά και μόνη. Και η 1/6/2011 φαντάζει τόοοοοοοοοοοοοσο μακρινή! Η δουλειά θα μας σώσει...

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...