Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ακουγεται τελειο σαν θεμα !!!!!!!!!!!

δηλαδη αυριο θα εισαι αθηνα κ μετα ξανα χαλκιδα καταλαβα καλα? πωπω μπραβο κοριτσακι μου για το κουραγιο σου ! τον "φορας" τον μπομπιρακο?

ναι ριτακι...κατεβαινω σε μια ωρα κ το βραδυ παλι πισω....με το σλινγκ παντα :) εχουμε κ καροτσι αλλα μονη μου δεν μπορω να το κουβαλαω στην Αθηνα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

emeis forame ta 6-9 kai mas einai ok sto ipsos ta perissotera alla POLU fardia!!! xorane alloi 2 loukoumoi mesa!!!

den xero omos na sou po apo pou mias kai ta psonisa apo UK.

re si Rita metaxi mas kai go tha thimona! isos na exei ligo dikio!

einai sto krevvati kai esu girises...kapos logiko na zilevei.

eisaste kai neo zeugari!

fairy opote mporeseis steile na doume tin prosklisi!!!

uDLqp1.png

γεια σας κοριτσακια!!εμεις φοραμε 3-6 αλλα μας ειναι ισα ισα ειναι marks&spencer κ νομιζω εχουν μεγαλη φορμα, βεβαια ρουχα φορμαι 6-9.

να σας πω τι μου εκανε χτες κ τρελαθηκα η μανα!!!!εκανα μπανιο το απογευμα ενω συνηθως κανω το βραδυ οταν κοιμαται,χτες ηταν ο αντρας μου σπιτι κ τη κρατησε,εκτος του οτι ηρθαν 3 φορες μεσα στο μπανιο να με δει οταν βγηκα κ τη πηρα με επιασε με τα χερακια της κ ετρβε τη μουριτσα της πανω στη δικη μου!!!!!:D:D:D:D

ριτακι μη μασας!!!!

rXrPp3.png

γεια σας και από εμένα επιτέλους κρύωσε λίγο ο καιρός γιατί αυτή η ζέστη μου τη δίνει πλέον. Την Παρασκευή είχαμε παιδίατρο και είμαστε 6.500 κιλά και 67,5 πόντους. Τον επόμενο μήνα θα αρχίσουμε και εμείς τις κρέμες για να δούμε τι θα δούμε!

Αχ ri_taki είναι αυτή η κλεισούρα που τον έχει φάει μπορεί να βγαίνει για φυσικοθεραπείες αλλά και μόνο που δεν δουλεύει του τη βαράει για τον άντρα είναι αλλιώς. Υπομονή απλά!

Καλώς ήρθες Αθηνά.

kaλημερα φιλες μου !

πως ειστε? τα ζουζουνια σας ????????/

εγω κ το μικρακι ειμαστε κρυωμενοι τελικα....μυξουλες, συναχι , φτερνισμα κτλ αλλα οχι πυρετο ευτυχως .......

αδιαθετησα κιολας .........:roll:

εχω βαλει φαγητακι στον φουρνο κ το προγραμμα εχει σιδερο~σοδερο~σιδερο:evil: που εισαι fairy να βοηθησεις!!!!!!!!!!!

καποια στιγμη που θα εχω ορεξη θα αρχισω να κρυβω κ τα πολυ καλοκαιρινα ......

να ρωτησω κατι ? ξερει καμια σας καποια ρουχα παιδικα που θελω να δωσω..... που να απευθυνθω ? στο χαμογελο του παιδιου ? εχει καμια καμια ιδεα να πιασουν τοπο?

ασχετο, αλλα γιατι εχουμε χαθει ε?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

kaλημερα φιλες μου !

πως ειστε? τα ζουζουνια σας ????????/

εγω κ το μικρακι ειμαστε κρυωμενοι τελικα....μυξουλες, συναχι , φτερνισμα κτλ αλλα οχι πυρετο ευτυχως .......

αδιαθετησα κιολας .........:roll:

εχω βαλει φαγητακι στον φουρνο κ το προγραμμα εχει σιδερο~σοδερο~σιδερο:evil: που εισαι fairy να βοηθησεις!!!!!!!!!!!

καποια στιγμη που θα εχω ορεξη θα αρχισω να κρυβω κ τα πολυ καλοκαιρινα ......

να ρωτησω κατι ? ξερει καμια σας καποια ρουχα παιδικα που θελω να δωσω..... που να απευθυνθω ? στο χαμογελο του παιδιου ? εχει καμια καμια ιδεα να πιασουν τοπο?

ασχετο, αλλα γιατι εχουμε χαθει ε?

RITAKI KORITSIA POY PAEI TO CAFE MAS?

GIA NA MAZEVOMASTE,TI ORES THELETE NA TA LEME?

EGO IME STI DOYLIA K PIZO.

TA ROYXA POY DEN INE TOSO KALA TA PAO STON ERITHRO STAVRO AN INE KALA TA DINO SE FILES ME MIKRA K ALLA KRATAO GIA ENTHIMIO POLI LIGA OMOS ,THELO TIS NTOYLAPES MOY MINIMAL:mrgreen:

ORO STIS MITOYLES ME SIRIGA EMENA KALITERA INE AN K KALITEREPSE MOLIS TOY EDOSA ISPNOES:wink:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλησπερααα!!!το κλεισαμε το καφε βλεπω!!!

πηραμε επιτελους mei tai!!πολυ βολικοτερο απο το σλινγκ για μενα!!κ μας πηρε ο μπαμπας μας παρκοκρεβατο κ σκουφακα!!το ενα ειναι αρκουδακι!θα σας βλω φωτο να δειτε,μολις καταφερω να τη βγαλω!!

rXrPp3.png

andith μεγιες τα πραγματακια τα καινουργια !

κ γω που χω κ μει τει κ σλινγκ τα εχω βολευτει κ τα δυο εξισου αλλα το μει τει προσφερει μεγαλυτερη ασφαλεια (τουλαχιστον εγω ετσι νιωθω) τι χρωματα το πηρατε?

θελω γωτο κ απο τα σκουφια!

εγω εφερα την παιδιατρο σπιτι .τελικ εχουμε ιωση κ εγω κ ο γιωργης ......καθε τρεις ωρες ορο κ το βραδυ σταγονες. καναμε κ οι 2 διαροια :roll::roll::roll::roll:περαστικα μας

απτην πολυ μιξουλα δεν μπορει να κοιμηθει το κακομοιρο ...... τον λυπαμαι που ειναι ετσι

88M1p3.pngycQap3.png

rita pare to roufixtiri gia tis mites kani doylia ine ligo akrivo alla ego gia ikonomia to pleno k to ksanaxrisimopiohttp://www.healthzone.gr/gr/brefika-eidi-bebe/riniki-apofraxi/otrisalin-suskeui-rinikis-apofraxis.html

k emena simera o antras moy pige giatro ksana perni antiviosi exi igmoritida k exi tromero ponokefalo oute ta matia toy den mpori na aniksi, h Danai exi pireto k pono sto afti mpori k kamia otitida na tin giroferni k vixa poli k o giorgos vixi akoma k perissotero k olas,mono ego ime kala k o iasonas kaliterevi gia na doyme ti tha gini sta prosexos:(:mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

andith μεγιες τα πραγματακια τα καινουργια !

κ γω που χω κ μει τει κ σλινγκ τα εχω βολευτει κ τα δυο εξισου αλλα το μει τει προσφερει μεγαλυτερη ασφαλεια (τουλαχιστον εγω ετσι νιωθω) τι χρωματα το πηρατε?

θελω γωτο κ απο τα σκουφια!

εγω εφερα την παιδιατρο σπιτι .τελικ εχουμε ιωση κ εγω κ ο γιωργης ......καθε τρεις ωρες ορο κ το βραδυ σταγονες. καναμε κ οι 2 διαροια :roll::roll::roll::roll:περαστικα μας

απτην πολυ μιξουλα δεν μπορει να κοιμηθει το κακομοιρο ...... τον λυπαμαι που ειναι ετσι

περαστικα σας!κ μεις εχουμε λιγες μιξουλες,πολυ λιγες ομως ελπιζω ν μην εινι τιποτα γιατι μεθυριο εχουμε εμβολιο,εχω παρει ενα σπρευ ορο που με βολεψε πολυ γιατι δε καθετε κ πολυ να της βαζω με τις αμπουλες

mei tai πηρα ενα που ειχε προσφορα το ntanta.gr(47euro) γιατι δεν ηξερα αν θα με βολεψει,ειναι μαυρο κ μπροστα εχει λουλουδια ασπρα,φοριεται κ απο τις 2 μεριες,η μεσα ειναι μαυρο.

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

hello girls!!!

emeis eutuxos den exoume arrostisei akoma! simera ekane U/S thyreoeidi kai tin Pempti tha pao stin endokrinologo.

Exthes to vrady o loukoumakos koimithike teleia meta apo 2-3 meres pou xypnage sinexeia. vevaia koimithikame oloi sto 2plo!

mou aresei na koimatai mazi mas alla fovamai kai ligo min den mporo na ton vgalo meta.

kai mena to mei tai me exei volepsei para polu!! alla kai to sling!

na nai kala i Stellla!

A! xexasa na sas po ....peirame autokinito!!!!!

uDLqp1.png

Καλησπέρα κοριτσάρες!!!! Πωπω όντως το καφέ μας όλο και αραιώνει... :( Λοιπόν με το χέρι στο ευαγγέλιο ορκίζομαι να γίνω εφεξής τακτική πελάτισσα του καφέ μας :-D:grin::-D

Παντρεύτηκε και η αδελφούλα μου το περασμένο Σάββατο και περάσαμε πολύ-πολύ όμορφα :) Δυστυχώς μόνο ο Γιάνναρος δε μπορούσε τα βιολιά με τίποτα κι έτσι κατά τις δυο πήγαμε για ύπνο... :(:(:( ο καημένος μόλις πήγαμε σπίτι ήταν μέσα στην τρελή χαρά - όχι ότι ήταν και πολύ γκρινιάρης στο κέντρο (όλοι μας έλεγαν πόσο εντύπωση τους έκανε που ήταν τόσο καλούλης!), αλλά τον έβλεπα τον καημένο που νύσταζε απίστευτα και δεν μπορούσε να τον πάρει ο ύπνος με τίποτα με τα νησιώτικα στη διαπασών... έπεσε ξερός στο σπίτι αφού μας ευχαρίστησε πρώτα με χαχανητά και χαμόγελα φαφούτικα!!! :-D Κλέψαμε δε την παράσταση!! Ήταν απίστευτα κοινωνικός... εντωμεταξύ του έκανε τρομερή εντύπωση η φωνή του παπά στην εκκλησία... τον άκουγε μαγεμένος....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γυρίσαμε λοιπόν σήμερα γιατί μείναμε λίγες μέρες παραπάνω να δω και λίγο παραπάνω τους συγγενείς που ήρθαν από τα ξένα:)

Πωπω κορίτσια φθινοπώριασε για τα καλά... ανυπομονώ να κρυώσει λίγο ακόμα να ανάψουμε τζακάκι... ωραίο το καλοκαιράκι αλλά μου'χει λείψει το χουχούλιασμα τι να πω!!!

Αχ κορίτσια νατασάκι και ριτάκι μη τσαντίζεστε τόσο με τους αντρούληδες σας - καλά κι εγώ νιώθω κάπως όταν βγαίνει μόνος του (αν και δε το κάνει τόσο συχνά) αλλά νομίζω το χρειάζονται... εγώ έχω άλλα... έχει αρχίσει και πορώνεται με το ψαροντούφεκο και το γυμναστήριο... τον έχει πιάσει η κρίση της μέσης ηλικίας 5 χρόνια νωρίτερα... ???? τι να πω!!! Γι' αυτό κορίτσια άβυσσος η ψυχή των αντρών...!!!!! Προφανώς ζουν αυτή την αλλαγή του νέου μέλους πιο έντονα απ'ότι φανταζόμαστε και χρειάζονται την υποστήριξή μας... αλλά είναι πολύ κουραστικό.. ώρες-ώρες νιώθω ότι έχω δυο μωρά να νταντεύω... με την επίθεση δεν κερδίζουμε κάτι πάντως... στο τέλος εμείς παίρνουμε τον τίτλο της κακιάς και εκείνοι βγαίνουν από πάνω:confused::confused: άλλη τακτική θέλει... αλλά και γαιδουρίσια υπομονή εκ μέρους μας!!!!

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Ήθελα να μοιραστώ αυτό το blog μαζί σας!!! Δεν είναι πολύ όμορφο κι εμπνευσμένο;;; :):):)

Όταν κοιμάται φαντάζεται τα όνειρα της κόρης της και τα φωτογραφίζει... θα είναι απίστευτο δώρο για τη μικρούλα της μια μέρα!!!

Εγώ πάλι που ενώ είμαι κι εγώ σπίτι γιατί μου φαίνεται πως δεν υπάρχουν αρκετές ώρες στην ημέρα να κάνω τέτοια όμορφα πραγματάκια????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κάτι δεν κάνω καλά μου φάινεται....:(:( χρειάζομαι επειγόντως μαθήματα time management..... :?

http://milasdaydreams.blogspot.com/

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...