Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

και μενα με τον θηλασμο μου εχει βγαλει την πιστη αλλα το παλευω ακομα...οτι πινει τουλαχιστον μεχρι να ξεκινησουμε κρεμες.ο αντρας μου λεει χαρα στην υπομονη μου....σωτηριο αυτο το ρηλαξ-κουνια,εγω τουλαχιστον σωθηκα!!!να το παρεις αποφαση και να τον βγαλεις τωρα που ειναι νωρις γιατι αργοτερα θα ειναι πιο δυσκολα...και γω στην αρχη δυσκολευομουν να τον αφησω αν δεν ηταν ο αντρας μου που μου ελεγε να κοιμαμαι στο δωματιο μας μπορει να κοιμομουν ακομα στο παιδικο δωματιο..!!

πρεπει να το κανω γαμωτο κ ολο το αναβαλω βρισκω χαζες δικαιολογιες....... κλασικα λεω την ατακα "απο δευτερα...."

αυτα τα πλασματακια μας εχουν κανει εξαρτημενες :lol::lol::lol:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν εχεις και αδικο......εξαρτημενες δεν λες τιποτα.το απογευμα τον αφησα 1 μιση ωρα στης μανας μου για να κανω κατι δουλειες στην πολη και οταν γυρισα εκανα λες και ειχα να τον δω 1 μιση χρονο που λεει ο λογος.σημερα σταματησε η μανα μου την δουλεια (δουλευει σε ξενοδοχειο) και θα μου τον βλεπει να κανω και καμια δουλεια με την ησυχια μου..ευτυχως μενουμε πανω κατω!!

κ καπου εδω θα μαζεψω τις μυξουλες κ τα χαρτομαντηλα μου κ θα παω στο επισης αρρωστουλικο παιδακι μου ..........

την καληνυχτα μου σε ολες

ΤΗΕΝΑ

mary

fairy

mpoumpou

nektaria

pasxalitsa

eleni

andith

natassa

douar

anniko

naya

ksisaki

3xmama

sue(pou xa8ike yti i psixi?)

κ την καινουργια μας φιλεναδα georgina

*k opoia γλυκια μανουλα κ φιλη ξεχναω ας με συνχωρεσει .........η ωρα δυσκολη κ ειμαι κ αρρωστουλα

καληνυχτα

88M1p3.pngycQap3.png

ριτακι εχεις και συ αυπνιες; εγω δεν μπορω να κοιμηθω το βραδυ και αργω να σηκωθω το πρωι..στριφογυριζω στο κρεβατι ωρα για να με παρει ο υπνος..αμα δουλευα επεφτα κοματια το βραδυ τωρα.........καλα ολα αλλα ωρες ωρες με πιανει κατι και θελω να πιασω δουλεια..δεν την παλευω..

Διαφημίσεις

Ο Νικολας μου 18 Μαιου!!! Σας παερναμε:D:tongue::tongue:

Που γεννησες?

Αααα ειστε 1 μερα μεγαλυτεροι !!!!! Να σου ζησει ο μικρος με τα φοβερα ματια!!! Στο λυτω γεννησα με κτ και θηλαζω ακομη.

Ριτακι ελπιζω να ξυπνησατε καλυτερα σημερα και οι δυο!:-D

andith καλυτερα η μικρη;;;

Καλημερααααααα!!:tongue::tongue:

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Καλημεραααα!!!

Τι καλή δλδ, η βροχη καλα κρατει, η μερα προβλεπεται δυσκολη και φυσικα τα πηρα παλι πρωινιατικα με την πεθερα μου που ενω της ειπα οτι θελω 9 να ειμαι στη δουλεια και ενω 8.30 πηγε ο αντρας μου να την ξυπνησει και τη βρηκε ηδη ξυπνια, ήρθε 9.15 να κρατησει τη μικρη.... Έλεος λέμε!!

Αχ βρε κορίτσια συγχωρήστε με για την γκρινια αλλα τα λεω σε σας για να μη τα λεω στον αντρα μου γιατι μονο στεναχωριες και καυγαδες καταληγουμε να εχουμε...

πως πηγε η φωτογραφιση φιλεναδα? μοντελα κ οι δυο ???????:-P:razz::-P:razz:

εισαι λιγο καλυτερα με το στηθος ε?

η φωτογραφηση ειναι σημερα στις 2. Ασε και μου ειπε να παρω μαζι κανενα ρουχακι που μας αρεσει και κανενα αγαπημενο παιχνιδι κτλ και κατεληξα να ετοιμασω βαλιτσα ολοκληρη χεχε.

Το στηθος σαφως καλυτερα, μια μεγαλη πληγη εχει μεινει στην ουσια αλλα και μια τεραστια περιοχη που εχει ξεραθει και εχει σκασει το δερμα μου απο τα betadine. Μερικες φορές το σκεφτομαι αυτο και τις θηλές μου που ειναι ακομα χάλια και δεν το πιστεύω γιατί ήμουν γενικά πολύ "μη μου απτου" με το στηθος μου.

μακαρι να ηταν ετσι κουμπαρουλα μου αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι .

μολις γινω καλυτρα θα σου πω τι εκανε κ σε κοβω να ερχεσαι απο γιαννενα να τον πλακωνεις:twisted:

τον αγαπαω αλλιως θα σου λεγα

(θυμισε μου μολις συνελθω κ ξαναπαρω παραμασχαλα το pc να σου γραψω τι κουφο εκανε)

αχ βρε Ριτα ετσι νομιζω ειναι λιγο πολυ ολοι, εμενα δηθεν την κραταει για να κανω αντληση (15 λεπτακια δλδ) και στα 5 λεπτα ερχεται και την αφηνει διπλα μου στο κρεβατι και καλα να ειμαστε ολοι μαζι και στα 2 λεπτα εχει σηκωθει να παει στην τηλεοραση, στο pc, στην τουαλέτα, στο τηλέφωνο κτλ κτλ

Καλωσήρθες georgina. Στη Σαντορίνη που μένεις? Πολύ ωραία επιλογή κάνατε!!

Και να μην ξεχάσω, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΕΜΠΟΥΛΙΑ!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

kαλημερα κοριτσακια μου ...... οχι δεν ειμαι καλυτερα, αλλα το παιδακι μου σαν να ειναι καλυτερα κ αυτο με κανει πολυ χαρουμενη :tongue:

λοιπον ξυπνησε 7.30 να φαει κ μετα αγκαλιτσα τρελη στο διπλο κ νανι παρεουλα κ ξαφνικα ενω κοιμομαστε αγκαλιτσα......... χτυπαει το κουδουνι κ ποιος ειναι ? ο μοκετας!!!!!!!!!!!!!!!!

τον ειχε ξεχασει τελειως!!!!!!!!:roll::roll::roll::roll::roll::shock::shock::shock::shock::shock:

ειχαμε μιλησει την προηγουμενη βδομαδα κ θα ερχοταν σημερα (καλε ποτε πηγε παρασκευη ?) να παρει ακριβως τα μετρα κ να την σελιασει γυρω γυρω ......

εγω επρεπε να εχω αδειασει το δωματιο τουλαχιστον , για να μην π οτι επρεπε κ να εχω καθαρισει .

να μην σαςτα πολυλογω δεν ειχα κ πολλες επιλογες.........αδειασα οοοοοοοοοολο το παιδικο δωματιο ( κουνια, κρεββατι κτλ κτλ) κ ελπιζω μεχρι το βραδυ να μου την φερει ετοιμη . τωρα πρεπει να καθαρισω πατωμα, επιπλα κ αφου μου την φερει να τα ξαναβαλω κ να τα τακτοποιησω . ωραιο ξυπνημα ε ???????

το μικρο ακομα κοιμαται κ λεω να φτιαξω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καφε κ να ξαναρθω για παρεουλα:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Kαλημερααααααααα!!! Δυσκολο πραγμα η μητροτητα!!!!!! Το μωρακι μου εδω κ ενα μηνα ξυπναει παλι τα βραδυα!!!Σημερα ξυπνησαμε στις 5 μετα στις 7 κ τελος στις 10...Δεν ξερω γιατι αλλα μαλλον απο τα ουλα.Εσεις εχετε βραδινα ξυπνηματα????

Naya μενω αναμεσα σε Μεσσαρια κ Μονολιθο. Ειναι τελεια κ ειδικα το χειμωνα!!!!

Ριτακι ωραιο ξυπνημα ειχες κ εσυ!!!!! Τι τραβαμε οι μανες!!

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

καλημερα!!!

καλως ηρθες georgina και krisaki...!!!

λοιπον ειναι αδικο!!

εγω δεν εχω facebook και που να δω νυφες?

της νεκταριας μας πεφτει λιγο μεγαλη και ειναι και ανεπτυγμενη (φτου φτου) θα μας φαει λαχανο :tongue:

andith τι ακουω για την κορη σου???

προσεξε γιατι βλεπω να μαλιοτραβιομαστε οι αγορομανες...:mrgreen:

εμεις βαφτιση ακομα δεν εχουμε κλεισει...ειδομεν!?!

απλα το ψαχνω για να μην τρεχω σαν τον Βεγγο

θελουμε ομως πριν τελειωσει ο χρονος

της Αννικο ειναι την Κυριακη αν θυμαμαι καλα

(που εισαι βρε με τα γκρεμισματα?)

α,με γεια την μοκετα ριτακι.τελικα τι πηρες? δεν θυμαμαι.....

εγω ακομα ζαχαρωνω τα χαλια αλλα ειναι ακριβα και δεν μπορω να αποφασισω και σχεδιο...

μαλλον θα ειναι δωρο βαφτισης απο κανενα παππου-γιαγια-θεια...

naya καλη φωτογραφηση...!!!!!!!

αυτο ειναι και καλα σαν της επομενης μερας που κανουν στους γαμους?

ξεχασα εμεις ολο το βραυ δεν κοιμηθηκαμε,ξυπνουσε καθε τοσο και εκλαιγε και δεν ηρεμουσε με τιποτα...

μαλλον τον ποναει ο λαιμος γιατι το πρωι ξυπνησε βραχνιασμενος

σημερα θα παμε παιδιατρο . ευτυχως δεν εχει πυρετο

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

pasxalitsa η μοκετα ειναι σε μπλε αποχρωση , φωτεινη κ εχει σαν "αναγλυφα" σχεδια ....δεν ξερω πως να το περιγραψω. το χρωμα του δωματιου ειναι κιτρινο με λιγο καρπουζι . τωρα που το ειδα αδειο ταιριαζε παρα πολυ....ελπιζω κ με τα επιπλα μεσα:D

στο σαλονι δεν εχω ουτε εγω χαλια δυστυχως κ τα χριστουγγενα που μπηκαμε βαλαμε κατι φλοκατες στο σαλονι κ στην κρεββατοκαμαρα μας αλλα φετος δεν θα τις βαλω επειδη εχω το μικρακι . θα δουμε τι θα κανουμε ...... τα οικονομικα δεν μας παιρνουν για χαλι κ ειδικα αυτα που μου αρεσουν ειναι πανακριβα .

georgina σου εστειλα προσκληση για την ομοδα στο φεις

88M1p3.pngycQap3.png

βρε δεν λεω στο σαλονι αλλα στο δωματιο του μικρου

δες εδω και τις 3 σελιδες!

http://www.halia.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=81&keyword=&manufacturer_id=0&Itemid=124&orderby=product_price&limit=15&limitstart=0

τα Μαγιόπαιδα

ναι ειναι πολυ ακριβα γι αυτο το σκεφτομαι για δωρο

πατωμα ειναι κ λεω να βαλω μονο ενα τετοιο................

θα ρωτησω σημερα τον παιδιατρο

τα Μαγιόπαιδα

ριτακι εσυ ειπες του εχεις μαξιλαρι?

αν και θα το ξερεις , προσεχε, γιατι απαγορευεται πριν τον χρονο

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...