Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ritaki νομιζω μας καλυψες!

μολις εκανα μπανακι κ νανι σε λιγο!

να πω στην καινουργια μας φιλη πως στα μαγιοπαιδα κυριαρχουν τα αγορακια.......... κ οι νυφες ειναι λιγες.

σιγουρα στο τελος αυτες θα διαλεξουνγαμπρους, αλλα εχω να πω οτι την κορη της κυριας andith την ζαχαρωνουμε εμεις :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

να σου πω andith απο τωρα καληνυχτα?

88M1p3.pngycQap3.png

κοριτσια μαζευτειτε για ανκριση στην καινουργια μας φιλη .....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

λοιπον .............

ρωταω κ οτι θελεις απαντας.............

1->το πρωτο σου παιδακι ?

2->που γεννησες, πως γεννησες

3-> σε ποια βδομαδα κυησης?

4->που μενεις?εχεις αδεια μητροτητας?

5->θηλαζεις?

6-.ποσο χρονων εισαι ?ποσο καιρο παντρεμενη ?

αλλο?αλλο?

τι αλλο κοριτσια να ρωτησουμε ?????

Λοιπον αρχιζω....

1>Ναι ειναι το πρωτο μου μωρακι(18/5)

2>Γεννησα στο ιασω,ΦΤ( μετα απο πολλες πολλες ωρες!!!! αχ!!!)

3>38+1(Με προκληση λογω ζαχαρου)

4>Μενω Σαντορινη (ειμαι απο πειραια κ εδω κ 4 χρονια πηραμε την αποφαση να μεινοθμε μονιμα εκτος αθηνων κ επιλεξαμε τη Σαντορινη)

5>Ναι θηλαζω!!!!!:rolleyes:

6>Ειμαι 29 year 6 months and23days( οπως κ τα τικερακια μας)

Ειμε με τον καλο μου 6 χρονια δεν εχουμε παντρευτει ακομα ισως μαζι με την βαφτιση!!

Οκ????Το περασα το τεστ?? χιχιχι

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

Περαστικα σε ολες και στα μπεμπακια σας!!

Εμεις ευτυχως μεχρι στιγμης δεν την εχουμε αρπαξει..

Εχετε δικιο για τις κρεμες αλλα τι να τους δωσεις;; Εγω δεν εχω ακουσει κατι αλλο αντι για κρεμα.Παρα μονο απο κατι μαμαδες που ειχα συζητησει πριν κανα μηνα δεν εδιναν καθολου κρεμα πηγαν κατ'ευθειαν στο φαγητο(βραστα λαχανικα και κρεας) και φρουτα...

Διαφημίσεις

να πω στην καινουργια μας φιλη πως στα μαγιοπαιδα κυριαρχουν τα αγορακια.......... κ οι νυφες ειναι λιγες.

σιγουρα στο τελος αυτες θα διαλεξουνγαμπρους, αλλα εχω να πω οτι την κορη της κυριας andith την ζαχαρωνουμε εμεις :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

να σου πω andith απο τωρα καληνυχτα?

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ναι ναι να μου πεις,περιμενω να στεγνωσουν λιγο τα μαλλια μου!!ειμαι κοματια!αν κ παραπονο δεν εχω ητανε πολυ καλο το νινι μου σημερα παρολο το εμβολιο!εκανε μια πολυ γλυκια γκρινια!

rXrPp3.png

αχχχ εμεις αυριο θα παμε για εμβόλιο. προς το παρον αφου μας πεθανε λίγο επεσε σε υπνο βαθύ

πως πηγε η φωτογραφιση φιλεναδα? μοντελα κ οι δυο ???????:P:p:p:p

εισαι λιγο καλυτερα με το στηθος ε?

ritaki mou keros na antapodosi o Aggelos:mrgreen:

μακαρι να ηταν ετσι κουμπαρουλα μου αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι .

μολις γινω καλυτρα θα σου πω τι εκανε κ σε κοβω να ερχεσαι απο γιαννενα να τον πλακωνεις:twisted:

τον αγαπαω αλλιως θα σου λεγα

(θυμισε μου μολις συνελθω κ ξαναπαρω παραμασχαλα το pc να σου γραψω τι κουφο εκανε)

φιλια στην οικογενεια κουμπαρουλα...........μου λειπεις!

douar υπεροχο το σαιτ που μας εβαλες !!!!!!!!!!!! μπραβο για την ιδεα κ για την δημιουργικη ορεξη της μανουλας αυτης

pasxalitsa anniko ποτε βαφτιζετε? εχω μπερδευευτει

88M1p3.pngycQap3.png

georgina θελουμε κ διαστασεις του γαμπρου :D:D:D

υψος, βαρος χρωμα μαλλιων ματιων συνηθειες........

(παει την τρομαξα την κοπελα)

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

Πλακα εχετε!!!

Λοιπον ειναι 7 κιλα κ 65 ποντους( στις 20/9)

Ειναι ξανθος με γριζογαλαζοπρασινα( προς το παρον) ματια!!!

Ο δικος σου???

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

Πλακα εχετε!!!

Ο δικος σου???

εχεις φεισμπουκ?εχουμε φτιαξει κ γκρουπακι!

rXrPp3.png

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ναι ναι να μου πεις,περιμενω να στεγνωσουν λιγο τα μαλλια μου!!ειμαι κοματια!αν κ παραπονο δεν εχω ητανε πολυ καλο το νινι μου σημερα παρολο το εμβολιο!εκανε μια πολυ γλυκια γκρινια!

να μου την φιλησεις (απο μακρια μην την κολησουμε) μπραβο το κοριτσακι μας ...... ειδα κ τις φωτο ΤΕΛΕΙΕΣ κ το σκουφακι δωρο του μπαμπα κατπληκτικο !

καληνυχτουδια andith:-D

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Καλα ειμαστε ριτακι!!

Εμενα τον τελευταιο μηνα κοιμαται πιο ανησυχα αλλα το κανει γιατι στριφογυριζει στην κουνια και οταν φτανει σε σημειο που δεν βολευεται μουρμουριζει!!!Γι'αυτο και γω του εβαλα ενα μαξιλαρι μεσα απο τη παντα και ησυχασαμε...Γενικα ομως δεν ξυπνα το βραδυ απο 1,5 μηνων το εκοψε και αν ξυπνησει καμια φορα ειναι μετα τις 7 το πρωι.Εγω τον ειχα εξαρχης στο δωματιο του και κοιμομουν εκει εγω μεχρι 3 μηνων,μετα πηγα στο δικο μου δωματιο και τον ακουω απο την ενδοεποικοινωνια..

Με τον θηλασμο τα εχει χαλασει δεν πιανει το στηθος,μολις τον βαλω σε σταση θηλασμου κλαιει..Το βγαζω με θηλαστρο και τρωει και συμπληρωμα..

Καλως ηλθες GeorginaSantorini!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

Πλακα εχετε!!!

Ο δικος σου???

tι χρωμα ματια???????????? αααααααααααααααααα αυτο το μαγιοπαιδο ηρθε τελευταιο για να κανει εντυπωση κ μαλλον παει να το πετυχει !

μπραβο για τον θηλασμο ............ εγω τα παρατησα δυστυχως για πολλους λογους κυριως βλακειας στους 2μιση μηνες περιπου .

ο γιος μου που λες ειναι ενα κουκλι (((((((((((κουκουβααααααααααααααα)))))))))))))

ξανθουλης ειναι εγω λεω μπλε ματια η πεθερα μου λεει πρασινα ματια...... 7700 κ ποντους δεν θυμαμαι ........γεννηθηκε μια μερα μετα απο εσας φυσιολογικα χωρις επισκληριδιο(δυστυχως για μενα) στην 41+4 :roll: (2 μερες πριν την προκληση αποφασισε να βγει )

88M1p3.pngycQap3.png

Καλα ειμαστε ριτακι!!

Εμενα τον τελευταιο μηνα κοιμαται πιο ανησυχα αλλα το κανει γιατι στριφογυριζει στην κουνια και οταν φτανει σε σημειο που δεν βολευεται μουρμουριζει!!!Γι'αυτο και γω του εβαλα ενα μαξιλαρι μεσα απο τη παντα και ησυχασαμε...Γενικα ομως δεν ξυπνα το βραδυ απο 1,5 μηνων το εκοψε και αν ξυπνησει καμια φορα ειναι μετα τις 7 το πρωι.Εγω τον ειχα εξαρχης στο δωματιο του και κοιμομουν εκει εγω μεχρι 3 μηνων,μετα πηγα στο δικο μου δωματιο και τον ακουω απο την ενδοεποικοινωνια..

Με τον θηλασμο τα εχει χαλασει δεν πιανει το στηθος,μολις τον βαλω σε σταση θηλασμου κλαιει..Το βγαζω με θηλαστρο και τρωει και συμπληρωμα..

Καλως ηλθες GeorginaSantorini!!!

α ωραιο κολπακι αυτο με το δωματιο που λες....μακαρι να το ειχα κανει κ γω. τωρα δεν αντεχω να τον βγαλω κ να τον παω στο δικο του .ποτε θα το παρω αποφαση οεο???ποτε?ε ποτε?

μαξιλαρακι του εχω κ γω κ οταν ξυπναει το παιρνει , το παιζει κ του βγαζει την μαξιλαροθηκη κ την τρωει :roll::roll::roll::roll:

αποτι βλεπω στη φωτο εχουμε το ιδιο ριλαξ κουνια !

88M1p3.pngycQap3.png

και μενα με τον θηλασμο μου εχει βγαλει την πιστη αλλα το παλευω ακομα...οτι πινει τουλαχιστον μεχρι να ξεκινησουμε κρεμες.ο αντρας μου λεει χαρα στην υπομονη μου....σωτηριο αυτο το ρηλαξ-κουνια,εγω τουλαχιστον σωθηκα!!!να το παρεις αποφαση και να τον βγαλεις τωρα που ειναι νωρις γιατι αργοτερα θα ειναι πιο δυσκολα...και γω στην αρχη δυσκολευομουν να τον αφησω αν δεν ηταν ο αντρας μου που μου ελεγε να κοιμαμαι στο δωματιο μας μπορει να κοιμομουν ακομα στο παιδικο δωματιο..!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...