Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας!!μας ακουσατε??η αληθεια ειναι οτι δε κλαψαμε τσο πολυ στο εμβολιο οσο σ ενα κολπο που μας εδειξε ο γιατρος με τον φυσ. ορο,εβαζε με τη συριγγα πολυ κ απο το ενα ρουθουνι εμπαινε κ απο το αλλο εβγαινε αλλα θελει 2 ατομα!!καποιος πρεπει να τη κραταει μπρουμητα στον αερα!!

ειμαστε 67 ποντους κ 6600!μια χαρα λεει γιατρος κ θα ξαναπαμε 1 Νοεμβρη για οδηγιες για κρεμουλες!!

ego tou ti vazo moni mou,ton vazo mproumita stin alaksiera k akoympai to kefali pano se mia petsetoyla pou apopano vazo xarti koyzinas kratao to kefalaki tou me to xeri mou to ena apo tin mia plevra k me to allo tou ti vazo meta girnai apo tin ali k kano to idio etsi mou to ixe diksi i giatros k ine k efkolo tora sta megala kathonte pano apo ton mikro niptira k tis rixnoume sto orthio:mrgreen:,emena kalitera ine ektos tin Danai vroxospasma ipe o giatros ,ispnoes k oro ine leei k apo tin igrasia:confused:

kouragio kopelies tha to kseperasoume k auto oles mazi:-D

ritaki mou keros na antapodosi o Aggelos:mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα,

εκτος απο την holl που ειναι χωρις γαλα υπαρχει καποια με γαλα αλλα χωρις ζαχαρη;

Ποια σου προτεινε η παιδιατρος;

Γεια σας!! Η παιδιατρος μου προτεινε την frezylac. Eιναι σιγουρα χωρις ζαχαρη την εχω δοκιμασει σε μια φιλη ειναι αγλυκη.Μου ειπε πως αν του δωσω μια κουταλια απο τις κρεμες του εμποριου δεν θα την ξαναφαει αυτη. Θα δουμε ξεκιναμε 19 Μαιου!!!

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

Γεια σας!! Η παιδιατρος μου προτεινε την frezylac. Eιναι σιγουρα χωρις ζαχαρη την εχω δοκιμασει σε μια φιλη ειναι αγλυκη.Μου ειπε πως αν του δωσω μια κουταλια απο τις κρεμες του εμποριου δεν θα την ξαναφαει αυτη. Θα δουμε ξεκιναμε 19 Μαιου!!!

Απο φαρμακειο ή απο βιολογικα την αγοραζουμε;

Αρχιζεται 19 Μαιου;;;;;

Μανουλα Μαιου εισαι;

Ο δικος μου Νικολας γεννηθηκε 19, o δικος σου;

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

τι κανεται??εμεις καναμε λιγο πυρετο 38.2 π το εμβολιο ειπιαμε ντεπονακι κ κανουμε νανι!δε φαγαμε βεβαια,κατα τις 6μιση 140μλ μονο.

η πλακα ειναι οτι ο αντρας μου ειναι σπιτι σημερα να με βοηθησει αν εκανε το μωρο πυρετο,πηρε ρεπο(δουλευει σερβιτορος σ ενα μαγαζι,δε θυμαμαι αν σας το εχω πει)γιατι λεει ειναι πιο ψυχραιμος κ μολις ανεβασε το μωρο πυρετο εκανε σαν παλαβος!γελασα πολυ!!με τη ψυχραιμια του!(απο χτες γελαγα που μου το ειπε,αλλα το ειδα κ στη πραξη!!)

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Απο φαρμακειο ή απο βιολογικα την αγοραζουμε;Απο φαρμακειο/

Αρχιζεται 19 Μαιου;;;;;

Μανουλα Μαιου εισαι;

Ο δικος μου Νικολας γεννηθηκε 19, o δικος σου;

Ο Νικολας μου 18 Μαιου!!! Σας παερναμε:D:tongue::tongue:

Που γεννησες?

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

Διαφημίσεις

geia !!!

ti mou kanete??

perastika stous arrostoulides, mamades k paidakia!

ego skeftomai na min tou doso rizalevra kai kremes giati mou fainontai ligo ximeia. thelo na psaxo sto net suntages gia vrefi fusikes.

exete kamia idea?

Και εγω δεν θελω αλλα......το μονο που ξερω ειναι με ρυζογκοφρετες αλλα κ αυτες που ξερεις πως εχουν κατασκευαστει???

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

κοριτσια μαζευτειτε για ανκριση στην καινουργια μας φιλη .....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

λοιπον .............

ρωταω κ οτι θελεις απαντας.............

1->το πρωτο σου παιδακι ?

2->που γεννησες, πως γεννησες

3-> σε ποια βδομαδα κυησης?

4->που μενεις?εχεις αδεια μητροτητας?

5->θηλαζεις?

6-.ποσο χρονων εισαι ?ποσο καιρο παντρεμενη ?

αλλο?αλλο?

τι αλλο κοριτσια να ρωτησουμε ?????

88M1p3.pngycQap3.png

Καλησπερα κοριτσια!!:D:D:DΤι κανετε;Ειχα να μπω καιρο...Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω. Ελπιζω να ειστε ολες καλα με τα μπεμπακια σας!:tongue::tongue:

ολα καλα ksisaki μας τρεχουν τα μαγιοπαιδα μας !!!!!!!!!!

εσεις πως ειστε?????

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...