Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ο γιωργης δεν μπορει να κοιμηθει το κακομοιρακι ...... ξυπναει συνεχεια απτις μιξες κ το μπουκωμα ...... μα πως την πατησαμε ετσι μανα κ γιος? :evil:

Αχ Ριτάκι περαστικούλια σας!!!! :(:(:(:( μήπως να πάρεις αυτό το μηχανηματάκι που πρότεινε η Θένα;;; εγώ ρώτησα το γιατρό για τις λίγες μυξούλες που έχει κατά καιρούς και μου είπε να βάζω απλά ορό στη μυτούλα του - μου είπε ότι θα χρειαστώ το μηχανηματάκι το χειμώνα αργότερα όταν κρυώσει και θα δυσκολεύεται να κοιμηθεί από τις πολλές μύξες και το μπούκωμα.... νομίζω στη δική σας περίπτωση αναφερόταν... δοκίμασέ το μήπως και ανακουφιστεί ο καημενούλης.... :(

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το εχουμε το εργαλιακι αυτο , το χρησιμοποιουμε . κ ορο βαζουμε οπως μας ειπε. κ τωρα του βαλα κ σταγονες που μου ειπε. αλλα μπουκωνει μεσα στο μισαωρο παλι :roll:

Αχ υπομονή... :(:(:(:( και τα δυο σας!!

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

na ζησουν κ οι νεονυμφοι .......καθε ευτυχια ........... κ γρηγορα με ενα ομορφο κ υγιεστατο μωρακι κ αυτοι ;)

Σ' ευχαριστώ πολύ Ριτάκι!! :) Την άλλη εβδομάδα θα μάθουμε αν ο Γιάνναρος θα έχει ξαδελφούλα η ξάδερφο το Μάρτη ;)

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

καλε ακομα εδω εισαι ?δεν κοιμασαι κυρια μου ? μπηκα να κλειδωσω κ σε βρισκω να βολταρεις μονη στο καφε ??????????????//

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ο μικρος εδω κ ενα μισαωρο κοιμηθηκε επιτελους χωρις να ξυπνησει κ να ρουθουνιζει, λεω να παω κ γω .......

καληνυχτα!!!!!!!!!!!!!

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜμακια

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το δικο μου μπουκωμα καλα κρατει .........

το μικρακι ακομα κοιμαται , ευτυχως ειχαμε σχετικα ηρεμο βραδυ .

δεν φιλαΩ καμια , μην σας κολλησω .............

καλημΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα!

να μαι κι εγω...:D

περαστικα σε ολες και σε ολα τα μικρακια!!!

κι εμεις την πατησαμε,μπαμπας και γιος με κρυωματακι

αυτο με το μπουκωμα ειναι πολυ ασχημο και δεν μπορουμε να τους κανουμε τιποτα και στενοχωριεμαι πολυ!

douar να ζησει η αδελφουλα σου!!!

νατασσακι με γεια το αυτοκινητο!!! πηρατε οικογενειακο? ποιο αν επιτρεπεται???

fairy τελειο ακουγεται το προσκλητηριο και η μπομπο σας!!!

περιμενουμε φωτος!!!

αν ξεχασα καμια συγνωμη αλλα τα διαβασα ολα πολυ γρηγορα!!!

σημερα εχει πλυντηρια και σιδερο...:roll:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

καλημερα!

μα γιατι αρρωστήσατε όλοι και όλες?? αρχίζω να ανησυχω μηπως έρθει και η σειρά μας...

μεις προσπαθουμε να βρουμε τους ρυθμους μας αλλα ματαια.... εχω και το θεμα με την πεθερα μου ολη την ωρα.... σημερα αργησα να κατεβω στη δουλεια και ενω αλλαζα το μωρο ηταν διπλα και σιδερωνε και επειδη την κοιταξε η μικρη αφησε το σιδερο και επιανε το χερι του μωρου μεχρι που βρωμισε καμμενο... εκαψε το σιδεροπανο.... τι να πω τωρα εγω μου λετε???

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

naya epikindini i pethera soy:tongue: prosexe tin an den tis exis k poli empistosini mipos na ksanaskeftis pios tha tin krataei?:rolleyes:

natassa megia to toutou ti pirate? k emis theloyme na allaksoyme gia ton gnosto logo:mrgreen: oso gia ton antra soy ti na soy po emena i alithia ine den pai pouthena xoris emas oxi oti den tha ithele alla oute k ego vgeno moni mono gia ton panathinaiko pou vlepi sto nova se kanena cafe pai mia fora tin evdomada alla gia pota k tetia pote

douar na sas zisoun k me to kalo to moraki tous. o giannaros tis pire tis matares soy?pantos moy aresis pio poli me ta skoyra ta mallia:tongue:

koumparoula mou megali taleporia oi mikses olo to ximona etsi tha imaste emena i \danai ekane k ligo pireto exthes vixoyn san geroi oloi k o Aidonis me tin igmoritida mono to skotadi ton iremi k eftixos simera den exi ilio mono vrexi k mpoumpounizi:confused:

plakose ton giorgaki ston oro k otan tha ine k kala mono etsi tha ine mpanta kalitera gia na min kani k otitides ama gemisoun ta aftia asta vrasta meta olo tha to patheni meta.na toy rixnis me siriga na mpeni apo tin mia k na vgeni apo tin ali ,oi ampoules den kanoun tpt

pasxalitsa thimithika pou me rotises gia ton igrantira lipon ego exo ena tis chicco alla kani poli thorivo k pini to nero poli grigora k ixapari k ena apo ta jumbo ftino k mou vgike telio mono auto vazo k etsi kimounte kalitera otan ine mpoykomena;) mas exi voithisi paaaaara poli k exoume glitosi poles fores apo vroxiolitides

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

koritsia euxaristo gia tis euxes peirame to Ford Mondeo Titanium Collectio giati einai megalo oikogeneiako se polu kali prosfora (-5000 euros).

kathe Triti paizoun podosfairo 7x7 se ena gupedaki edo dipla kai meta pane gia mpires se ena kafe stin plateia. ekeinos kathe fora mou leei na pao mazi tous alla re koritsi me to moro de mporo. entaxei otan itan kalokairi pigame merikes fores giati o kairos itan kaliteros kai o mpempis koimotan paneukola tora omos den mporo kai mou ti dinei pou ekeinos paei.

anyway den mporo na thimoso polu mazi tou pote.

na sas rotiso tora kati koimatai kamia mazi me to moro sto idio krevvati?? emeis teleutaia mono etsi mporoume. i mana mou fonazei pos meta de tha pigainei sto diko tou alla den antexo nuxtiatika na ton vazo/vgazo apo to likno tou. oso gia to diko tou domateio oute pou to skeftomai akoma.

uDLqp1.png

Τι κάνετε κοριτσάκια, πως είναι τα μπεμπόνια σας;

Περαστικά σε αρρωστουλες μαμάδες και αρρωστούλια ζζνια, υπομονή και ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ορό!!!

Εγώ τρέχω και δεν φτάνω:

-Το σπίτι ποπός (να το πω ευγενικά), ζούμε σε δυο μικρές κρεβατοκάμαρες ένα μπάνια και μια κουζίνα δείτε φωτό...

πριν το γκρέμισμα:

http://i279.photobucket.com/albums/kk140/ioannyo/100_0263.jpg

....

http://i279.photobucket.com/albums/kk140/ioannyo/100_0269.jpg

να και η "άπλα" μας :

http://i279.photobucket.com/albums/kk140/ioannyo/100_0273.jpg

ελπίζω Δευτέρα-Τρίτη να τελειώσουν:mad:

-Για την βάπτιση δεν τα έχω τελειώσει ακόμα όλα.

-Ο Νικ τρέχει με στούντιο, πρόβες και τα τελευταία με το κομμάτι του Σωκράτη οπότε έχουν πέσει όλα επάνω μου:o

Και συν τις άλλης ο μικρός περνάει άλμα και ξυπνάει δυο φορές το βράδυ και άλλες 1-2 ή Ευαγγελία για τσίσα :roll::roll::roll::roll:βλέπω να με παίρνει ο ύπνος στην βάπτιση:tongue::)

Πάω να κάνω λίγα μαρτυρικά και ξανά έρχομαι.

1624849b9m8hm9ig8.gif

natassaki voithias sou

ayto itan mono etsi tha kimaste afou ton emathes emena i mikri erxotan alla tin pigena piso sto krevati k akoma to kani edo k 1.5 xrono pame pera dothe kamia fora an exi vari ipnoden erxete k toprovlima ine oti exoume kopsi epafes me ton Aidoni gi auto ton logo,fovomaste oti tha mas piasi sta prasa ase pou stin egimosini me ixe kataklotsisi otan erxotan sto krevati,apa pa soy leo ksekola ton tora pou ine noris k den mpori na perpatisi meta tha ine arga ,k apo to domatio vgalton ego ton evgala 2 minon k kimate k kalitera,k den mou kostise toso giati oso pernai o keros ton sinithizis k den tha mporis ! ante k voithia sou

to mesimeri ta megala ta perno sto diko mou tora ine dipla mou k roxalizoun :mrgreen:to moro sto diko tou domatio vevea

anniko ipomoni ola tha ginoun k tha ginoun telia apo oti vlepo ! makia sta mora sou

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

thena θα το ψαξω με τον υγραντηρα...

θελουμε οπωσδηποτε!

θα ρωτησω και στο parents...

Αννικο τι κανεις βρε???????????????//

φανταζομαι χαμος και πανικος σπιτι................

αλλα ρωταω εγω και ελπιζω να μην γινομαι αδιακριτη...

το τζακι γιατι το χαλασατε που ειναι ωραιο?

λογω χωρου?

καλα μονη σου τα φτιαχνεις τα μαρτυρικα???:|

χαρα στο κουραγιο σου!!!

νατασα μου να υποθεσω πως η κουνια του ειναι στο δωματιο του ε?

γιατι δεν κανεις αυτο που καναμε εμεις?

εχουμε βγαλει το πλαινο καγκελο και την εχουμε κολλητα στο κρεβατι μας...

ετσι κανεις δεν κουραζεται και ο μικρος κοιμαται στο κρεβατι του με ανεση και εμεις στο δικο μας!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

na sas rotiso tora kati koimatai kamia mazi me to moro sto idio krevvati?? emeis teleutaia mono etsi mporoume. i mana mou fonazei pos meta de tha pigainei sto diko tou alla den antexo nuxtiatika na ton vazo/vgazo apo to likno tou. oso gia to diko tou domateio oute pou to skeftomai akoma.

εγω παλι αδημονω να βρουμε σπιτι να τον παω στο δωματιο του...κοιμαται στα 10 εκατοστα απο εμενα κ πλεον ειναι φανερο πως με εκμεταλλευται κ φυσικα εμεις δεν εχουμε μια ωρα ησυχη μεσα στη κρεβατοκαμαρα μας σαν ζευγαρι. βεβαια εγω δεν θηλαζω κ σηκωνομαι μια φορα μονο στις 4 το πρωι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...